פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: הסגל שלכם לעונת 2016-2017

03 אוגוסט 2016, 12:43

Holiday_Armadillo כתב:
londoner כתב:
Holiday_Armadillo כתב:לא בא לי דורסי

Why not?

כבר דיי מבוגר (אפילו בסטנדרטים שלנו) ואחרי השיא

ג'ף אדריאן.
העלתי את השם שלו בת'רד המלפפונים הקודם. שחקן שמזכיר את דורסי, אבל יותר צעיר ומוכשר.
דפוק בראש, נעצר 3 פעמים בשנה האחרונה, אבל אני מוכן להמר עליו. שחקן שחקן.

03 אוגוסט 2016, 12:47

londoner כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
londoner כתב:
Holiday_Armadillo כתב:לא בא לי דורסי

Why not?

כבר דיי מבוגר (אפילו בסטנדרטים שלנו) ואחרי השיא

He'll be 33 in December (8 months younger than Devin, btw) so yes, he isn't a youngster but could have 1-2 good years left in him (his ACLs are intact, right? ;) ). He's aggressive, experienced and will not overshadow Zirbes and even Segev will have some room to grow in this lineup.

Would you prefer Lawal? He's my 2nd choice. We got to be realistic here.

והגופה של דווין התקררה מזמן

הייתי מעדיפה את פרחובסקי אבל כן, לאוואל הוא האופציה השנייה (כמעט צמוד למקום הראשון) שהייתי רוצה פה
אוהבת את השחקן הזה

03 אוגוסט 2016, 13:02

There isn't a shortage of examples of players aged 32-33 who were still very significant at the top level. What determines whether a player is "too old" at that age is how much they are bothered by their past injuries.

03 אוגוסט 2016, 13:53

אני חושב שאת הסכום שמקציבים לעמדות 4-5 צריך לחלק 70% עמדה 4 ו30% לעמדה 5...
יש לנו סנטר סולידי כרגע והוא חייב לידו קפיץ שיהיה מטריה אווירית..
עמדה 4 היא הקריטית כרגע אם אלכסנדר שעוד לא חתם...

03 אוגוסט 2016, 13:58

my man כתב:אני חושב שאת הסכום שמקציבים לעמדות 4-5 צריך לחלק 70% עמדה 4 ו30% לעמדה 5...

*עם

03 אוגוסט 2016, 14:02

שועל כתב:
my man כתב:אני חושב שאת הסכום שמקציבים לעמדות 4-5 צריך לחלק 70% עמדה 4 ו30% לעמדה 5...

*עם

אתה מודע לזה שלהתחבר עם השטן יש השלכות נכון?

12 אוגוסט 2016, 01:16

זה לא סוד שאני לא אוהב את מקל, אבל תענוג לראות אותו מתאמן בפגרה. הוא מעלה מדי פעם סרטונים שלו מתאמן (נמצא באיזה מחנה כרגע בארצות הברית) והלוואי שכל הישראלים היו מתאמנים ככה. הוא טוחן כדורסל בזמן שפניני דופק וודקה רד בול בקלרה וליאור אליהו מחכה שאמא תכבס לו את הבגד ים.

12 אוגוסט 2016, 01:21

MTA2311 כתב:זה לא סוד שאני לא אוהב את מקל, אבל תענוג לראות אותו מתאמן בפגרה. הוא מעלה מדי פעם סרטונים שלו מתאמן (נמצא באיזה מחנה כרגע בארצות הברית) והלוואי שכל הישראלים היו מתאמנים ככה. הוא טוחן כדורסל בזמן שפניני דופק וודקה רד בול בקלרה וליאור אליהו מחכה שאמא תכבס לו את הבגד ים.

ליאור אליהו עם מוסר העבודה של גל זה GOAT.

12 אוגוסט 2016, 01:22

MTA2311 כתב:זה לא סוד שאני לא אוהב את מקל, אבל תענוג לראות אותו מתאמן בפגרה. הוא מעלה מדי פעם סרטונים שלו מתאמן (נמצא באיזה מחנה כרגע בארצות הברית) והלוואי שכל הישראלים היו מתאמנים ככה. הוא טוחן כדורסל בזמן שפניני דופק וודקה רד בול בקלרה וליאור אליהו מחכה שאמא תכבס לו את הבגד ים.

תהיה אח ותביא לינק..

12 אוגוסט 2016, 01:34

my man כתב:

תהיה אח ותביא לינק..

https://www.instagram.com/p/BI-ioZvAMPu ... ekel&hl=en

12 אוגוסט 2016, 01:35

MTA2311 כתב:
my man כתב:

תהיה אח ותביא לינק..

אוהב אותך!

12 אוגוסט 2016, 01:36

MTA2311 כתב:
my man כתב:

תהיה אח ותביא לינק..

שמואל be like

תמונה

12 אוגוסט 2016, 01:45

לא מפתיע, בזכות עבודה קשה גל מקל הגיע לאן שהוא הגיע.
עונה הבאה היא עונת מבחן עבורו. לראשונה עונת יורוליג מלאה, נראה מה הוא באמת שווה.
ההרגשה שלי טובה.

12 אוגוסט 2016, 03:27

MTA2311 כתב:
my man כתב:

תהיה אח ותביא לינק..

באמת כיף לראות אותו משקיע. אני שמח שהוא חלק מהקבוצה שלנו השנה.

12 אוגוסט 2016, 10:20

אין לי מושג כמה הוא משקיע, אבל אני יודע ש-3 שנים לפחות הוא לא ממש התקדם מבחינת כדורסל. גם בסרטון שהוא הביא אפשר לראות שהשליטה שלו בכדור לא ברמה גבוהה במיוחד. הרבה שואו והרבה בכאילו, אבל מקל זה לא זה. זיוף אחד גדול.

12 אוגוסט 2016, 11:41

כגארד ישראלי לדעתי מקל הוא ברכה לכל קבוצה, גם למכבי, הבעיה היא לא בו, הבעיה היא שהגארד הזר הבכיר שהוחתם לצדו, להערכתי לא יסייע לו בהורדת העומס בניהול המשחק. גאודלוק קלעי נפלא, אבל אני בספק לגבי יתר האספקטים שלו

12 אוגוסט 2016, 11:47

er79 כתב:כגארד ישראלי לדעתי מקל הוא ברכה לכל קבוצה, גם למכבי, הבעיה היא לא בו, הבעיה היא שהגארד הזר הבכיר שהוחתם לצדו, להערכתי לא יסייע לו בהורדת העומס בניהול המשחק. גאודלוק קלעי נפלא, אבל אני בספק לגבי יתר האספקטים שלו

דווקא גאדולוק שיהיה הגו טו גאיי שלנו בעונה הבאה יוריד ממקל את הלחץ. מקל לא יצתרך לעשות דברים שהוא לא יודע וגם גאדולוק יקח החלטות ברגעים קריטיים. מבחינת ניהול משחק סילי זה האיש לצד מקל שיוכל לעזור לו.

12 אוגוסט 2016, 11:48

er79 כתב:כגארד ישראלי לדעתי מקל הוא ברכה לכל קבוצה, גם למכבי, הבעיה היא לא בו, הבעיה היא שהגארד הזר הבכיר שהוחתם לצדו, להערכתי לא יסייע לו בהורדת העומס בניהול המשחק. גאודלוק קלעי נפלא, אבל אני בספק לגבי יתר האספקטים שלו

גאודלוק יכול לתת דקות גם בעמדה 1. יש לו שליטה טובה בכדור.
כמובן שהוא לא מנהל משחק ברמה של מקל, אבל הוא יכול לסייע בדקות מסויימות.

12 אוגוסט 2016, 11:54

toja27 כתב:

דווקא גאדולוק שיהיה הגו טו גאיי שלנו בעונה הבאה יוריד ממקל את הלחץ. מקל לא יצתרך לעשות דברים שהוא לא יודע וגם גאדולוק יקח החלטות ברגעים קריטיים. מבחינת ניהול משחק סילי זה האיש לצד מקל שיוכל לעזור לו.

אני רואה את סילי משחק לא מעט בעמדת הרכז יחד עם גאודלוק.

מקל כישראלי זה נחמד אבל זה היה צריך להגיע על חשבון אוחיון ולצד רכז זר לדוגמה קוטון.

12 אוגוסט 2016, 11:57

אם הייתה אפשרות להביא רכז זר תותח במקום מקל (עם קליעה) ולהביא את דוסון במקום סילי (שנה הבאה יהיה אופציה) זה היה גורם לקבוצה להיות כ"כ הרבה יותר טובה..
פרסם תגובה