asafb96 כתב:חנו'ש כתב:אמרתי שאני מדברת בשם עצמי ולא מעניין אותי מה אחרים חושבים.
ותגדיר מה ההבדל בין כושר סביר לכושר טוב אצלו?
הרי הוא אף פעם לא היה שחקן של 20 נקודות למשחק.
אוקי, אני יודע שדיברת בשם עצמך. הגבת אבל לתגובה שלי, שאומרת שיהיו אנשים כאלה ואחרים, שירצו אותו בכל מחיר, אז חשבת שאני מתנגד אליו או משהו. הסברתי לך רק מה הנקודה שלי... לא משנה
בקשר לכושר, אם הוא חוזר לקאנטו, ונותן משהו כמו 7-8 נקודות למשחק באיטליה, נאמר ב40-50% מהשדה, עם נגיד 2-3 אסיסטים (בהנחה שהוא מקבל דקות, ועם מצב הרכזים שם, אני מאמין שהוא יקבל דקות), זה כושר סביר ואפילו בינוני בשבילי, ואני לא חושב שאם הוא חוזר ככה, צריך להחזיר אותו, אבל אני חושב שחלק פה עדיין ירצו אותו, בגלל כל הסיבות של המכביסטיות, המלחמה, וכו'...
אם הוא באמת חוזר טוב, ומציג יכולת טובה, אין לי בכלל בעיה שהשם שלו יעלה (אבל גם במצב הזה, אני רואה איך אנשים זורקים פה סכומים כמו מיליון דולר במידה והוא מציג יכולת טובה, מה שלא ריאלי בעניי...)
אצל פרקינס, אפשר לדעת אם חזר לכושר או לא רק ע"י צפייה במשחקים שלו ולא ע"י עיון בסטטיסטיקה שהוא ייתן או לא ייתן.
כמו שכרמל ציינה, הדברים שהוא נותן בעיקר נמצאים בהגנה (ומעניין שאם כבר סטטיסטיקה אז לא הזכרת נתוני חטיפות...) וזה לרוב משהו שלא רואים בסטטיסטיקה אלא רק במהלך המשחק עצמו.
מכיוון שאני מאמינה שרובינו לא הולכים לצפות כאן ביותר מידי משחקים של קאנטו זה יהיה קצת קשה לדעת לגביו.