הקרב על המקום הראשון: הפועל ירושלים- מכבי ת"א, שני, 21:00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הקרב על המקום הראשון: הפועל ירושלים- מכבי ת"א, שני, 21:0

הודעהעל ידי roy1000 » 22 מרץ 2016, 21:54

toja27 כתב:כדורסל זה לא קזינו, ברוך הבא למציאות . העצוב הוא שאני צריך לנהל שיחה עם קשקשן כרוני ואין לי דרך להוכיח שהוא כזה.

זה מה שיש לך להגיד? שחקן שעשה עונה אחת טובה בקבוצה נידחת אחרי 10 עונות גרועות הוא שחקן טוב? ברוך הבא למציאות? המציאות היא שרוצ'סטי שחקן כדורסל גרוע והיחידי שמכחיש את המציאות הזו זה אתה בטענות לא ברורות לגבי כוחות קוסמיים שגורמים לו להיות גרוע.

בדבר אחד אתה צודק - באמת שאין טעם בויכוח הזה. אתה מוזמן להמשיך לחשוב שרוצ'סטי שחקן טוב. אני מוכן להתערב איתך שהוא לא יצליח בשום קבוצה שהוא ישחק בה מעכשיו עד סוף הקריירה שלו.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 22 מרץ 2016, 21:55, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 22 מרץ 2016, 21:55

roy1000 כתב:
toja27 כתב:כדורסל זה לא קזינו, ברוך הבא למציאות . העצוב הוא שאני צריך לנהל שיחה עם קשקשן כרוני ואין לי דרך להוכיח שהוא כזה.

זה מה שיש לך להגיד? שחקן שעשה עונה אחת טובה בקבוצה נידחת אחרי 10 עונות גרועות הוא שחקן טוב? בדבר אחד אתה צודק - באמת שאין טעם בויכוח הזה. אתה מוזמן להמשיך לחשוב שרוצ'סטי שחקן טוב. אני מוכן להתערב איתך שהוא לא יצליח בשום קבוצה שהוא ישחק בה מעכשיו עד סוף הקריירה שלו.

מה נתקעת על רוצ'סטי אבל? היו לך בקבוצה עוד 15 שחקנים יותר גרועים ממנו העונה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 22 מרץ 2016, 21:56

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

זה מה שיש לך להגיד? שחקן שעשה עונה אחת טובה בקבוצה נידחת אחרי 10 עונות גרועות הוא שחקן טוב? בדבר אחד אתה צודק - באמת שאין טעם בויכוח הזה. אתה מוזמן להמשיך לחשוב שרוצ'סטי שחקן טוב. אני מוכן להתערב איתך שהוא לא יצליח בשום קבוצה שהוא ישחק בה מעכשיו עד סוף הקריירה שלו.

מה נתקעת על רוצ'סטי אבל? היו לך בקבוצה עוד 15 שחקנים יותר גרועים ממנו העונה

דיברתי על כולם. TOJA מתעקש שרוצ'סטי הוא שחקן על שרק בגלל כוחות קוסמיים מהחלל החיצון הוא לא מצליח להביא לידי ביטוי את היכולות העילאיות שלו לידי ביטוי במכבי.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 22 מרץ 2016, 22:02

בסדר... יחסך לרוצ'סטי ידוע, אבל יש גם אמת במה שטוז'ה אומר, כי אף אחד בתחילת העונה לא חזה את הקטסטרופה
כמו שהיא נהיתה.

בדיעבד זה כמובן יותר קל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 22 מרץ 2016, 22:03

roy1000 כתב:

זה מה שיש לך להגיד? שחקן שעשה עונה אחת טובה בקבוצה נידחת אחרי 10 עונות גרועות הוא שחקן טוב? ברוך הבא למציאות? המציאות היא שרוצ'סטי שחקן כדורסל גרוע והיחידי שמכחיש את המציאות הזו זה אתה בטענות לא ברורות לגבי כוחות קוסמיים שגורמים לו להיות גרוע.

בדבר אחד אתה צודק - באמת שאין טעם בויכוח הזה. אתה מוזמן להמשיך לחשוב שרוצ'סטי שחקן טוב. אני מוכן להתערב איתך שהוא לא יצליח בשום קבוצה שהוא ישחק בה מעכשיו עד סוף הקריירה שלו.

בכדורסל אם שחקן הוא מלך הסלים של היורוליג לא הופך לשחקן גרוטאה בליגה הישראלית בעונה שלאחריה בלי שום סיבה. אז ברוך הבא למציאות כי כדורסל זה לא קזינו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 22 מרץ 2016, 22:05

toja27 כתב: בכדורסל אם שחקן הוא מלך הסלים של היורוליג לא הופך לשחקן גרוטאה בליגה הישראלית בעונה שלאחריה בלי שום סיבה. אז ברוך הבא למציאות כי כדורסל זה לא קזינו.

ושנה לפני שהוא נהיה מלך הסלים של היורוליג הוא לא היה גרוטאה? לא עובר לך בראש ששחקן שהיה גרוטאה והפך להיות מלך הסלים של היורוליג יכול באותה קלות לחזור להיות גרוטאה שנה אחרי זה? יש הרבה שחקנים שמצליחים להוציא עונה אחת טובה באופן חריג במהלך הקריירה שלהם. ברוך הבא למציאות. סטטיסטיקה לא משקרת. לא בכדורסל ולא בקזינו. מי שלא מבין את זה לא צריך לדבר. כמו שאמרתי - אתה בסך הכל כותב בפורום, לצערי גם מקבלי ההחלטות במכבי לא מבינים את זה והם גורמים נזק גדול בהרבה.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 22 מרץ 2016, 22:07

roy1000 כתב:
toja27 כתב: בכדורסל אם שחקן הוא מלך הסלים של היורוליג לא הופך לשחקן גרוטאה בליגה הישראלית בעונה שלאחריה בלי שום סיבה. אז ברוך הבא למציאות כי כדורסל זה לא קזינו.

ושנה לפני שהוא נהיה מלך הסלים של היורוליג הוא לא היה גרוטאה? לא עובר לך בראש ששחקן שהיה גרוטאה והפך להיות מלך הסלים של היורוליג יכול באותה קלות לחזור להיות גרוטאה שנה אחרי זה? יש הרבה שחקנים שמצליחים להוציא עונה אחת טובה באופן חריג במהלך הקריירה שלהם. ברוך הבא למציאות.

תגיד שאין לך הסבר ושאתה תולה את השנה שעברה בכוחות מסתוריים שהשפיעו לטובה על רוצ'יסטי וזהו, די חסוך את הויכוח.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי yanay21 » 22 מרץ 2016, 22:08

יש דברים לומר לכאן או לכאן על רוצ'סטי, אבל בסופו של דבר, כמעט ואי אפשר לשפוט אף שחקן כמו שצריך בעונה הזו. כי הכול נורא, הכול מזעזע. הרי דווין של העונה שעברה היה מדהים. ורנדל גם היה בעונת שיא, אפילו בהתקפה, וכו'.
זה לא NBA, כשהקבוצה נמצאת בשפל היסטורי שלא היה כדוגמתו, כולם נראים נורא. אתם שופטים את הקורבנות, ולא את מי שביצע את הפשע הזה שנקרא מכבי פוקס ת"א.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי roy1000 » 22 מרץ 2016, 22:08

jol9 כתב:בסדר... יחסך לרוצ'סטי ידוע, אבל יש גם אמת במה שטוז'ה אומר, כי אף אחד בתחילת העונה לא חזה את הקטסטרופה
כמו שהיא נהיתה.

בדיעבד זה כמובן יותר קל.

תחזור לתחילת העונה ותראה מה כתבתי על רוצ'סטי ואז תגיד לי שזה לא היה צפוי. שחקן שנזרק מ- 4 (או 5) קבוצות במהלך הקריירה שלו זה לא שחקן טוב איך שלא תהפוך את זה. היה צפוי לחלוטין.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 22 מרץ 2016, 22:10

toja27 כתב:
roy1000 כתב:

ושנה לפני שהוא נהיה מלך הסלים של היורוליג הוא לא היה גרוטאה? לא עובר לך בראש ששחקן שהיה גרוטאה והפך להיות מלך הסלים של היורוליג יכול באותה קלות לחזור להיות גרוטאה שנה אחרי זה? יש הרבה שחקנים שמצליחים להוציא עונה אחת טובה באופן חריג במהלך הקריירה שלהם. ברוך הבא למציאות.

תגיד שאין לך הסבר ושאתה תולה את השנה שעברה בכוחות מסתוריים שהשפיעו לטובה על רוצ'יסטי וזהו, די חסוך את הויכוח.

אתה יודע לקרוא? הסברתי את זה בצורה ברורה - יש המון שחקנים שעושים שנה אחת טובה בצורה חריגה בקריירה שלהם. מה אתה לא מבין?
אני אנסה לעזור לך: https://en.wikipedia.org/wiki/Random_walk
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 22 מרץ 2016, 22:14

yanay21 כתב:יש דברים לומר לכאן או לכאן על רוצ'סטי, אבל בסופו של דבר, כמעט ואי אפשר לשפוט אף שחקן כמו שצריך בעונה הזו. כי הכול נורא, הכול מזעזע. הרי דווין של העונה שעברה היה מדהים. ורנדל גם היה בעונת שיא, אפילו בהתקפה, וכו'.
זה לא NBA, כשהקבוצה נמצאת בשפל היסטורי שלא היה כדוגמתו, כולם נראים נורא. אתם שופטים את הקורבנות, ולא את מי שביצע את הפשע הזה שנקרא מכבי פוקס ת"א.

זאת הנקודה שהעליתי, כי הסה"כ נראה כל כך רע אז השחקנים לא מצליחים להוציא את המקסימום שלהם, לפחות זאת אפשרות שהעליתי. כל שאר הויכוח עם הקשקשן הכרוני זה סתם לשם הכיף, אני אפילו לא יודע על מה אני מתווכח.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 22 מרץ 2016, 22:16

yanay21 כתב:יש דברים לומר לכאן או לכאן על רוצ'סטי, אבל בסופו של דבר, כמעט ואי אפשר לשפוט אף שחקן כמו שצריך בעונה הזו.

ולפי זה שזרקו אותו מ- 4 קבוצות לפחות לפני שהגיע למכבי אפשר לשפוט אותו? או שגם זה בגלל כל מיני גורמים חיצוניים?
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 22 מרץ 2016, 22:17

toja27 כתב:זאת הנקודה שהעליתי, כי הסה"כ נראה כל כך רע אז השחקנים לא מצליחים להוציא את המקסימום שלהם, לפחות זאת אפשרות שהעליתי. כל שאר הויכוח עם הקשקשן הכרוני זה סתם לשם הכיף, אני אפילו לא יודע על מה אני מתווכח.

מעניין. כל הקבוצות שרוצ'סטי נזרק מהן היו "בשפל הסטורי"? קשקשן כרוני? אז מה אתה? טיפש כרוני?
roy1000

הודעהעל ידי yanay21 » 22 מרץ 2016, 22:17

toja27 כתב:
yanay21 כתב:יש דברים לומר לכאן או לכאן על רוצ'סטי, אבל בסופו של דבר, כמעט ואי אפשר לשפוט אף שחקן כמו שצריך בעונה הזו. כי הכול נורא, הכול מזעזע. הרי דווין של העונה שעברה היה מדהים. ורנדל גם היה בעונת שיא, אפילו בהתקפה, וכו'.

זאת הנקודה שהעליתי, כי הסה"כ נראה כל כך רע אז השחקנים לא מצליחים להוציא את המקסימום שלהם, לפחות זאת אפשרות שהעליתי. כל שאר הויכוח עם הקשקשן הכרוני זה סתם לשם הכיף, אני אפילו לא יודע על מה אני מתווכח.

אין טעם. זה מקרה קלאסי של agree to diagree. אני איתך בקטע הזה, אני לא חושב שרוצ'ה הוא מה שאנחנו צריכים(ואני מחבב אותו ממש), אבל הוא לא גרוע כמו שהוא נראה. לא רק שכל הקבוצה נראית כמו הצרות שלי, גם מצפים ממנו לעשות יותר מדי, כמו שבדרך כלל קורה במכבי. דווין סמית' הוא דוגמה מושלמת. בגדול, הוא רול פלייר, ובעונה שעברה הוא נהפך לפרנצ'ייז פלייר בעל כורחו. זה תהליך שחוזר על עצמו שוב ושוב בקבוצה, וחבל.

בכלל, אין טעם להתווכח עד סוף העונה הזאת. אלא אם מישהו יחליט שהוא מחדש מנוי, אז צריך לצאת למתקפה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי toja27 » 22 מרץ 2016, 22:22

roy1000 כתב:
toja27 כתב:
roy1000 כתב:

אתה יודע לקרוא? הסברתי את זה בצורה ברורה - יש המון שחקנים שעושים שנה אחת טובה בצורה חריגה בקריירה שלהם. מה אתה לא מבין?
אני אנסה לעזור לך: https://en.wikipedia.org/wiki/Random_walk

רציני שהעלת מושג מכימיה או מפיזיקה לכאן? מסבירים לך שהסיכוי ששחקן שהיה מלך הסלים של היורוליג יהפוך לגרוטאה בליגה הישראלית הוא נמוך מאוד רק על סמך היכולת, מביאים לך שורה של שחקנים שמשחקים פחות טוב ממה שראינו אותם במו עינינו אז מעלים אפשרות שיש כאן דברים שהם מעבר ליכולת כדורסל נטו,אף אחד לא קובע כאן שום דבר נחרץ חוץ ממך. אתה מבין את זה? מה אתה קופץ וקובע בנחרצות כל דבר? אמרתי לך אתה קשקשן אז חסוך ממני את הויכוח [כאן היה משפט לא רלוונטי].
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 22 מרץ 2016, 22:25

roy1000 כתב:
toja27 כתב:זאת הנקודה שהעליתי, כי הסה"כ נראה כל כך רע אז השחקנים לא מצליחים להוציא את המקסימום שלהם, לפחות זאת אפשרות שהעליתי. כל שאר הויכוח עם הקשקשן הכרוני זה סתם לשם הכיף, אני אפילו לא יודע על מה אני מתווכח.

מעניין. כל הקבוצות שרוצ'סטי נזרק מהן היו "בשפל הסטורי"? קשקשן כרוני? אז מה אתה? טיפש כרוני?

מעניין, לא ידעתי ששחקן אחד קובע את גורל הקבוצה. אם אני טיפש כרוני אז אין הגדרות גם בפיזיקה שיתארו אותך. לך חפש בויקיפדיה נסה את מזלך ותסביר לי אחר כך איך זה קשור לכדורסל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 22 מרץ 2016, 22:36

roy1000 כתב:
jol9 כתב:בסדר... יחסך לרוצ'סטי ידוע, אבל יש גם אמת במה שטוז'ה אומר, כי אף אחד בתחילת העונה לא חזה את הקטסטרופה
כמו שהיא נהיתה.

בדיעבד זה כמובן יותר קל.

תחזור לתחילת העונה ותראה מה כתבתי על רוצ'סטי ואז תגיד לי שזה לא היה צפוי. שחקן שנזרק מ- 4 (או 5) קבוצות במהלך הקריירה שלו זה לא שחקן טוב איך שלא תהפוך את זה. היה צפוי לחלוטין.

viewtopic.php?f=2&t=2803&hilit=%D7%A8%D7%95%D7%A6%27%D7%A1%D7%98%D7%99+%D7%97%D7%AA%D7%9D

דבר מעניין, שבערך בעמודים 5-7 ניהלתם ויכוח מאוד דומה לעכשיו...
רוי, צריך לציין שלא היית כ"כ החלטי כמו שאתה עכשיו. כלומר, לא היית בטוח אם הוא החתמה טובה או לא, וסייגת את זה לכך,
שאם יגיע שחקן בכיר נוסף לצידו (כמו שאכן קרה עם פארמר), אז מדובר במהלך טוב.

בכל אופן, אני אישית לא חושב שרוצ'סטי הוא שחקן רע או כשלון. הוא סקורר חסר מצפון, וככזה היה צריך גם למצוא לו את הנישה שלו,
כמו שעשו בזמנו עם בלו ועם ג'יי.סי קארול למשל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 22 מרץ 2016, 22:43

toja27 כתב:רציני שהעלת מושג מכימיה או מפיזיקה לכאן? מסבירים לך שהסיכוי ששחקן שהיה מלך הסלים של היורוליג יהפוך לגרוטאה בליגה הישראלית הוא נמוך מאוד רק על סמך היכולת, מביאים לך שורה של שחקנים שמשחקים פחות טוב ממה שראינו אותם במו עינינו אז מעלים אפשרות שיש כאן דברים שהם מעבר ליכולת כדורסל נטו,אף אחד לא קובע כאן שום דבר נחרץ חוץ ממך. אתה מבין את זה? מה אתה קופץ וקובע בנחרצות כל דבר? אמרתי לך אתה קשקשן אז חסוך ממני את הויכוח [כאן היה משפט לא רלוונטי].

זה מושג סטטיסטי [כאן היה משפט לא רלוונטי].

מסבירים לך ששחקן שכל הקריירה שלו היה גרוטאה ובעונה אחת הופך מגרוטאה למלך הסלים של היורוליג אז זה ממש לא מפתיע שהוא חוזר להיות גרוטאה בעונה שאחרי זה. רק טיפש מוחלט לא יבין דבר כל כך ברור.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 22 מרץ 2016, 22:46

זה רק אני או שיש כאן מתח מיני מטורף??

חברים, הכל טוב, אבל רק בלי הברכות ההדדיות בבקשה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 מרץ 2016, 22:46

jol9 כתב:זה רק אני או שיש כאן מתח מיני מטורף??

חברים, הכל טוב, אבל רק בלי הברכות ההדדיות בבקשה...

תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים