פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
29 ספטמבר 2016, 03:01
את מי הייתי מביא במקומו? דבר ראשון לדעתי הבאת שחקנים למכבי תמיד צריכה להתחשב בעלות מול תועלת. מבחינתי גם כששחקן מושלם לא בנמצא צריכים לקחת בחשבון על אלו פרמטרים מתעקשים ועל מה לא. מבחינתי צירבס שחקן בינוני בהחלט לא שווה מיליון. אולי 400K. מבחינת יכולת אישית - בהתקפה: צירבס מאוד תלוי בפיק אנד רול ובגלל שהוא איטי מדי במעבר מחסימה להתגלגלות, המסירה אליו מתעכבת ומתבזבז זמן יקר מהשעון. בנוסף למרות היותו מוצק ומאסיבי לא ראיתי אצלו יכול אישית גבוהה עם הגב לסל הוא לא מתגבר פיזית על סנטרים חזקים או גבוהים ואין לו ארסנל התקפי בצבע.שלא נדבר על חצי מרחק...
בהגנה: איטי מידי ומסורבל. מתקשה מאוד במעבר מגבוה לנמוך. ומתקשה מאוד לקחת ריבאונדים.
אם זה מה שקיבלנו במיליון דולר אז היינו יכולים להביא שחקנים עם קצת יותר כישרון וגיוון התקפי ובפחות כסף. טיבור פלייס הוא דוגמא אחת. אבל גם שמות כמו: אלכס קירק (2.10) שנתן עונה מעולה באיטליה בשנה שעברה וגו'ן בראיינט (2.11) שהם סנטרים מגוונים התקפית יכלו להגיע להיכל בחצי מחיר. גם מירו בילאן וראדוליצה עדיפים ממנו. והיו צריכים להילקח בחשבון.
29 ספטמבר 2016, 09:42
אין שום משמעות לשאלה "את מי היית מביא במקום". הדיון צריך להיות לגופו של שחקן.
29 ספטמבר 2016, 11:05
צירבס סנטר טוב, לא טופ יורוליג אבל גם ממש לא שחקן ליגה בינוני
אני אוהב את מה שהוא נותן, למרות החסרונות שלו בהגנה
אני חושב שבעיית ההגנה והריבאונד מתעצמת בגלל שאין לצידו 4 הגנתי (או 4 בכלל) וסנטר הגנתי
אני גם חושב שהוא יהיה טוב יותר לצד גאודלוק שירווח את ההגנות, ואני מת לראות אותו חוסם לו בהתקפה (יכול להיות מהלך קטלני)
ואגב, זה צירבס, לא ציברס!!
29 ספטמבר 2016, 11:08
rc4991 כתב:צירבס סנטר טוב, לא טופ יורוליג אבל גם ממש לא שחקן ליגה בינוני
אני חושב שבעיית ההגנה והריבאונד מתעצמת בגלל שאין לצידו 4 הגנתי (או 4 בכלל) וסנטר הגנתי
אני גם חושב שהוא יהיה טוב יותר לצד גאודלוק שירווח את ההגנות, ואני מת לראות אותו חוסם לו בהתקפה (יכול להיות מהלך קטלני)
זה ציברס
29 ספטמבר 2016, 11:11
שועל כתב:rc4991 כתב:צירבס סנטר טוב, לא טופ יורוליג אבל גם ממש לא שחקן ליגה בינוני
זה ציברס

יול
29 ספטמבר 2016, 12:07
זה צירבס
29 ספטמבר 2016, 12:08
סנטר יורוליג טוב. סנטר ליגה גרוע. אין פה פרדוקס.
29 ספטמבר 2016, 12:09
roy1000 כתב:סנטר יורוליג טוב. סנטר ליגה גרוע. אין פה פרדוקס.
כנראה אתה צודק. לדעתי קולטון ישחק יותר בליגה.
29 ספטמבר 2016, 12:54
roy1000 כתב:סנטר יורוליג טוב. סנטר ליגה גרוע. אין פה פרדוקס.
אם מילר היה כאן הייתי שם אותו אפילו בחמש לפעמים (נגד החרגולים)
הגנתית הוא יסתדר והתקפית זה חתיכת שדרוג
איך בא לי שיבריא כבר ויחזור לעצמו