המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:מה דעתכם על ג'ראלד פיץ' ממלאגה עושה רושם שהוא שחקן טוב אבל מאידך לא יכול לרכז:
http://www.draftexpress.com/profile/Ger ... 407/stats/
משה כתב:אתם פשוט מכורים לכל עונת המלפפונים, זה יכול להיות נחמד אבל ראבק אתם מתעסקים הרבה הרבה יותר על העונה הבאה כהשעונה הזאת עוד בשיאה.
Mta_atic כתב:לצערנו,
פדרמן התבטא שאם נזכה בגביע יצטרכו לעבוד על מלאכת בניית הקבוצה מחדש כי קבוצות גדולות יקחו את השחקנים (אני חייב להודות שהרגשתי באותו רגע כאילו מדברים על קבוצות כמו פרטיזן בלגרד...)
קשה לי להאמין ששלושת השחקנים שלא חתומים לעונה הבאה ישארו.
אולי נצליח להשאיר 1-2.
jol9 כתב:העונה לא תסתיים עד אחרי הפיינל פור. אני חושב ש99% מהמלפפוניאדה לא רלוונטית. יש כאן סגל טוב שצריך לשמור עליו. הלפרין כמעט בכיס, ועוד שחקן כזה או אחר
זה יספיק.
felix_r כתב:Mta_atic כתב:לצערנו,
פדרמן התבטא שאם נזכה בגביע יצטרכו לעבוד על מלאכת בניית הקבוצה מחדש כי קבוצות גדולות יקחו את השחקנים (אני חייב להודות שהרגשתי באותו רגע כאילו מדברים על קבוצות כמו פרטיזן בלגרד...)
קשה לי להאמין ששלושת השחקנים שלא חתומים לעונה הבאה ישארו.
אולי נצליח להשאיר 1-2.
סופו חתום לעוד עונה.
פרקינס, פארגו, איידסון - לא.
אבל פרקינס פצוע לתקופה ארוכה, אז אף קבוצה לא תציעה לו הרבה כסף (ישאר במכבי בחוזה העכשיוי).
נשאר רק להשאיר את פארגו ואיידסון.
הקייץ למכבי אמור להשתחרר די הרבה כסף: החוזה של גרין, המשכורת של גרשון, החובות לרענן כץ.
לכן אני לא רואה סיבה למה מכבי לא תצליח להשאיר את שני הכוכבים.
Allan Turing כתב:לא שותף לפסמיות שלך.
לא נראה לי שסופו ימהר לחזור ליוון, אחרי השנה הזאת בישראל שעשתה לא כ"כ טוב.
באשר לאידסון, יהיה מו"מ קשה, אבל כזה ששני הצדדים רוצים שיצליח, לכן אני אופטימי.
בקשר לפארגו, זה בהחלט יהיה קשה, אבל זה המבחן האמיתי של ההנהלה.
אם הוא הולך (בה"כ) לקבוצה ספרדית, זה רק מראה שלמכבי אין הרבה סיכוי להתברג באופן קבוע בצמרת.
לפגוע כל שנה בול עם שחקנים של 200 אלף דולר זאת משימה קשה.
מה מכבי כתב:Allan Turing כתב:לא שותף לפסמיות שלך.
אם הוא הולך (בה"כ) לקבוצה ספרדית, זה רק מראה שלמכבי אין הרבה סיכוי להתברג באופן קבוע בצמרת.
מה לעשות שכסף מדבר בחיים. יבואו לסופו ויציאו לו פי 2 בשביל לחזור הביתה בחוזה ארוך טווח הוא בכלל לא יחשוב על זה פעמיים. סופו בא למכבי בשביל להציל את הקריירה, בזה הוא כבר הצליח. אם הוא יקבל חוזה מטורף באחת היווניות הוא לא יהסס לקחת כי מי יודע מה יהיה בשנה הבאה. אותו כנ"ל לצ'אק שמתקרב לקראת סוף הקריירה והוא מדבר על סכומים של 1.5 מליון דולר כבר ויש לו הצעה מספחיה שרוצה אותו מאד. דווקא עם פארגו אם כבר הסיכוי באיזה מקום יותר הגיוני כי הוא צעיר וחולם NBA אז אולי יתפשר על חוזה לעונה במיליון דולר וכו'. צ'אק וסופו דווקא יחפשו את החוזה ארוך ביותר והכלכלי ביותר שהם יכולים לקבל בשביל לנצל את השנה המצויינת שלהם.
מה מכבי כתב:Allan Turing כתב:לא שותף לפסמיות שלך.
מה לעשות שכסף מדבר בחיים. יבואו לסופו ויציאו לו פי 2 בשביל לחזור הביתה בחוזה ארוך טווח הוא בכלל לא יחשוב על זה פעמיים. סופו בא למכבי בשביל להציל את הקריירה, בזה הוא כבר הצליח. אם הוא יקבל חוזה מטורף באחת היווניות הוא לא יהסס לקחת כי מי יודע מה יהיה בשנה הבאה. אותו כנ"ל לצ'אק שמתקרב לקראת סוף הקריירה והוא מדבר על סכומים של 1.5 מליון דולר כבר ויש לו הצעה מספחיה שרוצה אותו מאד. דווקא עם פארגו אם כבר הסיכוי באיזה מקום יותר הגיוני כי הוא צעיר וחולם NBA אז אולי יתפשר על חוזה לעונה במיליון דולר וכו'. צ'אק וסופו דווקא יחפשו את החוזה ארוך ביותר והכלכלי ביותר שהם יכולים לקבל בשביל לנצל את השנה המצויינת שלהם.
מה מכבי כתב:אני מסכים איתך לגביי סופו, אבל כמה פעמים ראית שחקנים ישראלים למשל מגיעים למכבי כשהם יודעים שהם כנראה לא ישחקו? כדיר, גרין, מקל ושות'. אותו הדבר לגביי כמעט כל שחקן בעולם, אם מישהו באולימפייקוס או פנאתנייקוס יחליט לשים 2 מליון יורו על סופו (שרק נבחר לחמישיית העונה ביורוליג והוא גם שחקן מקומי) אתה באמת חושב שסופו יגיד לא רוצה כי לא יתייחסו אלי יפה כמו במכבי? ברור שהוא יקח את הכסף ובמקרה הכי גרוע יחזור לאכול ולהשמין ויחזור בדיוק להיות הפוטנציאל המבוזבז אבל עם הרבה כסף בבנק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Shay_uzan ו־16 אורחים