הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 אפריל 2015, 23:21

חנו'ש כתב:
rc4991 כתב:
חנו'ש כתב:מה הבעיה עם כמויות הזרים? הרי 6 זרים זה מקובל כאן על כולם לא?
אז יהיו לנו 2 גארדים זרים + סמית' + רנדל + סופו (או סנטר אחר)
התקווה שלי שאלכסנדר יאוזרח, בנוסף יהיה עוד גבוה ישראלי - טיוס/פישר או וואטאבר.
לינהארט הוא הזר השישי, מה הבעיה עם זה? כל שאר השחקנים יהיו ישראלים.

את חייבת עוד סנטר זר במקום טיוס

לא אם פישר מחליף אותו.... :whistle

ושמואל, אתה חי בסרט אם אתה חושב שלמכבי יהיו רק 5 זרים בעונה הבאה.
אם זה לא יהיה לינהארט, זה יהיה מישהו אחר בעמדה אחרת, אבל רוב הסיכויים שזה יהיה 6.

עדיף שלושה גארדים זרים מאשר מחליף שלישי זר בעמדה עמוסה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 12 אפריל 2015, 23:51

יש כבר שלושה שחקנים בעמדה של לינהארט . סמית' פניני ולאנסברג . מה הוא נותן שפניני לא נותן ? מלחמה ואופי ? קליעה מבחוץ ?
מיותר להחזיק זר בתפקיד הזה.

אני חושב שאם מכבי תתחזק במקל ובעוד זרק חד גוני שמתמחה בקליעה מבחוץ זה יהיה מצויין ולא צריך להיכנס להרפתקאות חדשות בשיחרור פארגו והימור על עמדת הגארדים הזרים שוב .
פארמר לא יגיע לפה אלא אם ההנהלה תחליט להגדיל את התקציב ב- 20%. מה שברור שלא יקרה .

בקיצור כך נראה לי שצריך להראות הסגל
גארדים : פארגו , מקל , זר, יוגב
סמול : סמית' ,פניני, סילבן
פאוור : רנדל , אלכסנדר
סנטר : סופו , טיוס/זר , כהן

מעבר לזה מכבי יהיו חייבים שני ישראלים צעירים לליגה כמו דאוסן ואולי איתי שגב וגם אולי עוד זר אם טיוס נישאר כדי לאפשר רוטציה בליגה ( לא חובה )
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 13 אפריל 2015, 01:02

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:אני גם די מאוכזב עד עכשיו מהפארגו אבל הוא עדיין שחקן טוב ומן הסתם שלא יביאו אף שחקן טוב ממנו
אולי הוא גם צריך עוד רכז לידו (מקל בגליל, פרקינס ואידסון בקדנציה הקודמת) כדי לבוא יותר לידי ביטוי

זה שפארגו שחקן טוב לא אומר שהוא מתאים
עברו פה לא מעט שחקנים טובים שלא התאימו ועד עכשיו חוץ מהתקופה שפרקינס נפצע בה בקדנציה הקודמת שלו הוא לא שיפר את מכבי
שחקן טוב? כן
מתאים? אני כבר ממש לא בטוחה

אני מעדיפה הימור זול מאשר בינוני יקר

לגמרי לא מסכים עם הגישה הזאת. פארגו אכן בעונה מאכזבת, אבל לא רעה בסה"כ. בינתיים מכבי נמצאת בדיוק איפה שהיא רצתה להיות
בשלב הזה של העונה - גביע, הצלבה לא מול אחת משלוש הגדולות ומקום ראשון בליגה.
צריכים גם לזכור שמכבי עברה לא מעט העונה, החל ממאמן חדש, כשלון גדול בבניית הקו האחורי, כושר רע ופציעות של חלק מהשחקנים, ועדיין
אנחנו איפה שאנחנו, ולא מעט בזכות פארגו.

כולנו זוכרים את היכולת שלו מאותה עונה מצויינת לפני כמה עונות, אבל צריכים גם לזכור שאז שיחקו לידו המון קלעים מצויינים, וסופו ביכולת
מצויינת, מה שעזר לו מאוד, והשאיר אותו לרוב להתמודד באחד על אחד, מה שלא ממש קורה השנה (השומרים של אוחיון והיינס כל הזמן
מרמים, וזה מקשה לא מעט על פארגו).

אני אישית חושב שזאת תהיה טעות לשחרר אותו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 13 אפריל 2015, 01:07

yzafrir כתב:אין לי שום בעיה עם לינהרט רק שיש לנו כבר ישראלי בעמדה שלו שעושה דברים דומים וזה גיא פניני. מיותר להחזיק עוד שחקן בתפקיד הזה...
שמואל , על היקמן אמרו שיותר גרוע מיזה לא יכול להיות ?

עם כל הכבוד לגיא, הוא לא נותן אפילו קרוב למה שלינהארט נותן בהגנה. לנייט יש ידיים מדהימות בהגנה, קשיחות, מחוייבות וגם אינטלגנציה הגנתית
גבוהה.
מצד שני, גיא אוכל אותו בלי מלח בהתקפה (בתקווה שיחזור להיות הגיא פניני של לפני הפציעה).

אני חושב שלינהארט הוא שחקן מושלם לספסל של קבוצה שחושבת ומכוונת גבוה. הבעיה היא כמובן שזה אומר שיצטרכו להחזיק 7 זרים,
אבל זה כבר לא חדש לנו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 13 אפריל 2015, 01:13

felix_r כתב:
דווקא זה בולט מאוד אצל האוהדים ה"כבדים" יותר של מכבי, שגדלו על תקופת מיקי מוטי, ג'מצ'י, גודס, קטשפר. פחות אצל האוהדים של השנים האחרונות, שגדלו על הקבוצה של שאראס ופארקר ולא ממש הכירו קבוצות של מכבי עם ישראלים דומיננטיים.

האוהדים האלה שכחו, שגם אז רוב "הישראלים" בקבוצה היו מתאזרחים. כמה צברים היו בתקופה של ברקוביץ'? הוא, ארואסטי ומוטי דניאל? סילבר - מתאזרח. ברודי - מתאזרח. אולסי פרי - מתאזרח, בוב גריפין - מתאזרח (אם אני זוכר נכון) , ג'ים בורטרייט - מתאזרח , וכו' וכו'

מוטי דניאל שייך לתקופה אחרת, אבל בעיקרון מה שאתה אומר זה נכון.
חייבים גם לזכור, שאותם הישראלים הגדולים, לא הביאו את מכבי לאן שהביאו אותה הזרים בשנות האלפיים.
למעשה, אחרי תקופת מיקי, שכאמור התאפיינה ב2-3 צברים והרבה מתאזרחים מעולים, דור הזהב של השחקנים הישראלים (שהיו באמת מעולים) כמו
ג'מצ'י, הנפלד, דניאל, גודס, קטש ושפר, לא הביאו את מכבי להצלחות.
הליכתו של קטש איפשרה למכבי לבנות את הקבוצה שפרצה עבורה את הדרך לצמרת של אירופה עם מקדונלד והאפמן, פרישתו של שפר, איפשרה
להביא את פארקר ולזכות בסופרוליג, ורבעיית זרים מופלאה, יצרה כאן את הקבוצה הכי גדולה בהיסטוריה, ששיחקו בשורותיה אולי שני צברים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 13 אפריל 2015, 01:55

jol9 כתב:
felix_r כתב:
דווקא זה בולט מאוד אצל האוהדים ה"כבדים" יותר של מכבי, שגדלו על תקופת מיקי מוטי, ג'מצ'י, גודס, קטשפר. פחות אצל האוהדים של השנים האחרונות, שגדלו על הקבוצה של שאראס ופארקר ולא ממש הכירו קבוצות של מכבי עם ישראלים דומיננטיים.

האוהדים האלה שכחו, שגם אז רוב "הישראלים" בקבוצה היו מתאזרחים. כמה צברים היו בתקופה של ברקוביץ'? הוא, ארואסטי ומוטי דניאל? סילבר - מתאזרח. ברודי - מתאזרח. אולסי פרי - מתאזרח, בוב גריפין - מתאזרח (אם אני זוכר נכון) , ג'ים בורטרייט - מתאזרח , וכו' וכו'

מוטי דניאל שייך לתקופה אחרת, אבל בעיקרון מה שאתה אומר זה נכון.
חייבים גם לזכור, שאותם הישראלים הגדולים, לא הביאו את מכבי לאן שהביאו אותה הזרים בשנות האלפיים.
למעשה, אחרי תקופת מיקי, שכאמור התאפיינה ב2-3 צברים והרבה מתאזרחים מעולים, דור הזהב של השחקנים הישראלים (שהיו באמת מעולים) כמו
ג'מצ'י, הנפלד, דניאל, גודס, קטש ושפר, לא הביאו את מכבי להצלחות.
הליכתו של קטש איפשרה למכבי לבנות את הקבוצה שפרצה עבורה את הדרך לצמרת של אירופה עם מקדונלד והאפמן, פרישתו של שפר, איפשרה
להביא את פארקר ולזכות בסופרוליג, ורבעיית זרים מופלאה, יצרה כאן את הקבוצה הכי גדולה בהיסטוריה, ששיחקו בשורותיה אולי שני צברים.

כן, זכרתי שדניאל הוא מתקופה קצת יותר מאוחרת, אבל התעצלתי לתקן, כי זאת לא הנקודה.

אסור גם לשכוח, שבמשך תקופה ארוכה סבלנו מפציעות קשות של הישראלים המוכשרים ביותר, פציעות שקטעו את הקריירה שלהם בתרם עת. זה התחיל בגודס, המשיך בשפר (אצלו זאת הייתה מחלה קשה), קטש, יואב ספר (ועוד שחקנים שכרגע השמות שלהם לא עולים לי בראש, אבל היו עוד)... אפילו בורשטיין וגרין, שלא פרשו כל כך מוקדם, עדיין לא הגיעו לרמה שהיו צריכים להגיע, בגלל הפציעות...

אחר כך היו לנו את הלפרין, אליהו וכספי. שני הראשונים לא היו מספיק נחושים על מנת להגיע אל הטופ בכל מחיר, ובחרו בדרך הקלה יותר. האחרון היה דווקא מאוד נחוש, וזאת הסיבה שהוא לא נשאר אצלנו אלא משחק ב NBA.

מה נשאר לנו? מקל? אני לא מחזיק ממנו שחקן גדול. אסור לשכוח, שהוא כבר לא צעיר. הוא שיחק ביחד עם כספי בנוער של מכבי. כספי כבר 6 עונות ב NBA, ומה מקל עשה? כלום.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 13 אפריל 2015, 02:06

yzafrir כתב:יש כבר שלושה שחקנים בעמדה של לינהארט . סמית' פניני ולאנסברג . מה הוא נותן שפניני לא נותן ? מלחמה ואופי ? קליעה מבחוץ ?
מיותר להחזיק זר בתפקיד הזה.

אני חושב שאם מכבי תתחזק במקל ובעוד זרק חד גוני שמתמחה בקליעה מבחוץ זה יהיה מצויין ולא צריך להיכנס להרפתקאות חדשות בשיחרור פארגו והימור על עמדת הגארדים הזרים שוב .
פארמר לא יגיע לפה אלא אם ההנהלה תחליט להגדיל את התקציב ב- 20%. מה שברור שלא יקרה .

בקיצור כך נראה לי שצריך להראות הסגל

מעבר לזה מכבי יהיו חייבים שני ישראלים צעירים לליגה כמו דאוסן ואולי איתי שגב וגם אולי עוד זר אם טיוס נישאר כדי לאפשר רוטציה בליגה ( לא חובה )

ומה עם דרגן בנדר ? אם מכבי לא שמה אותו בקבוצה בעונה הבאה , אז חבל על הזמן שלו בישראל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 13 אפריל 2015, 07:54

חנו'ש כתב:
rc4991 כתב:
חנו'ש כתב:מה הבעיה עם כמויות הזרים? הרי 6 זרים זה מקובל כאן על כולם לא?
אז יהיו לנו 2 גארדים זרים + סמית' + רנדל + סופו (או סנטר אחר)
התקווה שלי שאלכסנדר יאוזרח, בנוסף יהיה עוד גבוה ישראלי - טיוס/פישר או וואטאבר.
לינהארט הוא הזר השישי, מה הבעיה עם זה? כל שאר השחקנים יהיו ישראלים.

את חייבת עוד סנטר זר במקום טיוס

לא אם פישר מחליף אותו.... :whistle

ושמואל, אתה חי בסרט אם אתה חושב שלמכבי יהיו רק 5 זרים בעונה הבאה.
אם זה לא יהיה לינהארט, זה יהיה מישהו אחר בעמדה אחרת, אבל רוב הסיכויים שזה יהיה 6.

לא רואה את פישר מגיע לפה בפחות מחצי מיליון ולא רואה סיבה לשלם לו סכום כזה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 13 אפריל 2015, 09:28

yzafrir כתב:בקיצור כך נראה לי שצריך להראות הסגל

מקל ואוחיון יחד לא יהיה. רק אחד מהם יוחתם. רוב הסיכויים שיחתימו מחדש את אוחיון.
אני רואה פה את גייטס על המשבצת של טיוס ועל משבצת הגארד אפשר להביא תא ברייסי רייט אם ירושלים ישחררו אותו. אם לא - אז שוב פעם מישהו מהיורוקאפ.
וכמובן גם בנדר בתוך זר שביעי.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 13 אפריל 2015, 09:30

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:אני גם די מאוכזב עד עכשיו מהפארגו אבל הוא עדיין שחקן טוב ומן הסתם שלא יביאו אף שחקן טוב ממנו
אולי הוא גם צריך עוד רכז לידו (מקל בגליל, פרקינס ואידסון בקדנציה הקודמת) כדי לבוא יותר לידי ביטוי

עברו פה לא מעט שחקנים טובים שלא התאימו ועד עכשיו חוץ מהתקופה שפרקינס נפצע בה בקדנציה הקודמת שלו הוא לא שיפר את מכבי
שחקן טוב? כן

לגמרי לא מסכים עם הגישה הזאת. פארגו אכן בעונה מאכזבת, אבל לא רעה בסה"כ. בינתיים מכבי נמצאת בדיוק איפה שהיא רצתה להיות
צריכים גם לזכור שמכבי עברה לא מעט העונה, החל ממאמן חדש, כשלון גדול בבניית הקו האחורי, כושר רע ופציעות של חלק מהשחקנים, ועדיין

כולנו זוכרים את היכולת שלו מאותה עונה מצויינת לפני כמה עונות, אבל צריכים גם לזכור שאז שיחקו לידו המון קלעים מצויינים, וסופו ביכולת
מצויינת, מה שעזר לו מאוד, והשאיר אותו לרוב להתמודד באחד על אחד, מה שלא ממש קורה השנה (השומרים של אוחיון והיינס כל הזמן

אני אישית חושב שמכבי איפה שהיא נמצאת למרות פארגו ולא בזכותו. הבחור אלוף בלקחת תמיד את ההחלטה הלא נכונה , שצריך לחדור הוא עושה פיידאווי מ3 , שצריך לקלוע מבחוץ הוא מכדרר את עצמו לדעת
ובסוף נכנס לתוך פקעת ידיים בצבע ומאבד, הוא לא חולק את הכדור , לא מנהל את התרגילים כמו שצריך , קולע ב 60% מהקו במקרה הטוב , ושומר רק בפוסט אפ עליו. מכבי יכלה לשחק כ"כ הרבה טוב אם בתפקיד הרגיש הזה היה
לה מנהל משחק ולא שחקן AND 1 מפוזר.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 13 אפריל 2015, 10:00

שחף כתב:היו אחרי עונת ארויו דיבורים על חריגה בתקציב שנגררה שנה קדימה, או שזה היה שנה אחר כך לא זוכר כבר. כמו שמינוס נגרר קדימה גם פלוס יכול להיגרר

מעולם פלוס לא נגרר קדימה, וגם לא יהיה שום פלוס השנה בהתחשב בזה ששער הדולר עלה ב- 20%.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 13 אפריל 2015, 10:05

yzafrir כתב:לסיים משחק עם 7 נק' 4 ריב' ו6 אס' זה נוראי ? מה עוד שהקבוצה ניצחה...
אתה ראית את היחס של אס' לטיבודים שלו העונה ?
אתה נתפס עלדברים שאמרת בקיץ לפני שחתם שלא מחזיקים מים היום . העונה הזאת של פארגו לא פחות טובה מהקדנציה הקודמת שלו פה...

פארגו נותן לך 13 נקודות למשחק באחוזים די גרועים. 5.5 אסיסטים מול 2.7 איבודים זה ממש לא מדהים.
פארגו נותן עונה בינונית לחלוטין עד עכשיו. כמובן שהכל יכול להשתנות בסדרה מול הטורקים, אבל עד עכשיו הוא בינוני.
roy1000

הודעהעל ידי tzachMTA » 13 אפריל 2015, 10:58

roy1000 כתב:
שחף כתב:היו אחרי עונת ארויו דיבורים על חריגה בתקציב שנגררה שנה קדימה, או שזה היה שנה אחר כך לא זוכר כבר. כמו שמינוס נגרר קדימה גם פלוס יכול להיגרר

מעולם פלוס לא נגרר קדימה, וגם לא יהיה שום פלוס השנה בהתחשב בזה ששער הדולר עלה ב- 20%.

מצד שני הפער של הדולר מול היורו התקזז משמעותית, וכעת ההבדל בין מיליון דולר למיליון אירו קטן משמעותית..
tzachMTA

הודעהעל ידי roy1000 » 13 אפריל 2015, 11:01

tzachMTA כתב:מצד שני הפער של הדולר מול היורו התקזז משמעותית, וכעת ההבדל בין מיליון דולר למיליון אירו קטן משמעותית..

אבל החוזים של מכבי בדולרים...
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 13 אפריל 2015, 11:07

ankram כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

שחקן טוב? כן

אני אישית חושב שמכבי איפה שהיא נמצאת למרות פארגו ולא בזכותו. הבחור אלוף בלקחת תמיד את ההחלטה הלא נכונה , שצריך לחדור הוא עושה פיידאווי מ3 , שצריך לקלוע מבחוץ הוא מכדרר את עצמו לדעת
ובסוף נכנס לתוך פקעת ידיים בצבע ומאבד, הוא לא חולק את הכדור , לא מנהל את התרגילים כמו שצריך , קולע ב 60% מהקו במקרה הטוב , ושומר רק בפוסט אפ עליו. מכבי יכלה לשחק כ"כ הרבה טוב אם בתפקיד הרגיש הזה היה
לה מנהל משחק ולא שחקן AND 1 מפוזר.

אני לא בטוח בזה.
אני מסכים עם מה שרוי כתב - זאת עונה בינונית של פארגו. טובה בהרבה ממה שהראה בצסקא, אבל פחות ממה שהוא יכול וממה שהוא מרוויח.
עדיין, הוא לא נטל על הקבוצה, בדיוק כמו שסופו (שנותן עונה הרבה פחות טובה) הוא לא נטל.
הנטל היחיד שיש כרגע בסגל של מכבי הוא היינס, שלא תורם שום דבר, וזאת החולשה העיקרית של הסגל שלנו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 אפריל 2015, 11:13

גם אני ציפיתי מפארגו ליותר, אבל אני עדיין חושב שיש מעט מאוד גארדים שהיו נותנים למכבי יותר עם יוגב והיינס(וסילבן לסירוגין) כשותפים הבלעדיים לקו האחורי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 13 אפריל 2015, 11:44

roy1000 כתב:
yzafrir כתב:בקיצור כך נראה לי שצריך להראות הסגל

מקל ואוחיון יחד לא יהיה. רק אחד מהם יוחתם. רוב הסיכויים שיחתימו מחדש את אוחיון.
אני רואה פה את גייטס על המשבצת של טיוס ועל משבצת הגארד אפשר להביא תא ברייסי רייט אם ירושלים ישחררו אותו. אם לא - אז שוב פעם מישהו מהיורוקאפ.
וכמובן גם בנדר בתוך זר שביעי.

אני חושב שהגארד השני חייב להיות גם קומבו כי נראה שפארגו לא מסתדר לבד בניהול המשחק
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 13 אפריל 2015, 11:59

פארגו צריך הרבה תכונות מהשחקן שמשחק לצדו.

1) הוא צריך להוריד ממנו לחץ בהובלת הכדור, כי פארגו מאבד את הראש לא מעט, והרבה פעמים לסטרצ׳ים ממושכים תו״כ משחק.
2) הוא צריך לקלוע מבחוץ- כי פארגו לא יציב בקליעה, והוא חייב שמי שמשחק לצידו יהיה מאיים מספיק כדי שיוכל לתקוף את הטבעת.
3) הוא צריך לשמור מצויין, ולחטוף מצויין. כי פארגו לא עושה לא את זה ולא את זה.
4) הוא צריך להיות נטול אגו, כי פארגו יסתבך איתו אם לא- אין מקום לשני בעלבתים בקבוצה הזאת.

הוא גם חייב להיות שחקן שמסוגל לייצר לעצמו, בהנחה שהציוות שלו (שלא עם פארגו) יהיה עם סמית׳ או לנדסברג ואוחיון.
בקיצור, זה צריך להיות קובי בריאנט או ג׳ו ג׳ונסון, לפחות.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 13 אפריל 2015, 12:24

החציל האצטקי כתב:פארגו צריך הרבה תכונות מהשחקן שמשחק לצדו.

1) הוא צריך להוריד ממנו לחץ בהובלת הכדור, כי פארגו מאבד את הראש לא מעט, והרבה פעמים לסטרצ׳ים ממושכים תו״כ משחק.
2) הוא צריך לקלוע מבחוץ- כי פארגו לא יציב בקליעה, והוא חייב שמי שמשחק לצידו יהיה מאיים מספיק כדי שיוכל לתקוף את הטבעת.
3) הוא צריך לשמור מצויין, ולחטוף מצויין. כי פארגו לא עושה לא את זה ולא את זה.
4) הוא צריך להיות נטול אגו, כי פארגו יסתבך איתו אם לא- אין מקום לשני בעלבתים בקבוצה הזאת.

הוא גם חייב להיות שחקן שמסוגל לייצר לעצמו, בהנחה שהציוות שלו (שלא עם פארגו) יהיה עם סמית׳ או לנדסברג ואוחיון.
בקיצור, זה צריך להיות קובי בריאנט או ג׳ו ג׳ונסון, לפחות.

איך קובי בריאנט ו "נטול אגו" משתלב אצלך באותה הודעה? :D
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 13 אפריל 2015, 12:32

צודק, גם הוא לא יתאים! :duh
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים