המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Or0126 כתב:לא יודע אם מציאה או לא אבל ב700K אני רוצה לראות אותו גם בעונה ההבאה.
בתחילת העונה הוא היה לגמרי מבולבל בהגנה וזה היה נראה רע
אבל בחודש האחרון הוא דיי הוכיח לנו שזה היה עניין של התאקלדמות
אני חושב שאייסי כמו הרבה מאד זרים הולך להראות לנו מה הוא באמת שווה רק בעונה ההבאה.
ועד אז יש לנו אחלה שחקן הגנתי שיכול לסיים ליד הסל ולהרים שלשות מידי פעם
והוא גם עושה רושם של אחלה בחור שמחובר לקבוצה.
MTA2311 כתב:בתקופה האחרונה מאז ברצלונה, בה הוא "הוכיח שזה רק עניין של התאקלמות" יש לבחור מדד ממוצע 6.
MTA2311 כתב:בתקופה האחרונה מאז ברצלונה, בה הוא "הוכיח שזה רק עניין של התאקלמות" יש לבחור מדד ממוצע 6.
שמוליק כתב:Or0126 כתב:לא יודע אם מציאה או לא אבל ב700K אני רוצה לראות אותו גם בעונה ההבאה.
אני חושב שאייסי כמו הרבה מאד זרים הולך להראות לנו מה הוא באמת שווה רק בעונה ההבאה.
לא יודע. אם אפשר יכול לשים יד על רוקאס גידראיטיס או מטיאוס פונטיקה בעמדה 4....
מצד שני, הוא יהיה טוב יותר בעונה הבאה.
אני עדיין הייתי הולך על האירופאיים שציינתי. הם יעילים וסולדים.
Jack55 כתב:שמוליק כתב:Or0126 כתב:לא יודע אם מציאה או לא אבל ב700K אני רוצה לראות אותו גם בעונה ההבאה.
לא יודע. אם אפשר יכול לשים יד על רוקאס גידראיטיס או מטיאוס פונטיקה בעמדה 4....
מצד שני, הוא יהיה טוב יותר בעונה הבאה.
אני עדיין הייתי הולך על האירופאיים שציינתי. הם יעילים וסולדים.
אין קשר, אפשר גם וגם.
בעיניי קלויארו לא ימשיך פה בעונה הבאה אם לא יסכים להוריד לסביבות ה300-400K, ואם זה אכן יקרה גידראיטיס למשל יכול להגיע על המשבצת שלו.
בנוגע לאייסי אני אישית חושב שרק לקראת סוף העונה נדע באמת אם הוא שווה את הכסף ואם הוא שווה עוד שנה בחוזה, כרגע זה מוקדם מדי (לעומת שחקנים כמו בראיינט והאנטר שלגמרי כבר הוכיחו שיש להם מקום פה גם בעונה הבאה).
שמוליק כתב:MTA2311 כתב:בתקופה האחרונה מאז ברצלונה, בה הוא "הוכיח שזה רק עניין של התאקלמות" יש לבחור מדד ממוצע 6.
אייסי ממוצע 5.5. במשחק האחרון מדד 9 ומול צסקא מדד 10 (מול וילרבאן 13, הגבוה עד עתה)
רוקאס גידראיטיס מדד ממוצע 15 מטיאוס פונטיקה מדד 16
TAYO כתב:שמוליק כתב:MTA2311 כתב:בתקופה האחרונה מאז ברצלונה, בה הוא "הוכיח שזה רק עניין של התאקלמות" יש לבחור מדד ממוצע 6.
אייסי ממוצע 5.5. במשחק האחרון מדד 9 ומול צסקא מדד 10 (מול וילרבאן 13, הגבוה עד עתה)
מתוך איזה מדד קבוצתי?
Sent from my iPhone using Tapatalk
er79 כתב:TAYO כתב:שמוליק כתב:MTA2311 כתב:בתקופה האחרונה מאז ברצלונה, בה הוא "הוכיח שזה רק עניין של התאקלמות" יש לבחור מדד ממוצע 6.
מתוך איזה מדד קבוצתי?
הוא בתקופה טובה, מצד שני דפק לנו את ריאל וגרוע יותר את ירושלים בגביע, אבל פה אפשר גם להאשים את המאמן, אייסי לא צריך לשחק בשניות הסיום במשחקים צמודים כי הוא עושה שטויות. נמתין לסוף העונה, אם ימשיך להיראות טוב ובמקביל יש צורך להבין שבמשחקים צמודים בשניות הסיום שההתקפה שלנו עדיף שהוא יהיה בחוץ - אני אהיה בעד.
MTAbasket כתב:er79 כתב:TAYO כתב:שמוליק כתב:MTA2311 כתב:בתקופה האחרונה מאז ברצלונה, בה הוא "הוכיח שזה רק עניין של התאקלמות" יש לבחור מדד ממוצע 6.
מתוך איזה מדד קבוצתי?
הוא בתקופה טובה, מצד שני דפק לנו את ריאל וגרוע יותר את ירושלים בגביע, אבל פה אפשר גם להאשים את המאמן, אייסי לא צריך לשחק בשניות הסיום במשחקים צמודים כי הוא עושה שטויות. נמתין לסוף העונה, אם ימשיך להיראות טוב ובמקביל יש צורך להבין שבמשחקים צמודים בשניות הסיום שההתקפה שלנו עדיף שהוא יהיה בחוץ - אני אהיה בעד.
במשחקים האחרונים שחלקם היו צמודים שכפי שאמרת היה נהדר שיחק בשניות אחרונות.
אז...
TAYO כתב:Runner30 כתב:שחקן לא חכם במיוחד, מוגבל התקפית ובינוני בהגנה ב 700 אלף דולר. מציאה?
תראה כמה שחקנים יש במכבי שכבר אמרו עליהם שלא שווים את הכסף ואיכשהו במכבי כרגע בטופ של היורוליג... כנראה שהתלכיד כן שווה את הכסף. קח למשל אחד כמו קלויארו - כמה שווה לך שחקן שאתה יכול לשים במקפיא חצי עונה ואז כשאתה צריך את זורק אותו למגרש והוא שווה לך עוד איזה 4 כדורים להזדמנות שניה בהתקפה? תאר לך שאתה מרים מהספסל מישהו שבאמת ״שווה את הכסף״... הוא יושב במקפיא ומתמרמר, מאבד בטחון ומרעיל את הסביבה... לפעמים יש משמעות לדברים שהם מעבר לכשרון טהור וראינו המון קבוצות ששילמו הון לאוסף שחקנים שכולם על הנייר ״שווים את הכסף״ אבל התוצאה הסופית הייתה מחרידה.
TAYO כתב:שמוליק כתב:MTA2311 כתב:בתקופה האחרונה מאז ברצלונה, בה הוא "הוכיח שזה רק עניין של התאקלמות" יש לבחור מדד ממוצע 6.
מתוך איזה מדד קבוצתי?
שמוליק כתב:אגב פאוורדים, מי שנותן עונה טובה זה לוק סיקמה עם ממוצע מדד יעילות מעל 15
A.Parker כתב:שמוליק כתב:אגב פאוורדים, מי שנותן עונה טובה זה לוק סיקמה עם ממוצע מדד יעילות מעל 15
אוהב אותו מאוד, הצעתי אותו כבר בעונה שעברה, אבל הוא חתום עכשיו על חוזה ארוך טווח באלבה.
הפנטזיה זה גיל, אבל ממש קשה לי לראות את זה קורה.
שמוליק כתב:A.Parker כתב:שמוליק כתב:אגב פאוורדים, מי שנותן עונה טובה זה לוק סיקמה עם ממוצע מדד יעילות מעל 15
אוהב אותו מאוד, הצעתי אותו כבר בעונה שעברה, אבל הוא חתום עכשיו על חוזה ארוך טווח באלבה.
הפנטזיה זה גיל, אבל ממש קשה לי לראות את זה קורה.
חבל על סיקמה. גיל מאוד יקר. בנוסף, הוא מאוד לא יציב. חצי מהמשחקים בינוני ומטה וחצי שני מדהים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], משה, עידן ו־26 אורחים