פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ז'אן טבק מונה למאמן הקבוצה

03 פברואר 2016, 01:38

קצת לוחצים עליך ישר אתה מתפרק
מה תעשה כשהבני דודים יתפסו אותך עוקר להם עצי זית? ישר תגלה להם את מקום המסתור של חבריך הניאו נאצים?

03 פברואר 2016, 01:51

בבקשה חברים, שמחתי לעזור לכם.

03 פברואר 2016, 02:21

rc4991 כתב:קצת לוחצים עליך ישר אתה מתפרק
מה תעשה כשהבני דודים יתפסו אותך עוקר להם עצי זית? ישר תגלה להם את מקום המסתור של חבריך הניאו נאצים?

די כבר עם הבדיחה המפגרת הזאת. היא לא הייתה ממש מצחיקה גם בפעם הראשונה, וכמובן שלא בפעם ה 100

03 פברואר 2016, 02:22

מה, עם העצי זית?

03 פברואר 2016, 03:19

felix_r כתב:

די כבר עם הבדיחה המפגרת הזאת. היא לא הייתה ממש מצחיקה גם בפעם הראשונה, וכמובן שלא בפעם ה 100

פליקס, יכול להיות שאתה מנסה לגונן עליי?

03 פברואר 2016, 09:15

felix_r כתב:

כולה צחקתי על זה שקראו להם ניאו נאצים

03 פברואר 2016, 13:03

טבק: להגיד שהחתימו אותי בגלל וויצ'יץ' זה לא מכבד
מאמן מכבי ת"א הגיע ל'חמישיות' ונחשף בפעם הראשונה. "שמעון מזרחי שוחח עם הסוכן שלי כבר לפני 3-4 שנים. חסר בקבוצה כימיה, פיזיות ומזל". וגם: הטיפ מאייזיאה תומאס והתחביב בביה"ס: "שרתי במקהלה, אחד התפקידים שלי היה להיות תרנגולת". צפו בראיון
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 05105.html

03 פברואר 2016, 15:33

שמואל1 כתב:טבק: להגיד שהחתימו אותי בגלל וויצ'יץ' זה לא מכבד
מאמן מכבי ת"א הגיע ל'חמישיות' ונחשף בפעם הראשונה. "שמעון מזרחי שוחח עם הסוכן שלי כבר לפני 3-4 שנים. חסר בקבוצה כימיה, פיזיות ומזל". וגם: הטיפ מאייזיאה תומאס והתחביב בביה"ס: "שרתי במקהלה, אחד התפקידים שלי היה להיות תרנגולת". צפו בראיון
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 05105.html

אם הוא היה דוגר היטב , היה יוצא לו יותם הלפרין.....

ציטוטים נבחרים "אנחנו חלשים פיסית" , "כל קבוצה שתהיה קשוחה איתנו , תנצח".....
גודס הקרואטי.

11 פברואר 2016, 12:42

ז'אן טבק כתב:"כשהגעתי לכאן לא ציפיתי שזה מה שיהיה. אם הייתי יודע שזה מה שיהיה לא הייתי בא, הייתי נשאר בבית.

מצד אחד אני מרחם עליו, אבל מצד שני, הוא באמת מאמן די גרוע.
מכבי לאט לאט מבצרת את עצמה כמועדון שרע למאמנים לעבוד בו. כיפאק לדני.

11 פברואר 2016, 12:55

מאמן איום ונורא שלא היה צריך להיות מוזכר אפילו כמועמד. וזה לא שלא היו אופציות אחרות.

11 פברואר 2016, 13:37

היו אופציות אחרות אבל הם:
א. היו יקרות מדי או
ב. רצו חוזה לשנה וחצי או
ג. רצו להחתים 2-3 שחקנים.

מכבי עברו לתוכנית ב׳ הרגילה שלהם. להחתים את הזול, הכנוע,שניתן להפטר ממנו יחסית בקלות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

11 פברואר 2016, 13:38

MTA2311 כתב:מאמן איום ונורא שלא היה צריך להיות מוזכר אפילו כמועמד. וזה לא שלא היו אופציות אחרות.

שמעת את פדרמן - מאמנים פוטנציאליים נהרו לפתח ביתו, אבל הוא בחר (בלי שום קשר לניקולה) במיסטר טבק, וגם שילם דמי שחרור עבורו.

עסקה נהדרת הייתי אומר.

11 פברואר 2016, 13:42

לכאורה

יכול מאד להיות שמדובר פה במשהו שחורג מכדורסל , יש פה מהלכים חשודים כמהלכים לא כשרים , שבינם לבין כדורסל אין כל קשר.
ייתכן וצריך לחשוף את העניין הזה , לדעתי מדובר "לכאורה" בכספים שניקו הפסיד בבנק של פנאן והוא מקבל את התפקיד , המשכורת ואת הקארד בלאנש לעשות כרצונו כדי שישתוק על היקף הפרשה.
אני כלל לא מוציא מכלל אפשרות ש"לכאורה" מדובר באיום שניקולה הפנה לפדרמן ומזרחי שאם הוא לא יקבל X כסף הוא יפתח את הפה , וייתכן "לכאורה" שמזרחי ופדרמן הם בני ערובה של ניקו.
אין לי הסבר הגיוני אחר.

11 פברואר 2016, 13:42

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:מאמן איום ונורא שלא היה צריך להיות מוזכר אפילו כמועמד. וזה לא שלא היו אופציות אחרות.

שמעת את פדרמן - מאמנים פוטנציאליים נהרו לפתח ביתו, אבל הוא בחר (בלי שום קשר לניקולה) במיסטר טבק, וגם שילם דמי שחרור עבורו.

עסקה נהדרת הייתי אומר.

אמרתי את זה אז, ואני אגיד את זה עוד הרבה- ההחתמה של טבק היא הדבר הכי נורא שקרה העונה, והיו הרבה. אם פדרמן הרשה לעצמו להחתים מאמן כזה, כשהקבוצה הייתה במצב כל כך חמור, כנרה שהמועדון הזה באמת גמור.

11 פברואר 2016, 13:44

jol9 כתב:

עסקה נהדרת הייתי אומר.

אין שום מאמן יורוליג שהציע את עצמו למכבי , מדובר בעוד שקר שמשפחת פדרמן משקרת , כמו דני , גם דיויד משקרים במצח נחושה.
שתבינו , פדרמן איש חולה , מזרחי בכלל נראה לי על סף אלצהיימר , דני פדרמן ואודי רקאנטי , זה מה שנקבל בשנים הבאות.
לדעתי לא יהיה מנוס מהפגנות אל מול בית משפחת פדרמן , רצוי גם ליד דירתו של ניקו , צריך לעשות להם את המוות כדי שיעזבו את המועדון.

11 פברואר 2016, 13:46

ankram כתב:לכאורה

יכול מאד להיות שמדובר פה במשהו שחורג מכדורסל , יש פה מהלכים חשודים כמהלכים לא כשרים , שבינם לבין כדורסל אין כל קשר.
ייתכן וצריך לחשוף את העניין הזה , לדעתי מדובר "לכאורה" בכספים שניקו הפסיד בבנק של פנאן והוא מקבל את התפקיד , המשכורת ואת הקארד בלאנש לעשות כרצונו כדי שישתוק על היקף הפרשה.
אני כלל לא מוציא מכלל אפשרות ש"לכאורה" מדובר באיום שניקולה הפנה לפדרמן ומזרחי שאם הוא לא יקבל X כסף הוא יפתח את הפה , וייתכן "לכאורה" שמזרחי ופדרמן הם בני ערובה של ניקו.
אין לי הסבר הגיוני אחר.

אם למה שאתה אומר יש אחיזה במציאות, אז זה עוד הרע במיעוטו.
אני לתומי חושב שאין כאן תאוריות קונספירציה, אלא פשוט אסופה של אנשי מקצוע חלשים, שמנוהלים בידי בעלים חלשים שמינו
את ילדיהם לתפקידים שגדולים עליהם כמה מידות, ולא מוכנים לקחת מהם בחזרה את הצעצוע היקר.

כל זה כמובן לא מספיק בשביל שהם ישנו מעט את דרכם או ייסטו ממנה.

11 פברואר 2016, 13:48

אם נגיד שהכל באמת קשור למוני לאבי אבן אין שום קשר..הוא צריך לעוף אתמול..לא סליחה- בקיץ הקודם..

11 פברואר 2016, 13:51

jol9 כתב:
ankram כתב:לכאורה

אין לי הסבר הגיוני אחר.

אם למה שאתה אומר יש אחיזה במציאות, אז זה עוד הרע במיעוטו.
אני לתומי חושב שאין כאן תאוריות קונספירציה, אלא פשוט אסופה של אנשי מקצוע חלשים, שמנוהלים בידי בעלים חלשים שמינו
את ילדיהם לתפקידים שגדולים עליהם כמה מידות, ולא מוכנים לקחת מהם בחזרה את הצעצוע היקר.

כל זה כמובן לא מספיק בשביל שהם ישנו מעט את דרכם או ייסטו ממנה.

איך אתה מסביר את שיתופו של בנדר במשחק אמש? את הייבוש של שגב ויבזורי?
לא יכול להיות שמישהו מקצועי חושב שבנדר יותר טוב משגב, לא יכול להיות שאחרי ה 3-4 דקות שלו מהגיהנום במחצית הראשונה הוא עולה למגרש ואופייבו רואה אולי 5 דקות כל המשחק.
משהו פה לא כשר ולא קשור לכדורסל.

11 פברואר 2016, 13:55

יוני אתה באמת חושב שאם המצב של הקבוצה כמו שהוא בגלל החובות של מוני זה הרע במיעוטו???

זה הסוף הסופי שלנו..

11 פברואר 2016, 13:55

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

עסקה נהדרת הייתי אומר.

אמרתי את זה אז, ואני אגיד את זה עוד הרבה- ההחתמה של טבק היא הדבר הכי נורא שקרה העונה, והיו הרבה. אם פדרמן הרשה לעצמו להחתים מאמן כזה, כשהקבוצה הייתה במצב כל כך חמור, כנרה שהמועדון הזה באמת גמור.

כולנו צריכים גם להתנצל בפני גודס, שהוכשל בתפקידו באופן מכוון ע"י ההנהלה כשכל דרישותיו המקצועיות
לא נענו, כשכל הצוות שלו פותר בניגוד לרצונו, כשהולבש לו צוות חלופי אותו הוא לא רצה (כן, הם יספרו לנו שגודס רצה את אבי אבן... ברור),
כשהחתימו שחקנים ללא ידיעתו, ובניגוד לרצונו, וכשכבר אי אפשר היה להמשיך, אבי אבן "נכנס מתחת לעלונקה והתייצב לדגל".
פרסם תגובה