הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם - V2

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם - V2

הודעהעל ידי er79 » 06 יוני 2015, 17:47

roy1000 כתב:
refael כתב:מקל(650?)אוחיון
פארגו קרלון בראון(500?) יבזורי
סמית לאנדסברג שגב
הרצג(1m?) רנדל פניני
מארינוביץ(700?)טיוס כהן

סה"כ 11 שחקנים בכירים שכהן יבזורי שגב ישחקו בעיקר בליגה

זה סגל ששייך לעולם הפנטזיה.

אני מת על בובאן אבל אין מצב להביא אותו ב-700k. גם ארצג שחקן נפלא אבל ככל הנראה גם הוא יעלה הרבה יותר מהמחיר שנקבת. מעבר לכך סגל מעולה, אבל פנטזיה לצערי, כמו הסגל בחתימה שלי.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 06 יוני 2015, 17:52

roy1000 כתב:
refael כתב:מקל(650?)אוחיון
פארגו קרלון בראון(500?) יבזורי
סמית לאנדסברג שגב
הרצג(1m?) רנדל פניני
מארינוביץ(700?)טיוס כהן

סה"כ 11 שחקנים בכירים שכהן יבזורי שגב ישחקו בעיקר בליגה

זה סגל ששייך לעולם הפנטזיה.

דווקא לא. כמה כבר יעלה חנון בשנות החמישים שזה עתה סיים מערכת בחירות...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 07 יוני 2015, 13:28

אני ממש לא מבין את ההתלהבות מרוצ'סטי , בסך הכל שחקן שנתן עונה טובה בקבוצת יורוליג בינונית אחר שנתיים מאוד מאוד חלשות בקבוצות יורוליג בינוניות אחרות .
המחליף לפארגו זה ירידה ברמה , אבל כמשלים לפארגו בזכות הקליע מבחוץ זה שידרוג לעומת העונה ( לא שזה קשה...) מכבי צריכים לחשוב טוב על מה הם מתכוונים לעשות
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 07 יוני 2015, 21:51

yzafrir כתב:אני ממש לא מבין את ההתלהבות מרוצ'סטי , בסך הכל שחקן שנתן עונה טובה בקבוצת יורוליג בינונית אחר שנתיים מאוד מאוד חלשות בקבוצות יורוליג בינוניות אחרות .
המחליף לפארגו זה ירידה ברמה , אבל כמשלים לפארגו בזכות הקליע מבחוץ זה שידרוג לעומת העונה ( לא שזה קשה...) מכבי צריכים לחשוב טוב על מה הם מתכוונים לעשות

פארגו מחזיק את הסגל המפורק של מכבי על הכתפיים שלו. אני אישית מקווה שימשיך ולו רק כי ברור שלא יגיע שחקן אפילו עם רבע מהכשרון שלו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 07 יוני 2015, 21:53

jol9 כתב:
yzafrir כתב:אני ממש לא מבין את ההתלהבות מרוצ'סטי , בסך הכל שחקן שנתן עונה טובה בקבוצת יורוליג בינונית אחר שנתיים מאוד מאוד חלשות בקבוצות יורוליג בינוניות אחרות .

פארגו מחזיק את הסגל המפורק של מכבי על הכתפיים שלו. אני אישית מקווה שימשיך ולו רק כי ברור שלא יגיע שחקן אפילו עם רבע מהכשרון שלו.

פארגו ממש לא שה תמים באיך שהוא נראה העונה אבל גם חייבים להיות הוגנים ולהבין שהגארדים שלצידו זו בושה אחת גדולה שמכבידה עליו ברמות לא הגיוניות
אני די בטוח שלצד גארד טוב שמתבלט יותר בקליעה הוא יחזור להיות הפארגו של הקדנציה הקודמת
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 07 יוני 2015, 21:54

אני לא חושב שזה ריאלי שהוא יבוא ליד פארגו. יותר מדי כסף.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 יוני 2015, 21:55

זאת תהיה סוג של בושה אם לא ישאירו אותו
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 07 יוני 2015, 21:56

rc4991 כתב:
jol9 כתב:

פארגו ממש לא שה תמים באיך שהוא נראה העונה אבל גם חייבים להיות הוגנים ולהבין שהגארדים שלצידו זו בושה אחת גדולה שמכבידה עליו ברמות לא הגיוניות
אני די בטוח שלצד גארד טוב שמתבלט יותר בקליעה הוא יחזור להיות הפארגו של הקדנציה הקודמת

אני גם חושב שהמשכיות תעשה לו טוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 07 יוני 2015, 21:56

יוני , לא יגיע שחקן ברמה שלו בגלל שאין הרבה כאלו באירופה ובטח שלא במחיר שלו.
הוא פשוט מחזיק בציפורניים את שארית הסגל הזה . תאר לך איך זה היה נראה אם במקום כהן היה את פניני או לאנדסברג בפינות ? זה לא בקשה מופרכת לחלוטין
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 07 יוני 2015, 22:01

roy1000 כתב:

אני גם לא חושב שזה ריאלי והאמת גם לא הכרחי להחתים את רוצ'סטי אבל אם השמועות שהוא חתם נכונות אז הייתי יעדיף שזה יהיה לצידו ולא במקומו.
אותו דבר בסוגיית מקל יוגב. אני מעדיף את שניהם יחד מאשר שמקל יחליף את יוגב.
מקצועית מקל במקום יוגב זה שידרוג מסויים אבל אני מעדיף את הנאמנות וההקרבה של יוגב העונה על הכשרון של מקל . וחשוב גם העניין התדמיתי של מכבי...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 07 יוני 2015, 22:03

roy1000 כתב:

לדעתי אתה מגזים, אם כי בהחלט יכול להיות שאתה גם צודק.
כמו שכבר אמרנו לא פעם, הסגל של מכבי די ריק לקראת העונה הבאה. יש לה את כל האפשרויות לעשות את הדברים הנכונים.
פארגו, רוצ'סטי, אוחיון ויבזורי זה לא קו אחורי יקר - 2-2.5 מליון דולר ברוטו, זה בערך 25% מהתקציב..
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 07 יוני 2015, 22:36

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

לדעתי אתה מגזים, אם כי בהחלט יכול להיות שאתה גם צודק.
כמו שכבר אמרנו לא פעם, הסגל של מכבי די ריק לקראת העונה הבאה. יש לה את כל האפשרויות לעשות את הדברים הנכונים.
פארגו, רוצ'סטי, אוחיון ויבזורי זה לא קו אחורי יקר - 2-2.5 מליון דולר ברוטו, זה בערך 25% מהתקציב..

אם זה אכן יותר מידי כסף בשביל הפדרמנים, אז יאללה כבר, שיפנו את המקום שלהם.
נמאס לשמוע על כמה שהתקציב מוגבל, פאקינג 20 מיליון דולר מוזרמים כל עונה למועדון שלא מהבעלים, וזה לא מספיק.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 07 יוני 2015, 22:42

jol9 כתב:לדעתי אתה מגזים, אם כי בהחלט יכול להיות שאתה גם צודק.

האופציה על פארגו זה מליון דולר נטו לפי הפרסומים, רוצ'סטי זה נגיד 750 נטו, אוחיון 400 נטו ויבזורי 250 נטו. יוצא לי 3.7 מליון ברוטו. בהנחה שהתקציב הוא בערך 9 מליון ברוטו, זה יותר משליש. תוסיף את סמית', רנדל, סילבן ופניני שחתומים ואתה כבר על קרוב ל- 8 מליון ל- 8 שחקנים. חסר לך עדיין סנטר, עוד גבוה ישראלי, ועוד גבוה זר מחליף ועוד כל מיני משלימים. אתה מגיע לסביב ה- 10.5 לפחות.

פארגו ורוצ'סטי ביחד נראה לי אפשרי רק אם מגדילים משמעותית את תקיב השחקנים.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 07 יוני 2015, 22:57

roy1000 כתב:
jol9 כתב:לדעתי אתה מגזים, אם כי בהחלט יכול להיות שאתה גם צודק.

האופציה על פארגו זה מליון דולר נטו לפי הפרסומים, רוצ'סטי זה נגיד 750 נטו, אוחיון 400 נטו ויבזורי 250 נטו. יוצא לי 3.7 מליון ברוטו. בהנחה שהתקציב הוא בערך 9 מליון ברוטו, זה יותר משליש. תוסיף את סמית', רנדל, סילבן ופניני שחתומים ואתה כבר על קרוב ל- 8 מליון ל- 8 שחקנים. חסר לך עדיין סנטר, עוד גבוה ישראלי, ועוד גבוה זר מחליף ועוד כל מיני משלימים. אתה מגיע לסביב ה- 10.5 לפחות.

פארגו ורוצ'סטי ביחד נראה לי אפשרי רק אם מגדילים משמעותית את תקיב השחקנים.

לי יצא פחות, ואני מאמין שרוצ'סטי יעלה פחות מ750K.. בכל מקרה, אם מכבי לא מסוגלת להעמיד קו קדמי שציינתי, אז זה באמת סוג של פשיטת רגל
להנהלה.
ד"א לצורך העניין לא איכפת לי אם זה לא יהיה רוצ'סטי אלא איזשהו שחקן יותר זול, שהוא בגדר הימור, אבל אם רוצ'סטי מגיע
במקום פארגו, אז זאת סוג של פשיטת רגל, במיוחד לאור ההתחזקות של היריבות מבית וגם ביורוליג.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 07 יוני 2015, 23:08

מבחינתי אם רוצ'סטי מגיע במקום פארגו, זה בין טיפשות לרמאות. הגיע הזמן למחות נגד ההתנהלות הזאת, זה לא יכול לעבור בשקט עונה נוספת.
במקום היינס ולינהארט אפשר להביא את רוצ'סטי, ועוד איך. אם הפדרמנים רוצים למכור לנו לוקשים על ההשקעה הכספית שלהם במועדון, שיעשו זאת אחרי שיעזבו את מכבי.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 07 יוני 2015, 23:10, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 07 יוני 2015, 23:08

jol9 כתב:לי יצא פחות, ואני מאמין שרוצ'סטי יעלה פחות מ750K.. בכל מקרה, אם מכבי לא מסוגלת להעמיד קו קדמי שציינתי, אז זה באמת סוג של פשיטת רגל
להנהלה.
ד"א לצורך העניין לא איכפת לי אם זה לא יהיה רוצ'סטי אלא איזשהו שחקן יותר זול, שהוא בגדר הימור, אבל אם רוצ'סטי מגיע
במקום פארגו, אז זאת סוג של פשיטת רגל, במיוחד לאור ההתחזקות של היריבות מבית וגם ביורוליג.

אני לא חושב שרוצ'סטי יקבל הרבה פחות מ- 750 אחרי העונה המצויינת שלו ביורוליג. הרי עכשיו אמרו הוא מרוויח למעלה מ- 500 בניז'ני. חוץ מזה, אתה חושב שרוצ'סטי יבוא למכבי להיות מחליף? אני לא בטוח.

קו אחורי כמו שציינת הוא יקר, ובשביל שדבר כזה ייצא לפועל, מכבי תצטרך להגדיל את תקציב השחקנים בצורה משמעותית. אני מניח שיש סיכוי מסויים שזה יקרה (והיו פרסומים על זה), אבל מנסיון העבר, הסיכוי לא כזה גדול.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 07 יוני 2015, 23:16

roy1000 כתב:
jol9 כתב:לי יצא פחות, ואני מאמין שרוצ'סטי יעלה פחות מ750K.. בכל מקרה, אם מכבי לא מסוגלת להעמיד קו קדמי שציינתי, אז זה באמת סוג של פשיטת רגל
להנהלה.

אני לא חושב שרוצ'סטי יקבל הרבה פחות מ- 750 אחרי העונה המצויינת שלו ביורוליג. הרי עכשיו אמרו הוא מרוויח למעלה מ- 500 בניז'ני. חוץ מזה, אתה חושב שרוצ'סטי יבוא למכבי להיות מחליף? אני לא בטוח.

קו אחורי כמו שציינת הוא יקר, ובשביל שדבר כזה ייצא לפועל, מכבי תצטרך להגדיל את תקציב השחקנים בצורה משמעותית. אני מניח שיש סיכוי מסויים שזה יקרה (והיו פרסומים על זה), אבל מנסיון העבר, הסיכוי לא כזה גדול.

מה זה משנה, מחליף או לא מחליף. רייס היה מחליף, והשחקן הכי טוב בפיינל פור...
אני חושב שזה קו קדמי זול בהרבה מקווים אחוריים של 7-8 הקבוצות המובילות ביורוליג, ואין שום סיבה שמכבי לא תחזיק כזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 07 יוני 2015, 23:30

רוי אל תזלזל. תמיד אפשר לראות קו אחורי כזה, והקו הקדמי יורכב מיוטר ורות'בארט כשכדיר מצטרף לרנדל....

ברצינות, נמאס לראות את ג'וניור וג'וניור יורקים בפרצוף של האוהדים. העובדה שהיינס לא הוחלף בשחקן נורמלי היא מעליבה. לפני 5 שנים החזיקו פה את אנדרסון ואידסון שהיו שחקנים יקרים יותר מפארגו ורוצ'סטי ולזה צירפו קו קדמי יקר בהרבה. הצמד הזה יעלה בערך כמו השכר של סרחיו רודריגז או תאודוסיץ' וכנראה פחות מזה. חבל שגם אם יביאו את גרין בתור סנטר פותח אנשים ימשיכו לחדש מנוי.
שחף

הודעהעל ידי roy1000 » 07 יוני 2015, 23:31

jol9 כתב:מה זה משנה, מחליף או לא מחליף. רייס היה מחליף, והשחקן הכי טוב בפיינל פור...
אני חושב שזה קו קדמי זול בהרבה מקווים אחוריים של 7-8 הקבוצות המובילות ביורוליג, ואין שום סיבה שמכבי לא תחזיק כזה.

קו אחורי... קו אחורי.
רייס בא הרבה פחות מוכח מרוצ'סטי ובגיל הרבה יותר צעיר. אני לא יודע אם רוצ'סטי בגיל 30 רוצה להיאבק על דקות. קרוב לוודאי שהוא רוצה את הבמה הראשית.
התקציב של מכבי הוא בסביבות 7-8 ביורוליג. אתה יכול להגיד שאין סיבה שמכבי לא תחזיק קו אחורי כזה, אבל בהתחשב בכסף הגדול שהלך לסמית' ולסילבן, קו אחורי כמו שאתה רוצה ידרוש את שידרוג התקציב.
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 07 יוני 2015, 23:39

מכבי צריכה להקים קבוצה ראויה, שתוכל להתמודד על הפיינל פור לפחות. אם צריך להגדיל את התקציב בשביל זה, זאת חובה.
השאלה היחידה שצריכה להישאל היא מי יעשה זאת. אם הפדרמנים לא יכולים, והם לא, הם יותר ממוזמנים למסור את המועדון למי שכן יכול.
אחדשיודע

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים