פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ההנהלה (ומחלקת המדיה) הכושלת בעולם הספורט V7

23 נובמבר 2018, 00:53

אני מזכיר להנהלת מכבי - קמרון לונדון בדרך החוצה מראשון - לא סביר שתהיה אופציה טובה ממנו בשבוע הקרוב. תשלחו את ריי לראשון ותביאו את לונג.

Sent from my iPhone using Tapatalk

23 נובמבר 2018, 00:53

A.Parker כתב:
ShiriV כתב:
A.Parker כתב:בעיקר כואב לי שהמורשת שלו כשחקן נפגעה ושהזכרון העיקרי ממנו יהיה הכשלונות כמנהל

אצלי היא לא נפגעה בכלל. צריך לדעת לעשות את ההפרדה

היו לי כבר רגעים ששכחתי בכלל שהוא היה שחקן ענק, כאילו האסוציאציה הראשונה שעולה לי עכשיו כשאומרים את שמו היא כישלון
כנ"ל, לא יכול לראות אותו יותר.

23 נובמבר 2018, 01:25

חחחחחח מצחיק אותי להיזכר בזה שהפסדנו לגראן קנאריה .
אחד המביכים שלנו .

23 נובמבר 2018, 08:36

''במכבי ת''א הופתעו מהמחאה נגד ניקולה וויצ'יץ''

אם זאת הייתה הפתעה בשבילם אז יש לי ספר שלם של דברים שיפתיע אותם
אבל שוב, זה נוח להם מאוד

23 נובמבר 2018, 08:52

לאחר המחאה, וויצ'יץ' עשוי לעזוב בסיום העונה
להפתעת אנשי הקבוצה, שלטים חולקו אמש בהיכל נגד המנהל המקצועי, במהלך ה-74:70 לפנרבחצ'ה. בסביבתו טוענים שלא בכה, בהנהלה לא מתעלמים מהקולות
https://m.one.co.il/Mobile/Article/324710.html

23 נובמבר 2018, 09:16

Holiday_Armadillo כתב:''במכבי ת''א הופתעו מהמחאה נגד ניקולה וויצ'יץ''

אבל שוב, זה נוח להם מאוד

הכל משחק, לא אתפלא אם דני בעצמו הדפיס את הדפים שהונחו על שולחן העיתונאים.
השעיר בדרכו לעזאזל ולא שוכח על הדרך אפילו לדמוע. ככה הרוויחו הפדרמנים עוד שנה בשלטון.

23 נובמבר 2018, 09:56

TAYO כתב:

אבל שוב, זה נוח להם מאוד

השעיר בדרכו לעזאזל ולא שוכח על הדרך אפילו לדמוע. ככה הרוויחו הפדרמנים עוד שנה בשלטון.

אגב ווייצ'יץ' עצמו מתברר כשחקן לא קטן. אני בטוח שלא ממש כיף לו עם המצב, אבל אין לו שום אינטגריטי מקצועי - אפילו לא טיפ טיפה.
איך יכול להיות שהוא לא לוקח אחריות על המצב, לא פונה לאוהדים, לא מבטיח שייעשו תיקונים וכו'. אני כבר לא מדבר על להתפטר, שזה כנראה לא משהו שאפשר לצפות לו בשלב הזה.

לפי האוזמן, הוא מאסטר במציאת תירוצים לכשלונות שלו ולא אתפלא אם פנייה לרגש היהודי החם זה חלק מהעניין.

מה שדני פדרמן אגב עשה פה לאורך השנים זה פשוט בית ספר. שום דבר לא נדבק אליו. מסתתר מאחורי אנשים, מושך בחוטים, מונע שינויים פרסונליים של חברים, ומוביל את המועדון הזה לאבדון מוחלט וגמור, ומילת ביקורת רפה אחת לא תשמעי כמעט.

23 נובמבר 2018, 10:45

A.Parker כתב:בעיקר כואב לי שהמורשת שלו כשחקן נפגעה ושהזכרון העיקרי ממנו יהיה הכשלונות כמנהל

+1

אחד מהשחקנים הכי טובים שלבשו את הגופיה הצהובה.
נערך לאחרונה על ידי קובי בתאריך 23 נובמבר 2018, 12:07, נערך פעם אחת בסך הכל.

23 נובמבר 2018, 11:47

jol9 כתב:
TAYO כתב:

אבל שוב, זה נוח להם מאוד

אגב ווייצ'יץ' עצמו מתברר כשחקן לא קטן. אני בטוח שלא ממש כיף לו עם המצב, אבל אין לו שום אינטגריטי מקצועי - אפילו לא טיפ טיפה.
איך יכול להיות שהוא לא לוקח אחריות על המצב, לא פונה לאוהדים, לא מבטיח שייעשו תיקונים וכו'. אני כבר לא מדבר על להתפטר, שזה כנראה לא משהו שאפשר לצפות לו בשלב הזה.

לפי האוזמן, הוא מאסטר במציאת תירוצים לכשלונות שלו ולא אתפלא אם פנייה לרגש היהודי החם זה חלק מהעניין.

מה שדני פדרמן אגב עשה פה לאורך השנים זה פשוט בית ספר. שום דבר לא נדבק אליו. מסתתר מאחורי אנשים, מושך בחוטים, מונע שינויים פרסונליים של חברים, ומוביל את המועדון הזה לאבדון מוחלט וגמור, ומילת ביקורת רפה אחת לא תשמעי כמעט.

ברור, הוא מניפולטור גדול מאוד.

23 נובמבר 2018, 12:21

זה
תמונה

24 נובמבר 2018, 19:30

מועדון הכדורסל מכבי תל אביב מתכבד להודיע כי ישיבת הוועד המנהל של היורוליג אשר דרך קבע מתכנסת בברצלונה, מקום מושבו של היורוליג, מתכנסת הפעם בעיר שלנו - תל אביב, ביום שלישי הקרוב, 27.11.18 בהשתתפות נציגי הבורד. אנשי היורוליג יגיעו בראשותו של נשיא ומנכ"ל היורוליג מר ג'ורדי ברתומאו.

אנו רואים חשיבות רבה שגוף בינלאומי כיורוליג החליט לערוך את ישיבת הוועד המנהל כאן אצלנו בתל אביב ואנו מודים לו על החלטה חשובה זו המביעה אמון והערכה למועדון שלנו.

בתוך כך, היורוליג במשותף עם מועדון הכדורסל מכבי ת"א מזמין את אמצעי התקשורת למסיבת עיתונאים שיקיימו ג'ורדי ברתומאו, ויו"ר מכבי ת"א עו"ד שמעון מזרחי, ביום שלישי הקרוב ה-27.11.18, בשעה 12, במלון הילטון בתל אביב.

ההנהלה (ומחלקת המדיה) הכושלת בעולם הספורט V7

24 נובמבר 2018, 20:26

וואו זה סכום מטורף :
מכבי ת"א מכרה מוצרים בסכום של חצי מיליון ש"ח
האוהדים הצהובים שברו שיאי קניות במסגרת גרסת ה-"BLACK FRIDAY" שהמועדון השיק בסוף השבוע האחרון: "הצלחנו לעלות מעל התחזיות ומעל היעדים שהצבנו"
https://m.one.co.il/Mobile/Article/324796.html

24 נובמבר 2018, 20:50

Jack55 כתב:וואו זה סכום מטורף :
מכבי ת"א מכרה מוצרים בסכום של חצי מיליון ש"ח
האוהדים הצהובים שברו שיאי קניות במסגרת גרסת ה-"BLACK FRIDAY" שהמועדון השיק בסוף השבוע האחרון: "הצלחנו לעלות מעל התחזיות ומעל היעדים שהצבנו"
https://m.one.co.il/Mobile/Article/324796.html
הפריט היחיד שיכול להביא להכנסה משמעותית כזו זה גופיות משחק. ולא ברור לי למה שמישהו ירצה לקנות את הגופיה של מכבי בשנים האחרונות.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

24 נובמבר 2018, 22:26

מדובר בכתבה על מכבי כדורגל כמובן, אבל העיקר לפרסם עוד ועוד ולפוצץ עוד את הפורום בלי טעם ובלי ריח

24 נובמבר 2018, 23:06

MTA2311 כתב:מדובר בכתבה על מכבי כדורגל כמובן, אבל העיקר לפרסם עוד ועוד ולפוצץ עוד את הפורום בלי טעם ובלי ריח

פעם הבאה כותב הכתבה צריך לציין שמדובר במכבי בכדורגל, לא מצוין אפילו לא פעם אחת שמדובר במכבי כדורגל .

27 נובמבר 2018, 15:23

שמעון קיבל תואר ''אגדה'' של היורוליג מטעם היורוליג וג'ורדי

http://www.euroleaguebasketball.net/eur ... all-legend

כבוד

27 נובמבר 2018, 16:13

מזרחי: "וויצ'יץ' עוד יצליח במכבי ת"א"
היו"ר שלח מסר לקהל בראיון ב-5 באוויר: "המחאה לא במקום, צריך להוקיר אותו". על עתידו במועדון: "אמרו לי לפרוש בשיא, אבל זו לא חוכמה להתנער בימים לא טובים"
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 97194.html

4 שנים לא הספיקו :D

27 נובמבר 2018, 16:26

המחאה לא במקום? אם לא האוהדים שרכשו מנויים, מי כן ראוי שיבקר את המערכת?
יש מספיק אנשים במכבי שעשו דברים טובים הרבה יותר מניקולה ומצאו את עצמם בחוץ (קובלסקי למשל). על מה הוא חתום? אם שמעון (שאני מכבד ומעריך אותו, חשוב לומר) אומר שניקולה עשה המון למען מכבי אז שייתן דוגמאות (ולא, להביא פלופ כמו דראגן בנדר כדי שיתגלח עלינו זה לא נחשב).
עם כל הכבוד, הגישה הזו מוציאה מהדעת. כל פעם עד שכבר מעזים להרים ראש ולבקר את מכבי מתוך קהל האוהדים עושים לזה דה-לגיטימציה. לא ראוי ולא מכובד.

27 נובמבר 2018, 16:45

גועל נפש

27 נובמבר 2018, 17:26

אין בן אדם במכבי שיותר מתנגד לחופש הביטוי וחמחאות משמעון
אפילו כשהיה מחאה בהיכל נגד קופל והפיינל פור הוא דרש מהמאבטחים שיורידו את השלטים
נושא נעול