ת'רד המלפפונים ע''ש הצביון הישראלי V4

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים V4 - טייריס רייס צפוי לחתום

הודעהעל ידי felix_r » 24 יוני 2017, 00:43

[quote="toja27"]מדברים על גאודלוק כשחקן התקפה מצויין והגנה פחות טוב אז בוא נצמיד לו רכז הגנתי והעניין נפתר ולטעמי זה ראייה קצת שיטחית מדי. אחת הבעיות שלי עם גאודלוק היא שיש תכונות במשחק שלו שהוא תוקע מדי פעם את הזרם הקבוצתי ולדעתי זה עניין רציני.
לכן במבחינתי (כן כן מפתיע ), גאודלוק לא צריך להישאר נקודה.[/quote]

זאת בדיוק האפשרות שעליה אנחנו מדברים עכשיו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 24 יוני 2017, 00:43

Holiday_Armadillo כתב:
שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אם אתה משאיר את גאודלוק ומביא עוד שחקן לעמדה 1, אתה צריך שהוא יהיה שומר מהרמה הגבוהה ביותר ומנהל משחק מהרמה הגבוהה ביותר
לך תמצא משהו כזה

לא צריך שומר מהרמה הגבוהה ביותר ומנהל משחק מהרמה הגבוהה ביותר. מכבי היא לא קבוצה שמכוונת לאליפות אירופה.
אפשר להסתפק גם בשחקן שעושה את הדברים הללו בצורה סולידית. ארון ג'קסון למשל.

לא דיברתי על להחתים את ספאנוליס או דה קולו, אבל כן לכוון לסקילסט הזה (שהזכרתי, לא שלהם), אחרת בוא נסגור את הבאסטה ונשנה את השם ללובליאנה

מכבי לא יכולה להשיג שחקן בסקילסט הזה במסגרת התקציבית. אולי רק אם תביא מציאה מה- NBA, אבל לא הייתי סומך על אבי אבן.

זה כבר משהו אחר
אני גם לא סומכת עליו, אבל זה לא אומר שתיאורטית זה לא מה שמכבי צריכה לחפש ליד גאודלוק

יש פליטי NBA שמתאימים לתיאור שלך. אבל שוב אנחנו חוזרים לשאלה - הם הכיוון הזה בכלל מעניין את מכבי? האם הם מתכוונים לשנות משהו באופן בחירת השחקנים? לא. הפדרמנים יביאו את רייס, ימכרו מנויים, יסיימו באמצע הטבלה ויחזרו לשחק בצעצוע שלהם כרצונם.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 יוני 2017, 00:45

אחדשיודע כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
שמואל1 כתב:לא צריך שומר מהרמה הגבוהה ביותר ומנהל משחק מהרמה הגבוהה ביותר. מכבי היא לא קבוצה שמכוונת לאליפות אירופה.

לא דיברתי על להחתים את ספאנוליס או דה קולו, אבל כן לכוון לסקילסט הזה (שהזכרתי, לא שלהם), אחרת בוא נסגור את הבאסטה ונשנה את השם ללובליאנה

מכבי לא יכולה להשיג שחקן בסקילסט הזה במסגרת התקציבית. אולי רק אם תביא מציאה מה- NBA, אבל לא הייתי סומך על אבי אבן.

זה כבר משהו אחר
אני גם לא סומכת עליו, אבל זה לא אומר שתיאורטית זה לא מה שמכבי צריכה לחפש ליד גאודלוק

יש פליטי NBA שמתאימים לתיאור שלך. אבל שוב אנחנו חוזרים לשאלה - הם הכיוון הזה בכלל מעניין את מכבי? האם הם מתכוונים לשנות משהו באופן בחירת השחקנים? לא. הפדרמנים יביאו את רייס, ימכרו מנויים, יסיימו באמצע הטבלה ויחזרו לשחק בצעצוע שלהם כרצונם.

נכון מאוד
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 24 יוני 2017, 00:47

felix_r כתב:[quote="toja27"]מדברים על גאודלוק כשחקן התקפה מצויין והגנה פחות טוב אז בוא נצמיד לו רכז הגנתי והעניין נפתר ולטעמי זה ראייה קצת שיטחית מדי. אחת הבעיות שלי עם גאודלוק היא שיש תכונות במשחק שלו שהוא תוקע מדי פעם את הזרם הקבוצתי ולדעתי זה עניין רציני.
לכן במבחינתי (כן כן מפתיע ), גאודלוק לא צריך להישאר נקודה.

זאת בדיוק האפשרות שעליה אנחנו מדברים עכשיו[/quote]
כן בגלל זה התייחסתי לנקודה הזו. ואני אומר שדעתי זאת ראייה קצת שיטחית כי הבעיה עם גאודלוק (לפחות בראייה שלי) היא לא רק בהגנה אלא בכך שהוא שחקן שחוסם בצורת המשחק שלו , משהו בזרם הקבוצתי גם בהתקפה ופוגע בכלל הקבוצה.

אגב, לא אמרת משהו בסגנון הזה לא מזמן?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Adam » 24 יוני 2017, 01:07

צריך להתחיל לדבר על קומבו גארדים שיוכלו להשלים את רייס, כי לפי איך שזה נראה יכריזו עליו שבוע הבא.

ומעניין מה קורא בגזרת משעור. אמרו משא ומתן מתקדם לפני שבועיים בערך וחוץ מכתבה של גלדסטון על זה שהמשא ומתן תקוע, לא שמענו כלום..
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי felix_r » 24 יוני 2017, 01:22

Adam כתב:צריך להתחיל לדבר על קומבו גארדים שיוכלו להשלים את רייס, כי לפי איך שזה נראה יכריזו עליו שבוע הבא.

ומעניין מה קורא בגזרת משעור. אמרו משא ומתן מתקדם לפני שבועיים בערך וחוץ מכתבה של גלדסטון על זה שהמשא ומתן תקוע, לא שמענו כלום..

היקמן שוחרר ממילאנו :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 24 יוני 2017, 01:53

Adam כתב:צריך להתחיל לדבר על קומבו גארדים שיוכלו להשלים את רייס, כי לפי איך שזה נראה יכריזו עליו שבוע הבא.

למה קומבו? פשוט סקנד גארד ורצוי פיזי מספיק ובעל מימדים שיודע לעשות הגנה שיודע לקלוע מבחוץ- למה סילי חייב להיות כל כך מתאים?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי RomanR » 24 יוני 2017, 02:19

jol9 כתב:
toja27 כתב:
jol9 כתב:
toja27 כתב:
jol9 כתב:
קודם כל לגמרי מסכים בהקשר הזה של השוואה בין רייס לגאודלוק.

לגבי הביקורת על ההנהלה, אז כאן אני דווקא חושב שעד עכשיו הביקורת היא מוצדקת, ולו מהסיבה שהם דיברו תחת כל עץ רענן, איך הם מפסיקים
להתעסק עם הצד המקצועי, ושהמאמן יהיה המחליט הבלעדי, והנה, יומיים אל תוך עונת המלפפונים, מכבי מחתימה שני שחקנים שספאחיה קרוב לוודאי לא מכיר (את דיבא בוודאות), וגם את רייס הוא כנראה לא מכיר ממש ממש טוב.
זה בלי להזכיר עוד שעל אחד העוזרים שלו הוא לא שמע מעולם, והעוזר השני הולבש לו על הראש בגלל שהוא סמל.

אני מחכה לראות איפה ספאחיה כאן בינתיים בעסק.

אני די בטוח שלספאחיה יצא לראות את הפיינלפור במילאנו :)

ברור שהוא ראה אותו משחק והוא יודע מי זה טייריס רייס, אבל היכרות עמוקה אין כאן. נבן היה כמה שנים בארה"ב, ואלה בדיוק השנים שרייס הפך
לשחקן מוכר באירופה.

זה לא בעייתי בהכרח אם מגיע שחקן כזה או אחר שהמאמן פחות מכיר. אבל כרגע יש זה נראה יותר כמו מגמה ולא כמו משהו מקרי.

ד"א, מה עם מחלקת הכושר? נבן הולך להישאר עם רגב? אם הוא מאשר את זה, אחרי מה שהוא ראה בNBA, זה יהיה מאכזב ביותר.

אני מסכים שעל פניו זה נראה שהשניים שהוחתמו כבר וטייריס רייס אלו החתמות שמכבי הייתה עושה גם ללא ספאחיה. רק שאני לא בטוח למשל שספאחיה בעצמו לא היה מחתים את טיוס לאחר שהבין את התמונה הגדולה. במקרה הזה עניין היותו ישראלי למשל.
בנוסף, הודעו במספר מקומות, שוייציץ', ספאחיה ואבי אבן ישבו 7 שעות על מצב הסגל ואיך הם רוצים להתקדם מכאן. אז יכול להיות שהוא כן פעיל בהחלטות.
לגבי מחלקת הכושר, לדעתי זה לא בשליטת ספאחייה בכלל. זה יותר קשור להנהלה.

מתייחס לדברים שהדגשתי, כי על שאר הדברים אפשר להסכים כך או אחרת.

1. זה שאבי אבן בכלל נמצא במועדון עדיין, זאת בושה וחרפה. אבל זה שהוא בעצם חלק פעיל ומשמעותי שוב בבניית הסגל לעונה הבאה,
זה כבר גובל בדברים הרבה יותר גרועים מבושה וחרפה.
2. להנהלה אין שום קשר לזה, אם היא מתכוונת לעמוד מאחורי מה שהיא הבטיחה רק לפני משהו כמו שבועיים. מחלקת הכושר ומאמן הכושר
הם ת"פ מי שאחראי על הצד המקצועי במערכת (מאמן או GM לא משנה).
אז אפשר להגיד שניקולה הוא זה שמאושר מתפקודו של רגב ומזה שמערך הכושר של מכבי, הוא ברמה של ליגה למקומות עבודה, אבל קשה לי
להאמין שזה המצב.
אני חושב שאם זה באמת היה תלוי בניקולה או בנבן, כמו שזה צריך להיות, הם היו מביאים איזה מומחה כרואטי, או מישהו קצת יותר ותיק ומנוסה,
ואולי גם משאירים את רגב, כי צריך צוות של אנשים שמתעסקים בכושר, במועדון ברמה הזאת.

תן לבן אדם לנחות. עוד לא הודיעו רשמית שהוא הוחתם אפילו. לא שאני מצפה שספאחיה יעשה מבפכה בצוות הכושר ו/או הסקאוטינג, אבל הבחור רק סיים אימוני טרום דראפט
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי אחדשיודע » 24 יוני 2017, 02:26

ספאחיה לא יזום שום מהפכה. ההנהלה צריכה לבקש ממנו לעשות מהפכה (כן, לא יקרה) ולספק לו תקציב בשביל זה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 24 יוני 2017, 02:35

אני לא יודע איזו מהפכה מצפים מספאחיה לעשות. הוא לא הולך להחליף את אבי אבן בסקאוט אחר ולא את רגב פנאן. זה לא תפקידו של מאמן.

אגב, ספאחיה אמור לדעת הרבה שחקנים מהנבא אחרי שלוש שנים שם. יהיה נחמד אם הוא ישתמש בידע שלו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Adam » 24 יוני 2017, 03:36

toja27 כתב:

למה קומבו? פשוט סקנד גארד ורצוי פיזי מספיק ובעל מימדים שיודע לעשות הגנה שיודע לקלוע מבחוץ- למה סילי חייב להיות כל כך מתאים?

עדיף שזה יהיה גארד שידע גם להוביל כדור, אבל בעיקר יעשה הגנה ויקלע. אי אפשר להסתמך על רייס רק בהובלת הכדור, הוא מכדרר המון ונוטה לאבד הרבה כדורים. חוץ מזה, תהיה עונה ארוכה מאוד לפנינו ואם חס וחלילה הרכז הפותח שלך נפצע הגיבוי שלך יהיה אוחיון/מקל ודיברתולומאו.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי גל גל » 24 יוני 2017, 04:50

גרד קנינגאהם באמת שם מעניין ליד רייס .יחד עם האניקט מילר וטיוס זה הרכב סופר אתלטי שהיחיד שלא שומר זהרייס
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי cannon » 24 יוני 2017, 06:01

דניאל האקט ליד גאודלוק?
cannon

הודעהעל ידי A_P_18 » 24 יוני 2017, 07:14

יש לי אחלה שם בשבילכם , כזה שספחיה מכיר מצוין.
מדובר בלאמר פטרסון, קומבו גארד 1.96 ,שיחק בשנתיים האחרונות באטלנטה ובדי-ליג.
לפני כמה ימים דווח בספורטנדו שהוא מחפש קבוצת יורוליג לשנה הבאה ויש כבר כמה שמתעניינות.
סמל אישי של המשתמש
A_P_18

הודעהעל ידי שועל » 24 יוני 2017, 08:30

Holiday_Armadillo כתב:
שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

זה כבר משהו אחר

נכון, בעולם האידיאלי מכבי צריכה שחקן כמו שתיארת לצד גאודלוק.
אבל אני בהחלט הייתי יוצא למלחמה עם חמישייה בסגנון הזה- ג'קסון, גאודלוק, היגינס, האניקאט, טיוס.
חמישייה הגנתית מאוד עם בולדוגים שיכסו על ההגנה של גאודלוק. יריבות לא יעברו את ה 75 נקודות.
חמישייה שתטוס את המגרש ותפרק את ההגנות של היריב מהאוויר.
חמישייה סטייל עונת פרקינס פארגו.

אני מאוד נגד ג'קסון, לא יודעת אם כבר כתבתי את זה פה

למה?
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שמוליק » 24 יוני 2017, 09:46

שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
שמואל1 כתב:לא צריך שומר מהרמה הגבוהה ביותר ומנהל משחק מהרמה הגבוהה ביותר. מכבי היא לא קבוצה שמכוונת לאליפות אירופה.

זה כבר משהו אחר

נכון, בעולם האידיאלי מכבי צריכה שחקן כמו שתיארת לצד גאודלוק.
אבל אני בהחלט הייתי יוצא למלחמה עם חמישייה בסגנון הזה- ג'קסון, גאודלוק, היגינס, האניקאט, טיוס.
חמישייה הגנתית מאוד עם בולדוגים שיכסו על ההגנה של גאודלוק. יריבות לא יעברו את ה 75 נקודות.
חמישייה שתטוס את המגרש ותפרק את ההגנות של היריב מהאוויר.
חמישייה סטייל עונת פרקינס פארגו.

היגינס סגר עד 2019 בצסקא. דריוס מילר עוד לא.
לקבוצה נשכנית ואנרגטית, גרגורי ורגאס יתן הרבה יותר מגקסון.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי jol9 » 24 יוני 2017, 10:22

toja27 כתב:אני לא יודע איזו מהפכה מצפים מספאחיה לעשות. הוא לא הולך להחליף את אבי אבן בסקאוט אחר ולא את רגב פנאן. זה לא תפקידו של מאמן.

אגב, ספאחיה אמור לדעת הרבה שחקנים מהנבא אחרי שלוש שנים שם. יהיה נחמד אם הוא ישתמש בידע שלו.

שתי המחלקות האלה מדווחות באופן בלעדי למנהל המקצועי של המועדון, בין אם זה מאמן או GM.

נראה לך שאוברדוביץ' לא מתערב באיוש של המחלקות האלה בקבוצות שלו? זה לא אומר שכל מקום שהוא מגיע אליו, הוא מיד
מחליף את האנשים, אבל ברור שהוא בוחן את התפקוד שלהם.
במכבי, התפקוד של שתי המחלקות האלה הוא מתחת לכל ביקורת, וברור לגמרי שניקולה יודע את זה, אבל בגלל שמי שמנהל
את העסק שם זה עדיין דני, או דייויד או מי שזה לא יהיה, אז אותם האנשים נשארים בתפקידים שלהם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 24 יוני 2017, 10:23

Adam כתב:
toja27 כתב:

עדיף שזה יהיה גארד שידע גם להוביל כדור, אבל בעיקר יעשה הגנה ויקלע. אי אפשר להסתמך על רייס רק בהובלת הכדור, הוא מכדרר המון ונוטה לאבד הרבה כדורים. חוץ מזה, תהיה עונה ארוכה מאוד לפנינו ואם חס וחלילה הרכז הפותח שלך נפצע הגיבוי שלך יהיה אוחיון/מקל ודיברתולומאו.

בגלל זה חשבתי שמכבי צריכה גם שחקן כמו ורגאס שיעלה מהספסל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי RomanR » 24 יוני 2017, 10:45

אני לא מבין מה ההתלהבות מורגאס, הוא לא הראה בשום שלב שהוא שווה יותר מהמקום בו הוא נמצא
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי שמוליק » 24 יוני 2017, 10:59

RomanR כתב:אני לא מבין מה ההתלהבות מורגאס, הוא לא הראה בשום שלב שהוא שווה יותר מהמקום בו הוא נמצא

אני מניח שחשבת אותו דבר על קלייבורן, טיוס באשדוד, מוריס בירושלים, האניקט בנס ציונה. זה נכון שתמיד יש סיכוי שתשאר ביד עם גייסון וויליאמס אבל אתה לא יכול להתעלם מאנרגיות של ורגאס, מההגנה המטורפת שלא קשורה לבטחון בקליעה ואסיסטים. זה אופי של בנאדם. אני לא רואה יתרון עצום בלקחת שחקן זר בולט בקבוצה קיקיונית בליגה הספרדית או האיטלקית לעומת הישראלית. אין הבדל תהומי. השאלה היחידה היא האם הוא כיום הוא בולט מעל כולם (לגמרי כן) והאם יכול לעשות סוויץ ליורוליג. כרכז מחליף בכסף קטן יחסית, זהו אפילו לא סיכון מחושב אלא רווח נקי.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־18 אורחים