מלפפונים / סגל 2012

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים / סגל 2012

הודעהעל ידי rc4991 » 05 מאי 2011, 19:08

מה דעתכם על ג'ראלד פיץ' ממלאגה עושה רושם שהוא שחקן טוב אבל מאידך לא יכול לרכז:
http://www.draftexpress.com/profile/Ger ... 407/stats/
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Assaf M » 06 מאי 2011, 06:01

rc4991 כתב:מה דעתכם על ג'ראלד פיץ' ממלאגה עושה רושם שהוא שחקן טוב אבל מאידך לא יכול לרכז:
http://www.draftexpress.com/profile/Ger ... 407/stats/

פצוע כרוני, עבר המון פציעות בקריירה שלו, היה מועמד חזק מאוד בתקופת ספאחיה, שיחק בטורקיה ועכשיו הוא קצת מתבלט עם מלאגה. לא טוב לנו בכל מקרה.
Assaf M

הודעהעל ידי משה » 06 מאי 2011, 09:03

אתם פשוט מכורים לכל עונת המלפפונים, זה יכול להיות נחמד אבל ראבק אתם מתעסקים הרבה הרבה יותר על העונה הבאה כהשעונה הזאת עוד בשיאה.
משה

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 06 מאי 2011, 09:09

משה כתב:אתם פשוט מכורים לכל עונת המלפפונים, זה יכול להיות נחמד אבל ראבק אתם מתעסקים הרבה הרבה יותר על העונה הבאה כהשעונה הזאת עוד בשיאה.

צודק ב1000 אחוז . :throwup2
אותי זה מעצבן מאוד . עוד היה אפשר להבין את זה אם הינו בחוץ אחרי טופ 16 . אבל שני משחקים עוד לפנינו ומתעסקים בעונה הבאה ?
אצלי העונה עדיין לא הסתיימה .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי jol9 » 06 מאי 2011, 09:14

העונה לא תסתיים עד אחרי הפיינל פור. אני חושב ש99% מהמלפפוניאדה לא רלוונטית. יש כאן סגל טוב שצריך לשמור עליו. הלפרין כמעט בכיס, ועוד שחקן כזה או אחר
זה יספיק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 07 מאי 2011, 07:03

אני בהחלט מסכים איתך. יש לנו סגל שראוי לשמר, וההוכחה הייתה אמש. חוץ להביא את הלפרין או ג'ון שייר, וגבוה נוסף במקום גרין (שון ג'יימס למשל)-לא הייתי משנה כלום בקבוצה הזאת.
er79

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 08 מאי 2011, 07:27

לא יודע , אחרי נשחק בחצי הגמר יש לי הרגשה שבמקרה שלנו מדובר על קבוצה ולא שחקן כזה או אחר . זה מסוג הדברים שבנפרד אתא לא הכי אוהב כל אחד ממרכבים אבל מנה משתלבת ויוצאת טעימה ביותר .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי Mta_atic » 08 מאי 2011, 09:17

לצערנו,
פדרמן התבטא שאם נזכה בגביע יצטרכו לעבוד על מלאכת בניית הקבוצה מחדש כי קבוצות גדולות יקחו את השחקנים (אני חייב להודות שהרגשתי באותו רגע כאילו מדברים על קבוצות כמו פרטיזן בלגרד...)

קשה לי להאמין ששלושת השחקנים שלא חתומים לעונה הבאה ישארו.
אולי נצליח להשאיר 1-2.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 08 מאי 2011, 10:14

Mta_atic כתב:לצערנו,
פדרמן התבטא שאם נזכה בגביע יצטרכו לעבוד על מלאכת בניית הקבוצה מחדש כי קבוצות גדולות יקחו את השחקנים (אני חייב להודות שהרגשתי באותו רגע כאילו מדברים על קבוצות כמו פרטיזן בלגרד...)

אולי נצליח להשאיר 1-2.

סופו חתום לעוד עונה.
פרקינס, פארגו, איידסון - לא.
אבל פרקינס פצוע לתקופה ארוכה, אז אף קבוצה לא תציעה לו הרבה כסף (ישאר במכבי בחוזה העכשיוי).

נשאר רק להשאיר את פארגו ואיידסון.

הקייץ למכבי אמור להשתחרר די הרבה כסף: החוזה של גרין, המשכורת של גרשון, החובות לרענן כץ.
לכן אני לא רואה סיבה למה מכבי לא תצליח להשאיר את שני הכוכבים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 08 מאי 2011, 10:49

רק מכבי גם חילקה את באט אוט על אידסון ל2 תשלומים שזה עוד 700 אלף יורו לשנתיים . גם פיני גרשון מסיים להרוויח את הסכומים האלו שהוא מרוויח בלי לעבוד דק' . ראתי עכשיו במחשב את הארוץ וואן , בן אדם מאמן מצליח אבל שחצן ברמה בלי רגילה . בטוח שאם אנחנולוקחים גביע לו זה יעשה רע ....
טיקי חוזר

הודעהעל ידי מה מכבי » 08 מאי 2011, 10:55

jol9 כתב:העונה לא תסתיים עד אחרי הפיינל פור. אני חושב ש99% מהמלפפוניאדה לא רלוונטית. יש כאן סגל טוב שצריך לשמור עליו. הלפרין כמעט בכיס, ועוד שחקן כזה או אחר
זה יספיק.

רק שיש מצב יותר מהגיוני שכל הבסיס של הסגל הזה יתפזר בסוף השנה. אידסון ופאגרו ככל הנראה כמעט בטוח לא יהיו פה (אפשר להבין את זה מדבריו של פדרמן כבר עכשיו, שלהצלחה יש מחיר), ההצגות שלהם בחצי גמר רק הגדילו את הסיכוי לזה. פרקינס פצוע. לסופו יש מסתבר סעיף יציאה מהחוזה שלו והוא מרוויח לא הרבה במכבי יחסית (800 אלף) וההצגות שלו והבחירה לחמישיה ביורוליג בהחלט יכולה להביא למצב שאחת היווניות יחליטו להחזיר אותו אליהם שוב בחוזה שמכבי לא תוכל להתמודד איתו. ואם כל הכבוד למצ'בן והנדריקס הם 2 שחקנים משלימים שבמידה ולא מצליחים להשאיר את הסגל העיקרי בקבוצה בכלל לא בטוח שכדאי להשאיר אותם גם כן.
מה מכבי

הודעהעל ידי Allan Turing » 08 מאי 2011, 11:33

לא שותף לפסמיות שלך.
לא נראה לי שסופו ימהר לחזור ליוון, אחרי השנה הזאת בישראל שעשתה לא כ"כ טוב.
באשר לאידסון, יהיה מו"מ קשה, אבל כזה ששני הצדדים רוצים שיצליח, לכן אני אופטימי.
בקשר לפארגו, זה בהחלט יהיה קשה, אבל זה המבחן האמיתי של ההנהלה.
אם הוא הולך (בה"כ) לקבוצה ספרדית, זה רק מראה שלמכבי אין הרבה סיכוי להתברג באופן קבוע בצמרת.
לפגוע כל שנה בול עם שחקנים של 200 אלף דולר זאת משימה קשה.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי Mta_atic » 08 מאי 2011, 11:48

felix_r כתב:
Mta_atic כתב:לצערנו,

אולי נצליח להשאיר 1-2.

סופו חתום לעוד עונה.
פרקינס, פארגו, איידסון - לא.
אבל פרקינס פצוע לתקופה ארוכה, אז אף קבוצה לא תציעה לו הרבה כסף (ישאר במכבי בחוזה העכשיוי).

נשאר רק להשאיר את פארגו ואיידסון.

הקייץ למכבי אמור להשתחרר די הרבה כסף: החוזה של גרין, המשכורת של גרשון, החובות לרענן כץ.
לכן אני לא רואה סיבה למה מכבי לא תצליח להשאיר את שני הכוכבים.

לדעתי החוזה של פיני לא מסתיים שנה הבאה.
שמעתי (נראה לי באחת התוכניות של פיני עצמו בערוץ ONE) שהוא אמר שמכבי ביקשה ממנו שיסכים לחלק את הסכום לתשלומים על פני זמן ארוך יותר.
החוזה של גרין מתקזז עם התשלום שמצ'באן מקבל בשנה הבאה (אזור ה-500 אלף) + העובדה שמכבי שילמה עוד משהו כמו 500 אלף להמופארם ורסאץ' על מצ'באן.
חוץ מזה, תוסיף את הכסף של כדיר ופוט (בהנחה ששניהם מושאלים בחצי מהמחיר שלהם [לא קורה בפועל], אתה מוציא על שניהם יחד 300+ אלף לעונה בלי שילבשו את הגופיה אפילו).

אני מוכן לקחת שנה שתהיה שקטה יותר מבחינת תארים וכד' רק בשביל לנקות את כל החובות והשטויות מכל המוזרים שעברו פה בשלוש השנים האחרונות,
ולהתחיל להתנהל בהיגיון. למכבי אין את הלוקסוס לקנות ולזרוק שחקנים ולשלם להם על שהם משחקים באיזה קבוצה דרג ז',
ואז כשמגיע צורך אמיתי להחתים שחקן שהוכיח את עצמו, הפרוטה לא מצויה בכיס!
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי מה מכבי » 08 מאי 2011, 12:21

Allan Turing כתב:לא שותף לפסמיות שלך.
אם הוא הולך (בה"כ) לקבוצה ספרדית, זה רק מראה שלמכבי אין הרבה סיכוי להתברג באופן קבוע בצמרת.

מה לעשות שכסף מדבר בחיים. יבואו לסופו ויציאו לו פי 2 בשביל לחזור הביתה בחוזה ארוך טווח הוא בכלל לא יחשוב על זה פעמיים. סופו בא למכבי בשביל להציל את הקריירה, בזה הוא כבר הצליח. אם הוא יקבל חוזה מטורף באחת היווניות הוא לא יהסס לקחת כי מי יודע מה יהיה בשנה הבאה. אותו כנ"ל לצ'אק שמתקרב לקראת סוף הקריירה והוא מדבר על סכומים של 1.5 מליון דולר כבר ויש לו הצעה מספחיה שרוצה אותו מאד. דווקא עם פארגו אם כבר הסיכוי באיזה מקום יותר הגיוני כי הוא צעיר וחולם NBA אז אולי יתפשר על חוזה לעונה במיליון דולר וכו'. צ'אק וסופו דווקא יחפשו את החוזה ארוך ביותר והכלכלי ביותר שהם יכולים לקבל בשביל לנצל את השנה המצויינת שלהם.
מה מכבי

הודעהעל ידי Mta_atic » 08 מאי 2011, 16:35

מה מכבי כתב:

מה לעשות שכסף מדבר בחיים. יבואו לסופו ויציאו לו פי 2 בשביל לחזור הביתה בחוזה ארוך טווח הוא בכלל לא יחשוב על זה פעמיים. סופו בא למכבי בשביל להציל את הקריירה, בזה הוא כבר הצליח. אם הוא יקבל חוזה מטורף באחת היווניות הוא לא יהסס לקחת כי מי יודע מה יהיה בשנה הבאה. אותו כנ"ל לצ'אק שמתקרב לקראת סוף הקריירה והוא מדבר על סכומים של 1.5 מליון דולר כבר ויש לו הצעה מספחיה שרוצה אותו מאד. דווקא עם פארגו אם כבר הסיכוי באיזה מקום יותר הגיוני כי הוא צעיר וחולם NBA אז אולי יתפשר על חוזה לעונה במיליון דולר וכו'. צ'אק וסופו דווקא יחפשו את החוזה ארוך ביותר והכלכלי ביותר שהם יכולים לקבל בשביל לנצל את השנה המצויינת שלהם.

אני יכול להבטיח לך דבר אחד - אם סופו עוזב הוא חוזר למה שהוא היה באולימפיאקוס.

אף מועדון איכותי באירופה לא יכול לתת לסופו את החשיפה לכדורסל טוב, ואת המעטפת המכילה והתומכת בו זמנית.
אוברדוביץ' לא יודע ולא ידע איך לבלוע את הצפרדע הזה שנקרא סופו כשיש לו סוללת גבוהים ולא מעניין אותו בשיט המצב רוח שלו.

פנר/אולקר היא איום רציני לקחת את אידסון העונה מסיבה פשוטה - הפיינל 4 יערך באיסטנבול והם ירצו להיות שם.
הם הולכים לשפוך הרבה כסף העונה בקניית שחקנים, ואידסון הוא שחקן מצויין.

אם יש לי בחירה מי להשאיר בין פארגו לאידסון הייתי הולך על צ'אקי.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי מה מכבי » 08 מאי 2011, 16:38

אני מסכים איתך לגביי סופו, אבל כמה פעמים ראית שחקנים ישראלים למשל מגיעים למכבי כשהם יודעים שהם כנראה לא ישחקו? כדיר, גרין, מקל ושות'. אותו הדבר לגביי כמעט כל שחקן בעולם, אם מישהו באולימפייקוס או פנאתנייקוס יחליט לשים 2 מליון יורו על סופו (שרק נבחר לחמישיית העונה ביורוליג והוא גם שחקן מקומי) אתה באמת חושב שסופו יגיד לא רוצה כי לא יתייחסו אלי יפה כמו במכבי? ברור שהוא יקח את הכסף ובמקרה הכי גרוע יחזור לאכול ולהשמין ויחזור בדיוק להיות הפוטנציאל המבוזבז אבל עם הרבה כסף בבנק.
מה מכבי

הודעהעל ידי חנו'ש » 08 מאי 2011, 16:39

מה מכבי כתב:

זה לא יהיה כזה פשוט להוציא את שחורצי ממכבי.
אל תשכח שבניגוד לפארגו וצ'אקי, לשחורצי יש חוזה לעונה הבאה.
גם אם יש סעיפי יציאה כאלו ואחרים, זה בטוח כרוך בפיצויים למינהם.
לא בטוח שזה יהיה כזה משתלם לשחורצי או לקבוצות שיחמדו בו.

2 השחקנים הבעיתיים ביותר בקיץ יהיו פארגו וצ'אקי.
לא יודעת למה, אבל יש לי הרגשה שאת צ'אקי דווקא נצליח לשמור.
את פארגו לעומת זאת... אני בספק גדול.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Mta_atic » 08 מאי 2011, 16:43

מה מכבי כתב:אני מסכים איתך לגביי סופו, אבל כמה פעמים ראית שחקנים ישראלים למשל מגיעים למכבי כשהם יודעים שהם כנראה לא ישחקו? כדיר, גרין, מקל ושות'. אותו הדבר לגביי כמעט כל שחקן בעולם, אם מישהו באולימפייקוס או פנאתנייקוס יחליט לשים 2 מליון יורו על סופו (שרק נבחר לחמישיית העונה ביורוליג והוא גם שחקן מקומי) אתה באמת חושב שסופו יגיד לא רוצה כי לא יתייחסו אלי יפה כמו במכבי? ברור שהוא יקח את הכסף ובמקרה הכי גרוע יחזור לאכול ולהשמין ויחזור בדיוק להיות הפוטנציאל המבוזבז אבל עם הרבה כסף בבנק.

אם נניח שסופו אכן חושב על שני מיליון יורו בבנק ולא על הרמה המקצועית והאישית שלו, אז באמת עדיף לנו שיעבור לפאו.
הרי כל העיקרון בשחקן כמו סופו הוא התפוקה שלו, ואם קבוצה כלשהי מוכנה לזרוק עליו שטרות בלי לוודא שהיא מקבלת תפוקה הולמת, אז זו אך ורק בעיה שלה.

מקצועית - סופו צריך וחייב להישאר במכבי אם הוא רוצה שגרף הקריירה שלו יהיה בנסיקה.
כל דבר אחר פירושו כניעה וחזרה לבינוניות שאפיינה אותו לפני ההגעה למכבי.

חוץ מזה נראה לי שאנחנו סתם טוחנים מים כי הוא כבר התבטא אינספור פעמים שהוא מעוניין להמשיך בקבוצה אם ההנהלה מבחינתה רוצה (והיא כן רוצה).
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי מה מכבי » 08 מאי 2011, 16:45

דיברו על זה שיש לסופו אופציה להתשחרר מהחוזה בסוף השנה. אם זה לא נכון אז כאמור זה לא רלוונטי, אבל אם כן זה סיפור אחר.

לדעתי אחרי הפיינל פור דווקא צ'אק הרבה יותר קשה. יש קבוצה אחת שרוצה אותו, פנרבחצ'ה שגם תארח את הפיינל פור בשנה הבאה. אין לנו כלים להתמודד איתם כלכלית בשום צורה שהיא. אם ההתעניינות שלהם בו היא רצינית ולא רק סיפורים של מו"מ אז אין שום סיכוי להשאיר אותו.
מה מכבי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 מאי 2011, 18:54

באולפן של ONE פיני סיפר שהוא בעצם החתים את צ'אק לפני הפיינל8 של היורוקאפ ואף אחד לא ידע,אז מישהו בפאנל שם אמר ''אז מי אמר שהוא לא חתום כבר בקבוצה אחרת?''..לכו תדעו אם הוא לא צודק..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Shay_uzan ו־16 אורחים