my man כתב:er79 כתב:RomanR כתב:יש יותר ויותר ידיעות על כך שמשעור קרוב מתמיד
משה ברדה צייץ עכשיו בטוויטר שהוא על סף חתימה ל-3 שנים
מי זה משה ברדה?
עיתונאי מTeam Scout. הוא לא מביא הרבה ידיעות, לפעמים פוגע לפעמים לא
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:er79 כתב:RomanR כתב:יש יותר ויותר ידיעות על כך שמשעור קרוב מתמיד
משה ברדה צייץ עכשיו בטוויטר שהוא על סף חתימה ל-3 שנים
מי זה משה ברדה?
rc4991 כתב:בעיני זה מגוחך שמדווחים על דברים ברורים/ללא שינוי משמעותי, אבל משום מה כולם בולעים את זה בשקיקה
כבר חודש ברור שלא רוצים את מקל, פתאום מעלים על זה כתבה וכולם עושים מזה רעש כאילו זה לא נטחן כבר ימים או שחידשו משהו
כנ"ל עם לנדסברג, משעור ואינספור דוגמאות בשנים האחרונות. באמת שאני לא מבין את זה
rc4991 כתב:בעיני זה מגוחך שמדווחים על דברים ברורים/ללא שינוי משמעותי, אבל משום מה כולם בולעים את זה בשקיקה
כבר חודש ברור שלא רוצים את מקל, פתאום מעלים על זה כתבה וכולם עושים מזה רעש כאילו זה לא נטחן כבר ימים או שחידשו משהו
my man כתב:rc4991 כתב:בעיני זה מגוחך שמדווחים על דברים ברורים/ללא שינוי משמעותי, אבל משום מה כולם בולעים את זה בשקיקה
קודם כל אנשים באמת משתוקקים לבדלי מידע בעונת המלפפונים..זה לא חדש..
דבר שני בכתבה שהעלו כתוב שכן רוצים את מקל- עכשיו ברור שזה שטויות כי עד כה פרסמו שלא רוצים אותו אבל עדיין זה מידע חדש אז אנשים מדברים על זה..
אמין? HELL NO אבל עיתונות הספורט בארץ מזמן איבדה את זה..
שועל כתב:rc4991 כתב:בעיני זה מגוחך שמדווחים על דברים ברורים/ללא שינוי משמעותי, אבל משום מה כולם בולעים את זה בשקיקה
העלו כתבה שכן רוצים את מקל מסיבות מקצועיות/כספיות
גם בנוגע למשעור, זה בכלל לא היה ברור בתקופה האחרונה, היו דיווחים שמכבי ירדה ממנו.
rc4991 כתב:שועל כתב:rc4991 כתב:בעיני זה מגוחך שמדווחים על דברים ברורים/ללא שינוי משמעותי, אבל משום מה כולם בולעים את זה בשקיקה
העלו כתבה שכן רוצים את מקל מסיבות מקצועיות/כספיות
גם בנוגע למשעור, זה בכלל לא היה ברור בתקופה האחרונה, היו דיווחים שמכבי ירדה ממנו.
1. זה היה ברור שמקל עשוי להישאר בגלל החוזה (בדיוק כמו דווין)
2. לא יודע מי דיווח את זה, אבל זה ממש לא נכון. יש לו דרישות גבוהות (350 אלף כפי שפרסמתי כבר), אבל זה היה צפוי לצאת אל הפועל במשך כל המשא ומתן
Weems13 כתב:rc4991 כתב:בעיני זה מגוחך שמדווחים על דברים ברורים/ללא שינוי משמעותי, אבל משום מה כולם בולעים את זה בשקיקה
אבל אתה בעצמך פרסמת כתבה בספורט 1 בשעה האחרונה שרייס על סף סיכום ושמשעור יצטרף...
cannon כתב:סטימאץ על סף סיכום לשנתיים באפס אנדולו. מזל גדול.
Naor116 כתב:ברנדון פול מאנאדולו ל2 מחליף? מה אתם אומרים? שחקן די יעיל אחוזים גבוהים מחוץ לקשת
Naor116 כתב:ברנדון פול מאנאדולו ל2 מחליף? מה אתם אומרים? שחקן די יעיל אחוזים גבוהים מחוץ לקשת
שועל כתב:Naor116 כתב:ברנדון פול מאנאדולו ל2 מחליף? מה אתם אומרים? שחקן די יעיל אחוזים גבוהים מחוץ לקשת
שחקן בינוני ומטה
arel123 כתב:מקווה מאוד שלעמדה 2 יביאו שחקן אתלטי ושומר טוב .
צריך מאוד את האניקאט בקבוצה הוא ייתן תוספת משמעותית ביותר להגנה
Naor116 כתב:arel123 כתב:מקווה מאוד שלעמדה 2 יביאו שחקן אתלטי ושומר טוב .
צריך מאוד את האניקאט בקבוצה הוא ייתן תוספת משמעותית ביותר להגנה
הבעיה היא שהשמות האלה הם רק בנבא ולא ממהרים לבוא לאירופה ועוד יותר לא ממהרים לבוא למכבי
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־14 אורחים