קית' לאנגפורד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: קית' לאנגפורד

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 פברואר 2012, 12:18

שחקן אדיר. אסור להתמהמה בעיניינו- לשים חוזה על השולחן, להצמיד לו אקדח לראש ושיחתום.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 24 פברואר 2012, 13:07

felix_r כתב:דרך אגב, אני לא יודע אם הוזכר פה, אבל לאנגפורד היום היה פשוט נהדר בהגנה!

נכון מאוד. גם במשחק הקודם מול ז'לגיריס הוא עשה עבודה מדהימה על ווימס, אבל משום מה כל הקרדיט הלך לסמית'.

לנגפורד הוא אחד השוטינג גארדים היותר שלמים שהיו למכבי, מתאים כמו כפפה לעמדה מס' 2. יחד עם רכז טוב ושחקן איכותי בעמדה מס'3, מכבי תוכל להעמיד בעונה הבאה קו אחורי מצויין.
מקווה שהידיעות בנוגע להשארותו של סמית' והצטרפותו של פרקינס הן כוזבות. מכבי צריכה שחקנים טובים יותר בעמדות 1 ו3.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 פברואר 2012, 13:26

חביב, יש לך שמות?
אני לא מכיר הרבה רכזים טובים מפרקינס כשהוא בכושר.
סמית' רול פלייר ויכול להיות שבזה מכבי תיאלץ להסתפק אם היא רוצה לשמור על הקיים בעמדות הפנים, להשאיר את קית' ולצרף רכז טוב (ע"ח פאפאלוקאס ומאלט). לא אמרתי כלום על צירוף של הלפרין או לנדסברג או משהו בסגנון.

הכל עניין של סדר עדיפויות- מה שבטוח הוא שלנגפורד וסופו צריכים לעמוד בראשו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 24 פברואר 2012, 13:30

החציל האצטקי כתב:חביב, יש לך שמות?
סמית' רול פלייר ויכול להיות שבזה מכבי תיאלץ להסתפק אם היא רוצה לשמור על הקיים בעמדות הפנים, להשאיר את קית' ולצרף רכז טוב (ע"ח פאפאלוקאס ומאלט). לא אמרתי כלום על צירוף של הלפרין או לנדסברג או משהו בסגנון.

אין לי שמות ואני לא מאילו שמומחים בסקואטים.
לדעתי, פרקינס וסמית' הם צמד זרים שהוא פשוט לא מספיק טוב (כשחקנים מובילים בעמדות 1 ו3).
אם באמת לא ניתן למצוא משהו יותר טוב, אז כנראה שאין מנוס מלראות אותם כאן בעונה הבאה. אבל אם זה יקרה, לא צריכים להתפלא שעוד עונה תסתיים ללא פיינל-פור ועם מאבקים בזכיה באליפות הקופליג. אין צורך לייפות את המציאות רק בגלל ששחקן אהוב חוזר לקבוצה או בגלל ששחקן "סולידי" ש"עושה הרבה דברים שלא רואים בסטטיסטיקה" נשאר כאן לעוד עונה.
בשביל להגיע לרמות הגבוהות ביותר, צריכים שחקנים מן הרמות הגבוהות ביותר ועם על הכבוד (ויש הרבה כבוד), סמית' ופרקינס הם לא שחקנים כאלו. לנגפורד דוקא כן.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 24 פברואר 2012, 14:17

asafb96 כתב:איזה שטויות אני קורא פה...
פארגו ופארמר היו לוקחים לא פחות מהלכי אחד על אחד מלאנגפורד, והיו נכנסים ראש בקיר יותר ממנו (שהוא חודר, הוא יודע מה הוא הולך לעשות, ורואים שהוא לא מהסס תוך כדי חדירה או שהוא באוויר, ואף פעם לא מסיים בזריקה בלתי אפשרית את החדירה). הם לפעמים היו חודרים ואז מתחילים לחשוב, ולוקחים בסוף זריקה קשה. לאנגפורד שחקן פנטסטי, וממש ממש לא פוגע בקבוצתיות. זה כמו לומר שהפוסט אפ של סופו או וויצ'יץ' פוגע בקבוצתיות או שהאחד על אחד של פארקר, פארמר או פארגו פוגע בקבוצתיות. זה לא נכון! זה לא עובד ככה ביורוליג. קבוצתיות זה מאוד חשוב, וכשפאפאס על מהגרש, יש המון קבוצתיות (ומכבי שיחקה הכי טוב, והכי קבוצתי, שפאפאס ולאנגפורד שיחקו יחד), אבל לא כל התקפה נגיע לג'אמפ שוט חופשי של קלעי, או לדאנק חופשי מתחת לסל. לפעמים צריך ללכת לסופו שיחפור, לאליהו באחד על אחד שלו, או לחדירות היעילות מאוד של לאנגפורד. והוא ממש לא מכריח את זה. ראינו לדוגמא, מול אפס, כשהוא ראה שלא הולך לו בחדירות ובהתקפה, ולשאר השחקנים יש יום אדיר, הוא שינה פזה ושיחק מאוד קבוצתי, בקושי זרק, ומסר המון. הוא שחקן מאוד אינטיליגנטי, ממש לא אגואסיט, וממש לא ראש בקיר. זה בדיוק הסקורר שאני הייתי רוצה לראות בקוו האחורי של מכבי

נכון מאוד
למה כשסופו טוחן(טחן יותר נכון)את אירופה במהלכים שלו בפוסט כולם משבחים אותו אך כשלאנגפורד עושה הרבה נקודות ממהלכי אחד על אחד לא רק שלא מפרגנים לו אלא כועסים עליו?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 24 פברואר 2012, 14:19

אתה מוזמן לבקר באשכול הסקאוטינג ולראות בעצמך שמות טובים שעלו
אצלי הפייבוריט לעמדה שלוש הוא דאונס,רכז צריך אולי לחפש ב-NBA אבל אני לא ממש מכיר משם שחקנים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 פברואר 2012, 15:20

asafb96 כתב:איזה שטויות אני קורא פה...
פארגו ופארמר היו לוקחים לא פחות מהלכי אחד על אחד מלאנגפורד, והיו נכנסים ראש בקיר יותר ממנו (שהוא חודר, הוא יודע מה הוא הולך לעשות, ורואים שהוא לא מהסס תוך כדי חדירה או שהוא באוויר, ואף פעם לא מסיים בזריקה בלתי אפשרית את החדירה). הם לפעמים היו חודרים ואז מתחילים לחשוב, ולוקחים בסוף זריקה קשה. לאנגפורד שחקן פנטסטי, וממש ממש לא פוגע בקבוצתיות. זה כמו לומר שהפוסט אפ של סופו או וויצ'יץ' פוגע בקבוצתיות או שהאחד על אחד של פארקר, פארמר או פארגו פוגע בקבוצתיות. זה לא נכון! זה לא עובד ככה ביורוליג. קבוצתיות זה מאוד חשוב, וכשפאפאס על מהגרש, יש המון קבוצתיות (ומכבי שיחקה הכי טוב, והכי קבוצתי, שפאפאס ולאנגפורד שיחקו יחד), אבל לא כל התקפה נגיע לג'אמפ שוט חופשי של קלעי, או לדאנק חופשי מתחת לסל. לפעמים צריך ללכת לסופו שיחפור, לאליהו באחד על אחד שלו, או לחדירות היעילות מאוד של לאנגפורד. והוא ממש לא מכריח את זה. ראינו לדוגמא, מול אפס, כשהוא ראה שלא הולך לו בחדירות ובהתקפה, ולשאר השחקנים יש יום אדיר, הוא שינה פזה ושיחק מאוד קבוצתי, בקושי זרק, ומסר המון. הוא שחקן מאוד אינטיליגנטי, ממש לא אגואסיט, וממש לא ראש בקיר. זה בדיוק הסקורר שאני הייתי רוצה לראות בקוו האחורי של מכבי

ממש מסכים איתך..
עובדה גם שהוא נותן מספרים יפים באחוזים גבוהים ועדיין נותן מנת אסיסטים חביבה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 פברואר 2012, 15:22

עם כל הכבוד לפרקינס ומה שהוא עושה בעמדת הרכז בכל האספקטים כמו שמירה,הובלת כדור,ריבאונדים,חטיפות וכו'..הבן אדם לא רכז מהולל והוא די טווינר כי הוא לא רכז מספיק טוב(מבחינת חוכמת משחק של מסירה)והוא לא קלעי מספיק טוב..
אם לפרקינס לא היה את כל מה שיש מסביב לעולם לא היו חושבים עליו לרמות הגבוהות כי הוא לא רכז כזה טוב..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 פברואר 2012, 15:36

Holiday_Armadillo כתב:

עם כל הכבוד לפרקינס ומה שהוא עושה בעמדת הרכז בכל האספקטים כמו שמירה,הובלת כדור,ריבאונדים,חטיפות וכו'..הבן אדם לא רכז מהולל והוא די טווינר כי הוא לא רכז מספיק טוב(מבחינת חוכמת משחק של מסירה)והוא לא קלעי מספיק טוב..
אם לפרקינס לא היה את כל מה שיש מסביב לעולם לא היו חושבים עליו לרמות הגבוהות כי הוא לא רכז כזה טוב..

טווינר זה בין שלוש לארבע :?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 24 פברואר 2012, 15:38

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

לא בהכרח. טווינר זה שחקן שנופל בין 2 עמדות. זה גם יכול ליהיות בין 4 ל5 (הנדריקס?), בין 1 ל2 (כמו שכרמל אומרת עם פרקינס), בין ה2 ל3, ובין עמדות הפורוורד (כמו בלו לדוגמא..)
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 פברואר 2012, 15:43

asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

לא בהכרח. טווינר זה שחקן שנופל בין 2 עמדות. זה גם יכול ליהיות בין 4 ל5 (הנדריקס?), בין 1 ל2 (כמו שכרמל אומרת עם פרקינס), בין ה2 ל3, ובין עמדות הפורוורד (כמו בלו לדוגמא..)

לכל אחד יש שם משלו:
1,2 קומבו גארד
2,3 סווינגמן
3,4 טווינר
4,5 פורוורד-סנטר
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 24 פברואר 2012, 15:48

לכל אחד יש שם משלו:
1,2 קומבו גארד
2,3 סווינגמן
3,4 טווינר
4,5 פורוורד-סנטר

לא יודע, אני לא עד כדי כך מבין בדברים האלה, אבל ממה שאני יודע, קומבו גארד זה שחקן שיכול לשחק גם ב1 וגם ב2. סווינגמן זה שחקן שיכול לשחק גם ב2 וגם ב3, ופורוורד-סנטר זה המצאה שלך ;) טווינר כמו שכרמל כתבה, זה לא קומבו גארד שמשחק גם 1 וגם 2, אלא שחקן שנופל בין העמדות. כלומר, יש לו קצת תכונות של 1, קצת של 2, אבל הוא לא 1 ולא 2. אין לו עמדה מוגדרת. פרקינס לא קומבו גארד בגלל שאין לו יכולת ניהול משחק בהתקפה עומדת כמו של רכז, ולא שוטינג גארד כי אין לו קליעה...
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 פברואר 2012, 15:51

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

לכל אחד יש שם משלו:
1,2 קומבו גארד
2,3 סווינגמן
3,4 טווינר
4,5 פורוורד-סנטר

אתה טועה..טווינר זה מי שנופל בין עמדות בלי קשה לעמדה שהוא וזה מילה שלא מתארת שחקן שיכול לשחק בין שתי עמדות אלא שחקן שנופל בין שתי עמדות כי מבחינת האיכות שלו הוא לא מספיק טוב לשחק באף עמדה ש''מתאימה'' לו..אולי ב''לקסיקון'' זה 3-4 אבל כשאומרים ''טווינר'' מתכוונים לאחד שנופל בין עמדות..
למשל פרקינס הוא טווינר כי הוא לא רכז מספיק טוב והוא לא קלעי מספיק טוב..פארגו הוא קומבו-גארד כי הוא רכז שיכול לתפקד גם כקלעי..אתה רואה את ההבדל?
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 24 פברואר 2012, 15:56, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 פברואר 2012, 15:53

asafb96 כתב:
לכל אחד יש שם משלו:
1,2 קומבו גארד
2,3 סווינגמן
3,4 טווינר
4,5 פורוורד-סנטר

לא יודע, אני לא עד כדי כך מבין בדברים האלה, אבל ממה שאני יודע, קומבו גארד זה שחקן שיכול לשחק גם ב1 וגם ב2. סווינגמן זה שחקן שיכול לשחק גם ב2 וגם ב3, ופורוורד-סנטר זה המצאה שלך ;) טווינר כמו שכרמל כתבה, זה לא קומבו גארד שמשחק גם 1 וגם 2, אלא שחקן שנופל בין העמדות. כלומר, יש לו קצת תכונות של 1, קצת של 2, אבל הוא לא 1 ולא 2. אין לו עמדה מוגדרת. פרקינס לא קומבו גארד בגלל שאין לו יכולת ניהול משחק בהתקפה עומדת כמו של רכז, ולא שוטינג גארד כי אין לו קליעה...

בגלל שאני חדש באייפון ולא יודע איך עושים קופי פאסט אני אתן לך הוראות חחח
תרשום בגוגל לכסיקון מונחי כדורסל אתר ספסל ואז תרד לאות ט׳ ותחפש טווינר..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 פברואר 2012, 16:00

פרקינס רכז מצויין ומאוד אנדרייטד. הוא לא וירטואוזי כמו פארגו או גאון כמו שאראס אבל הוא בהחלט סדרן עבודה טוב, חכם ומוכשר. אני בעדו בעיניים עצומות ולו בשל העובדה שאני פשוט לא מוצא אלטרנטיבה טובה יותר בשוק.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 פברואר 2012, 16:04

החציל האצטקי כתב:פרקינס רכז מצויין ומאוד אנדרייטד. הוא לא וירטואוזי כמו פארגו או גאון כמו שאראס אבל הוא בהחלט סדרן עבודה טוב, חכם ומוכשר. אני בעדו בעיניים עצומות ולו בשל העובדה שאני פשוט לא מוצא אלטרנטיבה טובה יותר בשוק.

פרקינס עושה את רוב האסיסטים\נקודות שלו ממתפרצות..
אני עוד זוכרת בתחילת העונה שאמרו שמכבי תהיה חייבת ללכת לפארגו שיכול ליצור לעצמו משהו כי אין לנו שום דבר בהתקפות עומדות..ופרקינס היה אחת הסיבות שלא היה לנו כלום..כשהמשחק עומד פרקינס לא עד כדי כך יעיל..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 פברואר 2012, 16:07

יפה. ובהתקפה עומדת יש לך את לנגפורד. וסופו. בערך שני השחקנים הכי יעילים באירופה בסט אופנס.
בקיצור, פרקינס תפור למכבי הנוכחית כמו כפפה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 פברואר 2012, 16:09

החציל האצטקי כתב:יפה. ובהתקפה עומדת יש לך את לנגפורד. וסופו. בערך שני השחקנים הכי יעילים באירופה בסט אופנס.
בקיצור, פרקינס תפור למכבי הנוכחית כמו כפפה.

אז כל פעם שתהיה התקפה עומדת במקום לשחק קבוצתי או פיק אנד רול או משהו מכבי תלך לכדור שקוף פנימה בשביל סופו או אחד על אחד של לאנגפורד? כן..זה לא עושה פלאשבקים ללפני כמה עונות..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 24 פברואר 2012, 16:14

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

לכל אחד יש שם משלו:
1,2 קומבו גארד
2,3 סווינגמן
3,4 טווינר
4,5 פורוורד-סנטר

עשית סלט מהרבה מונחים שונים.
טווינר הוא שחקן שנופל בין עמדה לעמדה. בד"כ, מדובר בשחקן הנופל בין העמדות 4 ל5.
קומבו גארד הוא שחקן בעל תכונות המתאימות גם לעמדה מס'1 וגם לעמדה מס' 2. הוא לא נופל בין שתי העמדות, אלא מתאים לשתיהן.
סווינגמן זה שחקן שיכול לשחק בעמדות 2-3 או אפילו 1-3.
פורווד-סנטר, הוא המקביל של קומבו גארד רק לעמדות 4-5.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 24 פברואר 2012, 16:15

חציל-אי אפשר להתפשר בעמדה הזאת על פרקינס בגלל האהבה אליו. יש את לאנגפורד וסופו, אבל זה משחק שבלוני. ראינו נגד ז'אלגיריס את סופו ולאנגפורד משחקים בלי רכז בהתחלה, לצד מאלט, וראינו איך הם התקשו. אי אפשר כל התקפה שפרקינס יעבור את החצי, ידחוף כדור לסופו או יתן ללאנגפורד שיחדור. זה לא כדורסל. צריך רכז שיש לו תכונות של רכז. שינהל התקפה עומדת, שידע לקבל החלטות טובות, ישחק יעיל פיק-אנד-רול, ואם גם יביא יכולת חדירה/קליעה/שניהם זה יהיה מצוין.
מה שכן, אני מסכים שאם לא נמצא אלטרנטיבות, ורכזים טובים בשוק, גם לא כאלה מהNBA, אז אפשר להעלות את השם שלו. אין ספק שעדיף אותו מאשר איזה שחקן יורוקאפ בינוני או איזה שחקן מהליגה. כרגע אני פשוט חושב שלא צריך להתפשר וללכת איתו כרכז ראשון. נבדוק את השוק, נראה אופציות, נראה את היכולת שלו לאורך זמן, ואז ניהיה הרבה יותר חכמים.
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 24 פברואר 2012, 16:19, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, felix_r, Google [Bot], Shay_uzan, מרסר ו־22 אורחים