19 פברואר 2015, 12:41
jol9 כתב:roy1000 כתב:0ved1212 כתב:הזוי מה שקורה עם גל "לברון ג'יימס" מקל
עכשיו משתמש בפורום רוטר טוען שמכבי במו"מ
עם מקל
לא הגזימו קצת עם עניין מקל
הוא מחפש למנף את עצמו כמה שיותר. כל ההתנהגות שלו מאוד מוזרה ולא מתאימה לשחקן מקצועני. רוצה לשחק מכבי? בוא למכבי. רוצה למגדל? לך למגדל. לא מבין את הקטע של למשוך מו"מ במשך חודשיים ולשבת בבית בינתיים.
חודשיים? הוא כבר יושב בבית שנתיים. פירורי הדקות שהיו לו בשנתיים האחרונות, זה כמו לשבת בבית.
וגם אם לא מחשיבים את העונה שעברה... הוא נחתך מדאלאס באוקטובר. היום אנחנו כבר אוטוטו במרץ.
4-5 חודשים בחוץ, זה המון זמן.
19 פברואר 2015, 12:47
19 פברואר 2015, 12:49
19 פברואר 2015, 12:53
שמואל1 כתב:אני חושב שאסור לתת בשום אופן לגל מקל לחתום בהפועל ירושלים.
מכבי צריכה לעשות הכל, אבל הכל, כדי שזה לא יקרה. אנחנו גם ככה סובלים מנחיתות רצינית בחוק הרוסי, ואין סרט שהישראלי הטוב ביותר נכון להיום (חוץ מכספי) חותם ביריבה הגדולה שלנו.
זאת תהיה תעודת עניות למכבי אם דבר כזה יקרה, וזה גם עלול להיות שובר שיוויון להמשך העונה.
19 פברואר 2015, 12:55
my man כתב:שמואל1 כתב:אני חושב שאסור לתת בשום אופן לגל מקל לחתום בהפועל ירושלים.
מכבי צריכה לעשות הכל, אבל הכל, כדי שזה לא יקרה. אנחנו גם ככה סובלים מנחיתות רצינית בחוק הרוסי, ואין סרט שהישראלי הטוב ביותר נכון להיום (חוץ מכספי) חותם ביריבה הגדולה שלנו.
זאת תהיה תעודת עניות למכבי אם דבר כזה יקרה, וזה גם עלול להיות שובר שיוויון להמשך העונה.
די כבר די שמואל!
אפילו פניני הפצוע נחשב יותר טוב ממנו בנקודת הזמן הנוכחית(הוא שיחק הרבה יותר ממנו בשנתיים האחרונות וברמות הכי גבוהות)
בשלב הזה של העונה אני לוקח היום את אוחיון(עם כל החסרונות שלו) בעיניים עצומות לפני שאני לוקח שחקן שלא נגע ברמה תחרותית גבוהה כבר כמעט שנתיים...נו באמת עוד פרובוקציה שלך(יאמר לזכותך שהצלחת להרגיז אותי)...
19 פברואר 2015, 13:05
שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:אני חושב שאסור לתת בשום אופן לגל מקל לחתום בהפועל ירושלים.
די כבר די שמואל!
אפילו פניני הפצוע נחשב יותר טוב ממנו בנקודת הזמן הנוכחית(הוא שיחק הרבה יותר ממנו בשנתיים האחרונות וברמות הכי גבוהות)
בשלב הזה של העונה אני לוקח היום את אוחיון(עם כל החסרונות שלו) בעיניים עצומות לפני שאני לוקח שחקן שלא נגע ברמה תחרותית גבוהה כבר כמעט שנתיים...נו באמת עוד פרובוקציה שלך(יאמר לזכותך שהצלחת להרגיז אותי)...
שום פרובוקציה. זה קונצנזוס בכל עולם הכדורסל שגל מקל הוא הישראלי השני בטיבו נכון להיום. רק כאן משום מה יורדים עליו ללא הפסקה.
כנראה הוא צריך לקחת למכבי עוד צלחת כדי שיעניקו לו קצת כבוד.
19 פברואר 2015, 13:10
שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:אני חושב שאסור לתת בשום אופן לגל מקל לחתום בהפועל ירושלים.
די כבר די שמואל!
שום פרובוקציה. זה קונצנזוס בכל עולם הכדורסל שגל מקל הוא הישראלי השני בטיבו נכון להיום. רק כאן משום מה יורדים עליו ללא הפסקה.
19 פברואר 2015, 13:33
jol9 כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:אני חושב שאסור לתת בשום אופן לגל מקל לחתום בהפועל ירושלים.
די כבר די שמואל!
באיזה עולם כדורסל זה קונצנזוס?
מילא כספי שמשחק בNBA כבר כמה שנים, וגם אשכרה עולה על המגרש.
מה מקל עשה שמגיע לו להיות הישראלי השני בטיבו? אז הוא נתן 2 עונות טובות בליגה שלנו. נכון. גם רביב לימונד עשה את זה.
הוא גם הגיע לNBA. נכון.
אבל כשמסתכלים על כדורסל, אני באמת עוד לא יכול להגיד את זה, וכך גם לדעתי כל פרשן רציני, כי פשוט אנחנו לא יודעים.
הוא לא שיחק מול בארסה, מול ריאל, מול צסקא, מול פאו, אול' וכו'.
כל מה שהוא עשה זה כמה משחקים טובים נגד מכבי וכמה משחקים טובים בנבחרת. זהו.
19 פברואר 2015, 13:38
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:אני חושב שאסור לתת בשום אופן לגל מקל לחתום בהפועל ירושלים.
די כבר די שמואל!
באיזה עולם כדורסל זה קונצנזוס?
מילא כספי שמשחק בNBA כבר כמה שנים, וגם אשכרה עולה על המגרש.
מה מקל עשה שמגיע לו להיות הישראלי השני בטיבו? אז הוא נתן 2 עונות טובות בליגה שלנו. נכון. גם רביב לימונד עשה את זה.
הוא גם הגיע לNBA. נכון.
אבל כשמסתכלים על כדורסל, אני באמת עוד לא יכול להגיד את זה, וכך גם לדעתי כל פרשן רציני, כי פשוט אנחנו לא יודעים.
הוא לא שיחק מול בארסה, מול ריאל, מול צסקא, מול פאו, אול' וכו'.
כל מה שהוא עשה זה כמה משחקים טובים נגד מכבי וכמה משחקים טובים בנבחרת. זהו.
תן לי שם של שחקן ישראלי שיותר טוב מגל מקל (לא כולל כספי).
19 פברואר 2015, 14:00
my man כתב:שמואל1 כתב:תן לי שם של שחקן ישראלי שיותר טוב מגל מקל (לא כולל כספי).
אוחיון
לנדסברג
19 פברואר 2015, 14:26
19 פברואר 2015, 15:25
19 פברואר 2015, 15:37
19 פברואר 2015, 15:41
19 פברואר 2015, 17:05
19 פברואר 2015, 17:09
אביהוא כתב:אוי ואבוי.
מכבי צריכה את מקל כי חסר לנו שחקן+ישראלי, ולא כדי לא לתת למגדל להתחזק ליעדים שלה..מה נסגר?!
נראה שהוסכנים של מקל מתנהגים איתו כמו שחקן NBA..גם שמה כל כמה ימים יש שמועות של שחקן לשם או לשם,רק שזה רחוק מהמציאות של מקל
19 פברואר 2015, 17:42
roy1000 כתב:אביהוא כתב:אוי ואבוי.
מכבי צריכה את מקל כי חסר לנו שחקן+ישראלי, ולא כדי לא לתת למגדל להתחזק ליעדים שלה..מה נסגר?!
נראה שהוסכנים של מקל מתנהגים איתו כמו שחקן NBA..גם שמה כל כמה ימים יש שמועות של שחקן לשם או לשם,רק שזה רחוק מהמציאות של מקל
כן, אבל הסאגה הזו עולה על העצבים. אפילו לברון לא משך את "ההחלטה" שלו חודשים. שיקבל החלטה וזהו. שיפסיק כבר לבלבל את המוח. באמת שאין לי שום בעיה שילך למגדל.
19 פברואר 2015, 17:54
19 פברואר 2015, 18:50
שמואל1 כתב:פסטיבל מקל ממשיך:
ירושלים תציע למקל יותר מחצי מיליון דולר לעונה וסעיף יציאה ל-NBA
האדומים עושים כל שביכולתם להחתים את הגארד, ומוכנים להתגמש באשר לאפשרות שיחזור לשחק בארה"ב. מכבי תל אביב בלחץ מכך שמקל עשוי להצטרף לירושלים ומקיימת שיחות אינטנסיביות עם נציגיו
http://sports.walla.co.il/item/2831382
19 פברואר 2015, 19:01
jol9 כתב:שמואל1 כתב:פסטיבל מקל ממשיך:
ירושלים תציע למקל יותר מחצי מיליון דולר לעונה וסעיף יציאה ל-NBA
האדומים עושים כל שביכולתם להחתים את הגארד, ומוכנים להתגמש באשר לאפשרות שיחזור לשחק בארה"ב. מכבי תל אביב בלחץ מכך שמקל עשוי להצטרף לירושלים ומקיימת שיחות אינטנסיביות עם נציגיו
http://sports.walla.co.il/item/2831382
מכבי יכולה לנפח את המחיר שלו עוד קצת לדעתי...