27 מאי 2012, 19:20
שחף כתב:בלאט לא רוצה את שאראס ככה שההצעה של יובל לא ישימה(ואני לא התברתי אליה בכלל).
בלאט לסגנון המשחק שלו מעדיף רכז שיכול לשבור הגנה באחד על אחד. ואין למכבי את מייק באטיסט שיריץ עם שאראס פיק אנד רולים.
27 מאי 2012, 19:22
Cant wait to get back to Brooklyn, NY!! Thank you for all the love and support yellow and blue!!! Yalla Maccabi!!!!!
27 מאי 2012, 19:24
27 מאי 2012, 19:26
27 מאי 2012, 19:26
Holiday_Armadillo כתב:כאילו שלא רציתי שג'יימס יישאר אז הוא היה צריך לעשות את זהCant wait to get back to Brooklyn, NY!! Thank you for all the love and support yellow and blue!!! Yalla Maccabi!!!!!
27 מאי 2012, 19:29
27 מאי 2012, 19:30
27 מאי 2012, 19:32
חנו'ש כתב:מה אתם חושבים באמת על האופציה של ג'אמונט גורדון??
אני אישית לא מתה בכלל על הרעיון, לא סוג השחקנים שאני מתחברת אליהם.
27 מאי 2012, 19:33
חנו'ש כתב:מה אתם חושבים באמת על האופציה של ג'אמונט גורדון??
שחף כתב:הבעיה היא האם החוזה של ג'יימס יהיה ההבדל בין קית' לאנגפורד לדייויד לוגאן, או בין ג'קסון לטייריס רייס...
27 מאי 2012, 19:37
27 מאי 2012, 19:38
yarinsaky כתב:חנו'ש כתב:מה אתם חושבים באמת על האופציה של ג'אמונט גורדון??
ראיתי אותו בציבונה רק, ממה שהתרשמתי סקורר ברמה גבוהה סטייל אנדרסון , רכז אמיתי הרבה הרבה פחות. השאלה לאיזה תפקיד הוא מגיע.
אם זה לתפקיד הסקורר הוא ברמה של מכבי.
אם מצפים שהוא יריץ את מכבי 30 דקות כרכז מוביל אני חושש שתהיה כאן בעייה, אלא אם כן בלאט יכנס לו חזק לראש, הוא מסוגל. ( בעיקר בלאט).
27 מאי 2012, 19:39
27 מאי 2012, 19:39
27 מאי 2012, 19:42
חנו'ש כתב:יוני, שאראס זו אופציה טובה מבחינתך לצד אוחיון-לאנגפורד-הלפרין, אבל אתה עדיין חושב שהוא מתאים אם לאנגפורד לא יישאר פה??
ואגב, אנחנו ממש לא באשכול הנכון...
27 מאי 2012, 19:43
שחף כתב:יוני, פיני אמר דבר נכון על אוחיון שהוא יבחן בשנה הבאה כשקבוצות יתחילו לספור אותו. שפתאום הוא יקבל כל מיני עומאר קוקים שקשה לעבור אותם בצעד ראשון. לגבי יכולות הפיק אנד רול של אליהו, זה נחמד שהוא עושה פיק אנד רול מול הבקעה ואשדוד, אבל מעשית היכולת שלו לסיים מהלכים כאלה מול הלורבקים, הואסקזים והקרסטיצ'ים היא נמוכה מאוד(0 סלי שדה מול ברצלונה בשני המשחקים.0!!!).
27 מאי 2012, 19:44
27 מאי 2012, 19:47
27 מאי 2012, 19:50
שחף כתב:יוני, פיני אמר דבר נכון על אוחיון שהוא יבחן בשנה הבאה כשקבוצות יתחילו לספור אותו. שפתאום הוא יקבל כל מיני עומאר קוקים שקשה לעבור אותם בצעד ראשון. לגבי יכולות הפיק אנד רול של אליהו, זה נחמד שהוא עושה פיק אנד רול מול הבקעה ואשדוד, אבל מעשית היכולת שלו לסיים מהלכים כאלה מול הלורבקים, הואסקזים והקרסטיצ'ים היא נמוכה מאוד(0 סלי שדה מול ברצלונה בשני המשחקים.0!!!).
27 מאי 2012, 19:52
שחף כתב:גורדון ברמת היכולות שלו לא מתקרב לאנדרסון. מבחינה פיזית אנדרסון הוא סוג של לברון ג'יימס באירופה, הבעיה שמבחינה מנטלית ובכל מה שקשור לראש הוא ממש לא שם.
27 מאי 2012, 19:54
jol9 כתב:שחף כתב:יוני, פיני אמר דבר נכון על אוחיון שהוא יבחן בשנה הבאה כשקבוצות יתחילו לספור אותו. שפתאום הוא יקבל כל מיני עומאר קוקים שקשה לעבור אותם בצעד ראשון. לגבי יכולות הפיק אנד רול של אליהו, זה נחמד שהוא עושה פיק אנד רול מול הבקעה ואשדוד, אבל מעשית היכולת שלו לסיים מהלכים כאלה מול הלורבקים, הואסקזים והקרסטיצ'ים היא נמוכה מאוד(0 סלי שדה מול ברצלונה בשני המשחקים.0!!!).
זה לא שאוחיון לא קיבל את הקרדיט. אולי זייפו בהקשר אליו בכל מה שנוגע לקליעה, אבל אם יבסס את הקליעה שלו ויהווה איום בזריקות פנויות, אז יהיה לו עוד יותר קל לעשות
את הדברים שבאים לו טבעי יותר.
הוא גם התמודד בהצלחה מול DD, וזה אחד המבחנים הכי קשים לגארדים ביורוליג.
לגבי אליהו - הוא כבר סיים עשרות פיק אנד רולים מול לורבקים וואסקזים ובהצלחה. העונה הזאת משהו לא התחבר, אבל ראינו כבר גם במדי מכבי וגם במדי קאחה, שלליאור
יש מה למכור מול כל הקבוצות. הוא צריך להשתפר מהעונה הזאת, אין ספק, אבל את היכולת יש לו.