פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
16 אוקטובר 2018, 23:03
itai7 כתב:איפה התרד של זוסמן? רציתי לפרגן
16 אוקטובר 2018, 23:03
יש לנו קבוצה מלהיבה. כשיתחברו יהיה קשה לנצח אותנו.
הרווחנו היום את זוסמן, למעשה, הוא מייתר את קיין.
צריך להכניס כמה שחקנים לענייניים: טיוס, אובריינט וגונדי. קוליארו ובלאק אדירים, וולבקין זה שחקן שמשלמים כדי לראות אותו (ובלאק).
ולסיום, עוד אחד: ובלאק.
16 אוקטובר 2018, 23:04
קיין בושה וחרפה
16 אוקטובר 2018, 23:06
דבר אחד בטוח סקוטי וטאריק הם טופ טופ יורוליג , הבעיה זה מה שסביבם , קולויארו נראה מצוין , דיאנדרה קיין בלתי נסבל ועל כל פעולה טובה בהגנה הוא עושה נזק ענק בהתקפה .
אה ואפשר לדבר כמה שרוצים על קבוצה עם פוטנציאל ועוד כל מיני שטויות אבל בינתיים תואר אחד בארץ היפסדנו ואנחנו עם 2 הפסדים באירופה , אז מה זה עוזרשרואים פוטנציאל .
נערך לאחרונה על ידי
מקאדו 3 בתאריך 16 אוקטובר 2018, 23:09, נערך פעם אחת בסך הכל.
16 אוקטובר 2018, 23:07
מקאדו 3 כתב:דבר אחד בטוח סקוטי וטאריק הם טופ טופ יורוליג , הבעיה זה מה שסביבם , קולויארו נראה מצוין , דיאנדרה קיין בלתי נסבל ועל כל פעולה טובה בהגנה הוא עושה נזק ענק בהתקפה .
סקוטי לא היה טוב היום.
16 אוקטובר 2018, 23:09
שמואל1 כתב:קיין בושה וחרפה
מצד אחד קשה לבוא בטענות לשחקן שמשקיע 200% בהגנה. טבעי שהוא מתעייף ועושה טעויות, החמצן לא מגיע למוח.
מצד שני אם זוסמן ימשיך לשמור לאורך העונה כמו שהוא שמר היום (הוא שמר רע באתונה), אז בעונה הבאה לא נצטרך יותר את קיין, כי זוסמן יהיה העוגן ההגנתי
16 אוקטובר 2018, 23:13
ההגנה של קיין אובררייטד לטעמי, בסדר עושה הגנה אבל לא משהו לכתוב עליו לספרים.
16 אוקטובר 2018, 23:13
felix_r כתב:שמואל1 כתב:קיין בושה וחרפה
מצד אחד קשה לבוא בטענות לשחקן שמשקיע 200% בהגנה. טבעי שהוא מתעייף ועושה טעויות, החמצן לא מגיע למוח.
מצד שני אם זוסמן ימשיך לשמור לאורך העונה כמו שהוא שמר היום (הוא שמר רע באתונה), אז בעונה הבאה לא נצטרך יותר את קיין, כי זוסמן יהיה העוגן ההגנתי
כבר עכשיו הייתי מוותר על קיין+ריי ומביא מחליף ראוי לסקוטי ו לעמדה 3. אני לא מאמין שפארגו יחזור בקרוב.
16 אוקטובר 2018, 23:19
TAYO כתב:היו כל כך הרבה מהלכים יפים שדורשים הרבה תיאום, מכבי לדעתי רק הערב מצאה את הקצב שלה. השאלה היא כמה באמת קאלויארו מסוגל להיות עקבי ברמה הזו? האם ספאחייה יבין שזוס צריך לשחק על הדקות של קיין?
האם אובריינט יצליח להיות אפקטיבי בדקות המעטות שהוא צפוי לקבל? והכי חשוב, האם יהיה מי שיוריד לחץ מסקוטי, כי דיבה זה לא זה כרגע.
Sent from my iPhone using Tapatalk
לגבי השאלה האחרונה שלך ..רק פארגו , השאלה מתי הוא חוזר ואיך .
נערך לאחרונה על ידי
יוסי22 בתאריך 16 אוקטובר 2018, 23:19, נערך פעם אחת בסך הכל.
16 אוקטובר 2018, 23:19
וואלה לא ציפיתי שיהיה משחק כל כך צמוד היום, ואני גם לא חושב שאף אחד פה האמין.
מכבי העונה קבוצה שפשוט כיף לראות, כל השחקנים מחויבים אחד לשני ולמשחק, נלחמים, נותנים את הנשמה והכי חשוב משחקים פשוט טוב ויפה .
בלאק זה בובה של שחקן, אחת הפגיעות הטובות שמכבי עשו בהיסטוריה .
ווילבקין גם הוא נתן היום משחק לא רע בכלל, למרות ההגנה ההדוקה והחזקה שעשו עליו הצליח לסיים עם 10 נק' וניצל את הדאבל אפ שעשו עליו בשביל לחלק חמישה אסיסטים .
זוסמן קלויארו ורול מפתיעים לטובה, לא ציפיתי לכושר כזה של רול ותרומה שלו מול שתי קבוצות מהאריות של הליגה, צריך לקבל שאפו גדול . קלויארו וזוסמן, מדהים...
מי שמאכזבים הם אובראיינט וקיין, שהראשון קלמזי וצריך להתאפס והשני פשוט מחריד בהתקפה, מצדי שיקשרו לו את הידיים כל פוזשן רק שלא יזרוק לסל מרחוק .
גם טיוס לא ברור מה קורה לו, צריך להתחיל לחזור לעצמו ומהר, זה מרגיש כאילו הוא לא בקבוצה .
וכל הדברים האלה בלי פארגו וריי, לא יודע כמה ריי יכול לתרום אבל פארגו אין שאלה בכלל, עם השניים האלה גם נראה הרבה פחות דקות של קיין מה שישפיע על המשחק של מכבי יותר לטובה .
מכבי שיחקו טוב היום והוכיחו שגם נגד צסקא הם יכולים להחזיק מעמד ולא לוותר, משחק הבא הוא MUST, ועם היכולת הזאת אני לא אופתע אם נצליח לנצח את בארסה או אולימפיאקוס בחוץ, מה שבטוח זה שאנחנו מסוגלים .
16 אוקטובר 2018, 23:21
טיוס לא יכול ממש להיות טוב כשהוא בקושי משחק, צריך להיות הוגנים כאן.
16 אוקטובר 2018, 23:22
ארז אדלשטיין יצא מהמחתרת
16 אוקטובר 2018, 23:23
toja27 כתב:טיוס לא יכול ממש להיות טוב כשהוא בקושי משחק, צריך להיות הוגנים כאן.
חושב שמול בודוצ'נוסט זה הזמן שלו להיכנס לעניינים, ספאחיה יכול לתת לו שם יותר דקות .
16 אוקטובר 2018, 23:23
אני מאוד אוהב את טיוס וחושב שהוא היה משמעותי מאוד בקבוצות טובות של מכבי אבל היום הוא היה רע ודווקא ההישארות שלו על המגרש יותר מידי זמן ברבע הרביעי עלתה למכבי במשחק .
16 אוקטובר 2018, 23:25
כל עוד בלאק משחק כמו שהוא משחק, ובמשך כל כך הרבה דקות באופן יציב, אין סיבה שטיוס ישחק יותר.
16 אוקטובר 2018, 23:25
יוסי22 כתב:toja27 כתב:טיוס לא יכול ממש להיות טוב כשהוא בקושי משחק, צריך להיות הוגנים כאן.
אני מאוד אוהב את טיוס וחושב שהוא היה משמעותי מאוד בקבוצות טובות של מכבי אבל היום הוא היה רע ודווקא ההישארות שלו על המגרש יותר מידי זמן ברבע הרביעי עלתה למכבי במשחק .
היום הוא שיחק 8 דקות, הבנתי שבמשחק ליגה האחרון הוא גם בקושי שיחק. פשוט קשה להיכנס לקצב בתנאים האלו.
16 אוקטובר 2018, 23:26
MTA2311 כתב:toja27 כתב:טיוס לא יכול ממש להיות טוב כשהוא בקושי משחק, צריך להיות הוגנים כאן.
כל עוד בלאק משחק כמו שהוא משחק, ובמשך כל כך הרבה דקות באופן יציב, אין סיבה שטיוס ישחק יותר.
זה אף פעם לא מזיק שיש לך שני גבוהים ברמה גבוהה , הבעיה היא שטיוס עוד לא הגיע לעונה הזו משום מה .
16 אוקטובר 2018, 23:26
MTA2311 כתב:toja27 כתב:טיוס לא יכול ממש להיות טוב כשהוא בקושי משחק, צריך להיות הוגנים כאן.
אני לא לגמרי מסכים, למרות שמאוד אהבתי איך שבלאק שיחק, כי בעיני לטווח ארוך זה הפסד.
16 אוקטובר 2018, 23:27
רגע אחד נשאר לי בראש מהמשחק הזה - קאלוריו מתעופף מעבר לשלטים כדי להציל כדור חוץ. לא מובן מאליו לשחקן בן 29 שבסך הכל אמור לרצות לחזור הביתה בשלום... זה בקלות יכל להיגמר עם זעזוע מוח.
Sent from my iPhone using Tapatalk
16 אוקטובר 2018, 23:28
יוסי22 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:טיוס לא יכול ממש להיות טוב כשהוא בקושי משחק, צריך להיות הוגנים כאן.
זה אף פעם לא מזיק שיש לך שני גבוהים ברמה גבוהה , הבעיה היא שטיוס עוד לא הגיע לעונה הזו משום מה .
לא יודע, לא מדאיג אותי. זה שחקן שתמיד יהיה שם כשתצטרך. הוא תמיד מתניע לאט, ותמיד עולות תהיות לגבי החשק שלו.
הציפייה היא שיתן 15 דקות יעילות ביורוליג, ויהיה שם כשבלאק יכנס לבעיית עבירות או יהיה ביום פחות טוב. אין הרבה סנטרים מחליפים טובים ממנו ביורוליג. אם בכלל.