פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים החדש

09 יוני 2016, 23:19

תאמינו לי... מגיע לכם את אמבקווה לשנה נוספת.

09 יוני 2016, 23:20

אחדשיודע כתב:תאמינו לי... מגיע לכם את אמבקווה לשנה נוספת.

:sofo:

09 יוני 2016, 23:20

my man כתב:מונרו לא טוב מחוץ לליגת הגמדים שלנו...

כבר התרגלנו לתת צ'אנסים לשחקני ליגה טובים ואנחנו לא נחזור להיות פאקטור ביורוליג בעונה הבאה.. מה יש לנו להפסיד? מכבי לא תביא מישהו טוב יותר ממנו.

09 יוני 2016, 23:23

שמואל, שמת בחתימה שלך את גרג מונרו ממילווקי. הוא באמת יהיה שדרוג די רציני על אופייבו אבל לא נראה לי שהוא יבוא.
לגבי דריל, 4 בכדורסל המודרני צריך לקלוע שלשות. מונרו לא קולע שלשות. הוא גם לא 5 לרמות האלה כי הוא לא קפיץ בהגנה ומה לעשות שוסלי וקייל היינס זה לא הקווים הקדמיים המצחיקים של הליגה שלנו. מכבי צריכה 4 סטייל סינגלטון

09 יוני 2016, 23:23

אם יש לי בעיה עם מונרו זה לא הגובה שלו, אלא השאלה איך הוא יתפקד כחלק מקבוצה שבה הכדורים לא מגיעים אליו בעדיפות ראשונה, אולי אפילו אחרונה.

09 יוני 2016, 23:27

ארז מראיין את מונרו למכבי בשידור חי!

09 יוני 2016, 23:28

מונרו הוא הימור, אתה לא באמת יכול לדעת כיצד הוא יהיה ביורוליג. המעבר מהליגה ההישראלית ליורוליג הוא אף פעם לא ברור. אף אחד לא ציפה ממוריס, פרקינס, פארגו וטיוס להיות מהמובילים בתפקידם באירופה ומנגד היו גם לא מעט כישלונות בשנות האחרונות עם שחקנים כמו סימונס, וויליאמס, מגי ועוד. מונרו הוא שחקן עם יכולות נהדרות וסקילס באמת מרשים וגם באירופה אין הרבה כאלה, מצד שני הוא באמת אנדרסייז ולא עם איזו אתלטיות מדהימה שתחפה על כך.

09 יוני 2016, 23:29

ארז אדלשטיין למונרו: "What position do you prefer to play?"

שמואל1 כתב:ארז אדלשטיין למונרו: "What position do you prefer to play?"

לא ענה לו

משה כתב:

מונרו הוא הימור, אתה לא באמת יכול לדעת כיצד הוא יהיה ביורוליג. המעבר מהליגה ההישראלית ליורוליג הוא אף פעם לא ברור. אף אחד לא ציפה ממוריס, פרקינס, פארגו וטיוס להיות מהמובילים בתפקידם באירופה ומנגד היו גם לא מעט כישלונות בשנות האחרונות עם שחקנים כמו סימונס, וויליאמס, מגי ועוד. מונרו הוא שחקן עם יכולות נהדרות וסקילס באמת מרשים וגם באירופה אין הרבה כאלה, מצד שני הוא באמת אנדרסייז ולא עם איזו אתלטיות מדהימה שתחפה על כך.

לא הבנתי מה ההימור? מה הוא עשה עד גיל 30? שנה הבאה 31!

שחף כתב:שמואל, שמת בחתימה שלך את גרג מונרו ממילווקי. הוא באמת יהיה שדרוג די רציני על אופייבו אבל לא נראה לי שהוא יבוא.
לגבי דריל, 4 בכדורסל המודרני צריך לקלוע שלשות. מונרו לא קולע שלשות. הוא גם לא 5 לרמות האלה כי הוא לא קפיץ בהגנה ומה לעשות שוסלי וקייל היינס זה לא הקווים הקדמיים המצחיקים של הליגה שלנו. מכבי צריכה 4 סטייל סינגלטון

אנחנו מדברים על ה-4/5 המחליף. אני רואה אותו משתלב יפה עם סנטר אתלטי/גבוה ממנו, ואפילו בתור 5 עם מילר במאצ'-אפים מסויימים.
הוא הימור ברמות הגבוהות, אבל אם גם ככה מחליטים להתפשר על שחקן כזה או אחר מבחינת התקציב, אתם חושבים שאבי ודני יביאו משהו טוב יותר? זה או שחקן זול, או אמבקווה.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 09 יוני 2016, 23:30, נערך פעם אחת בסך הכל.

09 יוני 2016, 23:30

עכשיו ענה פורוורד

מונרו אמר הרגע שהוא יותר מדי נמוך לשחק 5. סחתיין על המודעות העצמית.

לינק?

09 יוני 2016, 23:31

my man כתב:

לינק?

חדשות הספורט

09 יוני 2016, 23:33

חוץ מעניין הגובה של מונרו , יש את עניין הגיל ( יהיה 31 בינואר...) לדעתי לא שווה את הסיכון.

09 יוני 2016, 23:33

פרנקו חופשי עכשיו? בא למכבי כעוזר של ארז. בום.

09 יוני 2016, 23:34

חוץ מזה מי שמכבי באמת צריכה לקחת זה דוסון, ולומר שלום לסילבן והאפס הגנה\הופעה במשחקים מכריעים שלו

09 יוני 2016, 23:34

yzafrir כתב:חוץ מעניין הגובה של מונרו , יש את עניין הגיל ( יהיה 31 בינואר...) לדעתי לא שווה את הסיכון.

לא כל השחקנים שמכבי מביאה צריכים לחתום כאן ל-5 שנים, בטח לא שחקנים מחליפים.
לחוזה של 1+1 למשל, זאת אופציה נחמדה.

09 יוני 2016, 23:35

אחדשיודע כתב:
שחף כתב:שמואל, שמת בחתימה שלך את גרג מונרו ממילווקי. הוא באמת יהיה שדרוג די רציני על אופייבו אבל לא נראה לי שהוא יבוא.

אנחנו מדברים על ה-4/5 המחליף. אני רואה אותו משתלב יפה עם סנטר אתלטי/גבוה ממנו, ואפילו בתור 5 עם מילר במאצ'-אפים מסויימים.
הוא הימור ברמות הגבוהות, אבל אם גם ככה מחליטים להתפשר על שחקן כזה או אחר מבחינת התקציב, אתם חושבים שאבי ודני יביאו משהו טוב יותר? זה או שחקן זול, או אמבקווה.

4 הוא לא כי מספרי 4 קולעים מבחוץ היום. זה הכדורסל. ובתור 5 הוא לא מספיק טוב. אם ארז לוקח אותו כי הוא עושה נקודות יפה על ליאור אליהו הוא קצת דביל
נושא נעול