פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול הסקאוטינג החדש

03 יולי 2012, 12:06

ולמה הגעת למסקנה זאת?

03 יולי 2012, 12:11

כל דבר שאומרים ישר אתה מביא את לברון
בא לי שתיכנס להריון ממנו וזהו

03 יולי 2012, 12:13

Holiday_Armadillo כתב:כל דבר שאומרים ישר אתה מביא את לברון

אואה העסק פה מתחמם.....לפחות קצת עניין בקיץ המשעמם הזה :dance4

03 יולי 2012, 12:19

אני מאוד מצטער שאני מעריץ שחקן כדורסל.

03 יולי 2012, 12:21

tomerp כתב:
Holiday_Armadillo כתב:כל דבר שאומרים ישר אתה מביא את לברון

אואה העסק פה מתחמם.....לפחות קצת עניין בקיץ המשעמם הזה :dance4

אנחנו מכירים לא מהיום זה בסדר :laugh2

03 יולי 2012, 12:35

נכון אין מה להעלב, מה גם שאני בטוח שאם הקמפיין שאני עושה בפורום ללברון היה על סטיבן קרי אף אחד לא היה אומר מילה (בכוונה הבאתי ווריור)

03 יולי 2012, 12:37

LIAV10 כתב:נכון אין מה להעלב, מה גם שאני בטוח שאם הקמפיין שאני עושה בפורום ללברון היה על סטיבן קרי אף אחד לא היה אומר מילה (בכוונה הבאתי ווריור)

מה כולם פה אוהדי הוורייורס?

03 יולי 2012, 12:37

Dperk כתב:
LIAV10 כתב:נכון אין מה להעלב, מה גם שאני בטוח שאם הקמפיין שאני עושה בפורום ללברון היה על סטיבן קרי אף אחד לא היה אומר מילה (בכוונה הבאתי ווריור)

כרמל..

03 יולי 2012, 12:39

תגיד ליאב,
כמה אתה משלם על החתימה שלי אם אני מספרת לך שאני כמעט האחות התאומה האבודה של לברון?? :laugh2

03 יולי 2012, 12:42

LIAV10 כתב:
Dperk כתב:

כרמל..

שמע, אין שום פסול בלהעריץ שחקן כדורסל, אפילו זבל פחדן ונמושה צ'וקרית כמו לברון. זה לגמרי בסדר ואל תתרגש ממי שאומר אחרת.

03 יולי 2012, 12:44

חנו'ש כתב:תגיד ליאב,
כמה אתה משלם על החתימה שלי אם אני מספרת לך שאני כמעט האחות התאומה האבודה של לברון?? :laugh2

זה תלוי על מה את חותמת?
על דף A4? אני משלם 5$
על כרטיס למשחק של מיאמי ככולל כניסה לחדר הלבשה? 5000€

:D

03 יולי 2012, 12:46

Dperk כתב:
LIAV10 כתב:
Dperk כתב:

כרמל..

שמע, אין שום פסול בלהעריץ שחקן כדורסל, אפילו זבל פחדן ונמושה צ'וקרית כמו לברון. זה לגמרי בסדר ואל תתרגש ממי שאומר אחרת.

אתה אומר את זה בתור אחד שלקח 6 אליפויות אן בי איי ועומד על חוזה של 20 מליון דולר בעונה?

03 יולי 2012, 12:48

LIAV10 כתב:
Dperk כתב:
LIAV10 כתב:
Dperk כתב:

כרמל..

אתה אומר את זה בתור אחד שלקח 6 אליפויות אן בי איי ועומד על חוזה של 20 מליון דולר בעונה?

חחחח אני סתם צחקתי וניסיתי לעצבן אותך, אין לי שום דבר נגד לברון ובעיניי הוא שחקן פשוט פנטסטי. אם כי אני מעדיף את דוראנט עליו, עניין של טעם אישי.

03 יולי 2012, 12:49

LIAV10 כתב:
חנו'ש כתב:תגיד ליאב,

זה תלוי על מה את חותמת?
על דף A4? אני משלם 5$
על כרטיס למשחק של מיאמי ככולל כניסה לחדר הלבשה? 5000€

:D

אבל אני באמת כמעט האחות האבודה של לברון.... :roll:
נשבעת לך שאני והוא נולדנו בדיוק באותו יום (ואנחנו גם די דומים חוץ מהגובה, צבע העור וכל השאר בעצם.... :whistle )

03 יולי 2012, 12:57

סטפון לא סטיבן..אל תאכזב אותי ליאב

03 יולי 2012, 12:59

Holiday_Armadillo כתב:

סטפון לא סטיבן..אל תאכזב אותי ליאב

היי,
בשעון ליאב זה עדיין בוקר..
גם לי מותר לטעות בבוקר..

03 יולי 2012, 13:19

לשלם 5000 דולר כדי לראות את לברון עם מגבת לבנה על איזור החלציים ? לא תודה. ( בתקווה שהיא תהיה עליו ולא זרוקה בצד ).

03 יולי 2012, 13:23

yarinsaky כתב:לשלם 5000 דולר כדי לראות את לברון עם מגבת לבנה על איזור החלציים ? לא תודה. ( בתקווה שהיא תהיה עליו ולא זרוקה בצד ).

צריך לכבד את הנטיות וההעדפות של כל אחד, אז גם את של ליאב. אבל ליאב, באמת, אם כבר אתה משלם 5000 דולר, שיכלול גם לילה.

03 יולי 2012, 14:02

מישהו מכם ראה את ליאב פעם? הוא לא צריך לשלם לאף אחד תמורת טובות הנאה(מכל סוג שהוא)

03 יולי 2012, 14:06

MTA2311 כתב:מישהו מכם ראה את ליאב פעם? הוא לא צריך לשלם לאף אחד תמורת טובות הנאה(מכל סוג שהוא)

נושא נעול