פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

30 ינואר 2012, 08:45

felix_r כתב:ה-חה-חה! :laugh3 איזו קבוצה לוזרית חיפה!!!
וממנה אתם רוצים את הלוזר לאנדסברג? נו באמת...

לאנדסברג ראוי להיות במכבי אבל לא כשחקן חמישייה , אני רואה בו יותר כמחליף שני או שלישי לעמדת הגארד ורק אם יוכיח את עצמו בעתיד אז יהיה שחקן חמישייה . פארגו הגיע למכבי אחרי עונה אחת אבל איזו עונה זאת הייתה !! גם פרקינס הגיע אחרי עונה בחיפה שבא הוא הוביל אותה לגמר וגם בעונה הראשונה הוא לא היה שחקן חמישייה ישר אלא מחליף של וויז....

30 ינואר 2012, 11:17

רובי בוסטיין חתם באשדוד כמתאזרח והוא השני שלהם אחרי אלכס טיוס סחטיין על הסקאוטינג

30 ינואר 2012, 11:35

bublil כתב:רובי בוסטיין חתם באשדוד כמתאזרח והוא השני שלהם אחרי אלכס טיוס סחטיין על הסקאוטינג

בו נראה קודם כל איך הוא ואז נחליט אם זה סקאוטינג טוב או לא....

30 ינואר 2012, 15:25

תגידו, מישהו פה יודע איך המשחק פוסט של לאנדסברג?
מעניין אותי אם הוא יכול לתת משחק גב לסל מידי פעם באירופה..
אני מאוד אוהב סמול פורוורדים שיכולים לחפור טיפה, כמו ג'ון גרגורי לדוגמא, או סאטו לפעמים..

30 ינואר 2012, 16:03

LIAV10 כתב:תגידו, מישהו פה יודע איך המשחק פוסט של לאנדסברג?
אני מאוד אוהב סמול פורוורדים שיכולים לחפור טיפה, כמו ג'ון גרגורי לדוגמא, או סאטו לפעמים..

אאאההה ????? מאז ימיו בליגה האנגלית בכדורגל הוא לא שחק עם הגב לשער הרבה מאוד זמן...

30 ינואר 2012, 16:08

yzafrir כתב:

אאאההה ????? מאז ימיו בליגה האנגלית בכדורגל הוא לא שחק עם הגב לשער הרבה מאוד זמן...

חחחחחח אופס..
התכוונתי לקני גרגורי..

31 ינואר 2012, 16:50

את חולון קונסים על קריאות ''גרמנים'' ו''נאצים'' אבל את הפועל ת''א לא? כמובן שלא..הקהל הכי טוב בארץ למה שיקנסו?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4183353,00.html

31 ינואר 2012, 17:07

Holiday_Armadillo כתב:את חולון קונסים על קריאות ''גרמנים'' ו''נאצים'' אבל את הפועל ת''א לא? כמובן שלא..הקהל הכי טוב בארץ למה שיקנסו?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4183353,00.html

בארץ???????
בעולם

01 פברואר 2012, 17:00

נפתחה ההצבעה לבחירת השחקנים שישתתפו באולסטאר באשקלון.

http://www.basket.co.il/misc/allstar/

01 פברואר 2012, 17:12

בישראל היום היה כתוב שקופל מתכנן נסיעה לארה"ב כדי לשכנע את פארמר לחשק בנבחרת. הולך לפגוש גם את כספי על הדרך.

01 פברואר 2012, 17:21

אני מאוד אוהב סמול פורוורדים שיכולים לחפור טיפה, כמו קני* גרגורי לדוגמא, או סאטו לפעמים..

??

01 פברואר 2012, 17:40

misha כתב:בישראל היום היה כתוב שקופל מתכנן נסיעה לארה"ב כדי לשכנע את פארמר לחשק בנבחרת. הולך לפגוש גם את כספי על הדרך.

עם הכריזמת צנצנת שלו? אני בטוחה שפארמר כבר על המטוס משנן את התקווה..
אני דווקא חושבת שטיוס צריך להיות בנבחרת..יש לנו יותר בעיה עם הגבוהים מאשר עם הגארדים..

LIAV10 כתב:
אני מאוד אוהב סמול פורוורדים שיכולים לחפור טיפה, כמו קני* גרגורי לדוגמא, או סאטו לפעמים..

??

לא ראיתי אותו עושה משהו משמעותי בפוסט..
הוא הרבה יותר צנום מסאטו וסמית' למשל..

01 פברואר 2012, 21:16

תגידו מה אם אלון שטיין ? יש סיכוי שהוא יכול לתרום משהו. היה לו כישרון... יש מצב שהוא השתקם מעט אחרי הרבה זמן מנוחה ויכול לתת כמה דקות ?

ראיתי כמה דקות לא רעות שלו באיזה משחק. יש לו יד טובה לשלוש ואופי. מבחינתי בגלל המחסור בקלעים (מכבי היא קבוצת השלשות הגרועה ביורוליג). שווה לתת לו צ'אנס.

02 פברואר 2012, 05:24

yellowaura כתב:תגידו מה אם אלון שטיין ? יש סיכוי שהוא יכול לתרום משהו. היה לו כישרון... יש מצב שהוא השתקם מעט אחרי הרבה זמן מנוחה ויכול לתת כמה דקות ?

ראיתי כמה דקות לא רעות שלו באיזה משחק. יש לו יד טובה לשלוש ואופי. מבחינתי בגלל המחסור בקלעים (מכבי היא קבוצת השלשות הגרועה ביורוליג). שווה לתת לו צ'אנס.

אני זוכר אותו כששיחק כדורסל תיכונים והוא היה חתיכת כישרון עם יד מטורפת . הפציעות פשוט גמרו לו את הקריירה ובגילו כבר קשה לשקם את הקריירה...בטח שלא במכבי...

לגבי משחק הפוסט של לאנדסברג , זה לא נקודה חזקה אצלו ועיקר המשחק שלו הוא מבחוץ עם חדירות ולכן אני אומר שהוא יותר מתאים לשחק כ-2 מאשר -3....

02 פברואר 2012, 08:26

מה זה משנה? גם לווימס וסאן אמטריו אין משחק פוסט, אלא קליעה וחדירות. זה ממש לא משנה.
אין כמעט היום SF שיודעים לשחק עם הגב לסל באירופה

02 פברואר 2012, 10:22

yellowaura כתב:תגידו מה אם אלון שטיין ? יש סיכוי שהוא יכול לתרום משהו. היה לו כישרון... יש מצב שהוא השתקם מעט אחרי הרבה זמן מנוחה ויכול לתת כמה דקות ?

יכול לתת כמה דקות בספורטק אולי. גם קטש היה שחקן גדול (הרבה יותר גדול משטיין) וגם דרק. לא היית רוצה לנסות לתת להם כמה דקות במכבי...

02 פברואר 2012, 11:32

asafb96 כתב:מה זה משנה? גם לווימס וסאן אמטריו אין משחק פוסט, אלא קליעה וחדירות. זה ממש לא משנה.

אני פשוט חושב שעם יכולת הובלת הכדור שלו והגובה שלו הוא יהווה יתרון הרבה יותר גדול בעמדה 2 מאשר בעמדה 3 (גם בגלל שהוא פחות פיזי מ-3 קלאסי...)

02 פברואר 2012, 12:12

yzafrir כתב:
asafb96 כתב:מה זה משנה? גם לווימס וסאן אמטריו אין משחק פוסט, אלא קליעה וחדירות. זה ממש לא משנה.

אני פשוט חושב שעם יכולת הובלת הכדור שלו והגובה שלו הוא יהווה יתרון הרבה יותר גדול בעמדה 2 מאשר בעמדה 3 (גם בגלל שהוא פחות פיזי מ-3 קלאסי...)

מה זה "3 קלאסי"?? איזה "3 קלאסי" יש באירופה? כל מספרי ה3 באירופה הם פחות או יותר אותו הדבר כמוהו, מבחינת מבנה ויכולות. אני לא רואה בכלל שהוא פחות פיזי מסאן אמטריו, ווימס, איידסון, בוגדנוביץ', וכו'.. מבחינת סל התכונות שלו, הוא מאוד מאוד מזכיר את ווימס, והוא 3 באירופה.
לא תיהיה לו שום בעיה לתפקד 2, או לתפקד 3 באירופה, ואני לא רואה הבדל. הוא 1.98, לא חלש פיזית, ומאוד אתלטי. אלא נתונים של הסווינגמן הממוצע באירופה, וכזה הוא יכול ליהיות
חוץ מזה, למכבי בעונה הבאה צפויים ליהיות הלפרין וגם לאנגפורד, ככה שאני ממש לא רואה איך הוא משתלב בעמדה 2, כי גם שניהם זה יותר מדי, ואני מניח שנראה את הלפרין משחק גם כ1 ואת לאנגפורד כ3 בשביל להשלים להם דקות

02 פברואר 2012, 12:27

בדיוק השחקנים שהזכרת להוציא את ווימס הם 3 קלאסים , הם פיזיים בהרבה ממנו . אני לא אומר שהוא לא יכול לשחק 3 אבל כ-2 הוא יהיה יותר אפקטיבי לדעתי באירופה . כמו שלאנגפורד יותר אפקטיבי כ-2 למרות שהוא יכול לקבל מט דקות ב-3...
כשמדברים על בניית קבוצה אז קודם כל שמים את השחקנים במקומות הטיבעיים שלהם ורק אחרכך לחשוב על איך להשתמש בשחקנים שיכולים לשחק בכמה עמדות .
לאנדסברג מוגדר כגארד בכל האתרים בחול חוץ מבאתר הליגה הישראלית (שבא הוא באמת מתאים יותר לעמדה 3 ...) .

02 פברואר 2012, 13:40

yzafrir כתב:בדיוק השחקנים שהזכרת להוציא את ווימס הם 3 קלאסים , הם פיזיים בהרבה ממנו . אני לא אומר שהוא לא יכול לשחק 3 אבל כ-2 הוא יהיה יותר אפקטיבי לדעתי באירופה . כמו שלאנגפורד יותר אפקטיבי כ-2 למרות שהוא יכול לקבל מט דקות ב-3...
כשמדברים על בניית קבוצה אז קודם כל שמים את השחקנים במקומות הטיבעיים שלהם ורק אחרכך לחשוב על איך להשתמש בשחקנים שיכולים לשחק בכמה עמדות .
לאנדסברג מוגדר כגארד בכל האתרים בחול חוץ מבאתר הליגה הישראלית (שבא הוא באמת מתאים יותר לעמדה 3 ...) .

מי יותר פיזי ממנו בהרבה? אידסון? סאן אמטריו? מי? הוא לא נופל מאף אחד מהם מבחינה פיזית
יהיה יותר אפקטיבי? אני ממש לא מבין את זה. מה, השלשות יכנסו טוב יותר? החדירה שלו תיהיה יותר מהירה? הוא יהיה אותו דבר. מדברים פה כאילו יש הבדל של שמיים וארץ בין העמדה 2 לעמדה 3 באירופה. אין שום הבדל.
ללאנדסברג לא תיהיה שום בעיה לשחק 3 באירופה, וזה התפקיד המוגדר שלו באירופה (גם המאמן הקודם שלו אמר באיזה ריאיון, שלNBA הוא יכול לשחק 2, אבל באירופה הוא סווינגמן קלאסי. כמו אנדרסון). אין לו בעיה של גובה, אין לו בעיה של כח, ואין לו בעיה של זריזות ואתלטיות. אין שום בעיה, ולא צריך להמציא בעיות מכלום
נושא נעול