פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ההכנות לעונה הבאה

01 אפריל 2014, 12:39

פארגו לא יהיה לבד. יהיו לידו שחקנים טובים, שחלקם צעירים וחלקם כוכבי ליגה חסרי ניסיון יורוליג, אבל יש להם יותר שכל ויותר אנרגיות מכל פחון מהיורוקאפ שיגיע אלינו. שוב אני אומר, פארגו לבדו, עם אוחיון, ועוד תוספות בעמדה 2, זה כבר קו אחורי טוב יותר. למיטב זכרוני היקמן עולה פחות מחצי מליון, אבל זה כבר להתווכח על זוטות. לגבי דאנקן, נחכה ונראה, לדעתי אם זה יהיה חצי מליון מחימקי (קשה לי להאמין שזה יקרה) או 350-400 אלף ממכבי, הוא יבחר בהצעה של מכבי בלי היסוס.

01 אפריל 2014, 13:04

לגבי דאנקן - בסכומים של 350 - 400 גם ירושלים תהיה בתמונה. בכל מקרה, אני די בטוח שאחרי העונה הנוכחית, הוא יקבל הצעות גבוהות יותר מקבוצות באירופה (ולא רק חימקי). שחקני טופ יורוקאפ מקבלים סביב החצי מליון וזה מה שהוא יקבל לדעתי.

01 אפריל 2014, 14:55

roy1000 כתב:לגבי דאנקן - בסכומים של 350 - 400 גם ירושלים תהיה בתמונה. בכל מקרה, אני די בטוח שאחרי העונה הנוכחית, הוא יקבל הצעות גבוהות יותר מקבוצות באירופה (ולא רק חימקי). שחקני טופ יורוקאפ מקבלים סביב החצי מליון וזה מה שהוא יקבל לדעתי.

לגבי ירושלים, זה נכון. לצערי בעונה הבאה על כל שחקן שמכבי תרצה היא תוכל להתמודד ואף להציע הצעות גבוהות יותר. אם כבר, ירושלים מאיימת על מכבי יותר מחימקי בהחתמת דאנקן, אבל נחכה ונראה.

01 אפריל 2014, 23:42

צריך להביא את דובלייביץ' מולנסיה. 4-5 עם קליעה לשלוש, אחלה שחקן.

01 אפריל 2014, 23:50

felix_r כתב:צריך להביא את דובלייביץ' מולנסיה. 4-5 עם קליעה לשלוש, אחלה שחקן.

אני דווקא מתלהב יותר מג'סטין דולמן. נראה כמו קיינר-מדלי משופר.

01 אפריל 2014, 23:54

בכיף, אבל הוא נורא יקר.

01 אפריל 2014, 23:56

שמואל1 כתב:

אני דווקא מתלהב יותר מג'סטין דולמן. נראה כמו קיינר-מדלי משופר.

גם דואלמן שחקן טוב, אבל אני לא יודע עם צריך להשקיע הרבה כסף בשחקן בעמדה 4

02 אפריל 2014, 08:01

כמה דברים שאני חושב שצריך לעשות לקראת עונה הבאה
דבר ראשון להעיף את היקמן ורייס אני לא מתכוון להריחב ממש עליהם כולם פה כבר טחנו מספיק וכולנו מבינים שזה לא לרמה של מכבי.
במקום שניהם מביא רכז איכותי אחד - פארגו שיתפקד לצידו של אוחיון(יכולים לשחק ביחד וגם כמחליפים אחד של השני)
לצד שניהם מביא הייתי מביא את גמון גורדון מאפס או הולך על הימור מהליגה שלנו סטייל קרלון בראון
לגבי פוורודים משאיר את הקיים פניני סמית בלו לאנדסברג, אינגלס OUT
אליהם אני מוסיף שחקן איכותי שיכול לשחק בשתי עמדות 4-5 גם כדי לחסוך עוד זר לעמדה 5 וגם כי אני חושב שסופו וטיוס ושחקן שמתגבר אותם מעמדה 4 זה מספיק.
אוחיון ארד הררי
פארגו קרלון בראון
סמית פניני לאנדסברג
דאנקן בלו בן אלטיט
סופו טיוס
5 זרים איכותיים בלי ספק לא צריך יותר מזה, סגל שיתן אפשרות גם לישראלים הצעירים לשחק הררי ואלטיט, דאנקן יכול לצליח כמו מוריס בזמנו אבל גם יכול להיכשל אבל יש לי תחושה טובה לגביו

02 אפריל 2014, 08:25

לגבי קרלון בראון - הוא באמת שחקן מצויין, אבל יש לו אופי של רול-פלייר ולא של שחקן מוביל. כלומר, הוא שחקן שיכול לשחק לצד סקורר גדול כמו פארגו, אבל לא לצד אוחיון. יש סיכון לא קטן בהחתמה של שחקן כזה בתור מחליף כמעט יחידי בקו האחורי.

02 אפריל 2014, 08:31

קודם כל ברור לך שאי אפשר להסתמך על הררי כרכז מחליף, או כגארד ברוטציה ליורוליג. הוא עדיין נער פוסטר ואין צורך להתאבד. את דעתי על פארגו כבר אמרתי, אני לא חושב שהוא ואוחיון צריכים להיות יחד בחמישייה. לדעתי עדיף שאוחיון יהיה המחליף שלו. אני גם מוכן לטובת שיקולי תקציב ועלויות להביא את בראון כדי לפנות כסף לשחקנים בקליבר של פארגו, אבל אני לא חושב שבראון עוד יכול לשמש כגארד פותח. קשה לי לדעת בשלב זה. הרעיון צריך להיות מבוסס על החתמתו כמחליף. אם הוא יפתיע ויוכיח שמקומו בחמישייה מה טוב, אבל מכבי חייבת לשקול גם להביא סקנד גארד לעמדה 2 לצד פארגו, עדיף לדעתי קלעי איכותי. בעמדה 3 כן הייתי מהמר על סמית', אבל דונטה ולא דווין. מטיוס כבר ירד לי החשק. הייתי מנסה להביא את פישר.

02 אפריל 2014, 15:04

תכנית הגיבוי של מכבי תל אביב לדיוויד בלאט
ההנהלה כבר חושבת על העונה הבאה. בין האפשרויות אם המאמן יעזוב: מינוי של שמיר כמאמן וגרשון לתפקיד מנהל מקצועי. אכזבה מג'ו אינגלס שצפוי לעזוב, עתידם של טייריס רייס וריקי היקמן בספק. לנדסברג וטיוס יקבלו קרדיט לעונה נוספת

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2734740

העונה הבאה מריחה כמו עוד כישלון מוחלט...
שמיר וגרשון ביחד? זה נראה יותר גרוע מקטש שרף.
לפי הכתבה נשמע שמכבי מרוצים מריקי היקמן, והוא לא ימשיך רק בגלל שיש לו הצעות גבוהות יותר באירופה :throwup2
גם לגבי טייריס רייס לא הגיעו להחלטה. איך זה הגיוני? כבר באוקטובר היו צריכים להגיע להחלטה ולזרוק אותו לכל הרוחות.

02 אפריל 2014, 15:07

שמיר+ פיני זאת אופציה לא רעה בכלל.

02 אפריל 2014, 15:10

MTA2311 כתב:שמיר+ פיני זאת אופציה לא רעה בכלל.

זה בחיים לא יעבוד.
שמיר לא יוכל לעבוד כמאמן ראשי כשיש מעליו את פיני גרשון, כמו עודד קטש.
איך אפשר לתפקד כשאתה יודע שבכל רגע יכולים לפטר אותך ולהנחית על ראשך את פיני?
רעיון הג'נרל מנג'ר נוסה כבר כמה פעמים ואף לא הצליח. מספיק יש לנו את ניקולה וויצ'יץ' שהוא סוג של מנהל מקצועי. לא צריך עוד אחד.

02 אפריל 2014, 15:12

שמואל1 כתב:

זה בחיים לא יעבוד.
רעיון הג'נרל מנג'ר נוסה כבר כמה פעמים ואף לא הצליח. מספיק יש לנו את ניקולה וויצ'יץ' שהוא סוג של מנהל מקצועי. לא צריך עוד אחד.

זה עבד בחולון.
מן הסתם הפעם תהיה הגדרת סמכויות ברורה יותר. זה עובד בכל העולם, בכל ענפי הספורט, ואין שום סיבה שזה לא יעבוד במכבי.

02 אפריל 2014, 15:31

MTA2311 כתב:
שמואל1 כתב:

זה בחיים לא יעבוד.

זה עבד בחולון.
מן הסתם הפעם תהיה הגדרת סמכויות ברורה יותר. זה עובד בכל העולם, בכל ענפי הספורט, ואין שום סיבה שזה לא יעבוד במכבי.

מכבי היא לא חולון.
וחוץ מזה אני לא מחזיק מדן שמיר בכלל כמאמן ראשי. אם המהלך הזה ייצא לפועל, תוך חודש הוא עף ופיני מחליף אותו.

02 אפריל 2014, 15:38

קודם כל טוב לדעת שגודס כנראה לא יהיה המאמן
שמיר ופיני יכול להיות שילוב טוב ואני דווקא בעד

02 אפריל 2014, 15:41

נו, אז אם הוא לא יהיה טוב פיני יחליף אותו. איך זה סידור כל כך רע?

כמובן שגם אין סיבה לא להחזיק מדן שמיר. מאמן צעיר שעשה דברים יפים בקריירה הלא ארוכה שלו. אין ספק שגם שנה אצל מסינה לימדה אותו המון.
מכבי צריכה ללכת לכיוון של מנהל מקצועי\gm. זה אמור להיות ברור לכולם.

02 אפריל 2014, 16:08

ציוות של פיני ושמיר נשמע נהדר מבחינה מקצועית, אין מה לעשות אבל הציוות בלאט וגודס צריך לסיים, נתנו עונות יפות יותר או פחות, זכרונות יפים יותר או פחות, אבל מיצו את עצמם, אני לא חושב שיש הרבה שגם היום חושבים שבלאט וגודס צריכים להישאר, אבל השאלה היא כמה יעלה ציוות כזה, לדעתי יותר מגודס+בלאט..

02 אפריל 2014, 16:33

MTA2311 כתב:נו, אז אם הוא לא יהיה טוב פיני יחליף אותו. איך זה סידור כל כך רע?

כמובן שגם אין סיבה לא להחזיק מדן שמיר. מאמן צעיר שעשה דברים יפים בקריירה הלא ארוכה שלו. אין ספק שגם שנה אצל מסינה לימדה אותו המון.
מכבי צריכה ללכת לכיוון של מנהל מקצועי\gm. זה אמור להיות ברור לכולם.

זה סידור רע כי זה מתכון ידוע מראש לכישלון, סכסוכים ומצבים לא נעימים.
מכבי צריכה יציבות, היא זקוקה למאמן ראשי שיודע שיש לו שקט ולא שעומדים להנחית מחליף על ראשו אחרי חודש.
מה דן שמיר עשה בקריירה שלו? אני אעזור לך- שום דבר חוץ מגביע עם ירושלים. זה שהוא עוזר מאמן של מסינה לא עושה ממנו יותר מידי. הוא גם היה עוזר של בלאט בדינמו ושל פיני גרשון במכבי. אז מה?

02 אפריל 2014, 16:41

ידוע מראש רק לך שמואל, וזה כמובן לא שווה הרבה בשביל אף אחד פה.
בכל העולם יש מנהל מקצועי מעל המאמן, ובאף מקום המאמן לא חושש למקומו. גם פה זה לא יהיה המצב. פיני נמצא במקום אחר בחיים שלו.
דן שמיר הוא מאמן צעיר ומוכשר שאולי לא זכה בהרבה תארים(קטש זכה באליפות, אולי נביא אותו? אולי את דורסמן?), אבל הוא בהחלט ראוי לקבל צ'אנס במכבי. על חוסר הנסיון שלו ברמות האלה פיני יחפה. אם אתה לא מבין איך להיות עוזר של שלושה מאמנים טובים כמו פיני, מסינה ובלאט, משפר אותך בתור מאמן, אז גם הדיון הזה בינינו הפך למיותר.
נושא נעול