23 פברואר 2015, 13:25
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:לפיני גרשון לא ממש היו תשובות לגבי היעדרותו של סופוקליס שחורציאניטיס מהגמר: "למה סופו לא פה? אני לא יודע. ניקולה וויצ'יץ' אמר לו להיות פה ואני לא יודע למה הוא לא פה. זה לא בסדר.
אבל אמרו בטלויזיה, שכאשר סופו הגיע, בדיוק הכניסו לארנה את פמיליית הנשיא, ולא נתנו לאף אחד אחר להכנס. אמרו שהוא ממתין מחוץ לאולם... לא יודע מה קרה אחר כך. אולי הסדרנים עצרו אותו כדי שלא ישחק, כי לא ידעו שהוא לא נרשם למשחק
23 פברואר 2015, 14:12
אביהוא כתב:שימו לב:
בתחילת הערב מקבל מליניאק אישור מהעיתונאי רועי כהן(המזוהה עם הפועל ירושלים) שבעריית ירושלים התחילו הכנות לחגיגות של אחרי הזכייה!
אבל ביציע העיתונות מליניאק מריץ ספקולציה וכולם הסכימו איתו שזו המצאה של מכבי ולא היו הכנות בכלל (ועוד בכלל העיתונאים הביאו למכבי את הידיעה הזאת אני מזכיר!)
כן אורי,ערוץ הספורט זה ערוץ של מכבי...האמינות שלהם שווה לתחת!!
בעיניין סופו זה רק יכול להיות משו במשפחה שהוא לא נמצא עם מכבי הערב..מזכיר לי קצת את תחילת העונה,נקווה שהכול בסדר ושהוא יחזור לשגרה.
דרך אגב..הם גם התחילו ברדיו תררם על זה שמכבי כועסים על סופו על ה"כאילו פציעה",ושמענו של מי הייתה ההחלטה שלא לשחק הערב!
ומצאתי גם הוכחה! :
http://103fm.maariv.co.il/programs/Medi ... 1t4nzVQ=KH
היחידים שדיברו על הבמות היו מכבי ת"א וערוץ הספורט , אגף התקשורת שלהם .
לא מצליח להבין איך ולמה לעזאזל אין בארץ סיקור הוגן בספורט . למה בכל מקום בעולם , במשחקי גמר מביאים שחקני עבר משני הצדדים , הכתבים נשמעים כתבי ספורט ולא לקקני חצר ורק אצלנו הבמה המרכזית זה הזוהמה של ערוץ הספורט ?!?
זה מחרפן לראות אותם , לשמוע והשיא - אין מקור אחר !!! כמו שיצאו נגד אירוח גמר גביע רק בנוקיה - צריך לצאת נגד שידור משחקים שלנו מול המכה בערוץ שלהם (או לפחות גמרים כאלה) !
הם ניסיון לדחוף אמש את עני'ין הבמות בכל שאלה שניה , ולכל אחד שהצליחו לדחוף לו מיקרופון .
והקטע היותר מדהים/מזעזע - זה היה נראה שדף המסרים של השחקנים וההנהלה של מכבי , ודף המסרים של ערוץ הספורט (שדר , כתבים ואולפן לפחות) - זהה לגמרי .
23 פברואר 2015, 14:18
23 פברואר 2015, 14:29
23 פברואר 2015, 14:31
roy1000 כתב:כל סיפור הבמות נראה לי באמת כמו איזה קשקוש אחד גדול. ניר ברקת הוא לא מישהו שעושה שטויות כאלה על חשבון כספי ציבור. מכבי עשו יפה וניצלו את הסיפור ליצור מוטיבציה אצל השחקנים, אבל באמת שאין מה לדון מזה מעבר. היה משחק טוב, הגביע נשאר בבית. זה הכל.
23 פברואר 2015, 14:33
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:לפיני גרשון לא ממש היו תשובות לגבי היעדרותו של סופוקליס שחורציאניטיס מהגמר: "למה סופו לא פה? אני לא יודע. ניקולה וויצ'יץ' אמר לו להיות פה ואני לא יודע למה הוא לא פה. זה לא בסדר.
אבל אמרו בטלויזיה, שכאשר סופו הגיע, בדיוק הכניסו לארנה את פמיליית הנשיא, ולא נתנו לאף אחד אחר להכנס. אמרו שהוא ממתין מחוץ לאולם... לא יודע מה קרה אחר כך. אולי הסדרנים עצרו אותו כדי שלא ישחק, כי לא ידעו שהוא לא נרשם למשחק
23 פברואר 2015, 14:54
אביהוא כתב:roy1000 כתב:כל סיפור הבמות נראה לי באמת כמו איזה קשקוש אחד גדול. ניר ברקת הוא לא מישהו שעושה שטויות כאלה על חשבון כספי ציבור. מכבי עשו יפה וניצלו את הסיפור ליצור מוטיבציה אצל השחקנים, אבל באמת שאין מה לדון מזה מעבר. היה משחק טוב, הגביע נשאר בבית. זה הכל.
רועי כהן שמזוהה עם ירושלים אומר לך שכן..מה יש לך לא להאמין?(גם אני לא מאמין שהתחילו להוציא כספים רציניים,אלא רק תיכנונים כלליים)
23 פברואר 2015, 15:06
roy1000 כתב:אביהוא כתב:roy1000 כתב:כל סיפור הבמות נראה לי באמת כמו איזה קשקוש אחד גדול. ניר ברקת הוא לא מישהו שעושה שטויות כאלה על חשבון כספי ציבור. מכבי עשו יפה וניצלו את הסיפור ליצור מוטיבציה אצל השחקנים, אבל באמת שאין מה לדון מזה מעבר. היה משחק טוב, הגביע נשאר בבית. זה הכל.
רועי כהן שמזוהה עם ירושלים אומר לך שכן..מה יש לך לא להאמין?(גם אני לא מאמין שהתחילו להוציא כספים רציניים,אלא רק תיכנונים כלליים)
נראה לי משהו יותר סטנדרטי מאיזה סיפור אמיתי. הרי ברור שהעריה צריכה להתכונן לחגיגות אם יהיו. אם זה היה ראש עיר אחר הייתי אומר אולי יש משהו, אבל ניר ברקת הוא לא טיפש ובטח שלא מושחת. בסה"כ זה ספין נחמד, אבל אני לא חושב שיש פה סיפור אמיתי.
23 פברואר 2015, 15:16
אביהוא כתב:אז למה הפועל ירושלים כעסו על התיכנונים שכן הערייה עשתה?..עזוב, כל אחד רוצה להאמין למה שהוא חושב,אין תשובה ישירה מהערייה אז הכל נזיל.
23 פברואר 2015, 15:24
23 פברואר 2015, 20:16
צ'שר כתב:http://sports.walla.co.il/item/2832299
כתבה מעולה של גרינוולד. איפה כל החברים שרצו את דנטה במכבי? ועוד במקומו של דווין?!
23 פברואר 2015, 20:34
24 פברואר 2015, 01:07
24 פברואר 2015, 01:17
felix_r כתב:ראיתי עכשיו עוד פעם בשידור החוזר. איזה כייף!
24 פברואר 2015, 01:21
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:ראיתי עכשיו עוד פעם בשידור החוזר. איזה כייף!
ראיתי כבר 4 שידורים חוזרים
24 פברואר 2015, 02:02
24 פברואר 2015, 02:25
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:ראיתי עכשיו עוד פעם בשידור החוזר. איזה כייף!
ראיתי כבר 4 שידורים חוזרים
ראיתי כמה פעמים מספר דקות פה ושם, אבל הפעם נפלתי על שידור חוזר מהתחלה
24 פברואר 2015, 11:44
24 פברואר 2015, 11:52
צהובון כתב:כל מי שעדיין לא השתכנע עד היום, קיבל תשובה למה אליהו לא במכבי.
שחקן הגנה עלוב שגודס הלך עליו כל המשחק. שחקן התקפה מוגבל שחוץ מגויבות אין לו כלום. ככה זה כשאין קליעה.
שימשיך לזלזל במשחק, לנוח בכל קיץ במקום לשפר את עצמו. עם החיוך הדבילי שלו.
שמחתי שעזב לטאו ויטוריה בזמנו. התבעסתי כשהחזירו אותו אחרי שנה בסכום שערורייתי, אחרי שחימם את הספסל שם טאו והאשים את איבנוביץ ברמה המשחק שלו. שמחתי שוב כשהעזיבו אותו שוב. ואחרי שנתיים, אני מקווה שגם כל התומכים שלו רואים היום, איזה בלוף השחקן הזה.
24 פברואר 2015, 11:58
ankram כתב:צהובון כתב:כל מי שעדיין לא השתכנע עד היום, קיבל תשובה למה אליהו לא במכבי.
שחקן הגנה עלוב שגודס הלך עליו כל המשחק. שחקן התקפה מוגבל שחוץ מגויבות אין לו כלום. ככה זה כשאין קליעה.
שימשיך לזלזל במשחק, לנוח בכל קיץ במקום לשפר את עצמו. עם החיוך הדבילי שלו.
שמחתי שעזב לטאו ויטוריה בזמנו. התבעסתי כשהחזירו אותו אחרי שנה בסכום שערורייתי, אחרי שחימם את הספסל שם טאו והאשים את איבנוביץ ברמה המשחק שלו. שמחתי שוב כשהעזיבו אותו שוב. ואחרי שנתיים, אני מקווה שגם כל התומכים שלו רואים היום, איזה בלוף השחקן הזה.
אישית לא הייתי מתבטא כך כלפי שחקן עבר במכבי (שחקן עבר כן , לא אורח לרגע ועוד קפטן לשעבר). סה"כ ליאור אינו בחור שלילי או שחצן , שמגיע לו אנטיגוניזם כזה.
בתכלס אם מסתכלים על זה ממבט צד של לא אוהד כדורסל , זה בסה"כ בחור צעיר שהעבודה הקודמת שלו אמרה לו ללא כחל ושרק , "צ'מע , אתה לא שווה את סכומי הכסף שמגיעים לך , אנו מציעים לך פחות , ואנחנו שומרים לעצמנו כל שנה את הזכות לשחרר אותך" - אאוץ' לכשעצמו.
מלבד זאת , אמש בסיקור הגמר שהיה בערוץ הספורט , די ריחמתי עליו , הבחור פשוט נשבר אחרי הגמר והיה על סף דמעות , קצת רחמים.