המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
cifkcv כתב:יותר סביר שזה ייגמר בשחרור שלו לפני 2020 והנחתת סשנס נוסף.
felix_r כתב:cifkcv כתב:יותר סביר שזה ייגמר בשחרור שלו לפני 2020 והנחתת סשנס נוסף.
Jack55 כתב:er79 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה זה להמר? הוא קיבל חוזה ב-nbaer79 כתב:אשכרה כבר היה עדיף להמר על גרנט ולא להביא אותו. התנהלות חלם. נגמרו לי כבר כל המילים
אה וואלה? לא משנה, פליט אחר. אותו עקרון. וזה לא שאני בעד פליטים
לא נכון, לא ראיתי בשום מקום שג׳ריאן גראנט קיבל חוזה בNBA.
תקנו אותי אם אני טועה אבל לא ראיתי בשום מקום...
שמוליק כתב:כל הזמן דברו על רכז יורוליג לגיטימי ומוביל. אניס לא היה כזה,הוא לא כזה ואלי נהמר שיהיה כזה. אז אם כבר הימור, וולדן לא טוב ממנו בכל פרמטר?
er79 כתב:Jack55 כתב:er79 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה זה להמר? הוא קיבל חוזה ב-nbaer79 כתב:אשכרה כבר היה עדיף להמר על גרנט ולא להביא אותו. התנהלות חלם. נגמרו לי כבר כל המילים
אה וואלה? לא משנה, פליט אחר. אותו עקרון. וזה לא שאני בעד פליטים
לא נכון, לא ראיתי בשום מקום שג׳ריאן גראנט קיבל חוזה בNBA.
תקנו אותי אם אני טועה אבל לא ראיתי בשום מקום...
אכן. גם הופתעתי. חשבתי שפספסתי משהו אבל גרנט עוד שחקן חופשי
חשבת שהכסף של אייסי לא יירד מהרכז?שמוליק כתב:כל הזמן דברו על רכז יורוליג לגיטימי ומוביל. אניס לא היה כזה,הוא לא כזה ואלי נהמר שיהיה כזה. אז אם כבר הימור, וולדן לא טוב ממנו בכל פרמטר?
מה זה ''בהמשך''? אוקטובר? ואז מי מבטיח שבאמת באמת יהיה שם ''איכותי'' שישתלב פה?bigi כתב:אני באמת מנסה להבין את ההיגיון של מחלקת הסקאוטינג במכבי , טוב שהם לא מחתימים גם שחקנים בקומה , עדיף כבר לחכות בסבלנות לשם איכותי שיפלט בהמשך וישדרג את הסגל מאשר להמר על שחקנים שלא שיחקו הרבה זמן.
Holiday_Armadillo כתב:מה זה ''בהמשך''? אוקטובר? ואז מי מבטיח שבאמת באמת יהיה שם ''איכותי'' שישתלב פה?bigi כתב:אני באמת מנסה להבין את ההיגיון של מחלקת הסקאוטינג במכבי , טוב שהם לא מחתימים גם שחקנים בקומה , עדיף כבר לחכות בסבלנות לשם איכותי שיפלט בהמשך וישדרג את הסגל מאשר להמר על שחקנים שלא שיחקו הרבה זמן.
Hujirat כתב:יש גם הרבה יתרונות בלהביא שחקן צעיר שהחלים מפציעה.
הוא חייב לתת את עונת חייו בשביל להשאר רלוונטי. אם הוא רציני, הוא עבד על המשחק מינואר מאותה סיבה בדיוק. הוא מגיע רעב לאימונים ולהתחבר עם הקבוצה
כמו כל שחקן יש סיכוי שייפצע, אבל זו לא פציעה יותר קשה משל אנתוני גיל או פול גורג וזו בהחלט לא סיבה לפסול אותו. זה גם לא הימור יותר גדול מלהביא רכז עם 0 נסיון יורוליג.
איתו יש סגל ששווה מאבק על פלייאוף ביום חם וזה הכי הרבה שמישהו פה יכל לקוות.
אם היה משחק אימון מחר ב9 בבוקר בסגל מלא נגד שירוקי בפיי פר וויו ב15 שקל כולם פה משלמים וצופים בעניין רב
אז בתור הימור אתה מחכה אחרי פתיחת האימונים והיורוליג בשביל שאולי יהיה שחקן יותר איכותי ואולי לא, וגם אז ייקח לו בערך עד ינואר בשביל להשתלבbigi כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה זה ''בהמשך''? אוקטובר? ואז מי מבטיח שבאמת באמת יהיה שם ''איכותי'' שישתלב פה?bigi כתב:אני באמת מנסה להבין את ההיגיון של מחלקת הסקאוטינג במכבי , טוב שהם לא מחתימים גם שחקנים בקומה , עדיף כבר לחכות בסבלנות לשם איכותי שיפלט בהמשך וישדרג את הסגל מאשר להמר על שחקנים שלא שיחקו הרבה זמן.
כן אם כבר עשית טעות ולא החתמת רכז עד עכשיו עדיף לסגור את הסגל חוץ מהרכז ולשלב אותו בהמשך, אני מאמין שבמידה ולא נצליח להנחית רכז איכותי , רכז לא איכותי כן נצליח אז עדיף לפחות לנסות מאשר להתפשר
He was decent before that freak injury and could have been really good if not for that. He might be a solid add for Maccabi if his rehabilitation goes well.
אז בתור הימור אתה מחכה אחרי פתיחת האימונים והיורוליג בשביל שאולי יהיה שחקן יותר איכותי ואולי לא, וגם אז ייקח לו בערך עד ינואר בשביל להשתלב[/quote]bigi כתב:
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים