המלפפונים באים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: המלפפונים באים

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 יולי 2012, 18:14

er79 כתב:
LIAV10 כתב:
er79 כתב:
קודי כתב:
er79 כתב:דיוויד אנדרסן?

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2547855

כן, אין ספק שמכבי תיתן לו הצעה טובה יותר מצסק"א...

אני דווקא הייתי הולך על סנטר אוסטרלי אחר.

גם אני הייתי הולך על בוגוט, אבל הוא יקר למכבי..

האמת שהתכוונתי למאריץ׳

אני יודע, ואני אמרתי בדרך צינית שאני ממש לא רוצה לראות פה את מאריץ'..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי gandya » 08 יולי 2012, 18:15

argof כתב:
gandya כתב:
argof כתב:מה עם ניסיון לייצר טרייד עם סיינה: מצ'באן + יוגב עבור מק'אלב?
החוזה הבינוני במונחים אירופיים של מצ'באן מתאים לתקציב המצטמק של סיינה, יוגב יהיה מבסוט שיצא לאירופה וחסך את הקנס למכבי, ומכבי ירוויחו את מק'אלב - בעיניי בדיוק מה שחסר להם לקבוצה גדולה.

מקאלב הוא עושה המשחק של סיינה, שכרו כ1.3 מליון דולר, אתה מציעה להם לקחת את מצבאן בשכר מליון דולר? אחלה טרייד.. :laugh3

ולגבי יוגב, הרי שעל פי דעתו הוא בכלל שחקן חופש, וקובאן מוכנה לתת לו חוזה של 850K לעונה, סיינה תהיה מוכנה לתת ליוגב אולי מחצית מזה.. אבל מאחר ויוגב מבחינתו בכלל שחקן חופשי, אז אני לא מבין את הרלוונטיות שבהצעתך.

א. התפלקה לך "ה" במציע.
ב. מק'אלב מרוויח יותר מ-1.3M
ג. להקל על ההבנה, זו מהות הטרייד: עבור סיינה - לקבל שחקנים טובים מאוד בעלויות שכר נמוכות יותר בעמדות נחוצות (אחרי עזיבת מק'אלב, אנדרסון ולברינוביץ') ללא בייאאוט; עבור מכבי - לקבל סופר גארד ללא עלות הבייאאוט שלו, עם עלות שכרו בלבד.
ד. יוגב חופשי בעיני עצמו בלבד. ברור לו שהוא יצטרך לשלם כדי לצאת, והשאלה כמה יותר מ-200K זה יעלה לו. אם זה לא יעלה לו כלום, הוא יקבל חוזה יפה בקבוצת יורוליג מכובדת, ולא יצטרך לקפוא ברוסיה - הוא עשוי להסכים.
צריך תופר עסקאות מוכשר.

מקאלב מרוויח 1.35 מליון דולר לעונה, לא הרבה יותר, ולא הרבה פחות, זה הסכום, 1.15M יורו אם תרצה.
ויוגב שחקן חופשי לפחות בעני עצמו, כך שזה לא רלוונטי.
gandya

הודעהעל ידי argof » 08 יולי 2012, 18:34

gandya כתב:
argof כתב:
gandya כתב:
החוזה הבינוני במונחים אירופיים של מצ'באן מתאים לתקציב המצטמק של סיינה, יוגב יהיה מבסוט שיצא לאירופה וחסך את הקנס למכבי, ומכבי ירוויחו את מק'אלב - בעיניי בדיוק מה שחסר להם לקבוצה גדולה.

מקאלב הוא עושה המשחק של סיינה, שכרו כ1.3 מליון דולר, אתה מציעה להם לקחת את מצבאן בשכר מליון דולר? אחלה טרייד.. :laugh3

ולגבי יוגב, הרי שעל פי דעתו הוא בכלל שחקן חופש, וקובאן מוכנה לתת לו חוזה של 850K לעונה, סיינה תהיה מוכנה לתת ליוגב אולי מחצית מזה.. אבל מאחר ויוגב מבחינתו בכלל שחקן חופשי, אז אני לא מבין את הרלוונטיות שבהצעתך.

א. התפלקה לך "ה" במציע.
ג. להקל על ההבנה, זו מהות הטרייד: עבור סיינה - לקבל שחקנים טובים מאוד בעלויות שכר נמוכות יותר בעמדות נחוצות (אחרי עזיבת מק'אלב, אנדרסון ולברינוביץ') ללא בייאאוט; עבור מכבי - לקבל סופר גארד ללא עלות הבייאאוט שלו, עם עלות שכרו בלבד.
ד. יוגב חופשי בעיני עצמו בלבד. ברור לו שהוא יצטרך לשלם כדי לצאת, והשאלה כמה יותר מ-200K זה יעלה לו. אם זה לא יעלה לו כלום, הוא יקבל חוזה יפה בקבוצת יורוליג מכובדת, ולא יצטרך לקפוא ברוסיה - הוא עשוי להסכים.
צריך תופר עסקאות מוכשר.

מקאלב מרוויח 1.35 מליון דולר לעונה, לא הרבה יותר, ולא הרבה פחות, זה הסכום, 1.15M יורו אם תרצה.

1.15M יורו, שהיו שכרו בעונתו הראשונה בסיינה (הוא כעת בפתח עונתו השלישית) הם מעל 1.4M$. הוא כעת מרוויח יותר.
ולא זו הנקודה בטרייד המוצע, אבל נעזוב זה.
argof

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 יולי 2012, 18:47

ראיון עם היקמן
http://www.sportando.net/eng/europe/isr ... ckman.html

אולי הרכש הבא של מכבי עם המדים של נבחרת ישראל
http://p.twimg.com/AxTVYqqCEAIHiDv.png:large
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי gandya » 08 יולי 2012, 18:48

argof כתב:
gandya כתב:
argof כתב:
gandya כתב:

א. התפלקה לך "ה" במציע.
צריך תופר עסקאות מוכשר.

1.15M יורו, שהיו שכרו בעונתו הראשונה בסיינה (הוא כעת בפתח עונתו השלישית) הם מעל 1.4M$. הוא כעת מרוויח יותר.
ולא זו הנקודה בטרייד המוצע, אבל נעזוב זה.

לפני שנה החוזה של מקאלב הוארך, והוא חתום בקבוצה לשנתיים נוספות, השכר 1.15M יריו זה השכר המעדכן, זה לפחות מה שעולה מגוגל, והמספר הזה חוזר בעקביות(גם באתרים איטלקיים).
1.15 ירו זה 1.4 בדולרים, לפני זה חשבתי 1.1.
1.4 מליון לכוכב של הקבוצה זה חוזה נמוך מאוד במונחים של היום, הם יוותרו על החוזה, רק במקרה של באי-אוט משמעותי. אבל אפ יש שם משהו שייקח את מצבאן, וייתן למכבי את מקאלב, כולנו נשמח.

אגב החוזה של מצבאן לא נמוך כלל, הוא ממוצע לגמרי עבור שחקן עם הרבה פוטנציאל, שעדיין לא הוכיח את עצמו, שחקנים מוכחים מקבלים כפול.(כאלה שממשו את מה שמצפים ממצבאן).
gandya

הודעהעל ידי חנו'ש » 08 יולי 2012, 19:01

אז מה?? אחרי שמכבי עשתה כמה מהלכים מעניינים בשבוע שעבר (למרות שעדיין לא היתה חתימה חתומה והדוקה ב-100% שהשחקן ישחק כאן עונה הבאה), הם חזרו לתרדמת??
חזרתי להשתעמם!! :insist
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי gandya » 08 יולי 2012, 19:11

חנו'ש כתב:אז מה?? אחרי שמכבי עשתה כמה מהלכים מעניינים בשבוע שעבר (למרות שעדיין לא היתה חתימה חתומה והדוקה ב-100% שהשחקן ישחק כאן עונה הבאה), הם חזרו לתרדמת??

נשארו עוד שני שחקנים להחתים..
סנטר וגארד.. שני העמדות הכי יקרות(לפחות הסנטר) והכי קריטיות, אבל נצטרך לחכות עוד איזה חודש, חודש וחצי, הרי נוסעים לווגאס לחפש מציאות.
gandya

הודעהעל ידי חנו'ש » 08 יולי 2012, 19:27

gandya כתב:
חנו'ש כתב:אז מה?? אחרי שמכבי עשתה כמה מהלכים מעניינים בשבוע שעבר (למרות שעדיין לא היתה חתימה חתומה והדוקה ב-100% שהשחקן ישחק כאן עונה הבאה), הם חזרו לתרדמת??

נשארו עוד שני שחקנים להחתים..
סנטר וגארד.. שני העמדות הכי יקרות(לפחות הסנטר) והכי קריטיות, אבל נצטרך לחכות עוד איזה חודש, חודש וחצי, הרי נוסעים לווגאס לחפש מציאות.

צריך יהיה גם להמתין זמן מה עד שנדע שכל השחקנים האחרים שכביכול חתומים/מסוכמים אכן יהיו במכבי שנה הבאה.
עוד יכולות להיות לנו לא מעט הפתעות...
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שמשון הגיבור » 08 יולי 2012, 19:45

כל שנה לפני הצום מכבי עושה כמה החתמות וסגירות של שחקנים ("סיכם") ואז יש תרדמת של 3 שבועות עד אחרי תשעה באב.
כל אלו שאמרו "עד סוף השבוע תראו החתמות של מכבי" הם לא בעלי מקורות ולא נעליים. פשוט יש להם לוח שנה עברי ביד.

אז עכשיו יהיה ייבוש.
שמשון הגיבור

הודעהעל ידי שחף » 08 יולי 2012, 19:49

אוי ואבוי לנו. אז עכשיו מכבי הולכת לישון שלושה שבועות בגלל איזה אמונה תפלה מטופשת? מעניין עם איזה שחקנים נתעורר מהקישקוש הזה. מקווה שזה לא נכון...
שחף

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 08 יולי 2012, 19:52

מקווה גם שזה לא נכון. יש איזה מקור שמכבי באמת לא מחתימה בתקופה הזאת?
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 יולי 2012, 19:53

Ido_Maccabi כתב:מקווה גם שזה לא נכון. יש איזה מקור שמכבי באמת לא מחתימה בתקופה הזאת?

שמעון אמר את זה פעם אבל אם אני לא טועה לפני שנה הייתה החתמה בזמן הזה ואז עלו השערות שאולי זה לא תקף ל''גויים'' וכל השטויות האלה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 08 יולי 2012, 19:54

נהדר. מקווה שסיכמו לפחות עם מאריץ' או מישהו נורמלי, אחרת אנחנו ניתקע עם ג'ף פוט בתור סנטר ומורן רוט בתור רכז. אני מקווה שלא ילכו לרב גלויברמן בשביל לקבל אישור לעשות מו''מ עכשיו עם גויים.
שחף

הודעהעל ידי rc4991 » 08 יולי 2012, 20:00

אני חושב שמכבי לא מייחסת לתקופה הזאת רצינות ושזאת דווקא ירושליים שלא מחתימה שחקנים בתקופה הזאת
זכותכם לא לכבד את האמונה הזאת(שלקוחה מהדת)אבל זה די מגעיל לקרוא לה מטומטמת
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 08 יולי 2012, 20:03

יש איתי בחור דתי בעבודה, אני לא חושב שממחר ועד לתשעה באב הוא לא יבוא לעבוד. העבודה של הנהלת מכבי בקיץ זה לסגור עם שחקנים.
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 08 יולי 2012, 20:04

רציני??
בחיים שלי לא שמעתי שמכבי לא מחתימה שחקנים בשלושת השבועות...
איזה קרועים, מה הקשר??
עוד מעט תגידו לי ששמעון צם היום את י"ז בתמוז.... :laugh1
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 08 יולי 2012, 20:11

שחף כתב:יש איתי בחור דתי בעבודה, אני לא חושב שממחר ועד לתשעה באב הוא לא יבוא לעבוד. העבודה של הנהלת מכבי בקיץ זה לסגור עם שחקנים.

האמונה לא אוסרת לעבוד בשלושת השבועות אלא לא להנות בהם(יציאה לחופשות,איסור אכילת בשר החל מראש חודש אב וכו')כסימני אבלות על אותה תקופה לפני אלפי שנים אבל היא לא אסרת לעבוד
כמו כן רצוי לא לקבוע בזמן הזה דברים חשובים(זימון בית משפט וכדומה)כיוון שיש פחות מזל בתקופה הזאת(וכך זה מתקשר למכבי)

אין לי בעיה אם מכבי תחתים שחקנים בתקופה הזאת וגם שאנשים לא יכבדו אותה אבל זה לא יפה לקרוא לאמונה מהדת היהודית מטומטמת
נערך לאחרונה על ידי rc4991 בתאריך 08 יולי 2012, 20:24, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 08 יולי 2012, 20:17

rc4991 כתב:
שחף כתב:יש איתי בחור דתי בעבודה, אני לא חושב שממחר ועד לתשעה באב הוא לא יבוא לעבוד. העבודה של הנהלת מכבי בקיץ זה לסגור עם שחקנים.

האמונה לא אוסרת לעבוד בשלושת השבועות אלא לא להנות בהם(יציאה לחופשות,איסור אכית בשר החל מראש חודש אב וכו')כסימני אבלות על אותה תקופה לפני אלפי שנים אבל היא לא אסרת לעבוד
כמו כן רצוי לא לקבוע בזמן הזה דברים חשובים(זימון בית משפט וכדומה)כיוון שיש פחות מזל בתקופה הזאת(וכך זה מתקשר למכבי)

אין לי בעיה אם מכבי תחתים שחקנים בתקופה הזאת וגם שאנשים לא יכבדו אותה אבל זה לא יפה לקרוא לאמונה מהדת היהודית מטומטמת

אאל"ט, אסור גם להתחדש בדברים חדשים ב-3 השבועות.
מה שמסביר למה מכבי לא מתחדשת בשחקנים חדשים.... :cool
מעניין אם זה כולל גם את הלפרין (שלא בדיוק חדש במכבי)?? :tongue3
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Chen » 08 יולי 2012, 20:17

rc4991 כתב:

האמונה לא אוסרת לעבוד בשלושת השבועות אלא לא להנות בהם(יציאה לחופשות,איסור אכית בשר החל מראש חודש אב וכו')כסימני אבלות על אותה תקופה לפני אלפי שנים אבל היא לא אסרת לעבוד

בדיוק בגלל זה עכשיו אנחנו נחווה עוד שלושה שבועות של סבל ללא שחקן...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי שחף » 08 יולי 2012, 20:22

אני מצטער, אני זוכר את פיני הולך לבקר קברי צדיקים בפראג או משהו כזה לפני גמר היורוליג רק כדי לקבל נוק אאוט גדול ממסינה הגוי והחבורה שלו בגמר וכל התקשורת הולכת אחריו, במקום להוריד את השחקנים לקרקע אחרי החצי גמר. זה אולי ההפסד הכי טראומטי שלי כאוהד מכבי(הפסדי האליפות לא מתקרבים לזה). ההתעסקות בכל מיני דברים כאלה מסיטה אותנו מהעיקר ומכבי ממש לא במצב ללכת לים שלושה שבועות
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Jack55 ו־21 אורחים