פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
31 אוקטובר 2012, 20:25
היה מיותר. לא מתאים לרונדו, לא זוכר אותו עושה דברים כאלה בעבר. אולי סוג של פייבק על התאקל ביניהם בסדרת הפלייאוף לפני שנתיים, כשרונדו נפצע במרפק. הם לא אוהבים אחד את השני.
31 אוקטובר 2012, 20:27
בכלל נראה שהסלטיקס לא אוהבים את וויד ולברון, יותר מדי פאולים קשים בשנים האחרונות..
אני זוכר את הפאוול של פירס על לברון בקליבלנד שלברון צעק על אמא שלו שתשב כי היא צעקה על פירס..
31 אוקטובר 2012, 20:39
טוב שיש יריבות וזה נהיה פיזי. אבל זה כלום לעומת מה שהיה פעם, לפני שסטרן הפך את NBA ל-family friendly.
31 אוקטובר 2012, 21:11
misha כתב:היה מיותר. לא מתאים לרונדו, לא זוכר אותו עושה דברים כאלה בעבר. אולי סוג של פייבק על התאקל ביניהם בסדרת הפלייאוף לפני שנתיים, כשרונדו נפצע במרפק. הם לא אוהבים אחד את השני.
שתי הקבוצות לא שיחקו הגנה. רונדו שהגיע לליגה בתור סטופר הגנתי פשוט לא שומר. עם כל הכבוד לעבירה שעשה על ווייד, איך הוא נותן לווייד לעבור אותו כאילו הוא לא נמצא שם? אולי במקום להתעסק בכדרורים מאחורי הגב, הוא יואיל בטובו גם לשמור? גם קורטני לי והג'ט לא משחקים הגנה. ווייד ברח להם בבק דור לאורך כל המשחק.
הלייקרס לא הולכים לשום מקום בלי סטיב נאש. שום מאמן לא ישנה את זה.
31 אוקטובר 2012, 21:21
roy1000 כתב:misha כתב:היה מיותר. לא מתאים לרונדו, לא זוכר אותו עושה דברים כאלה בעבר. אולי סוג של פייבק על התאקל ביניהם בסדרת הפלייאוף לפני שנתיים, כשרונדו נפצע במרפק. הם לא אוהבים אחד את השני.
שתי הקבוצות לא שיחקו הגנה. רונדו שהגיע לליגה בתור סטופר הגנתי פשוט לא שומר. עם כל הכבוד לעבירה שעשה על ווייד, איך הוא נותן לווייד לעבור אותו כאילו הוא לא נמצא שם? אולי במקום להתעסק בכדרורים מאחורי הגב, הוא יואיל בטובו גם לשמור? גם קורטני לי והג'ט לא משחקים הגנה. ווייד ברח להם בבק דור לאורך כל המשחק.
הלייקרס לא הולכים לשום מקום בלי סטיב נאש. שום מאמן לא ישנה את זה.
רונדו מתחיל לשמור באמת כשהוא מריח את הפלייאוף, קורטני לי תמיד היה שומר טוב. כל הקבוצה בירוק הייתה זוועתית בהגנה, התיאום עדיין לא מספיק טוב. האיש המושלם לשמור את וויד אצל הסלטיקס הוא בראדלי, הוא היה מאוד חסר בפלייאוף.
זה לא רק נאש, צריך לבנות את כל הכימיה של הקבוצה מחדש (שילוב של נאש-קובי, לרצות את הווארד, מעמד של גאסול שהפך לאופציה רביעית ואולי עדיף שיעלה מספל וכו'..) וגם הסגנון הנוכחי לא בטוח שמתאים להם.
31 אוקטובר 2012, 21:37
misha כתב:רונדו מתחיל לשמור באמת כשהוא מריח את הפלייאוף, קורטני לי תמיד היה שומר טוב. כל הקבוצה בירוק הייתה זוועתית בהגנה, התיאום עדיין לא מספיק טוב. האיש המושלם לשמור את וויד אצל הסלטיקס הוא בראדלי, הוא היה מאוד חסר בפלייאוף.
זה לא רק נאש, צריך לבנות את כל הכימיה של הקבוצה מחדש (שילוב של נאש-קובי, לרצות את הווארד, מעמד של גאסול שהפך לאופציה רביעית ואולי עדיף שיעלה מספל וכו'..) וגם הסגנון הנוכחי לא בטוח שמתאים להם.
קורטני לי היה שומר טוב באורלנדו, אבל לא כל כך ביוסטון. הסלטיקס חייבים את בראדלי בחזרה בשביל לייצב את ההגנה. ווייד לא נמצא בכושר טוב במיוחד והוא עשה את רוב הנקודות שלו מחוסר תשומת לב מחריד של ההגנה של בוסטון.
כרגע לא ברור אם ללייקרס יש את הכישרון שחשבו שיש שם - ארטסט נראה כמו בדיחה, גאסול עדיין שחקן מצויין, אבל הוא כבר שנתיים במגמת ירידה, ונאש פשוט נראה זקן. דווקא הווארד נראה טוב אחרי הפציעה.
31 אוקטובר 2012, 21:42
עוד חדשות רעות לניקס - אמארה הולך לניתוח בברך הפצועה וייעדר חודשיים. אין לבחור הזה מזל.
31 אוקטובר 2012, 21:49
roy1000 כתב:misha כתב:רונדו מתחיל לשמור באמת כשהוא מריח את הפלייאוף, קורטני לי תמיד היה שומר טוב. כל הקבוצה בירוק הייתה זוועתית בהגנה, התיאום עדיין לא מספיק טוב. האיש המושלם לשמור את וויד אצל הסלטיקס הוא בראדלי, הוא היה מאוד חסר בפלייאוף.
קורטני לי היה שומר טוב באורלנדו, אבל לא כל כך ביוסטון. הסלטיקס חייבים את בראדלי בחזרה בשביל לייצב את ההגנה. ווייד לא נמצא בכושר טוב במיוחד והוא עשה את רוב הנקודות שלו מחוסר תשומת לב מחריד של ההגנה של בוסטון.
כרגע לא ברור אם ללייקרס יש את הכישרון שחשבו שיש שם - ארטסט נראה כמו בדיחה, גאסול עדיין שחקן מצויין, אבל הוא כבר שנתיים במגמת ירידה, ונאש פשוט נראה זקן. דווקא הווארד נראה טוב אחרי הפציעה.
גם ביוסטון הוא היה בסדר. אתמול זה לא היה רק מישהו אחד אשם, ההגנה הקבוצתית כולה חרקה. בראדלי צפוי לחזור בקרוב, אבל היעדרותו לא צריכה להיות תירוץ לספיגת 120 נק'.
אולי הם העריכו את עצמם יותר מדי אבל עדיין יש שם מספיק חומר לקבוצה טובה, גם אם חלק מהשחקנים בירידה. ופה המאמן נכנס לתמונה. היו צריכים מישהו עם יותר ניסיון, מוניטין וכוח ממייק בראון, שתמיד נראה לי סוג של עוזר מאמן ששודרג טרם הזמן.
31 אוקטובר 2012, 21:50
אמארה בכלל איבד את זה, אני זוכר שפעם הוא היה חיית רחבה, שחקן של הרבה כוח מתפרץ ברחבה והרבה קונטקט ואנד וואנים..
מאז המעבר לניקס הוא איבד אתלטיות ופיזיות, הלך קצת אחורה ומשחק בעיקר מחוץ לצבע..
חבל עם כל הפציעות האלה..
31 אוקטובר 2012, 21:55
לא ברור לי מה מורי מנסה לעשות ביוסטון. הקובוצה שיש לו עכשיו היא קבוצה שתתנדנד סביב הלוטרי הגבוה. הוא נתן להארדן חוזה מקסימום ונשאר בלי שום נכסים משמעותיים לטרייד.
מורי כל הזמן עושה טריידים, וכל הזמן נשאר בדיוק באותו המקום.
31 אוקטובר 2012, 22:00
דרך אגב היום יש בערוץ 60 מפגש מרתק בין הטריו הותיק מטקסס לבין eyebrow..
31 אוקטובר 2012, 22:06
roy1000 כתב:לא ברור לי מה מורי מנסה לעשות ביוסטון. הקובוצה שיש לו עכשיו היא קבוצה שתתנדנד סביב הלוטרי הגבוה. הוא נתן להארדן חוזה מקסימום ונשאר בלי שום נכסים משמעותיים לטרייד.
יהיה להם כסף לעוד חוזה מקסימום בקיץ הבא. הוא כנראה מתכנן על פרי אייג'נט כזה או אחר.
31 אוקטובר 2012, 22:19
misha כתב:roy1000 כתב:לא ברור לי מה מורי מנסה לעשות ביוסטון. הקובוצה שיש לו עכשיו היא קבוצה שתתנדנד סביב הלוטרי הגבוה. הוא נתן להארדן חוזה מקסימום ונשאר בלי שום נכסים משמעותיים לטרייד.
יהיה להם כסף לעוד חוזה מקסימום בקיץ הבא. הוא כנראה מתכנן על פרי אייג'נט כזה או אחר.
על מי הם כבר ילכו?
בטח הווארד ופול יאריכו חוזים, אותו דבר איגואדלה, מי נשאר? פול מילסאפ?
ממש לא שווה קבוצה כ״כ גרועה עם קו קדמי הכי מזעזע שנראה בעשור האחרון בליגה, ואפילו בחירות דראפט לא יצא להם מזה שהם יעמידו השנה את המאזן הגרוע בליגה..
תזכירו לי מי בא בתמורה לסקולה?
31 אוקטובר 2012, 23:02
misha כתב:http://www.hoopsworld.com/2013-nba-free-agents/
הימור שלי - ג'וש סמית' אבל יש עוד אופציות.
ג'וש סמית' לא שווה חוזה מקסימום, אבל אין לי ספק שמורי ייתן לו את זה.
לאן בדיוק תגיע קבוצה עם סמית'/הארדן/לין ואסיק (שיעלו ביחד למעלה מ- 60 מליון ב- 2014)? לסיבוב ראשון בפלייאוף?
31 אוקטובר 2012, 23:18
קבוצה כמו יוסטון צריכה לשלם קצת יותר כדי למשוך כוכבים. אולי גם ביינום יהיה אופציה אם יצליח להישאר בריא העונה.
בסוף 2014-2015 יהיו לו חוזים נגמרים של לין ואסיק ל-15 מיליון כל אחד שאפשר יהיה לעשות איתם משהו. חוץ מזה, לא נראה לי שיש להם יומרות לאליפות בזמן הקרוב בכל מקרה.
31 אוקטובר 2012, 23:30
LIAV10 כתב:אמארה בכלל איבד את זה, אני זוכר שפעם הוא היה חיית רחבה, שחקן של הרבה כוח מתפרץ ברחבה והרבה קונטקט ואנד וואנים..
מאז המעבר לניקס הוא איבד אתלטיות ופיזיות, הלך קצת אחורה ומשחק בעיקר מחוץ לצבע..
חבל עם כל הפציעות האלה..
זה מאז שהוא גילה שהוא יהודי
01 נובמבר 2012, 00:09
יש עכשיו את סן אנטוניו נגד ניו אורלינס
הזדמנות לראות את אנתוני דיוויס בפעולה(בטח לא משחק ראשון קל כשאתה נגד טים דאנקן)
עריכה:
סיים את המשחק בסוף עם 21 נקודות ו-7 ריבאונדים אבל אחרי משחק צמוד בסוף סן אנטוניו ניצחו
יוסטון ניצחה את דטרויט
לין עם 12 נקודות ו-8 אסיסטים
הארדן עם 37 נקודות, 6 ריבאונדים ו-12 אסיסטים
אסיק עם 12 נקודות ו-9 ריבאונדים
צ'נדלר פרסונס עם 11 נקודות, 7 ריבאונדים ו-6 אסיסטים
מרכוס מוריס עם 6 נקודות ו-7 ריבאונדים
דלפינו עם 15 נקודות ו-7 ריבאונדים
גרג סמית' עם 15 נקודות ו-5 ריבאונדים
נראים קבוצה מאוד מאוזנת
01 נובמבר 2012, 09:05
הלייקרס מפסידים שוב, הפעם לפורטלנד, למרות משחק מפלצתי של הווארד. נאש נפצע ועזב את המשחק ברבע השני.
קובי, הווארד ופאו קלעו 79 מתוך 106 של הלייקרס.
01 נובמבר 2012, 09:29
החוזים המשוגעים חוזרים ל- NBA:
טורונטו נותנים לדרוזאן 42 מליון ל- 4 שנים.
הבולס נותנים לפאקינג טאג' גיבסון 38 מליון ל- 4 שנים.