03 אוגוסט 2016, 12:55
03 אוגוסט 2016, 13:35
03 אוגוסט 2016, 13:36
שמואל1 כתב:אני חושב שבפעם הראשונה מאז השושלת יש למכבי שני סופרסטארים בקבוצה. אבל באמת סופרסטארים.
03 אוגוסט 2016, 13:37
londoner כתב:שמואל1 כתב:אני חושב שבפעם הראשונה מאז השושלת יש למכבי שני סופרסטארים בקבוצה. אבל באמת סופרסטארים.
Yes, but I will take Saras and Parker over Weems and Gaudlock any day
03 אוגוסט 2016, 13:39
שמואל1 כתב:במכבי תל אביב חוגגים את החתמת גאודלוק: "היו לו הצעות גבוהות יותר"
השיחות הליליות עם הסוכן, סעיף השחרור הנוח שהוצע, התגובה להחתמת אמארה בירושלים והבחירה של הגארד בצהובים: "הוא שמח לדעת עם מי הוא ישחק אצלנו". וגם: הבעיה התקציבית
http://sports.walla.co.il/item/2985014
שאפו למכבי על המו"מ
03 אוגוסט 2016, 13:40
londoner כתב:שמואל1 כתב:אני חושב שבפעם הראשונה מאז השושלת יש למכבי שני סופרסטארים בקבוצה. אבל באמת סופרסטארים.
03 אוגוסט 2016, 13:41
שמואל1 כתב:londoner כתב:שמואל1 כתב:אני חושב שבפעם הראשונה מאז השושלת יש למכבי שני סופרסטארים בקבוצה. אבל באמת סופרסטארים.
כולנו... אבל עדיין זה רגע מרגש ומכונן שאולי מצביע לקראת איזו עונה אנחנו הולכים
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:במכבי תל אביב חוגגים את החתמת גאודלוק: "היו לו הצעות גבוהות יותר"
השיחות הליליות עם הסוכן, סעיף השחרור הנוח שהוצע, התגובה להחתמת אמארה בירושלים והבחירה של הגארד בצהובים: "הוא שמח לדעת עם מי הוא ישחק אצלנו". וגם: הבעיה התקציבית
שאפו למכבי על המו"מ
הפסקה המעניינת הכתבה היא האחרונה. מכבי בבעיה תקציבית. לא היה כסף להחתים את גאודלוק, אבל החתימו אותו בכל זאת (כנראה שמכירת המנויים לא משהו).
מכבי לא מצליחה להשתחרר מהחוזים של מילר, רוצ'סטי והנדריקס.
roy1000 כתב:londoner כתב:שמואל1 כתב:אני חושב שבפעם הראשונה מאז השושלת יש למכבי שני סופרסטארים בקבוצה. אבל באמת סופרסטארים.
אין מה להשוות. פארקר ושאראס זה ליגה אחרת לגמרי מגאודלוק (עם כל הכבוד לגאודלוק).
03 אוגוסט 2016, 13:43
שמואל1 כתב:זה לא רק המנויים, מכבי הייתה חייבת לענות להחתמה של אמארה מבחינה תדמיתית.
זה דווקא טוב מאוד מבחינתי שהבעלים מוציאים כסף נוסף מעבר לתקציב. הם מבינים שיש בעיה.
אני מקווה שיצליחו להתשחרר מהחוזים של השלושה ולהביא עוד שני שחקנים טובים.
03 אוגוסט 2016, 13:43
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:londoner כתב:שמואל1 כתב:אני חושב שבפעם הראשונה מאז השושלת יש למכבי שני סופרסטארים בקבוצה. אבל באמת סופרסטארים.
אני לא חושב ששאראס היה שם גדול יותר מגאודלוק כאשר הגיע למכבי.
03 אוגוסט 2016, 13:46
MaccabiTA כתב:שמואל1 כתב:roy1000 כתב:londoner כתב:שמואל1 כתב:אני חושב שבפעם הראשונה מאז השושלת יש למכבי שני סופרסטארים בקבוצה. אבל באמת סופרסטארים.
זה בצחוק נכון?
שמואל1 כתב:MaccabiTA כתב:שמואל1 כתב:roy1000 כתב:londoner כתב:[quote="שמואל1"]אני חושב שבפעם הראשונה מאז השושלת יש למכבי שני סופרסטארים בקבוצה. אבל באמת סופרסטארים.
זה בצחוק נכון?
03 אוגוסט 2016, 13:47
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:במכבי תל אביב חוגגים את החתמת גאודלוק: "היו לו הצעות גבוהות יותר"
שאפו למכבי על המו"מ
הפסקה המעניינת הכתבה היא האחרונה. מכבי בבעיה תקציבית. לא היה כסף להחתים את גאודלוק, אבל החתימו אותו בכל זאת (כנראה שמכירת המנויים לא משהו).
03 אוגוסט 2016, 13:49
שמואל1 כתב:לא. שניהם היו שחקנים מובילים בקבוצה שהגיעה לגמר היורוליג.
03 אוגוסט 2016, 13:50
londoner כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:במכבי תל אביב חוגגים את החתמת גאודלוק: "היו לו הצעות גבוהות יותר"
שאפו למכבי על המו"מ
I liked Shimon's quote there:
"כל הנושאים הללו בטיפול".![]()
Let's give the old chief the credit for now.
03 אוגוסט 2016, 13:51
שמואל1 כתב:אני חושב שבפעם הראשונה מאז השושלת יש למכבי שני סופרסטארים בקבוצה. אבל באמת סופרסטארים.
03 אוגוסט 2016, 13:53
03 אוגוסט 2016, 13:55
Allan Turing כתב:שמואל1 כתב:אני חושב שבפעם הראשונה מאז השושלת יש למכבי שני סופרסטארים בקבוצה. אבל באמת סופרסטארים.
למכבי של אז היה גם את וויציץ ואת באסטון, שהיו הכי טובים בעמדות שלהם באירופה.
למרות שההחתמה היא החתמה טובה לדעתי, להשוות את פארקר לכל שחקן אחר כמעט זה אבל.