המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:אוקיי, היום יום הדין. מה קורה עם אוחיון? הציג חוזה או לא?
er79 כתב:סכום מקובל, אפילו רך יחסית, הייתי אומר. הייתי דורש יותר. יש מצב שקובאן תסכים לשלם לו מקדמה והוא יצא מזה בלי בוררות.
Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:סכום מקובל, אפילו רך יחסית, הייתי אומר. הייתי דורש יותר. יש מצב שקובאן תסכים לשלם לו מקדמה והוא יצא מזה בלי בוררות.
יהיה למכבי מזל אם הם יקבלו אפילו 200K
בדרך כלל נותנים לשחקנים לצאת בלי תשלום כי הבוררות רוב הזמן עם השחקנים
EulGam05 כתב:Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:סכום מקובל, אפילו רך יחסית, הייתי אומר. הייתי דורש יותר. יש מצב שקובאן תסכים לשלם לו מקדמה והוא יצא מזה בלי בוררות.
אי אפשר לדעת, מפארגו מכבי קיבלה 280 אלף למרות שתאכלס, הבורר דחה את רוב הדרישות של מכבי בדבר הפיצויים (דמי השבחה, נזקים עתידיים ותשלום על מחליף).
Holiday_Armadillo כתב:EulGam05 כתב:Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:סכום מקובל, אפילו רך יחסית, הייתי אומר. הייתי דורש יותר. יש מצב שקובאן תסכים לשלם לו מקדמה והוא יצא מזה בלי בוררות.
אי אפשר לדעת, מפארגו מכבי קיבלה 280 אלף למרות שתאכלס, הבורר דחה את רוב הדרישות של מכבי בדבר הפיצויים (דמי השבחה, נזקים עתידיים ותשלום על מחליף).
אבל תראה כמה הוא קיבל לעומת הנזק שהוא עשה והחוזה שהיה לו ביד(900K)
אם לאוחיון יש חוזה של 200K אז מה הסיכויים שהוא יקבל 400K?
er79 כתב:Holiday_Armadillo כתב:EulGam05 כתב:Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:סכום מקובל, אפילו רך יחסית, הייתי אומר. הייתי דורש יותר. יש מצב שקובאן תסכים לשלם לו מקדמה והוא יצא מזה בלי בוררות.
זה לא בעיה של מכבי. הבחור הולך להרוויח 1.5 מליון. שישלם מהסכום הזה. מכבי צודקים. ה-200 אלף מתייחסים לקיץ הבא. רוצה לצאת בקיץ הזה? תשלם כפליים.
מתAMסרת כתב:סביר שבמקרה הטוב מכבי תצא עם 200 אלף..
קודי כתב:מתAMסרת כתב:סביר שבמקרה הטוב מכבי תצא עם 200 אלף..
היא לא יכולה לצאת עם פחות מזה בכל מקרה, מאחר שזה מה שאומר החוזה. סביר להניח שהבורר יוסיף על זה כמה גרושים בשביל הספקק ויקבע סכום לתשלום של 300 אלף דולר.
מתAMסרת כתב:קודי כתב:מתAMסרת כתב:סביר שבמקרה הטוב מכבי תצא עם 200 אלף..
היא לא יכולה לצאת עם פחות מזה בכל מקרה, מאחר שזה מה שאומר החוזה. סביר להניח שהבורר יוסיף על זה כמה גרושים בשביל הספקק ויקבע סכום לתשלום של 300 אלף דולר.
אם היה ברור מה אומר החוזה, היינו במצב יותר טוב (מכל הכיוונים).
אם לאוחיון אין קייס, יש מצב שאתה צודק. אם המצב הוא שונה.. לך תדע מה יפסוק הבורר (במקרה של פארגו הייתי מצפה עם כל הנסיבות שמכבי תפוצה ביותר..).
אבל כן, אתה צודק. ההגיון אומר שהמינימום הוא 200 אלף.
Holiday_Armadillo כתב:EulGam05 כתב:Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:סכום מקובל, אפילו רך יחסית, הייתי אומר. הייתי דורש יותר. יש מצב שקובאן תסכים לשלם לו מקדמה והוא יצא מזה בלי בוררות.
קודי כתב:מתAMסרת כתב:קודי כתב:מתAMסרת כתב:סביר שבמקרה הטוב מכבי תצא עם 200 אלף..
אם היה ברור מה אומר החוזה, היינו במצב יותר טוב (מכל הכיוונים).
אם לאוחיון אין קייס, יש מצב שאתה צודק. אם המצב הוא שונה.. לך תדע מה יפסוק הבורר (במקרה של פארגו הייתי מצפה עם כל הנסיבות שמכבי תפוצה ביותר..).
אבל כן, אתה צודק. ההגיון אומר שהמינימום הוא 200 אלף.
אני מניח שאם לא יהיה פסק בורר עד סוף החודש אוחיון ישלם אז למכבי את 200 אלף הדולרים שהוא נדרש להעביר להם עד למועד זה כדי להשתחרר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים