03 אוגוסט 2016, 12:43
Holiday_Armadillo כתב:londoner כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא בא לי דורסי
Why not?
כבר דיי מבוגר (אפילו בסטנדרטים שלנו) ואחרי השיא
03 אוגוסט 2016, 12:47
londoner כתב:Holiday_Armadillo כתב:londoner כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא בא לי דורסי
Why not?
כבר דיי מבוגר (אפילו בסטנדרטים שלנו) ואחרי השיא
He'll be 33 in December (8 months younger than Devin, btw) so yes, he isn't a youngster but could have 1-2 good years left in him (his ACLs are intact, right?). He's aggressive, experienced and will not overshadow Zirbes and even Segev will have some room to grow in this lineup.
Would you prefer Lawal? He's my 2nd choice. We got to be realistic here.
03 אוגוסט 2016, 13:02
03 אוגוסט 2016, 13:53
03 אוגוסט 2016, 13:58
my man כתב:אני חושב שאת הסכום שמקציבים לעמדות 4-5 צריך לחלק 70% עמדה 4 ו30% לעמדה 5...
יש לנו סנטר סולידי כרגע והוא חייב לידו קפיץ שיהיה מטריה אווירית..
עמדה 4 היא הקריטית כרגע אם אלכסנדר שעוד לא חתם...
03 אוגוסט 2016, 14:02
שועל כתב:my man כתב:אני חושב שאת הסכום שמקציבים לעמדות 4-5 צריך לחלק 70% עמדה 4 ו30% לעמדה 5...
יש לנו סנטר סולידי כרגע והוא חייב לידו קפיץ שיהיה מטריה אווירית..
עמדה 4 היא הקריטית כרגע אם אלכסנדר שעוד לא חתם...
*עם
12 אוגוסט 2016, 01:16
12 אוגוסט 2016, 01:21
MTA2311 כתב:זה לא סוד שאני לא אוהב את מקל, אבל תענוג לראות אותו מתאמן בפגרה. הוא מעלה מדי פעם סרטונים שלו מתאמן (נמצא באיזה מחנה כרגע בארצות הברית) והלוואי שכל הישראלים היו מתאמנים ככה. הוא טוחן כדורסל בזמן שפניני דופק וודקה רד בול בקלרה וליאור אליהו מחכה שאמא תכבס לו את הבגד ים.
12 אוגוסט 2016, 01:22
MTA2311 כתב:זה לא סוד שאני לא אוהב את מקל, אבל תענוג לראות אותו מתאמן בפגרה. הוא מעלה מדי פעם סרטונים שלו מתאמן (נמצא באיזה מחנה כרגע בארצות הברית) והלוואי שכל הישראלים היו מתאמנים ככה. הוא טוחן כדורסל בזמן שפניני דופק וודקה רד בול בקלרה וליאור אליהו מחכה שאמא תכבס לו את הבגד ים.
12 אוגוסט 2016, 01:34
my man כתב:MTA2311 כתב:זה לא סוד שאני לא אוהב את מקל, אבל תענוג לראות אותו מתאמן בפגרה. הוא מעלה מדי פעם סרטונים שלו מתאמן (נמצא באיזה מחנה כרגע בארצות הברית) והלוואי שכל הישראלים היו מתאמנים ככה. הוא טוחן כדורסל בזמן שפניני דופק וודקה רד בול בקלרה וליאור אליהו מחכה שאמא תכבס לו את הבגד ים.
תהיה אח ותביא לינק..
12 אוגוסט 2016, 01:35
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:זה לא סוד שאני לא אוהב את מקל, אבל תענוג לראות אותו מתאמן בפגרה. הוא מעלה מדי פעם סרטונים שלו מתאמן (נמצא באיזה מחנה כרגע בארצות הברית) והלוואי שכל הישראלים היו מתאמנים ככה. הוא טוחן כדורסל בזמן שפניני דופק וודקה רד בול בקלרה וליאור אליהו מחכה שאמא תכבס לו את הבגד ים.
תהיה אח ותביא לינק..
https://www.instagram.com/p/BI-ioZvAMPu ... ekel&hl=en
12 אוגוסט 2016, 01:36
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:זה לא סוד שאני לא אוהב את מקל, אבל תענוג לראות אותו מתאמן בפגרה. הוא מעלה מדי פעם סרטונים שלו מתאמן (נמצא באיזה מחנה כרגע בארצות הברית) והלוואי שכל הישראלים היו מתאמנים ככה. הוא טוחן כדורסל בזמן שפניני דופק וודקה רד בול בקלרה וליאור אליהו מחכה שאמא תכבס לו את הבגד ים.
תהיה אח ותביא לינק..
12 אוגוסט 2016, 01:45
12 אוגוסט 2016, 03:27
תהיה אח ותביא לינק..
12 אוגוסט 2016, 10:20
12 אוגוסט 2016, 11:41
12 אוגוסט 2016, 11:47
er79 כתב:כגארד ישראלי לדעתי מקל הוא ברכה לכל קבוצה, גם למכבי, הבעיה היא לא בו, הבעיה היא שהגארד הזר הבכיר שהוחתם לצדו, להערכתי לא יסייע לו בהורדת העומס בניהול המשחק. גאודלוק קלעי נפלא, אבל אני בספק לגבי יתר האספקטים שלו
12 אוגוסט 2016, 11:48
er79 כתב:כגארד ישראלי לדעתי מקל הוא ברכה לכל קבוצה, גם למכבי, הבעיה היא לא בו, הבעיה היא שהגארד הזר הבכיר שהוחתם לצדו, להערכתי לא יסייע לו בהורדת העומס בניהול המשחק. גאודלוק קלעי נפלא, אבל אני בספק לגבי יתר האספקטים שלו
12 אוגוסט 2016, 11:54
toja27 כתב:er79 כתב:כגארד ישראלי לדעתי מקל הוא ברכה לכל קבוצה, גם למכבי, הבעיה היא לא בו, הבעיה היא שהגארד הזר הבכיר שהוחתם לצדו, להערכתי לא יסייע לו בהורדת העומס בניהול המשחק. גאודלוק קלעי נפלא, אבל אני בספק לגבי יתר האספקטים שלו
דווקא גאדולוק שיהיה הגו טו גאיי שלנו בעונה הבאה יוריד ממקל את הלחץ. מקל לא יצתרך לעשות דברים שהוא לא יודע וגם גאדולוק יקח החלטות ברגעים קריטיים. מבחינת ניהול משחק סילי זה האיש לצד מקל שיוכל לעזור לו.
12 אוגוסט 2016, 11:57