01 ספטמבר 2017, 12:56
Holiday_Armadillo כתב:לפני שהיו סמארטפונים ואינטרנט ששווה משהו, היו משחקים כמו דוקים, דמקה, קלאס, גומי, איש תלוי וכו'מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:סיימתי ראשונה בתחרות בינלאומית של דוקים באיכות 4Kמקאדו 3 כתב:רגע אז אין לך יום הולדת ? על מה היו הברכות אפילו לא שמתי לב .
דוקים ? ממתי התחלת לשחק דוקים ? אני אלוף בדוקים .
בן מוסר - ''מה?''
01 ספטמבר 2017, 12:59
חושבים על איזשהי מילה (פתגם, חיה, סדרת טלוויזיה וכו'), עושים רק קווים לפי מספר האותיות, ואז צריך לנחשמקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לפני שהיו סמארטפונים ואינטרנט ששווה משהו, היו משחקים כמו דוקים, דמקה, קלאס, גומי, איש תלוי וכו'מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:סיימתי ראשונה בתחרות בינלאומית של דוקים באיכות 4Kמקאדו 3 כתב:רגע אז אין לך יום הולדת ? על מה היו הברכות אפילו לא שמתי לב .
בן מוסר - ''מה?''
הכל אני מכיר וגם גולות הנדס אפ והמשחק ההוא ששכחתי את שמו שתוקעים את הסכין באדמה , אבל מה זה איש תלוי ? נשמע לא טוב ...
01 ספטמבר 2017, 13:28
Holiday_Armadillo כתב:חושבים על איזשהי מילה (פתגם, חיה, סדרת טלוויזיה וכו'), עושים רק קווים לפי מספר האותיות, ואז צריך לנחשמקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לפני שהיו סמארטפונים ואינטרנט ששווה משהו, היו משחקים כמו דוקים, דמקה, קלאס, גומי, איש תלוי וכו'מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:סיימתי ראשונה בתחרות בינלאומית של דוקים באיכות 4K
בן מוסר - ''מה?''
הכל אני מכיר וגם גולות הנדס אפ והמשחק ההוא ששכחתי את שמו שתוקעים את הסכין באדמה , אבל מה זה איש תלוי ? נשמע לא טוב ...
כל טעות אתה מצייר עוד חלק של בן אדם, אם אתה לא מצליח תוך מספר נסיונות, נוצר ציור של איש תלוי ובעצם הפסדת
חינוכי בסך הכל
01 ספטמבר 2017, 20:06
Holiday_Armadillo כתב:יותר מציקקובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:הלוואיקובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:סורי, מעדיפה שלא
אבל תודה על המחווה
זה בגלל הזיקנה?
שלפוחית השתן?
01 ספטמבר 2017, 20:07
קובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:יותר מציקקובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:הלוואיקובי כתב:זה בגלל הזיקנה?
שלפוחית השתן?
טחורים?
02 ספטמבר 2017, 01:57
02 ספטמבר 2017, 03:37
קובי כתב:ניחוש אחרון מבחינתי ונראה לי שהפעם זה בול פגיעה...
אבולה?
02 ספטמבר 2017, 22:46
02 ספטמבר 2017, 22:51
קובי כתב:מה זו הזנות במחיקת הת׳רדים?
02 ספטמבר 2017, 23:02
Holiday_Armadillo כתב:קובי כתב:מה זו הזנות במחיקת הת׳רדים?
לא מחקתי, מיזגתי עם הנושא בפורום היורובאסקט
02 ספטמבר 2017, 23:04
קובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:קובי כתב:מה זו הזנות במחיקת הת׳רדים?
לא מחקתי, מיזגתי עם הנושא בפורום היורובאסקט
נפתח פורום על הבזיון הזה? בזבוז...
03 ספטמבר 2017, 09:21
מה הזלזול. עד היום אני משחק בדוקים עם אחותי. לא מבחירה.Holiday_Armadillo כתב:לפני שהיו סמארטפונים ואינטרנט ששווה משהו, היו משחקים כמו דוקים, דמקה, קלאס, גומי, איש תלוי וכו'מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:סיימתי ראשונה בתחרות בינלאומית של דוקים באיכות 4Kמקאדו 3 כתב:רגע אז אין לך יום הולדת ? על מה היו הברכות אפילו לא שמתי לב .
בן מוסר - ''מה?''
06 ספטמבר 2017, 23:35
07 ספטמבר 2017, 02:48
arel123 כתב:דרך אגב מי שזוכר שנה שעברה קיבלתי זימון לנבחרת הקדטים אבל בגלל תאריך הלידה לא יכולתי להיכנס .
השנה לפי מה שהמאמן אמר לי יכול להיות שזה הסתדר ואני כן אכנס לשם, מקווה שהכל יסתדר ושאני אצליח להוביל את הנבחרת של הקדטים, חלום ענק בשבילי .
07 ספטמבר 2017, 07:43
07 ספטמבר 2017, 07:47
07 ספטמבר 2017, 07:54
felix_r כתב:arel123 כתב:דרך אגב מי שזוכר שנה שעברה קיבלתי זימון לנבחרת הקדטים אבל בגלל תאריך הלידה לא יכולתי להיכנס .
השנה לפי מה שהמאמן אמר לי יכול להיות שזה הסתדר ואני כן אכנס לשם, מקווה שהכל יסתדר ושאני אצליח להוביל את הנבחרת של הקדטים, חלום ענק בשבילי .
תוכל לשחק באליפות אירופה עד גיל 16 (קאדטים) בקיץ הבא רק אם אתה יליד 2002 או צעיר יותר (2003).
09 נובמבר 2017, 01:26