כדורסל ישראלי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי

הודעהעל ידי roy1000 » 14 יוני 2015, 13:25

my man כתב:זה לא פייר להשוות את שנות ה90...היו אז סדרות גמר ולא פיינל פור..אתה חושב שאם היו סדרות בעשור האחרון אנחנו מפסידים יותר מאליפות אחת אם בכלל?
הליגה פה החליטה לשלוח יד בתאריה של מכבי ופוגעת על הדרך רק בעצמה. שום קבוצה שהיא לא מכבי לא לקחה בק טו בק ורק קבוצה אחת שהיא לא מכבי הגיעה פעמים ברצף לגמר.
עם כל זה שיש פה אולמות כדורסל קטנים שבקטנים שום קבוצה לא ממלאת את האולם שלה למעט נס ציונה(שכבר כמה מקומות יש באולמון הקטן שלהם) ועכברושייה(גם שם זה 3000 מקומות וגם שם לא כל המשחקים היה מלא)
"האלטרנטיבה הירושלמית" לא הצליחה למלא את הארנה שלה בשום משחק חשוב העונה (המשחקים מול מכבי הם הכל חוץ מחשובים) לא במשחקי העלייה לשלב הבא ביורוקאפ ולא במשחקי רבע וחצי הגמר מול יריבות מקומיות..

שיהיה לבריאות למי שחושב שהכדורסל פה מתקדם לאנשהו או שהוא הולך לעניין יותר בשנים הקרובות עם החזרת הפיינל פור..מה שווים ה"תארים" הללו אם שום דבר לא מתקדם פה..
לזה-אין לאף אחד הסבר.

פז חסדאי- עם טור טוב מאד-
http://sports.walla.co.il/item/2863121

גם מכבי לא ממלאת את האולם בליגה. ירושלים הצליחו למכור 5,000+ מנויים שזה חסר תקדים לקובצה שהיא לא מכבי. העכברושים הצליחו למכור 3,000 מנויים שגם זה חסר תקדים. אני מסכים עם מה שאתה אומר, חוץ מזה שהמרחק ביננו לבין ירושלים בכל הפרמטרים הוא הקטן ביותר אי פעם ויכול מאוד להיות שהתקציב של ירושלים בעונה הבאה יהיה גדול משלנו.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 14 יוני 2015, 13:43

חוץ מזה שהמרחק ביננו לבין ירושלים בכל הפרמטרים הוא הקטן ביותר אי פעם ויכול מאוד להיות שהתקציב של ירושלים בעונה הבאה יהיה גדול משלנו.

ממש קטן. בדיוק כמו המרחק בין 100 תארים לבין 4
פחחחח...
אנשים כמוך נותנים לאורי אלון לגטימציה לחשוב את מה שהוא חושב
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי my man » 14 יוני 2015, 13:54

roy1000 כתב:
my man כתב:זה לא פייר להשוות את שנות ה90...היו אז סדרות גמר ולא פיינל פור..אתה חושב שאם היו סדרות בעשור האחרון אנחנו מפסידים יותר מאליפות אחת אם בכלל?
הליגה פה החליטה לשלוח יד בתאריה של מכבי ופוגעת על הדרך רק בעצמה. שום קבוצה שהיא לא מכבי לא לקחה בק טו בק ורק קבוצה אחת שהיא לא מכבי הגיעה פעמים ברצף לגמר.
עם כל זה שיש פה אולמות כדורסל קטנים שבקטנים שום קבוצה לא ממלאת את האולם שלה למעט נס ציונה(שכבר כמה מקומות יש באולמון הקטן שלהם) ועכברושייה(גם שם זה 3000 מקומות וגם שם לא כל המשחקים היה מלא)
"האלטרנטיבה הירושלמית" לא הצליחה למלא את הארנה שלה בשום משחק חשוב העונה (המשחקים מול מכבי הם הכל חוץ מחשובים) לא במשחקי העלייה לשלב הבא ביורוקאפ ולא במשחקי רבע וחצי הגמר מול יריבות מקומיות..

שיהיה לבריאות למי שחושב שהכדורסל פה מתקדם לאנשהו או שהוא הולך לעניין יותר בשנים הקרובות עם החזרת הפיינל פור..מה שווים ה"תארים" הללו אם שום דבר לא מתקדם פה..
לזה-אין לאף אחד הסבר.

פז חסדאי- עם טור טוב מאד-

גם מכבי לא ממלאת את האולם בליגה. ירושלים הצליחו למכור 5,000+ מנויים שזה חסר תקדים לקובצה שהיא לא מכבי. העכברושים הצליחו למכור 3,000 מנויים שגם זה חסר תקדים. אני מסכים עם מה שאתה אומר, חוץ מזה שהמרחק ביננו לבין ירושלים בכל הפרמטרים הוא הקטן ביותר אי פעם ויכול מאוד להיות שהתקציב של ירושלים בעונה הבאה יהיה גדול משלנו.

הבאת פה כמה נושאים שונים..
ראשית- למעט אותנו ומגדל האולמות בארץ קטנים מאד וזה שהם לא מלאים כמעט אף פעם זה צריך להרים לא מעט גבות...
שנית- מגדל לא מכרה 5000+ מנויים היא חילקה למעלה מ1000 לילדים ועמותות ומוזמנים..
שנית ב'- מגדל לא מילאה את הארנה ביורוקאפ בשום משחק!!!שום משחק! גם לא בחשובים מאד שהיו לה מכבי כל שבוע ממלאת האולם שלה גם מול קבוצות פח מהיורוליג דוגמת צדביטה(אפילו שהפסדנו)..
שלישית- המרחק בינינו למגדל קטן כי פדרמן, לא כי אורי אלון. כלומר פדרמן החליט בשנים האחרונות להוריד את תקציב השחקנים והוא ממשיך להוריד אותו עוד ועוד..ביום שהוא יחליט להוסיף מעט יותר כבר לא נהיה כ"כ קרובים.

ועכשיו אני אוסיף- פדרמן בהחלט דופק אותנו- דעתי ידועה לגביו. אבל עכשיו אני אשאל היפותטית פניני לא נפצע לנדסברג לא נפצע סמית לא נפצע- אתה עדיין חושב שאנחנו כאלה קרובים אליהם?
מה שאני רוצה להגיד זה שוב בהחלטות של פדרמן נפלנו השנה אפילו אם לא מחליפים את היינס אבל כן מחזקים את הסגל אחרי הפציעה של פניני אנחנו לא נראים כמו שאנחנו נראים עכשיו..
הם לא כאלה קרובים..שליאור ימשיך ליידות מהעונשין ויותמית ימשיך להיעלם לו במאני טיים אצלהם וייתנו להם להרגיש שיש להם את הישראלים הכי טובים..שיבלו!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 14 יוני 2015, 15:20

my man כתב:הבאת פה כמה נושאים שונים..
ראשית- למעט אותנו ומגדל האולמות בארץ קטנים מאד וזה שהם לא מלאים כמעט אף פעם זה צריך להרים לא מעט גבות...
שנית- מגדל לא מכרה 5000+ מנויים היא חילקה למעלה מ1000 לילדים ועמותות ומוזמנים..
שנית ב'- מגדל לא מילאה את הארנה ביורוקאפ בשום משחק!!!שום משחק! גם לא בחשובים מאד שהיו לה מכבי כל שבוע ממלאת האולם שלה גם מול קבוצות פח מהיורוליג דוגמת צדביטה(אפילו שהפסדנו)..
שלישית- המרחק בינינו למגדל קטן כי פדרמן, לא כי אורי אלון. כלומר פדרמן החליט בשנים האחרונות להוריד את תקציב השחקנים והוא ממשיך להוריד אותו עוד ועוד..ביום שהוא יחליט להוסיף מעט יותר כבר לא נהיה כ"כ קרובים.

ועכשיו אני אוסיף- פדרמן בהחלט דופק אותנו- דעתי ידועה לגביו. אבל עכשיו אני אשאל היפותטית פניני לא נפצע לנדסברג לא נפצע סמית לא נפצע- אתה עדיין חושב שאנחנו כאלה קרובים אליהם?
מה שאני רוצה להגיד זה שוב בהחלטות של פדרמן נפלנו השנה אפילו אם לא מחליפים את היינס אבל כן מחזקים את הסגל אחרי הפציעה של פניני אנחנו לא נראים כמו שאנחנו נראים עכשיו..
הם לא כאלה קרובים..שליאור ימשיך ליידות מהעונשין ויותמית ימשיך להיעלם לו במאני טיים אצלהם וייתנו להם להרגיש שיש להם את הישראלים הכי טובים..שיבלו!

אין לי מושג על הפרטים המדוייקים של למי הם מכרו מנויים, אבל ללא ספק הם לפחות הכפילו את כמות המנויים שלהם. כנ"ל העכברושים. יש גם המון אולמות חדשים כולל בחולון (שיש לה פוטנציאל אוהדים לא רע), בחיפה, ואני מבין שגם בבאר-שבע יש איזה אולם חדש. אתה לא יכול להגיד שאין התקדמות.

לגבי נושא התקציב, אז לירושלים העונה יש תקציב של 5.5 - 6 מליון (אחרי השיפורים שעשו). למכבי יש תקציב של 8.5 מליון. הפערים הם הכי קטנים שהיו אי פעם. אני לא יודע מה התוכניות של ירושלים לשנה הבאה, אבל אני לא חושב שאף אחד ייפול מהכסא אן הם ייכנסו ליורוליג ויעמידו תקציב גדול משל מכבי.

אתה מתעסק בקטנות על אליהו והלפרין, אבל בסופו של דבר מי שמנצח זה מי שיש לו תקציב יותר גדול וכרגע המגמה לטובת ירושלים.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 14 יוני 2015, 15:22

felix_r כתב:
חוץ מזה שהמרחק ביננו לבין ירושלים בכל הפרמטרים הוא הקטן ביותר אי פעם ויכול מאוד להיות שהתקציב של ירושלים בעונה הבאה יהיה גדול משלנו.

פחחחח...

פליקס, היסטוריה זה קשקוש. היסטוריה לא מנצחת כלום. בסופו של דבר זה הכל כסף. אם אורי אלון ישים כסף, הוא יוכל להשיג מה שהוא רוצה. ככה זה עובד.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 14 יוני 2015, 16:37

roy1000 כתב:
felix_r כתב:

פחחחח...

פליקס, היסטוריה זה קשקוש. היסטוריה לא מנצחת כלום. בסופו של דבר זה הכל כסף. אם אורי אלון ישים כסף, הוא יוכל להשיג מה שהוא רוצה. ככה זה עובד.

לא יאמן איזה שטויות במיץ אתה כותב פה! אתה משווה פה בין קבוצה שבחיים לא זכתה באליפות, לקבוצה שרק בעונה שעברה הייתה אלופת אירופה. דברים שפשוט לא ניתנים להשוואה.

תקציב גבוהה לא עושה שום קבוצה לאחד המועדונים הכי גדולים באירופה. גם לרוסיות ולטורקיות יש תקציב גבוה, אז מה? אז כלום! היסטוריה ומסורת לא קונים בכסף. צריך לעבוד קשה 50 שנה!

גם אם ירושלים תנצח את מכבי ותצליח לקחת אליפות, היא עדיין תשאר קבוצה קטנה מישראל, שלא מעניינת אף אחד, ואילו מכבי תשאר מועדון פאר. זה כמו שפעם בליגת האלופות מכבי חיפה ניצחה את מנצ'סטר יונייטד, והיא עדיין נשארה להיות קבוצה קטנה מישראל, ואילו מנצ'סטר יונייטד עדיין קבוצת פאר, אחד המועדונים הכי גדולים בעולם.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 14 יוני 2015, 17:04

felix_r כתב:לא יאמן איזה שטויות במיץ אתה כותב פה! אתה משווה פה בין קבוצה שבחיים לא זכתה באליפות, לקבוצה שרק בעונה שעברה הייתה אלופת אירופה. דברים שפשוט לא ניתנים להשוואה.

תקציב גבוהה לא עושה שום קבוצה לאחד המועדונים הכי גדולים באירופה. גם לרוסיות ולטורקיות יש תקציב גבוה, אז מה? אז כלום! היסטוריה ומסורת לא קונים בכסף. צריך לעבוד קשה 50 שנה!

גם אם ירושלים תנצח את מכבי ותצליח לקחת אליפות, היא עדיין תשאר קבוצה קטנה מישראל, שלא מעניינת אף אחד, ואילו מכבי תשאר מועדון פאר. זה כמו שפעם בליגת האלופות מכבי חיפה ניצחה את מנצ'סטר יונייטד, והיא עדיין נשארה להיות קבוצה קטנה מישראל, ואילו מנצ'סטר יונייטד עדיין קבוצת פאר, אחד המועדונים הכי גדולים בעולם.

אני מדבר שטויות? הרוסיות והטורקיות עם התקציבים הגבוהים לא מצליחות? פנר לא כרגע ניצחו אותו בסוויפ?

היו עם שתי קבוצות מבולוניה ששלטו בכדורסל האירופאי. איפה הן היום? לאן המסורת הביאה אותן? מסורת זה קשקוש. מי שמעמיד תקציבים גבוהים יותר הוא זה שלאורך זמן מנצח (ואני לא מדבר על אליפות או פיינל פור במשחק אחד).

לחיפה היה תקציב יותר גדול ממנצ'סטר יונייטד? איפה הייתה צ'לסי לפני רומן אברמוביץ'? אני חושב שבדיוק הוכחת את מה שאני בא להגיד. הכסף מדבר. שים כסף על השולחן ותנצח, ולממש לא משנה אם זה בבולוניה, סלוניקי, מדריד, מוסקבה או במטולה.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 14 יוני 2015, 18:18

אתה כן מדבר שטויות ובכמויות בלתי סבירות.

וכן הרוסיות והטורקיות לא עשו כלום עם הכסף שלהן. זה לא הפך אותן לקבוצות פאר. גם אם פנר ניצחה את מכבי העונה, אז מה? גם חולון לקחה פעם אליפות ממכבי. זאת בסך הכל הצלחה רגעית, שלא שווה הרבה.

אני אגיד לך יותר מזה, יש הרבה יותר סיכוים שירושלים תרד ליגה בשנים הקרובות מאשר שהיא תהפוך לקבוצת פאר באירופה. חובות של מיליונים, פירוק, ירידת ליגה, זהו בדרך כלל הגורל של אותן הקבוצות שמנסות לקפוץ מעל הפופיק!

לעומת זאת מכבי תשאר תמיד מכבי , כי יש לה את ההיסטוריה והמסורת שאתה כל כך מזלזל בהן!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 14 יוני 2015, 18:42

צסק"א לא עושה כלום עם הכסף שלה? הם לא מגיעים בכל שנה לפיינל פור? חימקי לא זכו ביורוקאפ השנה עם הכסף שלהם?

מכבי תישאר מכבי? איפה הייתה מכבי בשנות ה- 90? גם אז היא הייתה "מכבי"? איפה קינדר ופאף בולוניה? בנטון טרוויזו? פאוק סלוניקי? הרי גם להן הייתה מסורת. לאן הן נעלמו?

יכול להיות שירושלים תרד ליגה. אין לי מושג מה יקרה בעתיד. כל מה אני יודע זה שהצלחה מקצועית היא פונקציה של השקעה. ככל שבירושלים ישקיעו יותר כסף, הם גם יצליחו יותר מקצועית לאורך זמן.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 14 יוני 2015, 18:54

רון ארטסט להפועל ירושלים?

אז מה בנוגע לישראל, במיוחד הפועל ירושלים? "לא קיבלתי טלפון מישראל, הרבה אנשים חושבים שאני זקן. אני לא רוצה להתחנן לאף אחד, ולא צריך להוכיח לאף אחד שאני מסוגל לשחק. באיטליה הגעתי לקבוצה שלא הייתה בדרך לפלייאוף ולא הייתי בכושר, ולקחתי אותם לפלייאוף, אז זה היה די קל. אם יתקשרו אליי, אני זמין. אם יש להם שיטות טובות בהגנה ובהתקפה, אני בעניין. זו לא חייבת להיות קבוצה במקום הראשון, זו יכולה להיות קבוצה במקום השלישי או השמיני. אקח אותה לגמר בקלות".

"אני בהחלט רוצה ללכת לארץ הקודש", הוסיף וורלד פיס, "אף פעם לא הייתי שם, הרבה חברים שלי היו שם. יש לי הרבה חברים ישראלים-אמריקניים מלוס אנג'לס שהולכים לשם כל הזמן. הם אומרים שישראל מדהימה, שתל אביב מדהימה. אני רוצה לחוות את זה. אני חושב שזה יהיה נהדר, כי יש לי הרבה אוהדים יהודים, אז אני מקווה לעשות את זה יום אחד".

תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 14 יוני 2015, 19:05

roy1000 כתב:צסק"א לא עושה כלום עם הכסף שלה? הם לא מגיעים בכל שנה לפיינל פור? חימקי לא זכו ביורוקאפ השנה עם הכסף שלהם?

מכבי תישאר מכבי? איפה הייתה מכבי בשנות ה- 90? גם אז היא הייתה "מכבי"? איפה קינדר ופאף בולוניה? בנטון טרוויזו? פאוק סלוניקי? הרי גם להן הייתה מסורת. לאן הן נעלמו?

יכול להיות שירושלים תרד ליגה. אין לי מושג מה יקרה בעתיד. כל מה אני יודע זה שהצלחה מקצועית היא פונקציה של השקעה. ככל שבירושלים ישקיעו יותר כסף, הם גם יצליחו יותר מקצועית לאורך זמן.

נו באמת! צסקא היא לא קבוצה שבאה משום מקום. לצסקא יש היסטוריה ארוכה יותר אפילו מזו של מכבי. אני מדבר על כל הקבוצות שמנסות לקחת מצסקא את ההגמוניה. באמצע העשור הקודם דינאמו מוסקבה ניסתה לעשות את מה שירושלים מנסה. אתה יודע איך זה נגמר? אתה יודע איפה עכשיו דינאמו? בליגה השניה!.

מכבי תשאר מכבי. מכבי נשארה מכבי גם אחרי שנות ה-90 הפחות מוצלחות. היא לא נעלמה מהמפה. היא חזרה, כי זאת מכבי. אתה יודע מתי היתה אליפות היורוליג האחרונה של ריאל מדריד לפני השנה? לפני 20 שנה בדיוק! בעונת 1994-95. אז מה? היא לא התפרקה ולא נעלמה ב 20 השנים האלו, למרות שלא הצליחה לנצח ביורוליג 20 שנה. למה היא נשארה? כי זאת קבוצה עם הסטוריה ומסורת.

הקבוצות שהזכרת מאיטליה הן דווקא הוכחה נוספת לדברים שלי. הן קבוצות שניסו לקפוץ מעל הפופיק והן נכנסו לחובות פורקו/ירדו ליגה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 14 יוני 2015, 19:20

felix_r כתב:
roy1000 כתב:צסק"א לא עושה כלום עם הכסף שלה? הם לא מגיעים בכל שנה לפיינל פור? חימקי לא זכו ביורוקאפ השנה עם הכסף שלהם?

נו באמת! צסקא היא לא קבוצה שבאה משום מקום. לצסקא יש היסטוריה ארוכה יותר אפילו מזו של מכבי. אני מדבר על כל הקבוצות שמנסות לקחת מצסקא את ההגמוניה. באמצע העשור הקודם דינאמו מוסקבה ניסתה לעשות את מה שירושלים מנסה. אתה יודע איך זה נגמר? אתה יודע איפה עכשיו דינאמו? בליגה השניה!.

מכבי תשאר מכבי. מכבי נשארה מכבי גם אחרי שנות ה-90 הפחות מוצלחות. היא לא נעלמה מהמפה. היא חזרה, כי זאת מכבי. אתה יודע מתי היתה אליפות היורוליג האחרונה של ריאל מדריד לפני השנה? לפני 20 שנה בדיוק! בעונת 1994-95. אז מה? היא לא התפרקה ולא נעלמה ב 20 השנים האלו, למרות שלא הצליחה לנצח ביורוליג 20 שנה. למה היא נשארה? כי זאת קבוצה עם הסטוריה ומסורת.

הקבוצות שהזכרת מאיטליה הן דווקא הוכחה נוספת לדברים שלי. הן קבוצות שניסו לקפוץ מעל הפופיק והן נכנסו לחובות פורקו/ירדו ליגה.

אימפריות קמות ונופלות. זה הכל עניין של ניהול.
איפה יוגופלסטיקה ספליט? איפה וארזה? איפה קינדר בולוניה?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 14 יוני 2015, 19:23

שמואל, אל תענה לי. אין לי שום חשק להתווכח עם אוהד הפועל ולהפריח את החלומות הרטובים שלו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 14 יוני 2015, 19:58

אני חושב שהאמת נמצאת באמצע
ירושלים לדעתי מתנהלת טוב מאוד בשנתיים האחרונות לעומת מכבי שממשיכה להוריד את התקציב משנה לשנה
אני כן חושב שהפערים מצטמצמים אבל צריך גם לשים הרבה משקל על יחסי המסורת ווינריות-לוזריות בה מכבי נותנת נוק אאוט
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 יוני 2015, 20:02

אחרי שיזכו בתואר, או לא יעשו בושות באירופה יהיה אפשר להגיד שההתהלות שלהם טובה. בינתיים זה לא שווה כלום.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 14 יוני 2015, 20:11

rc4991 כתב:אני חושב שהאמת נמצאת באמצע
ירושלים לדעתי מתנהלת טוב מאוד בשנתיים האחרונות לעומת מכבי שממשיכה להוריד את התקציב משנה לשנה
אני כן חושב שהפערים מצטמצמים אבל צריך גם לשים הרבה משקל על יחסי המסורת ווינריות-לוזריות בה מכבי נותנת נוק אאוט

סליחה, אבל זה שמישהו עשיר בא ושם כמה מיליונים, זה לא נקרא ניהול טוב. בשום פנים ואופן לא! היו לירושלים כבר נחום מנבר, ארקדי גאידמק, גומא אגייר, וכו' שבאו, השקיעו מיליונים ונעלמו אחרי כמה שנים. בדיוק כמו שאורי אלון הגיע, הוא גם יכול לעזוב פתאום אם העסקים שלו ילכו בצורה פחות מוצלחת.

דווקא הניהול של מכבי הוא הניהול הנכון (גם אם זה מבאס לפעמים). זה שמכבי מתנהלת בצורה כלכלית מבוקרת מבלי להשתולל, מחזיק אותה באותה הרמה (פחות או יותר) כבר מעל 40 שנה.

לבסס את התקציב על הכנסות - זה ניהול נכון. לבסס את התקציב על בעלים ששם מיליונים מהכיס - זה סתם קישקוש.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 14 יוני 2015, 20:18

felix_r כתב:

סליחה, אבל זה שמישהו עשיר בא ושם כמה מיליונים, זה לא נקרא ניהול טוב. בשום פנים ואופן לא! היו לירושלים כבר נחום מנבר, ארקדי גאידמק, גומא אגייר, וכו' שבאו, השקיעו מיליונים ונעלמו אחרי כמה שנים. בדיוק כמו שאורי אלון הגיע, הוא גם יכול לעזוב פתאום אם העסקים שלו ילכו בצורה פחות מוצלחת.

דווקא הניהול של מכבי הוא הניהול הנכון (גם אם זה מבאס לפעמים). זה שמכבי מתנהלת בצורה כלכלית מבוקרת מבלי להשתולל, מחזיק אותה באותה הרמה (פחות או יותר) כבר מעל 40 שנה.

לבסס את התקציב על הכנסות - זה ניהול נכון. לבסס את התקציב על בעלים ששם מיליונים מהכיס - זה סתם קישקוש.

במצב הנוכחי, אין סיכוי שירושלים יכולה להתבסס על ההכנסות. היא לא משתתפת ביורוליג, אין לה עדיין את כמות הקהל שיש למכבי וגם אין שום סיכוי שהכרטיס שם יעלה כמו חצי משכנתא כמו ביד אליהו, הספונסרים לא יתנו לה את אותו הכסף שיתנו למכבי כי מכבי זה מועדון גדול יותר בנקודת הזמן הנוכחית. במצב הקיים ירושלים מתבססת קודם כל על כסף מהכיס של הבעלים כדי שבעתיד המצב יכול להיות מאוזן יותר מהבחינה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 14 יוני 2015, 20:22

toja27 כתב:
felix_r כתב:

במצב הנוכחי, אין סיכוי שירושלים יכולה להתבסס על ההכנסות. היא לא משתתפת ביורוליג, אין לה עדיין את כמות הקהל שיש למכבי וגם אין שום סיכוי שהכרטיס שם יעלה כמו חצי משכנתא כמו ביד אליהו, הספונסרים לא יתנו לה את אותו הכסף שיתנו למכבי כי מכבי זה מועדון גדול יותר בנקודת הזמן הנוכחית. במצב הקיים ירושלים מתבססת קודם כל על כסף מהכיס של הבעלים כדי שבעתיד המצב יכול להיות מאוזן יותר מהבחינה הזאת.

אז נתראה בעוד 10 שנים ואז נחליט עד כמה הכל התפתח כמו שצריך או שלא. בינתיים אין שום דבר שלא ראינו כבר בעבר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 14 יוני 2015, 20:26

felix_r כתב:

אני לא חושב שהוא שופך מיליונים כמו שאתה חושב וגם אם כן אז הבנתי שהתכנית שלו היא לתת פיחות ככל שההכנסות יעלו
אני חושב שהם מתנהלים טוב מאוד: הם בונים סגלים טובים יחסית, משנים בצורה מרשימה תוך כדי עונה וגם יודעים ללכת על שחקנים חשובים ולנצל הזדמנויות להחתים אותם (אליהו)

בסך הכל אני חושב שהדרך של אורי אלון טובה מאוד אבל זה לא מבטיח שהם יצליחו מקצועית (כפי שראינו כבר השנה באירופה)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 14 יוני 2015, 20:31

ניהול נכון מביא בסופו של דבר להצלחות (כמובן זה כולל בתוכו גם ניהול כלכלי נכון).
מסורת ו- DNA מנצח זה דבר חשוב מאוד אבל לא תמיד מספיק. יש לכך המון דוגמאות, אבל להלן דוגמה מקומית ומוחשית:
מכבי ת"א בכדורגל, אימפריה מקומית ללא ספק בישראל. אלא מה, במשך רוב העשור הקודם ותחילת העשור הנוכחי, הקבוצה התנהלה באופן מחפיר ולראייה לא הגיעה לשום דבר.
הגיע גולדהאר עם הכסף והניהול הנכון, והפלא ופלא- מכבי כבר עם 3 אליפויות רצופות וטראבל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־17 אורחים