פרקינס יחתום בקאנטו?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פרקינס יחתום בקאנטו?

הודעהעל ידי חנו'ש » 04 פברואר 2012, 20:20

asafb96 כתב:
חנו'ש כתב:אמרתי שאני מדברת בשם עצמי ולא מעניין אותי מה אחרים חושבים.
ותגדיר מה ההבדל בין כושר סביר לכושר טוב אצלו?
הרי הוא אף פעם לא היה שחקן של 20 נקודות למשחק.

אוקי, אני יודע שדיברת בשם עצמך. הגבת אבל לתגובה שלי, שאומרת שיהיו אנשים כאלה ואחרים, שירצו אותו בכל מחיר, אז חשבת שאני מתנגד אליו או משהו. הסברתי לך רק מה הנקודה שלי... לא משנה
בקשר לכושר, אם הוא חוזר לקאנטו, ונותן משהו כמו 7-8 נקודות למשחק באיטליה, נאמר ב40-50% מהשדה, עם נגיד 2-3 אסיסטים (בהנחה שהוא מקבל דקות, ועם מצב הרכזים שם, אני מאמין שהוא יקבל דקות), זה כושר סביר ואפילו בינוני בשבילי, ואני לא חושב שאם הוא חוזר ככה, צריך להחזיר אותו, אבל אני חושב שחלק פה עדיין ירצו אותו, בגלל כל הסיבות של המכביסטיות, המלחמה, וכו'...
אם הוא באמת חוזר טוב, ומציג יכולת טובה, אין לי בכלל בעיה שהשם שלו יעלה (אבל גם במצב הזה, אני רואה איך אנשים זורקים פה סכומים כמו מיליון דולר במידה והוא מציג יכולת טובה, מה שלא ריאלי בעניי...)

אצל פרקינס, אפשר לדעת אם חזר לכושר או לא רק ע"י צפייה במשחקים שלו ולא ע"י עיון בסטטיסטיקה שהוא ייתן או לא ייתן.
כמו שכרמל ציינה, הדברים שהוא נותן בעיקר נמצאים בהגנה (ומעניין שאם כבר סטטיסטיקה אז לא הזכרת נתוני חטיפות...) וזה לרוב משהו שלא רואים בסטטיסטיקה אלא רק במהלך המשחק עצמו.

מכיוון שאני מאמינה שרובינו לא הולכים לצפות כאן ביותר מידי משחקים של קאנטו זה יהיה קצת קשה לדעת לגביו.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי refael » 04 פברואר 2012, 20:36

אני פשוט אוהב את השחקן הזה.
כמה חבל שהוא לא אצלנו.
תמונה
refael

הודעהעל ידי asafb96 » 04 פברואר 2012, 20:36

חנו'ש כתב:
asafb96 כתב:
חנו'ש כתב:אמרתי שאני מדברת בשם עצמי ולא מעניין אותי מה אחרים חושבים.
ותגדיר מה ההבדל בין כושר סביר לכושר טוב אצלו?
הרי הוא אף פעם לא היה שחקן של 20 נקודות למשחק.

אוקי, אני יודע שדיברת בשם עצמך. הגבת אבל לתגובה שלי, שאומרת שיהיו אנשים כאלה ואחרים, שירצו אותו בכל מחיר, אז חשבת שאני מתנגד אליו או משהו. הסברתי לך רק מה הנקודה שלי... לא משנה
בקשר לכושר, אם הוא חוזר לקאנטו, ונותן משהו כמו 7-8 נקודות למשחק באיטליה, נאמר ב40-50% מהשדה, עם נגיד 2-3 אסיסטים (בהנחה שהוא מקבל דקות, ועם מצב הרכזים שם, אני מאמין שהוא יקבל דקות), זה כושר סביר ואפילו בינוני בשבילי, ואני לא חושב שאם הוא חוזר ככה, צריך להחזיר אותו, אבל אני חושב שחלק פה עדיין ירצו אותו, בגלל כל הסיבות של המכביסטיות, המלחמה, וכו'...
אם הוא באמת חוזר טוב, ומציג יכולת טובה, אין לי בכלל בעיה שהשם שלו יעלה (אבל גם במצב הזה, אני רואה איך אנשים זורקים פה סכומים כמו מיליון דולר במידה והוא מציג יכולת טובה, מה שלא ריאלי בעניי...)

אצל פרקינס, אפשר לדעת אם חזר לכושר או לא רק ע"י צפייה במשחקים שלו ולא ע"י עיון בסטטיסטיקה שהוא ייתן או לא ייתן.
כמו שכרמל ציינה, הדברים שהוא נותן בעיקר נמצאים בהגנה (ומעניין שאם כבר סטטיסטיקה אז לא הזכרת נתוני חטיפות...) וזה לרוב משהו שלא רואים בסטטיסטיקה אלא רק במהלך המשחק עצמו.

מכיוון שאני מאמינה שרובינו לא הולכים לצפות כאן ביותר מידי משחקים של קאנטו זה יהיה קצת קשה לדעת לגביו.

גם נכון, אבל זה פחות משנה... העיקרון הוא, שצריך לראות איך יחזור
בקשר למי שיצפה, קאנטו קבוצה נחמדה מאוד, שמשחקים ביורוליג (בנתיים לפחות..), ויהיה להם עוד משחקים מעניינים באיטליה.. אני מאמין שיצא לחלק פה לראות אותו. גם אני אישית מאמין שאם יהיה לי הזדמנות, אני יראה משחקים שלהם מול סיינה או מילאנו בליגה
בקשר לחטיפות, הוא חוטף טוב, אבל לא איזה חוטף מדהים.. ההגנה שלו בעיקר מסתכמת בשמירה חזקה. הוא חוטף הרבה בעיקר מול קבוצות קטנות (כמו שחטף 7 נגד ז'לגיריס שנה שעברה, אבל חטף 0 ב2 המשחקים מול בארסה), וגם בשנה הראשונה שלו, חטף כדור אחד בממוצע, שזה לא משהו מיוחד. ככה שאני לא חושב שמספר החטיפות שלו בליגה האיטלקית יכולה ליהיות איזה שהיא אינדיקציה לכושר שהוא חזר, ולמה שהוא יוכל לתרום ברמת יורוליג
asafb96

הודעהעל ידי where is the love? » 04 פברואר 2012, 21:25

אני הייתי מביא אותו במקום מאלט.
ולכל אלו שחושבים שהוא לא יחזור לכושר, אני דווקא חושב שהוא יחזור ובגדול! ואני מקווה שהוא יחזור לכושר, כמובן שאני מקווה שאנחנו ננצח את קאנטו ביותר מ-8.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי asafb96 » 04 פברואר 2012, 21:31

where is the love? כתב:אני הייתי מביא אותו במקום מאלט.
ולכל אלו שחושבים שהוא לא יחזור לכושר, אני דווקא חושב שהוא יחזור ובגדול! ואני מקווה שהוא יחזור לכושר, כמובן שאני מקווה שאנחנו ננצח את קאנטו ביותר מ-8.

הוא לא היה יכול לתרום יותר ממאלט, בוודאות
קצת שוכחים את זה בגלל המשחק האחרון הלא משהו, אבל ב2 המשחקים הראשונים הוא היה מצוין. משחק אחד חלש וישר הפכו אותו לטעות. הוא לא רכז, נכון, אבל הוא שחקן טוב, שמביא את הדבר שהכי חסר למכבי בקוו האחורי, וזה קליעה
אם בלאט יצוות אותו, ואת לאנגפורד, לכל אורך המשחקים, לפחות לרוב אורך המשחקים, לצד אחד מבין אוחיון/פאפאס, אני מאמין שגם הוא, גם לאנגפורד, ובכלל, מכבי, יראו הרבה הרבה יותר טוב
asafb96

הודעהעל ידי misha » 04 פברואר 2012, 22:41

עזבו שטויות, כרגע פחות מעניין אותי האם הוא יחזור מתישהו למכבי או לא, אני פשוט שמח בשבילו שהוא סוף סוף חוזר לשחק כדורסל אחרי שנה. מאחל לו רק הצלחה.

תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי חנו'ש » 04 פברואר 2012, 23:02

לפחות הוא מצליח לעבור כיסא...
זה כבר יפה מאוד :laugh2
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי misha » 04 פברואר 2012, 23:09

חנו'ש כתב:לפחות הוא מצליח לעבור כיסא...

baby steps ;)
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי where is the love? » 05 פברואר 2012, 06:40

misha כתב:עזבו שטויות, כרגע פחות מעניין אותי האם הוא יחזור מתישהו למכבי או לא, אני פשוט שמח בשבילו שהוא סוף סוף חוזר לשחק כדורסל אחרי שנה. מאחל לו רק הצלחה.

יפה אמרת כי זה הכי חשוב הבריאות!
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי where is the love? » 05 פברואר 2012, 06:42

asafb96 כתב:
where is the love? כתב:אני הייתי מביא אותו במקום מאלט.

הוא לא היה יכול לתרום יותר ממאלט, בוודאות
קצת שוכחים את זה בגלל המשחק האחרון הלא משהו, אבל ב2 המשחקים הראשונים הוא היה מצוין. משחק אחד חלש וישר הפכו אותו לטעות. הוא לא רכז, נכון, אבל הוא שחקן טוב, שמביא את הדבר שהכי חסר למכבי בקוו האחורי, וזה קליעה
אם בלאט יצוות אותו, ואת לאנגפורד, לכל אורך המשחקים, לפחות לרוב אורך המשחקים, לצד אחד מבין אוחיון/פאפאס, אני מאמין שגם הוא, גם לאנגפורד, ובכלל, מכבי, יראו הרבה הרבה יותר טוב

זה נכון שמאלט שחקן לא רע אבל הוא לא מתאים לרכז.
בכל אופן אסף אתה מאוד צודק בנושא של ציוות ליד פאפאס ואני מאוד מסכים עם זה, למען האמת כולם חושבים ככה אבל בלאט לא חושב ככה ושוב אני באמת לא מבין את זה.
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי yzafrir » 05 פברואר 2012, 06:48

דווקא לגבי פאפאס אני לא מסכים , אני חושב שהרומנטיקה לגביו השתלטה פה על הפורום ומסנוורת פה את האנשים . פאפאס הוא טעות ואין מה לעשות אבל אפילו בלאט מבין את זה .
לגבי דורון במקום מאלט , זה תלוי איזה דרורן נקבל , אם זה דורון של ליפני הפציעה אז אין שאלה בכלל אבל קודם צריך לראות איך הוא יחזור ובמקרה שלו צריך לראות את המשחקים כדי להבין אם הוא חזר לעצמו או לא ולא להסתמך על סטטיסטיקה....
לגבי המחיר שלו , לפני הפציעה אני חושב שהוא היה שווה למכבי את הסכומים שפארגו היה אמור לקבל אבל היום הסיכון איתו הוא קצת גדולן יותר ולכן אין סיכוי שיקבל סכומים כאלו לא במכבי ולא בקבוצה אחרת . אני מניח שקאנטו ישלמו לו עד סוף העונה לא יותר מ-100-150....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי wulv » 05 פברואר 2012, 08:13

חנו'ש כתב:לפחות הוא מצליח לעבור כיסא...

גדול! הרגת אותי מצחוק פה!! :)
wulv

הודעהעל ידי asafb96 » 05 פברואר 2012, 08:52

yzafrir כתב:דווקא לגבי פאפאס אני לא מסכים , אני חושב שהרומנטיקה לגביו השתלטה פה על הפורום ומסנוורת פה את האנשים . פאפאס הוא טעות ואין מה לעשות אבל אפילו בלאט מבין את זה .
לגבי דורון במקום מאלט , זה תלוי איזה דרורן נקבל , אם זה דורון של ליפני הפציעה אז אין שאלה בכלל אבל קודם צריך לראות איך הוא יחזור ובמקרה שלו צריך לראות את המשחקים כדי להבין אם הוא חזר לעצמו או לא ולא להסתמך על סטטיסטיקה....
לגבי המחיר שלו , לפני הפציעה אני חושב שהוא היה שווה למכבי את הסכומים שפארגו היה אמור לקבל אבל היום הסיכון איתו הוא קצת גדולן יותר ולכן אין סיכוי שיקבל סכומים כאלו לא במכבי ולא בקבוצה אחרת . אני מניח שקאנטו ישלמו לו עד סוף העונה לא יותר מ-100-150....

אני חושב שהדיעה הקדומה שלך על פאפאס השתלת עליך.
זה פשוט ברור לעין שבלאט עושה איתו טעות מוחלטת (כמו שהוא טועה עם ליאור, בלו, סמית', ואוחיון. כל אחד וסיבותיו..). פאפאס לא טעות, ועובדה שכמעט כל הזמן שהוא מקבל הרבה דקות, הוא טוב. וגם שהוא לא טוב, למרות שבמשחק הנתון הוא משחק הרבה (וזה קרה מעט מאוד העונה), הוא לא פחות חלש מאוחיון וסמית'.
מכבי נראת הרבה הרבה יותר טוב איתו, וזה די ברור. שהוא על המגרש, יש סדר, יש תרגילים, ויש משחק קבוצתי יפה. שמאלט ולאנגפורד משחקים רוב הזמן יחד, מכבי נראת מבולבלת, לא קבוצתית, ותלויה באחד על אחד. זאת הסיבה ל2 הפסדי היורוליג האחרונים, כי את בארסה בבית, בלי נבארו כמעט, בכושר שהם הציגו בתקופה הזאת, וגם במשחק הזה, היה אפשר לנצח, ובטח שאת קאנטו.
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 05 פברואר 2012, 10:10

אני אנסח את זה אחרת , פאפאס מקבל הרבה דקות כשהוא טוב , כשהוא לא טוב בלאט מזהה את זה ומוריד אותו לספסל . אין לי שום דעה קדומה עליו אלא שפשוט היה קל מאוד לראות עוד בעונה שעברה שהוא נמצא בירידה גדולה בכושרו ואין לו מה לחפש במכבי ,בטח שלא כשחקן מוביל . אותו דבר אני חושב על שאראס (ותכף תגיד שגם עליו יש לי דעה קדומה...)
מכבי נימצאת בבעיה בעמדה 1 ואני לא חושב שפאפאס הוא הפתרון . אולי אפשר לומר שכרגע הוא הרע במיעוטו אבל אם מלכתחילה היינו מחתימים רכז אחר צעיר יותר בתחילת העונה במקומו אז לא היינו מגיעים למצב הזה . בגלל זה אני מגדיר את ההחתמה שלו כטעות .
אני גם חושב שמאלט ולאנגפורד יחד ב-1 ו 2 זה לא אידיאלי אבל לא בטוח שפאפאס ואחד מהם זה הפתרון . בכל מקרה אנחנו עכשיו במצב שאם לא הטעויות שנעשו עוד בקיץ לא היינו מגיעים אליו וכל הרעיונות שמציעים פה צריכים לנסות אותם כמו לאנגפורד ב-3 מאלט ב-2 ויוגב/פאפאס ב-1....
חבל רק שבשלב כזה אנחנו עדיין לא מצאנו את הורטאציה הנכונה .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי where is the love? » 05 פברואר 2012, 10:26

yzafrir כתב:אני אנסח את זה אחרת , פאפאס מקבל הרבה דקות כשהוא טוב , כשהוא לא טוב בלאט מזהה את זה ומוריד אותו לספסל . אין לי שום דעה קדומה עליו אלא שפשוט היה קל מאוד לראות עוד בעונה שעברה שהוא נמצא בירידה גדולה בכושרו ואין לו מה לחפש במכבי ,בטח שלא כשחקן מוביל . אותו דבר אני חושב על שאראס (ותכף תגיד שגם עליו יש לי דעה קדומה...)
מכבי נימצאת בבעיה בעמדה 1 ואני לא חושב שפאפאס הוא הפתרון . אולי אפשר לומר שכרגע הוא הרע במיעוטו אבל אם מלכתחילה היינו מחתימים רכז אחר צעיר יותר בתחילת העונה במקומו אז לא היינו מגיעים למצב הזה . בגלל זה אני מגדיר את ההחתמה שלו כטעות .
אני גם חושב שמאלט ולאנגפורד יחד ב-1 ו 2 זה לא אידיאלי אבל לא בטוח שפאפאס ואחד מהם זה הפתרון . בכל מקרה אנחנו עכשיו במצב שאם לא הטעויות שנעשו עוד בקיץ לא היינו מגיעים אליו וכל הרעיונות שמציעים פה צריכים לנסות אותם כמו לאנגפורד ב-3 מאלט ב-2 ויוגב/פאפאס ב-1....

אבל צפריר, לדעתי בלאט הביא את פאפאלוקאס, ובכל אופן הוא באמת נראה יותר טוב מיוגב, עכשיו זה ברור פשוטו כמשמעו, ביום חמישי הקהל ישחק תפקיד והקהל מאוד אוהב אותו, זה מסוג השחקנים שבאמת יכול לקבל בטחון מקהל ולתת תצוגת שיא בחמישי. בלאט צריך לפתוח איתו ולהכניס כדורים לסופו, צריך לעבוד על כמה תרגילים, יוגב יכול לעלות כמחליף וגם לחדור קצת.

אני מאוד אוהב את בלאט ואני ראשון שיקום להגנתו, אבל אני טוען שמה שקורה עם פאפאלוקאס לאור המצב ועוד עכשיו במיוחד בשלב מכריע שצריך את הניסיון שלו, אם הוא לא ישחק בחמישי (או ישחק ואחרי טעות אחת ישב על הספסל, מוזר שיוגב עושה טעות אז הוא חוזר אחר כך כנל לגבי סמית) אם המצב הזה קורה אני חושב שזה לא מוזר אלא דבר ביזארי לחלוטין וחסר אחריות ותחת התעקשות מוחלטת של בלאט ואני פשוט לא מסוגל להבין את זה, כמו שאמרתי אני מאוד אוהב את בלאט, אבל אני לא אוהב דרך התעקשות.
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי asafb96 » 05 פברואר 2012, 12:07

yzafrir כתב:אני אנסח את זה אחרת , פאפאס מקבל הרבה דקות כשהוא טוב , כשהוא לא טוב בלאט מזהה את זה ומוריד אותו לספסל . אין לי שום דעה קדומה עליו אלא שפשוט היה קל מאוד לראות עוד בעונה שעברה שהוא נמצא בירידה גדולה בכושרו ואין לו מה לחפש במכבי ,בטח שלא כשחקן מוביל . אותו דבר אני חושב על שאראס (ותכף תגיד שגם עליו יש לי דעה קדומה...)

זה לא נכון, כי אי אפשר לומר "הוא לא טוב, אז בלאט מזהה את זה, ומוריד אותו", כי בלאט מוריד אותו בגלל טעות אחת למשחק שלם, או אפילו מוריד אותו אחרי 5 דקות טובות, כמו בחמישי, ולא מחזיר אותו בכלל למשחק. מאלט לעומתו, מקבל קרדיט בלתי נגמר, למרות שבכל המשחק הוא היה חלש מאוד, ובכל זאת בלאט לא הכניס את פאפאס, אלא השאיר אותו ואת לאנגפורד, מה שגרם לבלאגן.
אותו הדבר עם סמית', אוחיון, ובלו. אי אפשר לומר "בלאט מזהה שהוא לא טוב, ומוריד אותו", והם רוב הזמן לא טובים (אצל בלו זה רק בתקופה האחרונה), והם מקבלים עדיין קרדיט כל משחק. ככה שיש פה בעיה אצל בלאט, לא אצל פאפאס, כי שפאפאס מקבל דקות, וביטחון, כמעט תמיד הוא מצוין, וכל הקבוצה נראת טוב.
ושוב, אין לו איזה אלטרנטיבה. אוחיון ממש לא יותר טוב ממנו, ומאלט+לאנגפורד זה שילוב די בעייתי לאורך הרבה דקות, כי אין סדר, והקבוצה נראת מבולבלת וחסרת סדר. עם פאפאס מכבי נראת מאוד קבוצתית, ויש מנהיג על המגרש, ואם למכבי היה מנהיג על המגרש בדקות הקריטיות ב2 המשחקים האחרונים, יכול ליהיות שלא היינו מתפרקים ככה ומפסידים 2 משחקים בהפרשים גבוהים
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 05 פברואר 2012, 13:01

אסף ,נשאל את זה אחרת , אתה רוצה אותו שנה במכבי כאחד משניי הגארדים המובילים שלך ?
לי דיי ברור שלא וגם הוא לא היה צריך להגיע העונה כמו ששאראס שכל עונה יש פה חברה שעדיין מפנטזים עליו לא צריך להגיע לפה . אין טעם לבנות על שחקנים שפעם היו כוכבים גדולים והיום נימצאים בדעיכה גדולה . זה לא מתאים לסגנון של בלאט כנראה ואני עדיין מאמין שבלאט מכסתח על ההנהלה כשאמר שהוא זה שרצה אותו...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 05 פברואר 2012, 13:18

yzafrir כתב:אסף ,נשאל את זה אחרת , אתה רוצה אותו שנה במכבי כאחד משניי הגארדים המובילים שלך ?
לי דיי ברור שלא וגם הוא לא היה צריך להגיע העונה כמו ששאראס שכל עונה יש פה חברה שעדיין מפנטזים עליו לא צריך להגיע לפה . אין טעם לבנות על שחקנים שפעם היו כוכבים גדולים והיום נימצאים בדעיכה גדולה . זה לא מתאים לסגנון של בלאט כנראה ואני עדיין מאמין שבלאט מכסתח על ההנהלה כשאמר שהוא זה שרצה אותו...

לא. אני לא רוצה לראות אותו בשנה הבאה, וגם קיים סיכוי שהוא יפרוש בסוף השנה. אני הייתי רוצה לראות רכז מוביל זר בשיאו, יחד עם אוחיון/שאייר. זה ממש לא קשור. העניין הוא העונה, לא העונה הבאה. העונה, בניגוד למה שחשבת בתחילת העונה, הוא מראה שעוד יש לו מה לתרום, ולא מעט. הוא מראה יכולת טובה מאוד רוב הזמן שהוא משחק בקביעות, ואם הוא עדיין מחוץ לרוטציה, כשאוחיון בעצם מקבל את עמדת הרכז המוביל, לדעתי יש פה משהו לא מקצועי, ואם זה כן מקצועי, בלאט עושה פה שטות.
לגבי שאראס, אין בכלל מה להשוות. פאפאס שנה שעברה עדיין היה שחקן של 20 דקות יורוליג, ועוד בקבוצה כמו אולי', לצד גארדים כמו תאודוסיץ', ספאנוליס, הלפרין, גורדון.. שאראס כבר יותר משנה לא ממש שיחק כדורסל ברמה הגבוה של אירופה, ונמצא בכושר הרבה פחות טוב משל פאפאס. הוא גם קצת יותר מבוגר ממנו אם אני לא טועה, ומזמן כבר לא משחק באופן שוטף ברמות האלה של היורוליג, כך שממש אין לו מקום במכבי.
asafb96

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 פברואר 2012, 15:20

צפריר, נראה לי שאפשר לסכם את כל הסיפור של פאפאס בכך שמכבי עשו טעות אחת גדולה בעמדה 1.
אחרי שהם בהבינו שפארגו לא הולך להגיע הם היו צריכים לנשום עמוק, להירגע ואז לעשות את מירב המאמצים ולהשקיע את מירב הכספים שהם מסוגלים על מנת לתור אחר רכז מוביל טוב ואיכותי שנשאר איתנו בוודאות לעונה שלמה.
וכן, אני יודעת שכמעט שלא היו כאלו שחקנים בנמצא, אבל לא נראה כאילו מכבי התאמצה יותר מידי בקיץ אלא סתם הזדרזה מתוך פאניקה להחתים את פארמר ואז את פאפאס בלי לחשוב יותר מידי קדימה. אחרי שהחתימו אותם אז כבר הלחץ לעמדה הזו ירד והם יותר התאמצו למצוא סקנד גארד טוב כי מבחינתם לפחות לבינתיים יש לנו מספיק רכזים וכשתגמר השביתה בנ.ב.א נראה כבר מה עושים תוך כדי תנועה.

בכל מקרה, זה כבר נעשה וכרגע לא יעזור לבכות על חלב שנשפך.
מה שצריך עכשיו זה לנסות להוציא את המיטב ממה שיש ועם זה לנצח, ופאפאס הוא חלק ממה שיש.
ואני לא יכולה להגיד לך בוודאות שבלאט באמת מוציא את כל מה שהוא יכול מהסגל שיש לו.
מכיוון שנעשו כלך הטעויות שנעשו בעמדת הרכז, האלטרנטיבות שיש לפאפאס במלאכת הריכוז לא יותר מידי קוסמות.
אז ברור שאפשר לתת לאוחיון מס' דקות וזה לגיטימי, אבל מאלט לא עושה עבודה טובה בעמדה הזו, ולא ראיתי שמכבי שיחקה כל כך טוב בתקופה האחרונה בלי פאפאס.
אז תסביר לי למה זה אמור כ"כ להזיק אם פאפאס יקבל יותר דקות??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 05 פברואר 2012, 15:32

חני , את צודקת בכל מילה וכרגע יש את פאפאס ועם זה נסתדר . הויכוח שלי עם אסף הוא עוד מהקיץ כשאמרו שהוא הוחתם ואני טענתי שזו יכולה להתברר כאחת הטעויות הגדולות ו מה לעשות אבל זה באמת כך . כמו שכתבת אם היו חושבים בקיץ על מחליף יותר מתאים לפארגו ולא פאפאס אז מצבינו כיום היה הרבה יותר טוב .
אבל אני מסכים שכרגע לייבש אותו בלי סיבה (אנחנו לא יודעים אם יש סיבה או אין ) זה לא מוצדק ולדקות מסויימות הוא כן יכול לשחק במיוחד שהרכז שהביאו הוא לא בדיוק רכז , גם מהחתמתו לא נפלתי אבל לאור מצבה הכספי של הקבוצה בשלב הזה זו הייתה החתמה סבירה .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Mitelka ו־17 אורחים