פאקינ איי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פאקינ איי

הודעהעל ידי מתAMסרת » 05 יולי 2012, 06:33

טיקי חוזר כתב:לפי הבנתי לאדון אוחיון יש סעיף של אי כבוד חוזה שאותו מכבי מתכוונת לתבוע בבית הדין לעבודה . את ה200 אלף אוחיון מוכן לשלם לפי המכתב שלו . הוא די במלקוד כקובן לא רוצה לחתום על חוזה רשמי כל עוד הוא תחת חוזה כאז גם אותה נתן לתבוע דרך פיב"א . אם אתם זוכרים שאורלנד סיכם גם בטריאומס וגם בגועל י-ם מכבי המתינה עם השיחרור שלו עד בירור הסופי של העניין .

אכן נראה שיוגב בסוג של מילכוד. הוא אמור להציג היום חוזה חתום, וכזה, לפי התקשורת, אין בידיו. קובאן לא תחתום חוזה כל עוד מכבי תובעת על אי עמידה בחוזה.
אלא אם טיוטת הסיכום תתפוש פה, הוא בבעיה רצינית.
מתAMסרת

הודעהעל ידי קודי » 05 יולי 2012, 06:36

מתAMסרת כתב:
טיקי חוזר כתב:לפי הבנתי לאדון אוחיון יש סעיף של אי כבוד חוזה שאותו מכבי מתכוונת לתבוע בבית הדין לעבודה . את ה200 אלף אוחיון מוכן לשלם לפי המכתב שלו . הוא די במלקוד כקובן לא רוצה לחתום על חוזה רשמי כל עוד הוא תחת חוזה כאז גם אותה נתן לתבוע דרך פיב"א . אם אתם זוכרים שאורלנד סיכם גם בטריאומס וגם בגועל י-ם מכבי המתינה עם השיחרור שלו עד בירור הסופי של העניין .

אכן נראה שיוגב בסוג של מילכוד. הוא אמור להציג היום חוזה חתום, וכזה, לפי התקשורת, אין בידיו. קובאן לא תחתום חוזה כל עוד מכבי תובעת על אי עמידה בחוזה.

אני לא חושב שהוא צריך להציג חוזה דווקא היום, אלא יש שם סעיף כללי שמדבר על הצגת חוזה חתום. הוא היה צריך להודיע (והודיע כבר) שהוא מממש את האופציה ומשתחרר.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי er79 » 05 יולי 2012, 06:38

אני לא בטוח שהודעת שחרור מספיקה. אם מה שמדווח בתקשורת נכון, אזי עד ל-5 ביולי הוא חייב להציג חוזה חתום. הודעת שחרור היא לא חוזה חתום.
er79

הודעהעל ידי קודי » 05 יולי 2012, 06:52

er79 כתב:אני לא בטוח שהודעת שחרור מספיקה. אם מה שמדווח בתקשורת נכון, אזי עד ל-5 ביולי הוא חייב להציג חוזה חתום. הודעת שחרור היא לא חוזה חתום.

מתוך הכתבה של גרינוולד:
"בנוסף לאמור בסעיף 1.1 שלעיל, לשחקן הזכות לסיים את החוזה בסיום עונת 2012/13 (והעונה הזו בלבד), בכפוף לתנאים הבאים:

"1.3.1. השחקן יודיע לקבוצה על רצונו לסיים את החוזה לא יאוחר מהתאריך 5 ביולי 2012.

"1.3.2. השחקן יציג לקבוצה חוזה חתום ומחייב עם קבוצה אחרת, בישראל או בכל מקום אחר בעולם.

"1.3.3. סך של 200 אלף דולר ישולם לקבוצה תמורת שחרור השחקן מהחוזה (שיועבר לקבוצה) לפני או בתאריך 30 ביולי 2012".

כלומר אוחיון לא ידרש להציג חוזה חתום ומחייב עד תאריך מסויים אלא מתי שהוא. עד ל-5 ביולי הוא צריך להודיע על רצונו לסיים את החוזה ועד ה-30 ביולי הוא נדרש לשלם את סכום השחרור. אי אפשר להבין מזה שהוא צריך להראות את החוזה עד ה-5 ביולי אלא אם כבר עד ה-30 ביולי אם בכלל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי er79 » 05 יולי 2012, 07:00

קודי כתב:
er79 כתב:אני לא בטוח שהודעת שחרור מספיקה. אם מה שמדווח בתקשורת נכון, אזי עד ל-5 ביולי הוא חייב להציג חוזה חתום. הודעת שחרור היא לא חוזה חתום.

מתוך הכתבה של גרינוולד:
"בנוסף לאמור בסעיף 1.1 שלעיל, לשחקן הזכות לסיים את החוזה בסיום עונת 2012/13 (והעונה הזו בלבד), בכפוף לתנאים הבאים:

"1.3.1. השחקן יודיע לקבוצה על רצונו לסיים את החוזה לא יאוחר מהתאריך 5 ביולי 2012.

"1.3.2. השחקן יציג לקבוצה חוזה חתום ומחייב עם קבוצה אחרת, בישראל או בכל מקום אחר בעולם.

"1.3.3. סך של 200 אלף דולר ישולם לקבוצה תמורת שחרור השחקן מהחוזה (שיועבר לקבוצה) לפני או בתאריך 30 ביולי 2012".

כלומר אוחיון לא ידרש להציג חוזה חתום ומחייב עד תאריך מסויים אלא מתי שהוא. עד ל-5 ביולי הוא צריך להודיע על רצונו לסיים את החוזה ועד ה-30 ביולי הוא נדרש לשלם את סכום השחרור. אי אפשר להבין מזה שהוא צריך להראות את החוזה עד ה-5 ביולי אלא אם כבר עד ה-30 ביולי אם בכלל.

אוקיי, אם הפרסום של וואלה באמת נכון (ולא ברור לי למה אתרים אחרים התעקשו אחרת) אז הרציו אכן אומר שייתכן והוא יכול להציג את החוזה עד סוף החודש. אז אם כך לא בטוח שנקבל היום איזו תגלית מרעישה בתקשורת. נחכה ונראה.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 05 יולי 2012, 07:02

אין סיכוי שמכבי תקבל יותר מ-200K .
דבר ראשון זה כתוב בחוזה הסכום הזה , דבר שני אף בורר לא יפסוק פיצויי שיותר גבוהה מפי 2 מהחוזה שהיה לשחקן בקבוצה במידה ולא היה סעיף ביי אווט....
אם היה לאוחיון חוזה של 200K אבל עם סעיף שחרור של 500K אז היה סיכויי לקבל את הסכום שבחוזה אבל במצב בקיים מכבי לא תקבל יותר מ-200K ....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 05 יולי 2012, 07:28

כמו שטיקי אמר, אולי במכבי גם בונים לקבל תוספת פיצוי על אי כיבוד חוזה. נחכה ונראה
er79

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 05 יולי 2012, 07:49

אם מכבי היו מסתפקים ב200 אלף הם לא היו פונים לבוררות .
יש כאן נקודה אחרת של הפרעת חוזה קיים והוא בטוח מוגדר באופן ברור . מה עוד שמכבי תפנה בגורמים בארץ ולא בפיבא .
במקרה של פראגו עניין שיחרור לNBA היה בחינם כזה היה התנאי שלו .
במקרה של אוחיון זה 200 אלף דולר ב2013 . ב2012 הוא תחת חוזה במכבי לכן פשוט זה לא יהיה . מבחינתי שיהיה כמה שיותר ארוך או אופציה טובה יותר לקבל פיצוי נואז ביעבור לקובאן יפצע ויגמור את הקריירה כמו שמאמן שלו בפאו - שעד היום רץ אחרי הכסף של יוונים שלא שלנו וגם לא ישלמו לו בחיים .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי er79 » 05 יולי 2012, 08:14

לגבי הבוררות - מכבי רוצה בארץ, אוחיון רוצה בפיב"א. נחכה ונראה מה ייסגר, נראה לי שיוטב לנו אם זה ייסגר בארץ, כי הדיינים של פיב"א כבר הוכיחו פעמים רבות שהם רכיכות (זה לא אומר שפה יהיה טוב יותר, אבל שווה לנסות).
er79

הודעהעל ידי jol9 » 05 יולי 2012, 08:17

Holiday_Armadillo כתב:
er79 כתב:סכום מקובל, אפילו רך יחסית, הייתי אומר. הייתי דורש יותר. יש מצב שקובאן תסכים לשלם לו מקדמה והוא יצא מזה בלי בוררות.

יהיה למכבי מזל אם הם יקבלו אפילו 200K
בדרך כלל נותנים לשחקנים לצאת בלי תשלום כי הבוררות רוב הזמן עם השחקנים

אני חושב ש200K זה לא סכום הקנס, כמו שהיה על פארגו, אלא סכום השחרור מהחוזה, שמקובל על כולם.
לדעתי זה הבייסליין, והשאלה היא האם יתוסף איזשהו סכום על הסכום הזה, וכאן אני מסכים איתך, שהסיכוי לא ממש גבוה לזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 05 יולי 2012, 08:20

קודי כתב:
מתAMסרת כתב:

אני לא חושב שהוא צריך להציג חוזה דווקא היום, אלא יש שם סעיף כללי שמדבר על הצגת חוזה חתום. הוא היה צריך להודיע (והודיע כבר) שהוא מממש את האופציה ומשתחרר.

כמה שהבנתי, גם בנושא הזה יש מחלוקת. מכבי מן הסתם רוצים לראות חוזה חתום, ואוחיון רוצה רק להצהיר שהוא מבקש להשחרר, והוא בעצם כבר עשה זאת אתמול.
האם גם את הסעיף הזה בחוזה היה קשה לנסח באופן חד וברור??
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 05 יולי 2012, 08:40

זה סעיף חד משמעי רק סוכן אירני של אוחיון חושב שכולם מפגרים חוץ ממנו .
מדובר על חוזה חתום אבל הבעיה היא שקובן ככל הנראה לא רוצה להכנס לעסק הזה בגלל שגם אז היא תהיה חסופה לתביעות מצד מכבי גם דרך פיבא וגם דרך יול"ב .
הרי במקרה של הלפרין הכל היה לפי הספר -
להלפרין היה חוזה חתום אבל הוא רצה להשתרג ולשחק בקבוצה אחרת - פנה להנלה לקבלת ההסכמה וסיכום גובה הפיצוי - קיבל או קי אולי שלמו כסף תמורת שיחרור ואז הוא סיכם שם וחתם .
כאן אוחיון יחד עם אירני חושבים שהם מתנהלים מול עמית גל במקרה הטוב .
הרי עם סעיף כזה ברור למה לאדון אחויון למה להמין ליום אחרון בדיוק ? קלטיס סיכם וחתם תוך 48 שעות כולל פרסום רשמי , כאן עם הכל כשר מבחינת אוחון וקובן למה ממתינים ? הוא היה כבר לפני שבועיים לפמות לבוררות בעצמו עם הוא חושב שהוא צודק , לא ?
טיקי חוזר

הודעהעל ידי jol9 » 05 יולי 2012, 08:43

טיקי חוזר כתב:זה סעיף חד משמעי רק סוכן אירני של אוחיון חושב שכולם מפגרים חוץ ממנו .
מדובר על חוזה חתום אבל הבעיה היא שקובן ככל הנראה לא רוצה להכנס לעסק הזה בגלל שגם אז היא תהיה חסופה לתביעות מצד מכבי גם דרך פיבא וגם דרך יול"ב .
הרי במקרה של הלפרין הכל היה לפי הספר -
להלפרין היה חוזה חתום אבל הוא רצה להשתרג ולשחק בקבוצה אחרת - פנה להנלה לקבלת ההסכמה וסיכום גובה הפיצוי - קיבל או קי אולי שלמו כסף תמורת שיחרור ואז הוא סיכם שם וחתם .
כאן אוחיון יחד עם אירני חושבים שהם מתנהלים מול עמית גל במקרה הטוב .
הרי עם סעיף כזה ברור למה לאדון אחויון למה להמין ליום אחרון בדיוק ? קלטיס סיכם וחתם תוך 48 שעות כולל פרסום רשמי , כאן עם הכל כשר מבחינת אוחון וקובן למה ממתינים ? הוא היה כבר לפני שבועיים לפמות לבוררות בעצמו עם הוא חושב שהוא צודק , לא ?

אז מה אתה חושב שיהיה? הרי אוחיון לא אדיוט לגמרי. הוא מבין שאם אין לו קייס, אז עדיף לו להישאר במכבי ולצאת בעונה הבאה.
אני חושב שכן יש לו חוזה חתום, או שהוא בטוח שיהיה לו, ושקובאן היא כאילו לא צד בעניין הזה (למרות שכנראה שהיא כן).

בכל מקרה, את הנעשה אין להשיב. הוא שלח למכבי מכתב רשמי שהוא מעוניין להשתחרר מהחוזה ע"פ הסעיף לכאורה, ומכבי תפנה לבוררות.
במכבי הוא כבר לא יישחק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 05 יולי 2012, 08:57

את האמת שאם את הלפרין עוד היה אפשר להבין כהוא עזב לקבוצה שמשחקת קבוע ביורוליג וגם יחס של הקהל כלפיו היה לא טוב בלי שום צדק אמתי , אוחיון ירק לבאר ששתה ממנו - הרי בנגוד להלפרין ששיחק טוב גם בעתודה וגם בבוגרת - אוחיון היה שחקן ספסל בזירה אירופית . אף אחד לא היה יורק לכיוונו בכלל . מכבי שגם פגע בפפאלוקס כדי לקדם דרעק הקטן הזה .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי argof » 05 יולי 2012, 09:30

משפטית, למכבי יש סיכוי טוב לקבל כפיצוי את ההפרש בין עלות חוזהו של אוחיון לבין עלות חוזהו של גארד חלופי באותה רמת איכות.
מאחר שרמת האיכות ומחיר השחקן החלופי נתונים לפרשנות, ומאחר שהנטייה בבתי הדין היא לעול לא "לקרוע" לעובד את הצורה, סביר שהפיצוי יהיה סדר גודל של 300-500K.
argof

הודעהעל ידי jol9 » 05 יולי 2012, 09:31

טיקי חוזר כתב:את האמת שאם את הלפרין עוד היה אפשר להבין כהוא עזב לקבוצה שמשחקת קבוע ביורוליג וגם יחס של הקהל כלפיו היה לא טוב בלי שום צדק אמתי , אוחיון ירק לבאר ששתה ממנו - הרי בנגוד להלפרין ששיחק טוב גם בעתודה וגם בבוגרת - אוחיון היה שחקן ספסל בזירה אירופית . אף אחד לא היה יורק לכיוונו בכלל . מכבי שגם פגע בפפאלוקס כדי לקדם דרעק הקטן הזה .

זה נכון, אבל זה כבר מים מתחת לגשר.
אין ספק שמה שהוא קיבל השנה ממכבי, מבלאט ומפפלוקאס, זה שווה הרבה יותר מכסף.
בהשאלה לעולם ההייטק, זה כמו שמהנדס תוכנה צעיר יעשה את ההשתלמות שלו אצל סטיב ג'ובס ז"ל, או אצל צוקרברג...

כתבתי כבר בפוסט אחר שמעניין אותי לדעת מה יקרה עם אוחיון, אם לא יילך לו שם...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי airi » 05 יולי 2012, 15:20

לאור ההחתמה של יותם..לנסברג..ואולי עוד רכז ישראלי אני בדיעה שיש לשחרר את יוגב אוחריון :dance4 תמורת פיצוי הולם ולומר לו שלום ולא להתראת..
לא צריך טובות...
אני אישית בטח לא רוצה לראות אותו במכבי..
airi

הודעהעל ידי ankram » 05 יולי 2012, 16:28

היתה לי הרבה סימפטיה לבחור - שילך קיבינימאט (שזה פחות או יותר המקום שאליו הוא הולך)
במכבי החריון יותר לא יגיע , ותוך חצי שנה הוא ימצא את עצמו עם חשבון מנופח ודקות משחק של רגב פנאן.

לא רוצה לראות אותו פה יותר - עכברון כפוי טובה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 05 יולי 2012, 16:44

ankram כתב:היתה לי הרבה סימפטיה לבחור - שילך קיבינימאט (שזה פחות או יותר המקום שאליו הוא הולך)
במכבי החריון יותר לא יגיע , ותוך חצי שנה הוא ימצא את עצמו עם חשבון מנופח ודקות משחק של רגב פנאן.

לא רוצה לראות אותו פה יותר - עכברון כפוי טובה.

ברוכים השבים... :bigsmile3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 06 יולי 2012, 05:42

השה התמים חזר לארץ ולא יודע מכלום...

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 23733.html

אני כל כך שונא אנשים פחדנים שמסתתרים מאחורי סוכנים/מקורבים/עורכי דין/יועצים. שיקום כמו גבר ויאמר ״אני לא רוצה לשחק במכבי״. אני אמנם לא יאהב אותו ואשרוק לו בוז אבל קצת יותר אעריך אותו. מה? הכריחו אותו לנסוע לרוסיה? הכריחו אותו לסכם עם קובאן? הכריחו אותו לשלוח מכתב על רצונו לעזוב את מכבי?
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל, מרסר ו־33 אורחים