פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מכבי רוצה את לנגפורד לעוד שנתיים

09 ינואר 2012, 17:34

asafb96 כתב:
יוסי22 כתב:
asafb96 כתב:כספי לא יבוא, אין סרט כזה. קודם שיסיים את החוזה, אחרי זה יהיה אפשר לפנטז (וזה לא ממש פנטזיה..)
מכבי צריכה לעשות את כל המאמצים להחתים את לאנגפורד, הנדריקס וסופו. צריך ללמוד מטעויות עבר, ולא למרוח את המו"מ יותר מדי זמן, כי אנחנו נמצא את עצמנו בסוף העונה, הם יחטפו, ושוב בניה מחדש
אני מאמין שמיליון דולר לעונה, אולי קצת יותר, ל3 שנים, יוכלו לעשות את העבודה עם לאנגפורד. כנ"ל סופו. גם הנדריקס עושה רושם מאוד רוצה להישאר פה, ו500-600 אלף דולר, לעוד איזה 3-4 שנים, יכולים להשאיר גם אותו פה.
לא זול, אבל לא בגדר הלא מציאותי. בטח עם הולכים על איזה הימורים כמו פולן הזה שהתלהבו ממנו כולם, ולאנדסברג

מכבי תתקשה להשאיר את סופו במיליון , מכבי תצטרך להכניס פה את היד עמוק לכיס.

בנוגע ללאנגפורד בהחלט כדאי לחשוב על המשך החוזה אבל רק אחרי מספר משחקים בטופ 16 כשנראה איך הוא משתלב במשחק הקבוצתי במשחקים החשובים.

בכל זאת, סופו אמר שהוא מאוד מאוד רוצה להישאר, וזה לא זמן אידיאלי מבחינתו ליוון. אפשר להשאיר אותו בפחות ממיליון וחצי דולר, והוא שווה הרבה יותר. מה לעשות, על איכות צריך לשלם, ואם זה אומר להתפשר קצת בקוו האחורי, זה שווה את זה

בקיץ הוא יקבל הצעות של מעל 2 מיליון דולר...הסיכוי היחיד שהוא נשאר פה הוא הרצון שלו. הכסף הוא לא מה שידבר פה.

ובעניין אחר - מוסף הספורט של ידיעות מהבוקר מדווח שמאלט חתם על חוזה לשנתיים הבאות בשרלרואה.

09 ינואר 2012, 17:50

Mta_atic כתב:
asafb96 כתב:
יוסי22 כתב:
asafb96 כתב:כספי לא יבוא, אין סרט כזה. קודם שיסיים את החוזה, אחרי זה יהיה אפשר לפנטז (וזה לא ממש פנטזיה..)
מכבי צריכה לעשות את כל המאמצים להחתים את לאנגפורד, הנדריקס וסופו. צריך ללמוד מטעויות עבר, ולא למרוח את המו"מ יותר מדי זמן, כי אנחנו נמצא את עצמנו בסוף העונה, הם יחטפו, ושוב בניה מחדש
אני מאמין שמיליון דולר לעונה, אולי קצת יותר, ל3 שנים, יוכלו לעשות את העבודה עם לאנגפורד. כנ"ל סופו. גם הנדריקס עושה רושם מאוד רוצה להישאר פה, ו500-600 אלף דולר, לעוד איזה 3-4 שנים, יכולים להשאיר גם אותו פה.
לא זול, אבל לא בגדר הלא מציאותי. בטח עם הולכים על איזה הימורים כמו פולן הזה שהתלהבו ממנו כולם, ולאנדסברג

מכבי תתקשה להשאיר את סופו במיליון , מכבי תצטרך להכניס פה את היד עמוק לכיס.

בנוגע ללאנגפורד בהחלט כדאי לחשוב על המשך החוזה אבל רק אחרי מספר משחקים בטופ 16 כשנראה איך הוא משתלב במשחק הקבוצתי במשחקים החשובים.

בכל זאת, סופו אמר שהוא מאוד מאוד רוצה להישאר, וזה לא זמן אידיאלי מבחינתו ליוון. אפשר להשאיר אותו בפחות ממיליון וחצי דולר, והוא שווה הרבה יותר. מה לעשות, על איכות צריך לשלם, ואם זה אומר להתפשר קצת בקוו האחורי, זה שווה את זה

בקיץ הוא יקבל הצעות של מעל 2 מיליון דולר...הסיכוי היחיד שהוא נשאר פה הוא הרצון שלו. הכסף הוא לא מה שידבר פה.

ובעניין אחר - מוסף הספורט של ידיעות מהבוקר מדווח שמאלט חתם על חוזה לשנתיים הבאות בשרלרואה.

זה כל העניין, לנסות להחתים אותו, את הנדריקס, ואת לאנגפורד, כבר עכשיו, לפני שנגיע לקיץ ואז המיליונים ידברו.. אם מכבי תיתן לו הצעה נוחה ל2 הצדדים עוד היום, לא רואה סיבה שלא ימשיך

09 ינואר 2012, 21:56

אחרי המשחק בהרצליה היום פגשתי מישהו שעובד עם השחקנים, הוא סיפר לי כל מיני דברים מעניינים והוא אמר על סופו שדבר ראשון הוא בקושי דורך על הרגל וזה כאבי תופת, ודבר שני- מכבי הציעו לסופו הצעה ל 3 שנים והוא ממש רוצה לחתום, אבל הוא לא רוצה 3 ליגות, ובגלל זה הוא מעכב את החתימה. פדרמן (בעיקר דני אבל גם דייויד) לא מוכן לוותר על הכסף מהאדריאטית.

09 ינואר 2012, 22:15

Ido_Maccabi כתב:אחרי המשחק בהרצליה היום פגשתי מישהו שעובד עם השחקנים, הוא סיפר לי כל מיני דברים מעניינים והוא אמר על סופו שדבר ראשון הוא בקושי דורך על הרגל וזה כאבי תופת, ודבר שני- מכבי הציעו לסופו הצעה ל 3 שנים והוא ממש רוצה לחתום, אבל הוא לא רוצה 3 ליגות, ובגלל זה הוא מעכב את החתימה. פדרמן (בעיקר דני אבל גם דייויד) לא מוכן לוותר על הכסף מהאדריאטית.

זה לא שאני לא מאמינה לך,כי אני לגמרי מאמינה לך שדיברת עם מישהו והוא אמר לך את כל הדברים האלה ואני גם די בטוחה שהוא לא הפליץ את זה משום מקום..אני חושבת אבל שזה צריך להיות ברור לכולנו שיש עוד דברים מעבר לזה והמון דברים מאחורי הקלעים שאני רוצה להאמין שבעלי הקבוצה יודעים מה הם עושים..עכשיו אתה פשוט פתחת איזשהו חלון לכל המשתמשים פה לרשום כמה שכל מה שמעניין אותם זה הכסף וכל זה..הם מחכים לזה..

אני חושבת שמכבי צריכים כבר עכשיו להתחיל את המהלך שהיורוליג יכיר בליגה האדריאטית כליגה מקומית כמו היול''ב ומכבי תוכל לעוף מהליגה הזאת ולהישאר עם ליגה איכותית שאומרת תודה על כל יום שמכבי נמצאת בליגה הזאת ולא מנסה לשים לה מקל בגלגלים..

09 ינואר 2012, 22:21

דוקא סופו משחק גם השנה ב-2 ליגות, הרי בכמה משחקי ליגת קופל הוא כבר שותף??
כך שאני לא רואה מה יש לו להתלונן.... :unsure

09 ינואר 2012, 22:26

חנו'ש כתב:דוקא סופו משחק גם השנה ב-2 ליגות, הרי בכמה משחקי ליגת קופל הוא כבר שותף??

טיסות.. תנסי לדמיין מה זה טיסות בשביל בן אדם כמו סופו

09 ינואר 2012, 22:28

Holiday_Armadillo כתב:
Ido_Maccabi כתב:אחרי המשחק בהרצליה היום פגשתי מישהו שעובד עם השחקנים, הוא סיפר לי כל מיני דברים מעניינים והוא אמר על סופו שדבר ראשון הוא בקושי דורך על הרגל וזה כאבי תופת, ודבר שני- מכבי הציעו לסופו הצעה ל 3 שנים והוא ממש רוצה לחתום, אבל הוא לא רוצה 3 ליגות, ובגלל זה הוא מעכב את החתימה. פדרמן (בעיקר דני אבל גם דייויד) לא מוכן לוותר על הכסף מהאדריאטית.

זה לא שאני לא מאמינה לך,כי אני לגמרי מאמינה לך שדיברת עם מישהו והוא אמר לך את כל הדברים האלה ואני גם די בטוחה שהוא לא הפליץ את זה משום מקום..אני חושבת אבל שזה צריך להיות ברור לכולנו שיש עוד דברים מעבר לזה והמון דברים מאחורי הקלעים שאני רוצה להאמין שבעלי הקבוצה יודעים מה הם עושים..עכשיו אתה פשוט פתחת איזשהו חלון לכל המשתמשים פה לרשום כמה שכל מה שמעניין אותם זה הכסף וכל זה..הם מחכים לזה..

אני חושבת שמכבי צריכים כבר עכשיו להתחיל את המהלך שהיורוליג יכיר בליגה האדריאטית כליגה מקומית כמו היול''ב ומכבי תוכל לעוף מהליגה הזאת ולהישאר עם ליגה איכותית שאומרת תודה על כל יום שמכבי נמצאת בליגה הזאת ולא מנסה לשים לה מקל בגלגלים..

אתמול סופו דיבר איתו ואמר לו שזה מה שמפריע לו.. ברור שיש עוד דברים, ולא רק זה השיקולים, ולא רק הכסף זה השיקול של פדרמן, אבל זה הכיוון כנראה. אני מאמין (או רוצה להאמין) שבסופו של דבר אם זה יהיה סופו או 3 ליגות, ילכו על סופו.

חנו'ש כתב:דוקא סופו משחק גם השנה ב-2 ליגות, הרי בכמה משחקי ליגת קופל הוא כבר שותף??

הטיסות הורגות אותו. הוא אמר שאין לו מושג באיזו מדינה הם אפילו. הם ברוטינה של טיסה-מלון-אימון-משחק וחוזר חלילה.
נמאס לו מכמות המשחקים מבחינת העומס של הנסיעות, לא מבחינת כושר פיזי.

09 ינואר 2012, 22:32

Ido_Maccabi כתב:

הטיסות הורגות אותו. הוא אמר שאין לו מושג באיזו מדינה הם אפילו. הם ברוטינה של טיסה-מלון-אימון-משחק וחוזר חלילה.

אז זה אומר שהבעיה של סופו היא ספציפית באדריאטית ולא ב-3 ליגות, ואם יהיה מצב תיאורטי של עזיבת הקופליג זה לא יעזור הרבה מבחינתו.

09 ינואר 2012, 22:43

אני לא רואה שום מצב שבו נוספים ליורוליג איזה 6 משחקים בשנה הבאה, ומכבי ממשיכה לשחק בשלוש ליגות.

אני אומר שאפילו אם העונה הזאת תסתיים בהצלחה, בעונה הבאה אסור שזה יקרה. אני לא חושב שיש עוד קבוצה באירופה שמשחקת בכ"כ הרבה משחקים
כמו מכבי, ושיש לה מטרה להגיע לפיינל פור של היורוליג. אולי צסקא, אבל גם זה לא בטוח.

10 ינואר 2012, 05:31

חנו'ש כתב:
Ido_Maccabi כתב:

אז זה אומר שהבעיה של סופו היא ספציפית באדריאטית ולא ב-3 ליגות, ואם יהיה מצב תיאורטי של עזיבת הקופליג זה לא יעזור הרבה מבחינתו.

אני לא יודע. יכול להיות שאם לא יהיו משחקי ליגה אז יהיה פוחת עומס מבחינת אימונים ויותר ימי חופש ואז הוא יסכים.

10 ינואר 2012, 07:26

כל שחקן בסגל שמסיים חוזה והציג יכולת טובה , מכבי תצטרך לשדרג לו את השכר . אני מאמין שאם מכבי ישדרגו לסופו את החוזה בצורה רצינית לאזור ה-1.2-1.5 אז למרות שזו תיהיה הצעה נמוכה ממה שיקבל אני מאמין שישאר ...
הנדריקס מרוויח עכשיו 600K כך ששידרוג לאזור ה-700 עד 800K ישאיר אותו בטוח אבל זה כבר מתחיל להיות סכום מאוד רציני....אם הוא יסכים להישאר באותו שכר אז הוא באמת בן אדם מיוחד...
מאותה סיבה אני חושב שלאנגפורד לא יחתום פה אם לא יקבל שידרוג , בטח אם יציג יכולת טובה בהמשך...

10 ינואר 2012, 08:10

אני מת על הנדריקס, אבל הוא לא שווה 800 אלף דולר במכבי.. בכל זאת הוא רק שחקן משלים של 15 דקות... אי אפשר לשלם גם לסופו, גם לליאור, גם להנדריקס וגם למילאן סכומים בסדר גודל כזה, אלא אם הולכים על קו אחורי של שאייר ובורשטיין

10 ינואר 2012, 08:21

MTA2311 כתב:אני מת על הנדריקס, אבל הוא לא שווה 800 אלף דולר במכבי.. בכל זאת הוא רק שחקן משלים של 15 דקות... אי אפשר לשלם גם לסופו, גם לליאור, גם להנדריקס וגם למילאן סכומים בסדר גודל כזה, אלא אם הולכים על קו אחורי של שאייר ובורשטיין

אני מסכים איתך , וזאת בדיוק הבעיה של מכבי בשנים האחרונות , היא לא מסוגלת לעשות את השידרוג כדי להשאיר שחקנים .
קבוצות בכירות באירופה הסכומים האלו הם כסף קטן ולנו זה סכום מאוד מאוד גבוהה .
אבל מכבי צריכים להבין שכדי להישאר בצמרת הם חייבים לנסות להשאיר את השחקנים שהימרו עליהם והצליחו ולא כל עונה להתחיל לבנות מחדש .

10 ינואר 2012, 09:34

התגובה של לנגפורד לציוץ של פיק בטוויטר:"lol come on man, that's just not true in more ways than one. You could have at least asked me"

10 ינואר 2012, 09:43

Holiday_Armadillo כתב:

אין סיכוי שזה יקרה, בייחוד כשביורוליג הולכים למהלך של יותר משחקים החל מהשנה הבאה, כולל בימי שישי,
כשאחת מהכוונות הסמויות של המהלך הזה היא לשמוט את הקרקע מתחת לרגליים של הליגות האיזוריות והאדריאטית ביניהם.

אני מאמין שכרגע סתם עושים שרירים.
בשנה הבאה מכבי לא תמשיך באדריאטית, בייחוד לא כשמשחקים מתווספים ביורוליג.

10 ינואר 2012, 11:36

לא צריך שיכירו באדריאטית כליגה מקומית אלא רק שיאשרו למכבי באופן חריג לשחק רק באדריאטית . הרי ברור שזה יהיה לשנה אחת כי בלי מכבי , קופל והמנהלת יקרסו והוא יבוא על ארבע כדי שמכבי יחזרו....

10 ינואר 2012, 11:45

בינתיים מתברר שהנפיחות של לנגפורד היא בעיה גנטית. לנגפורד עצמו אומר שהקרסול יכולה להיות בסדר 7-8 חודשים ואז יש שחיקה. יכול להיות שזו גם הייתה הפציעה שלו בעונה שעברה? וגם אם לא, אני מאוד מקווה שמכבי לא קנתה חתול בשק. בהנהלה צריכים לחשוב טוב טוב אם הם רוצים שחקן שיכול להיפצע להם באמצע העונה. כרגע זו תקופה סבירה להיפצע בה, אבל יכול להיות שבעונה הבאה זה יקרה לו בדיוק במאניטיים. אני הייתי נזהר.

10 ינואר 2012, 11:47

הוא גם אמר שזה פעם ראשונה שזה קורה לו הפציעה הזאת , ועוד משהו שאהבתי שהוא אמר , שהוא כנראה ישחק ביום חמישי ואם הוא יציג יכולת לא טובה זה לא בגלל הפציעה ...הוא לא מכין את התרוצים מראש...

10 ינואר 2012, 13:25

MTA2311 כתב:אני מת על הנדריקס, אבל הוא לא שווה 800 אלף דולר במכבי.. בכל זאת הוא רק שחקן משלים של 15 דקות... אי אפשר לשלם גם לסופו, גם לליאור, גם להנדריקס וגם למילאן סכומים בסדר גודל כזה, אלא אם הולכים על קו אחורי של שאייר ובורשטיין

אין מה לעשות. בשביל הטוב ביותר צריך להשקיע. הנדריקס הפך להרבה יותר משחקן משלים והעונה הוא מציג יכולת של שחקן ששווה את הסכומים האלה.
אם לא יחתימו 13-14 שחקנים כמו בעונה הנוכחית אז יתפנה כסף ויצליחו להשאיר אותו. ברור שאם יש לך סגל רחב אז הסכום שמוקצה למשכורות מתחלק להרבה יותר חתיכות.

ובלי קשר, אנחנו בשנת 2012, עם כל הכבוד לנטיה של מכבי להתבסס על שחקנים זולים שפורצים אצלה, צריכים להבין שם שזה בלתי אפשרי להישען על כך בתקופה הזו. מכבי זה לא בית גידול לשחקנים שיקצרו את הפירות בקבוצות אחרות שיתנו להם יותר כסף.
הנדריקס בכל קבוצה אחרת באירופה היום יכול בכיף לקבל את המיליון יורו, סופו בכלל מסוגל להגיע גם ל-2 מיליון.
חוץ מזה שבתור שחקנים שאם יישארו כאן זו תהיה השנה השלישית שלהם במכבי, מגיע להם שידרוג בשכר.

10 ינואר 2012, 13:53

הוא גם אמר שזה פעם ראשונה שזה קורה לו הפציעה הזאת , ועוד משהו שאהבתי שהוא אמר , שהוא כנראה ישחק ביום חמישי ואם הוא יציג יכולת לא טובה זה לא בגלל הפציעה ...הוא לא מכין את התרוצים מראש...

ועדיין, נורת אזהרה כבדה ביותר.
פרסם תגובה