פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ההנהלה הכושלת בעולם הספורט V4

22 אפריל 2017, 14:54

RomanR כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:לא מאמין שהיו פה 6 עמודים של "ניתוח מקצועי" להחתמה של שיבק.

גם פה איבדנו את זה קצת.

זה לא בדיוק נכון... זה גלש קצת לזה בסוף, אבל רוב ההודעות דווקא התייחסו כאן לתהליך הקלוקל...

בכל מקרה, אני מברך את ההנהלה של מכבי על ההחלטה האמיצה, לא להחליט כלום. ככה הדברים ייפתרו מעצמם.

במקרה הזה זאת באמת ההחלטה הנכונה. אין שום סיבה להכניס עוד אדם למערכת העונה, ובטח שאין שום סיבה לתת לאותו אדם חוזה גם לעונה הבאה. שבגאצקיס יגמור את העונה וזהו.

שיבק ודרוקר, אללה ירחמי.

זה היה נכון אם זאת הייתה החלטה. אבל הם פשוט לא הצליחו להחליט, אז יצא להם משהו סביר

לא באמת אכפת לי, אני לא בא לפרגן להם. העיקר שבסוף התוצאה תהיה סבירה.

22 אפריל 2017, 15:04

jol9 כתב:אמרתי לפני שמכבי זה מועדון כדורסל. עיקר עבודתו של מועדון כדורסל הוא הצד המקצועי.
זה גם מה שאני מתכוון אליו.
אבל מהפך מקצועי זה לא רק זהות האנשים, אלא שינוי תפיסתי, שבתוכו כלולים גם דברים שמכבי עושה טוב.

לצורך ההמחשה, לאף אחד באינטל לא יעזור, אם יש להם מחלקת hr מדהימה. מה שחשוב זה המעבדים שהם מפתחים.

יש חשיבות לזה שהכשל הוא רק בנושא המקצועי. כי את הצד העסקי הם יודעים לנהל יותר טוב אולי מכל קבוצה מחוץ ל- NBA.

הפער הזה בין הניהול העסקי לניהול המקצועי די מפתיע כי ברוב המקומות זה הולך ביחד.

22 אפריל 2017, 15:06

החציל האצטקי כתב:http://one.co.il/Article/16-17/2,620,1219,0/290136.html?ref=hp

תודה לאל.

תןדה לאל על מה? יש שחקן בקבוצה שהולך לספור את בגאצקיס אחרי הפארסה הזו?

22 אפריל 2017, 15:06

הדברים האלו יחלחלו. המותג נפגע אנושות לדעתי.
מאוס עד בלתי נסבל.

22 אפריל 2017, 15:08

roy1000 כתב:
החציל האצטקי כתב:http://one.co.il/Article/16-17/2,620,1219,0/290136.html?ref=hp

תודה לאל.

תןדה לאל על מה? יש שחקן בקבוצה שהולך לספור את בגאצקיס אחרי הפארסה הזו?

לא צריך לספור אף אחד. לא אכפת לי מהמאמן, ולא מהשחקנים.
שהעונה פשוט תיגמר.

תן לפצועים לחזור, שתף את מילר בתקווה שיראה משהו, תן לראד ומקל לכדרר את עצמם למוות, ושיהיו התוצאות מה שיהיו.

זה לא שמאמן יעשה איזשהו הבדל.

22 אפריל 2017, 15:08

אם עונה הבאה לא יהיה שינוי או הישג מרשים שלא היה בשלוש עונת האחרונות אז חופשי אפשר להגיד שהמותג נהרס

22 אפריל 2017, 15:09

העיקר גלדסטון ממשיך לדווח שההנהלה מודאגת מהנזק התדמיתי במינוי מאמן חמישי, וכל הפארסה המתמשכת העונה לא פוגעת בתדמית כלל

22 אפריל 2017, 15:12

החציל האצטקי כתב:לא צריך לספור אף אחד. לא אכפת לי מהמאמן, ולא מהשחקנים.
שהעונה פשוט תיגמר.

תן לפצועים לחזור, שתף את מילר בתקווה שיראה משהו, תן לראד ומקל לכדרר את עצמם למוות, ושיהיו התוצאות מה שיהיו.

אני חושב שמאמן כן היה משנה בשוליים. אולי אפילו בצורה שתספיק לאליפות.

ככלל, לא לפטר מאמן שכולם יודעים שהוא כושל ברמה קולוסאלית רק בגלל שפיטרת שני מאמנים אחרים העונה (אולי בטעות ואולי לא) זה ההגדרה לניהול כושל.

22 אפריל 2017, 15:15

roy1000 כתב:
החציל האצטקי כתב:לא צריך לספור אף אחד. לא אכפת לי מהמאמן, ולא מהשחקנים.
שהעונה פשוט תיגמר.

אני חושב שמאמן כן היה משנה בשוליים. אולי אפילו בצורה שתספיק לאליפות.

ככלל, לא לפטר מאמן שכולם יודעים שהוא כושל ברמה קולוסאלית רק בגלל שפיטרת שני מאמנים אחרים העונה (אולי בטעות ואולי לא) זה ההגדרה לניהול כושל.

לא מסכים איתך. למנות כשלון נוסף ידוע מראש- זה ניהול כושל.
לך עם איינארס. הבן אדם מנותק. לרע כרגע, אבל לטוב (בגמר הגביע) ואולי גם הלאה.

ממש לא מעניין מה התוצאות יהיו. העונה הזאת היא קטסטרופה גם עם דאבל הירואי.

22 אפריל 2017, 15:20

בואו לא נהפוך את גביע הצ'וקומוקו בסוף העונה למשהו שלא ניתן להשיג גם ככה, זה לא משנה מי יעמוד על הקווים. תלוי בשחקנים שיהיו בסגל.

22 אפריל 2017, 15:27

החציל האצטקי כתב:לא מסכים איתך. למנות כשלון נוסף ידוע מראש- זה ניהול כושל.
לך עם איינארס. הבן אדם מנותק. לרע כרגע, אבל לטוב (בגמר הגביע) ואולי גם הלאה.

ממש לא מעניין מה התוצאות יהיו. העונה הזאת היא קטסטרופה גם עם דאבל הירואי.

אז כאן אנחנו באמת לא מסכימים. אני חושב שמאמן ישראלי (אפילו דרוקר/שיבק) שמכיר את הליגה ישיג תוצאות טובות יותר מגאצקיס שאין אפילו שחקן אחד במכבי שבכלל סופר אותו.

העונה הזו היא קטסטרופה, אבל מכבי מחוייבת לעשות מה שאפשר בשביל לקחת אליפות.

22 אפריל 2017, 15:35

זו קבוצה חסרת כיוון בכל מקרה. גם אם נגיד שאחד מהמאמנים המדהימים שנשקלו יותר טוב מבגאצקיס, לא חושב שיהיה אפשר להנחיל משמעת כלשהי כשזה המאמן מספר 200 העונה. סביר להניח שאף אחד מהשחקנים שבקבוצה(או אף שחקן ביורוליג אי פעם) לא חווה כזאת תחלופה של מאמנים, כולם יודעים שזה לא לגיטימי. כל פעם שהחליפו מאמן, האפקט הזה עבד לאיזה משחק, שניים, והכול התרסק. ובכלל, אפשר לראות את זה לפי החשק של השחקנים, הכול כבר רקוב. זה לא שמאמן חדש מגיע והכול סבבה, הם נושאים את המשקעים של העונה המגעילה הזו, וחלק מהם גם את שלוש השנים האחרונות. כשכולם יבריאו, אם בכלל, צריך לתת לזה לזרום איך שזה יזרום וזהו. וגם אם יש איזשהו תיקון בלהחתים מאמן אחר, בטווח הארוך זה יפגע ביכולת להחתים מאמן נורמלי, אם היכולת הזו לא נשרפה כבר מזמן.

22 אפריל 2017, 15:36

החציל האצטקי כתב:הדברים האלו יחלחלו. המותג נפגע אנושות לדעתי.
מאוס עד בלתי נסבל.

המותג מת. תפנים.

22 אפריל 2017, 15:40

ankram כתב:
מאוס עד בלתי נסבל.

המותג מת. תפנים.

את נבואות הזעם שלי נתתי כבר באוקטובר 2015.
viewtopic.php?f=2&t=2960

לך לסעיף "הפנמה".

22 אפריל 2017, 15:51

החציל האצטקי כתב:
ankram כתב:
מאוס עד בלתי נסבל.

המותג מת. תפנים.

את נבואות הזעם שלי נתתי כבר באוקטובר 2015.
viewtopic.php?f=2&t=2960

לך לסעיף "הפנמה".

נובמבר 2014
viewtopic.php?f=2&t=2528

22 אפריל 2017, 16:04

פז״ם עולם

22 אפריל 2017, 16:49

arel123 כתב:אם עונה הבאה לא יהיה שינוי או הישג מרשים שלא היה בשלוש עונת האחרונות אז חופשי אפשר להגיד שהמותג נהרס

שאתה רושם הישג מרשים שלא היה בשלוש עונות האחרונות אני מניח שאתה מתכוון ליורוליג. בשנה הבאה אני מציע לכולם לא לצאת בחגיגות לאחר החתמות לכאורה גדולות ומרשימות, וגם לא לאחר ניצחון במשחק הכנה על פאו ובארסה. בשנה הבאה אני גם לא מצפה / מקווה/ מייחל לזכייה באליפות אירופה בניגוד אליך. אני כן מייחל לכך שסוף סוף נראה התנהלות נכונה, שיביאו לא פה מאמן ויתנו לו לבנות קבוצה מא ועד ת בלי התערבות של אנשי הנהלה. אני כן ירצה לראות את אנשי ההנהלה ביציע במשחקים. לדעתי, ברגע שכל זה גם התוצאות יהיו יותר טובות מעכשיו, ואולי סוף סוף נחזור להיות המותג שכולנו גדלנו עליו (אולי אתה לא), לפחות בזירה המקומית.........

22 אפריל 2017, 16:56

הישג מרשים יהיה מכירה של הקבוצה לשוטנשטיין או לא משנה מי.
כל השאר יהיה טלאי, פלסטר, אינפוזיה למת.

צריך להתחיל מאפס מוחלט.

22 אפריל 2017, 17:25

החציל האצטקי כתב:הישג מרשים יהיה מכירה של הקבוצה לשוטנשטיין או לא משנה מי.
כל השאר יהיה טלאי, פלסטר, אינפוזיה למת.

צריך להתחיל מאפס מוחלט.

לגמרי. אין אפשרות לחזור להיות קבוצה מצליחה בפורט הניהול הנוכחי. גם אם פתאום ההנהלה תחזור בתשובה, ותביא מאמן ראוי ותיתן לו לבנות את הסגל זה עדיין לא יעבוד פשוט כי אחרי הפיאסקו של העונה, התקציב לא יספיק להעמיד קבוצה ברמה של הצלבה.

ההנהלה הנוכחית הביאה את המועדון מעבר לנקודת האל-חזור ואפילו אם יתחילו לעשות הכל נכון מעכשיו זה לא יספיק.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 22 אפריל 2017, 18:23, נערך פעם אחת בסך הכל.

22 אפריל 2017, 17:57

Weems13 כתב:
arel123 כתב:אם עונה הבאה לא יהיה שינוי או הישג מרשים שלא היה בשלוש עונת האחרונות אז חופשי אפשר להגיד שהמותג נהרס

שאתה רושם הישג מרשים שלא היה בשלוש עונות האחרונות אני מניח שאתה מתכוון ליורוליג. בשנה הבאה אני מציע לכולם לא לצאת בחגיגות לאחר החתמות לכאורה גדולות ומרשימות, וגם לא לאחר ניצחון במשחק הכנה על פאו ובארסה. בשנה הבאה אני גם לא מצפה / מקווה/ מייחל לזכייה באליפות אירופה בניגוד אליך. אני כן מייחל לכך שסוף סוף נראה התנהלות נכונה, שיביאו לא פה מאמן ויתנו לו לבנות קבוצה מא ועד ת בלי התערבות של אנשי הנהלה. אני כן ירצה לראות את אנשי ההנהלה ביציע במשחקים. לדעתי, ברגע שכל זה גם התוצאות יהיו יותר טובות מעכשיו, ואולי סוף סוף נחזור להיות המותג שכולנו גדלנו עליו (אולי אתה לא), לפחות בזירה המקומית.........

אני בסהכ התכוונתי לומר שאם בעונה הבאה לא יהיה שינוי מהותי בקבוצה אז המותג יהרס באמת.
השינוי הזה יכול לכלול כמה דברים - הישגים, סגל איכותי ומגוון, בלי בעיות משמעת מוחצנות בקבוצה, שהמאמן שיהיה ישאר עד סוף העונה (מתוצאה של הצלחה כמובן) וכו'
נושא נעול