ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס חתם רשמית בחימקי, היקמן בפנר'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים הרשמי V2

הודעהעל ידי itay92 » 29 יוני 2014, 18:22

קודי כתב:
itay92 כתב:ומי אמר שפרנקו היה המועמד המוביל של גודס?
אולי בגלל זה הוא לא קיבל פניה...
זה שאתם פה בפורום מעדיפים את פרנקו לא אומר שהוא המועמד המוביל והמתאים,מטעם אנשי מכבי.

קודם כל, אם היה מועד אחר שגודס העדיף הוא כבר היה חותם מזמן ואין לי ספק שכל אחד במכבי היה מעדיף את פרנקו החד והנמרץ על פני גינזבורג האנמי. מעבר לכך, עצוב לומר אבל מאז שהצעירים מנהלים את העניינים כל מה שקורה במכבי דולף החוצה. אני לא זוכר החתמה בשנים האחרונות שלא היו ידיעות שהודלפו לגביה קודם לכן.

א - יכול להיות שלגודס יש כמה מועמדים שהוא חשב עליהם ולמרות אולי שיש לו מועדפים הוא רצה לשמוע את כולם? למשל הוא נפגש עם ליובין ביום שישי הזה אם אני לא טועה.
ב - מאיפה הקביעה שפרנקו נמרץ וגינזבורג אנמי? אתה היית בחדרי הלבשה של שתי הקבוצות שאתה יודע לקבוע בכזאת נחרצות? אתה יודע איך וכמה שניהם עובדים מחוץ לזמן המשחק?
אני לא אומר שאתה טועה אבל לא נראה לי שאתה יודע את כל הפרטים במיוחד על גינזבורג שמאמן כבר כמה שנים טובות בצ'כיה.
itay92

הודעהעל ידי קודי » 29 יוני 2014, 18:27

itay92 כתב:
קודי כתב:
itay92 כתב:ומי אמר שפרנקו היה המועמד המוביל של גודס?
אולי בגלל זה הוא לא קיבל פניה...
זה שאתם פה בפורום מעדיפים את פרנקו לא אומר שהוא המועמד המוביל והמתאים,מטעם אנשי מכבי.

קודם כל, אם היה מועד אחר שגודס העדיף הוא כבר היה חותם מזמן ואין לי ספק שכל אחד במכבי היה מעדיף את פרנקו החד והנמרץ על פני גינזבורג האנמי. מעבר לכך, עצוב לומר אבל מאז שהצעירים מנהלים את העניינים כל מה שקורה במכבי דולף החוצה. אני לא זוכר החתמה בשנים האחרונות שלא היו ידיעות שהודלפו לגביה קודם לכן.

א - יכול להיות שלגודס יש כמה מועמדים שהוא חשב עליהם ולמרות אולי שיש לו מועדפים הוא רצה לשמוע את כולם? למשל הוא נפגש עם ליובין ביום שישי הזה אם אני לא טועה.
ב - מאיפה הקביעה שפרנקו נמרץ וגינזבורג אנמי? אתה היית בחדרי הלבשה של שתי הקבוצות שאתה יודע לקבוע בכזאת נחרצות? אתה יודע איך וכמה שניהם עובדים מחוץ לזמן המשחק?
אני לא אומר שאתה טועה אבל לא נראה לי שאתה יודע את כל הפרטים במיוחד על גינזבורג שמאמן כבר כמה שנים טובות בצ'כיה.

א - הוא נפגש עם ליובין אחרי שפרנקו נפל. בכל מקרה, אם הוא היה מעדיף את ליובין אז כנראה שהוא כבר היה חותם או לפחות המועמד המוביל.
ב - את הנמרצות של פרנקו אפשר לראות ולא צריך להיות גאון גדול בשביל זה. עוד כשהוא אימן בארץ גינזבורג היה אנמי וכך גם היה כשהגיע לכאן עם נימברוק.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 29 יוני 2014, 18:33

זה לא הפריע לגינזבור האנמי לנצח את דרוקר כ17 נק' במשחק חוץ. אנמי לא אנמי הוא לא הולך להיות מאמן ראשי . גם אפי נרמרץ ומה זה שווה בדיוק ?
טיקי חוזר

הודעהעל ידי קודי » 29 יוני 2014, 18:39

טיקי חוזר כתב:זה לא הפריע לגינזבור האנמי לנצח את דרוקר כ17 נק' במשחק חוץ. אנמי לא אנמי הוא לא הולך להיות מאמן ראשי . גם אפי נרמרץ ומה זה שווה בדיוק ?

לא אמרתי שגינזבורג הוא בחירה רעה ואני גם חושב שמכל האופציות שהוזכרו אחרי דני פרנקו הוא הכי סביר. הוא עדיין פחות טוב מפרנקו אבל הבעיה הגדולה היא לא בעמדת העוזר אלא במאמן הראשי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 29 יוני 2014, 18:47

נחיה ונראה . אפשר לחשוב איזה השגים היו לבלאט בגליל ? מגיע לו צ'אנס . שנים תחת בלאט ופיני שוות משהו . מכבי כבר החתימה בעבר מאמנים שהם אנרגטים כמו אפי ו"סמלים " כמו קטש שבכל הזדמות מזכיר כמה הוא סבל במכבי . כבר התחלתי להרגיש שפציע שלו היתה מה' .:
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 71739.html
אחד חביב קלפים וסנוקר מדבר על עבודה קשה .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי jol9 » 29 יוני 2014, 18:49

שמואל1 כתב:כנראה זאת דרישה הראשונית שלו. מאמין שיהיה אפשר לסגור איתו עבור 450K.

900 אלף ברוטו לסנטר שלישי מחליף, שכבר נמצא הרבה מעבר לשיאו...

נשמע כמו דיל טוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 29 יוני 2014, 18:51

LIAV10 כתב:מכבי מתחילת הקיץ עושים את כל המהלכים הלא נכונים.

ליאב, אני חייב לציין שזה נסיון קצת פתטי לנאחס את עונת המלפפונים...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 יוני 2014, 18:54

אפילו לא חשבתי על זה, זאת פשוט האמת.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קודי » 29 יוני 2014, 18:57

jol9 כתב:

נשמע כמו דיל טוב.

לא עדיף כבר אלטיט בפחות מרבע מהסכום ושההפרש יממן את חוזה ארוך טווח לטיוס ועוד ישאר עודף?
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 29 יוני 2014, 19:16

er79 כתב:
felix_r כתב:
er79 כתב:
felix_r כתב:
er79 כתב:פשוט בושה. פרנקו מאמן מצויין, פי אלף יותר טוב מגינזבורג שעל סף סיכום, ויכול להיות גם אלטרנטיבה לגודס אם האחרון יזייף. חבל

איך הגעת למסקנה הזאת?

Common sense

באמת? מעניין איך ההגיון הזה שלך עובד ואיך בדיוק הוא אמר לך שפרנקו מאמן פי אלף יותר טוב מגינזבורג

ההיגיון שלי מכיר אותו מהשנים שאימן בליגה, לא הותיר חותם, חסר כריזמה, לפרנקו יש יותר כישרון. וגם לקחת אליפות בצ'כיה זה לא משהו שאני אמור להתרשם ממנו. אבל בגדול זה לא כך כך משנה, זו עמדת העוזר. אני פשוט חושב שפרנקו יכול להיות מאמן עתידי במכבי, גינזבורג לא

גינזבורג לקח קבוצה צ'כית אנונימית עם תקציב של הפועל אשקלון ועשה ממנה קבוצה מוכרת באירופה, קבוצה שבכל עונה מופיעה בצורה מכובדת מאוד ביורוקאפ, ולפעמים גם במוקדמות היורוליג, שם הוא העיף את חימקי מוסקבה (לה תקציב גדול מזה של מכבי).

ומה בדיוק עשה פרנקו? מישהו מכיר אותו? מישהו שמע עליו מחוץ לישראל?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 29 יוני 2014, 19:57

צריך להיות הגאון מווילנה כדי לקחת אליפות בצ'כיה? פרנקו מאמן מוכשר מאוד שעושה עבודה יפה למדי בישראל. שיאו עוד לפניו. אבל אני לא רואה סיבה להתווכח. בסך הכל משרת העוזר, איש באמונתו יחיה
er79

הודעהעל ידי jol9 » 29 יוני 2014, 21:06

LIAV10 כתב:אפילו לא חשבתי על זה, זאת פשוט האמת.

זה אפילו נשמע כמעט משכנע.. :happy2
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 29 יוני 2014, 21:07

קודי כתב:
jol9 כתב:

נשמע כמו דיל טוב.

לא עדיף כבר אלטיט בפחות מרבע מהסכום ושההפרש יממן את חוזה ארוך טווח לטיוס ועוד ישאר עודף?

כן... מה שאמרתי היה בציניות כמובן.
אני לא רוצה את פישר בלי קשר למחיר שלו, אבל אם כבר, אז להביא אותו ביותר מ250K זה כמעט מחדל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 יוני 2014, 21:08

jol9 כתב:
קודי כתב:
jol9 כתב:

נשמע כמו דיל טוב.

כן... מה שאמרתי היה בציניות כמובן.
אני לא רוצה את פישר בלי קשר למחיר שלו, אבל אם כבר, אז להביא אותו ביותר מ250K זה כמעט מחדל.

גם אני לא מבין למה צריך את פישר. סתם בזבוז.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Maccabikid » 29 יוני 2014, 21:10

אבל אז יש מחסור בישראלים, אלא אם בונים על אלטיט (שאני לא בטוח שזה פחות טוב בהרבה) בליגה.
Maccabikid

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 יוני 2014, 21:12

Maccabikid כתב:אבל אז יש מחסור בישראלים, אלא אם בונים על אלטיט (שאני לא בטוח שזה פחות טוב בהרבה) בליגה.

אלטיט זאת אופציה לא רעה בכלל. לדעתי אפשר גם להביא 2-3 ישראלי שיקבל קצת דקות בליגה. לא כל הישראלים חייבים להיות שחקני יורוליג.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 29 יוני 2014, 21:15

MTA2311 כתב:
Maccabikid כתב:אבל אז יש מחסור בישראלים, אלא אם בונים על אלטיט (שאני לא בטוח שזה פחות טוב בהרבה) בליגה.

אלטיט זאת אופציה לא רעה בכלל. לדעתי אפשר גם להביא 2-3 ישראלי שיקבל קצת דקות בליגה. לא כל הישראלים חייבים להיות שחקני יורוליג.

שון דאוסן.... :whistle
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 29 יוני 2014, 21:16

er79 כתב:צריך להיות הגאון מווילנה כדי לקחת אליפות בצ'כיה? פרנקו מאמן מוכשר מאוד שעושה עבודה יפה למדי בישראל. שיאו עוד לפניו. אבל אני לא רואה סיבה להתווכח. בסך הכל משרת העוזר, איש באמונתו יחיה

ראית אותי כותב משהו על אליפות צ'כיה? אם אתה לא רוצה לקרוא מה שכתבתי לך, אל תקרא, אבל על תענה על מה שלא כתבתי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 29 יוני 2014, 21:18

חנו'ש כתב:
MTA2311 כתב:

שון דאוסן.... :whistle

שחקן הגנה והתקפה פחות טוב מלאנדסברג. בשביל מה זה טוב?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 29 יוני 2014, 21:18

אני דווקא מאוד אוהב לראות שחקנים צעירים שפורצים במכבי.
זה לא חייב להיות ילד בן 18. גם שחקן בן 22 זה בסדר.

אני חושב שכמו שהביאו את אוחיון מהספסל של מגדל, אפשר למצוא שני שחקנים טובים בלי בעיה ברחבי הליגה, גם אם הם לא הכי מוכשרים שיש, שיתאימו למה שצריך לעשות
במכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים