02 פברואר 2016, 10:20
yzafrir כתב:rc4991 כתב:צפריר, ממש לא הבנתי מאיפה הבאת את המסקנה שמכבי תשקיע בשנה הבאה סכומים כל כך גדולים (וזה הרבה מעבר לשמונה מיליון שכתבת)
זה שנשחק בליגה חזקה יותר ממש לא אומר שהם ישקיעו יותר, בטח שלא בסכומים המשוגעים שרשמת כאן
אני יסביר , שנה הבאה בגלל השינוי שהיורוליג הולך לעבור , מכבי תיהיה חייבת להתחזק משמעותי כדי להגיע לשלב הטופ 8 ,דבר שעד לפני שנה היה מובן מאליו אצל מכבי. אבל בשיטת ליגה של 16 קבוצות בכירות , אין זמן להתאוששות מול קבוצות קטנות וכל רצף הפסדים יגרום לכדור שלג שירסק אותם.
דבר נוסף , המעבר ל-16 קבוצות אמור להכניס למכבי סכום כסף נוסף המנהלת היורוליג שיעזור בחיזוק הקבוצה.
לגבי תקציב הסגל שלי
דילייני - 1.8
מקל -0.5
יוגב-0.35
וויליאמס-0.4
דאוסן-0.25
פניני-0.35
סילבן-0.4
טיילור-0.8
תומפקינס-0.8
שגב-0.15
סנטר זר-1.2
טיוס-0.8
זה"כ 7.8 מיליון. נטו
אתה יכול לתקן את הסכומים אבל זה ינוע סביב ה-8 מיליון נטו...
הסגל המלא העונה גם נע סביב ה-8 מיליון נטו...
02 פברואר 2016, 10:36
er79 כתב:צפריר אתה חי בסרט לעניין דילייני. חבל על האשליה.
02 פברואר 2016, 10:54
jol9 כתב:אתה לוקח את זה לקיצון אבל.
למכבי יש עונת יורוליג ארוכה, ואם היא תתבזה בה (וזה מה שהיה קורה כנראה השנה), יהיו לזה השלכות, בדיוק כמו שהיו היום.
אנחנו מאוד אוהבים כאן לרדת על ההנהלה ובצדק, אבל אני עדיין מאמין שהצלחת הקבוצה חשובה להם.
אתה לא תראה כאן סגל של חולון בעונה הבאה, אלא נסיון אמיתי לבנות קבוצה שיכולה להצליח.
הביקורת שלנו לרוב היא לא על הרצון, אלא על המקצועיות, ועל מערכת קבלת ההחלטות וכל השינויים האלה שקרו, שהרסו את המערכת מבפנים.
02 פברואר 2016, 10:55
rc4991 כתב:yzafrir כתב:rc4991 כתב:צפריר, ממש לא הבנתי מאיפה הבאת את המסקנה שמכבי תשקיע בשנה הבאה סכומים כל כך גדולים (וזה הרבה מעבר לשמונה מיליון שכתבת)
זה שנשחק בליגה חזקה יותר ממש לא אומר שהם ישקיעו יותר, בטח שלא בסכומים המשוגעים שרשמת כאן
אני יסביר , שנה הבאה בגלל השינוי שהיורוליג הולך לעבור , מכבי תיהיה חייבת להתחזק משמעותי כדי להגיע לשלב הטופ 8 ,דבר שעד לפני שנה היה מובן מאליו אצל מכבי. אבל בשיטת ליגה של 16 קבוצות בכירות , אין זמן להתאוששות מול קבוצות קטנות וכל רצף הפסדים יגרום לכדור שלג שירסק אותם.
דבר נוסף , המעבר ל-16 קבוצות אמור להכניס למכבי סכום כסף נוסף המנהלת היורוליג שיעזור בחיזוק הקבוצה.
לגבי תקציב הסגל שלי
דילייני - 1.8
מקל -0.5
יוגב-0.35
וויליאמס-0.4
דאוסן-0.25
פניני-0.35
סילבן-0.4
טיילור-0.8
תומפקינס-0.8
שגב-0.15
סנטר זר-1.2
טיוס-0.8
זה"כ 7.8 מיליון. נטו
אתה יכול לתקן את הסכומים אבל זה ינוע סביב ה-8 מיליון נטו...
הסגל המלא העונה גם נע סביב ה-8 מיליון נטו...
קודם כל, זכור לי שרשמת סגלים עם עוד כמה שחקנים יקרים וזה באמת הסגל היותר ריאלי שלך
רק שכחת שיש מס כפול על הישראלים (מקל ואוחיון מרוויחים חצי מיליון, 750 במונחי זר, כנ"ל טיוס)
בנוסף לא התייחסת בכלל לכל הפיצויים שמכבי תצטרך לשלם. אתה חושב שטיילור, אמבקווה וסמית' יעזבו בלי לקחת איתם נדוניה רצינית?
02 פברואר 2016, 11:02
02 פברואר 2016, 11:02
02 פברואר 2016, 11:06
roy1000 כתב:לא מבין מאיפה אתה מביא את זה שהפיצוי לשחקנים שעוזבים לא נכלל בתקציב השחקנים? אין לזה שום בסיס. הכסף צריך לבוא מאיפהשהו וזה בטח לא יגיע מהכיס של דני.
02 פברואר 2016, 11:13
yzafrir כתב:roy1000 כתב:לא מבין מאיפה אתה מביא את זה שהפיצוי לשחקנים שעוזבים לא נכלל בתקציב השחקנים? אין לזה שום בסיס. הכסף צריך לבוא מאיפהשהו וזה בטח לא יגיע מהכיס של דני.
מהכיס של דני לא , אבל מהכיס של דיווד , שמעון , רקאנטי , דיץ' ואשכנזי ביחד כנראה שכן .
גם שנה שעברה שברו את התקציב והביאו כסף מהבית ובכל זאת התקציב עלה השנה.
מה גם שיכול להיות שינוי הבעלים בקיץ או מציאת מקור הכנסה נוסף (חוץ מהסכום המוסף שמכבי תקבל מהיורוליג בגלל השיטה החדשה..)
02 פברואר 2016, 11:29
02 פברואר 2016, 11:32
roy1000 כתב:yzafrir כתב:roy1000 כתב:לא מבין מאיפה אתה מביא את זה שהפיצוי לשחקנים שעוזבים לא נכלל בתקציב השחקנים? אין לזה שום בסיס. הכסף צריך לבוא מאיפהשהו וזה בטח לא יגיע מהכיס של דני.
מהכיס של דני לא , אבל מהכיס של דיווד , שמעון , רקאנטי , דיץ' ואשכנזי ביחד כנראה שכן .
גם שנה שעברה שברו את התקציב והביאו כסף מהבית ובכל זאת התקציב עלה השנה.
מה גם שיכול להיות שינוי הבעלים בקיץ או מציאת מקור הכנסה נוסף (חוץ מהסכום המוסף שמכבי תקבל מהיורוליג בגלל השיטה החדשה..)
לדייויד ושמעון אין כסף לשים. אף אחד לא הביא כסף מהבית, שברו את התקציב ויגררו את הגרעון הזה לעונות הבאות.
תהיה עליה בהכנסות מהיורוליג, אבל במקביל תהיה ירידה בהכנסות מספונסרים, זכויות שידור ואולי גם מכרטיסים. אני מעריך שנראה כאן תקציב קטן שיתבסס על השחקנים החתומים.
02 פברואר 2016, 11:38
roy1000 כתב:jol9 כתב:אתה לוקח את זה לקיצון אבל.
למכבי יש עונת יורוליג ארוכה, ואם היא תתבזה בה (וזה מה שהיה קורה כנראה השנה), יהיו לזה השלכות, בדיוק כמו שהיו היום.
אנחנו מאוד אוהבים כאן לרדת על ההנהלה ובצדק, אבל אני עדיין מאמין שהצלחת הקבוצה חשובה להם.
אתה לא תראה כאן סגל של חולון בעונה הבאה, אלא נסיון אמיתי לבנות קבוצה שיכולה להצליח.
הביקורת שלנו לרוב היא לא על הרצון, אלא על המקצועיות, ועל מערכת קבלת ההחלטות וכל השינויים האלה שקרו, שהרסו את המערכת מבפנים.
אני לא מסכים איתך. הרצון של ההנהלה להצליח קיים, אבל הוא כפוף מאוד לשיקול התקציב והריווחיות שבא הרבה לפני הרצון להצליח.
אתה לא תראה סגל של חולון - אני מעריך שתראה סגל שמתבסס על השחקנים החתומים (מקל, אוחיון, רוצ'סטי, דווין, לנדסברג, כנראה פניני ואולי אפילו יבזורי ואמבקווה) ועוד 4 זרים בחצי מליון דולר כמו שהיו לפני שנתיים-שלוש.
מי שחושב שיביאו לפה איזה סנטר טופ יורוליג במליונים חי בפנטזיות לדעתי.
אני באמת לא חושב שמפריע לדני עוד עונה בחלק התחתון של היורוליג. אני חושב שהמנויים ימשיכו להירכש גם אם מכבי תדשדש בתחתית היורוליג.
02 פברואר 2016, 13:18
02 פברואר 2016, 13:21
MTA2311 כתב:עצם זה שטבק ישאר (והוא ישאר), יגיד הרבה על היומרות של ההנהלה.
02 פברואר 2016, 14:03
02 פברואר 2016, 14:10
02 פברואר 2016, 14:11
MTA2311 כתב:פספסתם לגמרי את הנקודה.
טבק ישאר בגלל אבי וניקולה. הרבה יותר נוח להרוס את המועדון עם מאמן כמו טבק.
הלחץ צריך להיות על החתמת מאמן טוב, כמו קזלאוסקס או טרקיירי. לא גימיקים שיכשלו כמו ארז.
02 פברואר 2016, 14:26
MTA2311 כתב:פספסתם לגמרי את הנקודה.
הלחץ צריך להיות על החתמת מאמן טוב, כמו קזלאוסקס או טרקיירי. לא גימיקים שיכשלו כמו ארז.
02 פברואר 2016, 14:32
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:פספסתם לגמרי את הנקודה.
למה אתה חושב שארז הוא גימיק שיכשל ?
במערכת בריאה ללא ניקו אבי ושות' , ארז בהחלט יכול להצליח. במערכת חולה כמו שיש עכשיו , כולם יכשלו...
אני מעדיף מאמן ישראלי בכל מקרה...
02 פברואר 2016, 14:51
02 פברואר 2016, 15:01
yzafrir כתב:אתה כבר שנים רץ עם המנטרה שאין להם כסף בעוד שבפועל עדיין יש להם (אם אני לא טועה נפטר עניין הפטרוכימים) , וגם עם עניין הספונסרית אי אפשר לדעת כי זה גם תלוי בקבוצה שיבנו .
הכנסות הכרטיסים רק יגדלו כי אם מכבי ימכרו רק 70 אחוז מה מנויים (שוב זה תלוי בסגל) הם ימכרו את שאר הכרטיסים בקופות בסכומים גדולים יותר...זה מחזיר אותי לעונת מקדונלד שפר לסידרה נגד בולוניה. זו הייתה עונה בלי הרבה ציפיות בקיץ ולא כל המנויים נמכרו , אבל בסדרה נגד בולוניה אנשים ישנו באוהלים כדי לקנות כרטיס...בזכות העונה הפיננסית ההיא עברתי לשבת איפה שאני יושב היום כי התפנו מקומות ...