אשכול המלפפונים / סגל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל

הודעהעל ידי asafb96 » 17 יוני 2011, 16:52

אל תיהיו כל כך בטוחים..
אני מאמין שמכבי רוצה את פרקינס, ואם הוא יוריד בדרישות (אם באמת הדרישות שלו גבוהות...) אני מאמין שיכול ליהיות שהוא ישאר
לגבי לנדסברג, אני מאמין שמכבי רוצה לעשות טרייד עליו תמורת כדיר, ואולי גם שחקנים צעירים, אבל איך שזה נראה, חיפה לא רוצה (ובצדק). איתו אפשר לחכות עוד שנה שיהיה שחקן חופשי, ולהביא אותו במקום שארפ שזאת כנראה עונת הפרישה שלו
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 17 יוני 2011, 17:17

אנחנו בשלב מאוד מוקדם של עונת המלפפונים , בשלב יותר מאוחר כשהסגל של חיפה יהיה יותר ברור אז סביר להניח שיהיה מצב יותר טוב להבשלת עיסקה . אבל אין לי ספק שמכבי רוצה את לאנדסברג כבר העונה בגלל היכולת שלו לשחק גם בעמדה 3...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 17 יוני 2011, 20:12

מכבי לא צריכה כ"כ הרבה שחקנים.
3 שחקנים על עמדה זה טירוף. אמנם יש 3 מסגרות, אבל אפילו מאמן מוכשר וחכם כמו דייויד, יתקשה לנהל רוטציה עם סגל כ"כ עבה
וזה עוד בהתחשב בעובדה שהוא יוכל לרשום רק 4 זרים למשחקי הליגה.

15 שחקנים בכירים, זה אומר שיהיו 3 שחקנים שלא יתלבשו בכל משחק. זה פשוט יותר מדי, במיוחד בהתחשב בכך, שלא רגילים לזה כאן (בניגוד לNBA) ולא יקבלו את זה.

אני אומר סגל מעובה של 12 שחקנים + דרק שארפ, זה מספיק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי משה » 17 יוני 2011, 21:35

צריך 8 ישראלים לליגה בגלל שאפשר לשתף 4 זרים. עכשיו ידוע שמכבי בשביל היורוליג צריכה 6 זרים, לכן הסגל אם רוצים או לא רוצים יהיה עם מינימום 14 שחקנים.
משה

הודעהעל ידי asafb96 » 17 יוני 2011, 21:42

jol9 כתב:מכבי לא צריכה כ"כ הרבה שחקנים.
3 שחקנים על עמדה זה טירוף. אמנם יש 3 מסגרות, אבל אפילו מאמן מוכשר וחכם כמו דייויד, יתקשה לנהל רוטציה עם סגל כ"כ עבה

15 שחקנים בכירים, זה אומר שיהיו 3 שחקנים שלא יתלבשו בכל משחק. זה פשוט יותר מדי, במיוחד בהתחשב בכך, שלא רגילים לזה כאן (בניגוד לNBA) ולא יקבלו את זה.

דיויד יתקשה? דיויד כל הזמן אומר בתקשורת שמכבי צריכה סגל של 14-15 שחקנים
לא צריך 15 בכירים, אבל 13-14 בכירים+שארפ ואולי עוד איזה שחקן נוער זה די הכרחי ל3 מסגרות
רק תחשוב על זה שבהצלבה, רק ביורוליג יהיה למכבי 4 משחקים בשבוע 1, תוסיף את הליגה והאדריאטית.. עם סגל של 12-13 זה טירוף
asafb96

הודעהעל ידי אדם » 17 יוני 2011, 22:11

סתם שאלה לידע כללי
מי עדיף מבין השמות הללו שכביכול יכולים לשחק ב1 2 3 בגדול
סמי מחיה אם הוא עדיןן רלוונטי
וויליאמס
אהרון גקסון שלא היתלהבתי ממנו אם מותר לציין
קייל וויבר שאני מאוד מחבב
ריברס שלא היתלהבתי ממנו גם
גסי קארול שאני אוהב
או בוורלי
על מי אתם ממליצים מבין השחקנים האלה
ומי לא נורא שלא יבוא
אדם

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 יוני 2011, 22:54

אדם כתב:סתם שאלה לידע כללי
מי עדיף מבין השמות הללו שכביכול יכולים לשחק ב1 2 3 בגדול
סמי מחיה אם הוא עדיןן רלוונטי
וויליאמס
אהרון גקסון שלא היתלהבתי ממנו אם מותר לציין
קייל וויבר שאני מאוד מחבב
ריברס שלא היתלהבתי ממנו גם
גסי קארול שאני אוהב
או בוורלי
על מי אתם ממליצים מבין השחקנים האלה
ומי לא נורא שלא יבוא

אם יורשה לי,אני אפרט שחקן שחקן לפי איך שאני רואה את זה:
סמי מחיה-שחקן שהוא סווינגמן..יכול להוביל כדור אבל לא יכול לשחק בעמדה 1..קלעי טוב,מובים טובים..יודע להתגבר על הגנות..אבל ככל הנראה לא יגיע למכבי..וגם אם יגיע יצטרך לעשות את הסוויץ' מקבוצה קטנה שבה הוא הסטאר לקבוצה גדולה שבה הוא צריך להיות שחקן קבוצתי.

מרכוס וויליאמס(אני מניחה שאליו התכוונת)-רכז קלאסי..אולי לא יתרום יותר מדי בנקודות(במיוחד מחוץ לקשת),אבל הוא מוסר אסיסט אחרי אסיסט אחרי אסיסט ובקלות יכול לסיים משחק יורוליג עם 5-6 אסיסטים ומשחק ליגה ישראלית עם 10-12..הייתי שמחה אם היה מגיע.

ג'קסון-לא רלוונטי כל כך..יש לו חוזה לעוד עונה בבילבאו ובכל מקרה הוא לא שחקן זול שמכבי יכולה לעשות עליו ''גניבה''.

קייל וויבר-שחקן שיכול להיות תואם פרקינס בהגנה..הוא באמת שחקן הגנה מחונן,גם קולע טוב מכל הטווחים..מה שכן..אין לו אופי של קלעי(ואני לא אומרת שזה דבר רע)..גם אותו הייתי רוצה..אבל תלוי אם בתור קומבו-גארד או בתור סווינגמן..פה יש לי כבר העדפה..

ריברס-קלעי נהדר שצריך אילוף,הוא גם לא הד-קייס ככה שיש פוטנציאל ''להפוך את עורו''..אבל זה משהו שכבר בלאט יצטרך להחליט.

ג'ייסי קארול-זה מסובך..הוא אחד הקלעים המוכשרים ביותר באירופה..אבל במצב הזרים של מכבי כרגע הוא פשוט לא מתאים..
אם מכבי מביאה רק רכז טהור אז צריך להגיע סווינגמן,אם מכבי מביאה קומבו-גארד אז צריך להגיע סמול פורוורד..אבל בכל מקרה אי אפשר להביא קלעי טהור כמו קארול כי זה פשוט תוקע את מכבי עם שחקן חסר.

פטריק בוורלי-עוד שחקן שאני אוהבת..גם לו יש חוזה בספרטק וככל הנראה הוא לא רלוונטי(אלא אם כן יש לו חוזה ליציאה לקבוצות הגדולות,אבל אני בספק)..הוא אתלט גדול,ריבאונדר אדיר..יכול להיות גניבה אדירה..אבל שוב,ככל הנראה הוא לא רלוונטי.
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 18 יוני 2011, 01:45, נערך פעם אחת בסך הכל.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 17 יוני 2011, 23:01

מסכים לגמרי. אף פעם לה הייתי בעד סגל רחב. אדרבא. אני חושב שבתקציב הנוכחי של מכבי, שלדאבונינו, איננו מהמובילים באירופה, סגל רחב הוא צעד פשוט לא מחושב.

אני לא חושב שמכבי צריכה לפגוע במרקם החברתי, בשל ההשתתפות בשלוש מסגרות. מי שחושב ששלושה שחקנים לא רשומים בסגל, פלוס עוד שניים שבקושי משחקים בכל משחק, הוא דבר בריא לקבוצה, יתבדה אם וכאשר מכבי תבנה סגל הזוי של 15 שחקנים בכירים.
באותו הקשר, כל השוואה של מכבי לקבוצת NBA תהיה מנותקת מהמציאות. ב-NBA משחקים 48 דקות, תמיד יש שחקני רוקי'ס ופליטי ליגת הפיתוח שמראש יודעים שלא תמיד יהיו שותפים בכל משחק, ועל כן ההיררכיה בד"כ ברורה הרבה יותר, ואי אפשר להגיד על סגל מלא של קבוצת NBA, שהוא מורכב משחקנים בכירים בלבד, על אף שאולי באירופה כל שחקן שהיה נפלט מקבוצה שכזו היה נחשב לבכיר.

15 שחקנים זה אולי טוב למשחק מחשב של כדורסל-מנג'ר, שם אתה יכול להכניס אחרי עונה שלמה את השחקן ה-15 שלך ל-40 דקות ולקבל ממנו את התפוקה המצופה עפ"י נתוני השחקן שתוכנתו ע"י המשתמש או המערכת.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 18 יוני 2011, 02:43

נראה לי דברור שיהו עוד 2 זרים ו2 ישראלים בסגל שמוך ישראלים אחד היה מתאזרח אז יהו 7 זרים 6 ישראלים +שארפ + צעיר כדי להשלים 12 לליגה . 2 גבוהים ואחד מהגרדים ינוחו בליגה ישראלית בהתאם . מעניין איך מאמן היריבה בדיוק התכוננן למכבי בליגה .............
טיקי חוזר

הודעהעל ידי yzafrir » 18 יוני 2011, 03:31

קובי , זה לא קשור שאתה לא בעד סגל רחב בדרך כלל כי מדובר בשלוש ליגות הפעם . זה מחייב סגל יותר רחב מהרגיל . ואם לוקחים בחשבון את תקנות הזרים אז זה לא מותיר לנו ברירה כי חייבים יותר ישראלים ממה שבאמת היינו רוצים במצב אחר .
סגל של 15 שכולל בתוכו את פרקינס , בורשטיין ...זה בעצם סגל של 12-13 בכירים לשלוש מסגרות כך שזה בכלל לא הרבה . זה אומר שלפחות 10 שחקנים בכירים ישחקו בשלוש ליגות .
אם אתה שואל אותי זה אפילו מעט מידי ואפשר בקלות להוסיף עוד שחקן
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 18 יוני 2011, 06:46

משה כתב:צריך 8 ישראלים לליגה בגלל שאפשר לשתף 4 זרים. עכשיו ידוע שמכבי בשביל היורוליג צריכה 6 זרים, לכן הסגל אם רוצים או לא רוצים יהיה עם מינימום 14 שחקנים.

אף אחד לא אמר שאתה צריך 8 ישראלים יוצאי נבחרת ישראל. אפשר להסתפק באליהו, פניני, הלפרין, בלו, בורשטיין ונניח שייר כשדרק ועוד שחקן צעיר משלימים את השמיניה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 18 יוני 2011, 06:52

asafb96 כתב:

לא צריך 15 בכירים, אבל 13-14 בכירים+שארפ ואולי עוד איזה שחקן נוער זה די הכרחי ל3 מסגרות
רק תחשוב על זה שבהצלבה, רק ביורוליג יהיה למכבי 4 משחקים בשבוע 1, תוסיף את הליגה והאדריאטית.. עם סגל של 12-13 זה טירוף

מה שחשבתי עליו הוא שמכבי תוכל לנסות לפתח שחקן או שניים צעירים ולהפוך אותם לקראת סוף העונה, לשחקני הרכב לגיטימיים בליגה ואולי אף באדריאטית.
ביורוליג לא תהיה להם בעיה לא להתלבש. מכבי תרוויח מזה המון בהמשך.
מנגד, הרכב של 14 שחקנים בכירים + שארפ, מחייב שפרט לדרק עוד שני "בכירים" לא יתלבשו במשחקי היורוליג. עכשיו לך תסביר לבורשטיין ונניח למצ'באן
למה הם לא מתלבשים בכלל ביורוליג. זה לא יהיה פשוט.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 18 יוני 2011, 06:53

תודה הולידיי :thumbup :
אדם

הודעהעל ידי refael » 18 יוני 2011, 06:54

jol9 כתב:
משה כתב:צריך 8 ישראלים לליגה בגלל שאפשר לשתף 4 זרים. עכשיו ידוע שמכבי בשביל היורוליג צריכה 6 זרים, לכן הסגל אם רוצים או לא רוצים יהיה עם מינימום 14 שחקנים.

אף אחד לא אמר שאתה צריך 8 ישראלים יוצאי נבחרת ישראל. אפשר להסתפק באליהו, פניני, הלפרין, בלו, בורשטיין ונניח שייר כשדרק ועוד שחקן צעיר משלימים את השמיניה.

חובה לרשום 8 שחקנים ישראלים לליגה הישראלית ? אי אפשר לרשום 6 שחקנים ישראלים ורק איתם לשחק ?
אני מתכוון האם אפשר לשחק אם כמה ישראלים שאתה רוצה העיקר לשמור על זה שיהיו 4 זרים בטופש - למשל 4 זרים 6ישראלים . זה אפשרי ?
תמונה
refael

הודעהעל ידי jol9 » 18 יוני 2011, 07:02

קובי כתב:

מסכים לגמרי. אף פעם לה הייתי בעד סגל רחב. אדרבא. אני חושב שבתקציב הנוכחי של מכבי, שלדאבונינו, איננו מהמובילים באירופה, סגל רחב הוא צעד פשוט לא מחושב.

אני לא חושב שמכבי צריכה לפגוע במרקם החברתי, בשל ההשתתפות בשלוש מסגרות. מי שחושב ששלושה שחקנים לא רשומים בסגל, פלוס עוד שניים שבקושי משחקים בכל משחק, הוא דבר בריא לקבוצה, יתבדה אם וכאשר מכבי תבנה סגל הזוי של 15 שחקנים בכירים.
באותו הקשר, כל השוואה של מכבי לקבוצת NBA תהיה מנותקת מהמציאות. ב-NBA משחקים 48 דקות, תמיד יש שחקני רוקי'ס ופליטי ליגת הפיתוח שמראש יודעים שלא תמיד יהיו שותפים בכל משחק, ועל כן ההיררכיה בד"כ ברורה הרבה יותר, ואי אפשר להגיד על סגל מלא של קבוצת NBA, שהוא מורכב משחקנים בכירים בלבד, על אף שאולי באירופה כל שחקן שהיה נפלט מקבוצה שכזו היה נחשב לבכיר.

15 שחקנים זה אולי טוב למשחק מחשב של כדורסל-מנג'ר, שם אתה יכול להכניס אחרי עונה שלמה את השחקן ה-15 שלך ל-40 דקות ולקבל ממנו את התפוקה המצופה עפ"י נתוני השחקן שתוכנתו ע"י המשתמש או המערכת.

לא הייתי יכול לנסח זאת טוב יותר!!

צפריר, אנחנו מבינים את כל עניין השלוש ליגות, אבל בוא תסביר לבורשטיין למה הוא לא מתלבש במשחקי היורוליג. אתה חושב ש25 דקות בליגה ועוד 15 באדריאטית יספק אותו?
הוא במכבי בשביל לשחק ביורוליג, גם אם זה כמה דקות פה או שם.

אי אפשר להתייחס לשחקנים כמו בורשטיין באותו אופן כמו לשחקנים שעולים מהנוער. אז יש לך שתי אפשרויות - לא להחזיק אותם אצלך, או לתת להם להיות חלק פעיל מהקבוצה גם במסגרת
החשובה והמרכזית.

הדבר החשוב ביותר במכבי השנה היה הלכידות והרוח הקבוצתית. סגל של 15 שחקנים, באופן די וודאי יפגע בדבר הזה, גם אם מדובר בשלוש ליגות.
אני חושב שהצעד הכי נכון הוא לקחת סיכון, לעלות שני צעירים לסגל ולתת להם לרוץ בליגה. הם יהיו מבסוטים, וכולם יהיו מבסוטים. מקסימום, אם לא יילך, ויהיו חסרים שחקנים, תמיד
אפשר להביא באמצע העונה איזה ישראלי "בכיר" מקבוצה אחרת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 18 יוני 2011, 07:03

6 לב צהוב כתב:
jol9 כתב:

חובה לרשום 8 שחקנים ישראלים לליגה הישראלית ? אי אפשר לרשום 6 שחקנים ישראלים ורק איתם לשחק ?
אני מתכוון האם אפשר לשחק אם כמה ישראלים שאתה רוצה העיקר לשמור על זה שיהיו 4 זרים בטופש - למשל 4 זרים 6ישראלים . זה אפשרי ?

אתה יכול לשחק גם עם ישראלי אחד כל המשחק, אבל בטופס לדעתי חייב להיות רשום מינימום מסויים. נדמה לי שזה לא 12, אבל קשה לי להאמין שקבוצה מקצוענית כמו מכבי
תרשום במשחק ליגה פחות שחקנים ממה שמותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי refael » 18 יוני 2011, 07:12

jol9 כתב:
קובי כתב:

לא הייתי יכול לנסח זאת טוב יותר!!

צפריר, אנחנו מבינים את כל עניין השלוש ליגות, אבל בוא תסביר לבורשטיין למה הוא לא מתלבש במשחקי היורוליג. אתה חושב ש25 דקות בליגה ועוד 15 באדריאטית יספק אותו?
הוא במכבי בשביל לשחק ביורוליג, גם אם זה כמה דקות פה או שם.

אי אפשר להתייחס לשחקנים כמו בורשטיין באותו אופן כמו לשחקנים שעולים מהנוער. אז יש לך שתי אפשרויות - לא להחזיק אותם אצלך, או לתת להם להיות חלק פעיל מהקבוצה גם במסגרת
החשובה והמרכזית.

הדבר החשוב ביותר במכבי השנה היה הלכידות והרוח הקבוצתית. סגל של 15 שחקנים, באופן די וודאי יפגע בדבר הזה, גם אם מדובר בשלוש ליגות.
אני חושב שהצעד הכי נכון הוא לקחת סיכון, לעלות שני צעירים לסגל ולתת להם לרוץ בליגה. הם יהיו מבסוטים, וכולם יהיו מבסוטים. מקסימום, אם לא יילך, ויהיו חסרים שחקנים, תמיד
אפשר להביא באמצע העונה איזה ישראלי "בכיר" מקבוצה אחרת.

+1
גם אני בטענה שסגל של 12 שחקנים +שחקן אחד שתיים מהנוער לליגה יספיק מעבר לזה זה יגרום לבעיות חברתיות בקבוצה שזה מה בלאט הכי לא רוצה שיהיה בחדר ההלבשה הרגשה לא טובה של שחקנים שלא מקבלים דקות במסגרות החשובות . אני מזכיר לכם לפני שנתיים היה לנו את המקרה הזה עם לאמפה . כל פעם שחקן אחר ישב בליגה על הספסל ולא התלבש ראיתם מה הייתה התוצאה בסוף לאמפה לא היה מרוצה לא קיבל מספיק דקות ועף . תראו לכם מצב בו בורשטיין\מאצבן\ או אפילו סופו ישבו בצד מה זה יעשה להם ?
תמונה
refael

הודעהעל ידי שחף » 18 יוני 2011, 08:09

בהנחה שמכבי מביאה גם את שייר וגם את הלפרין(זה מה שמשתמע מהדברים של דייויד) אני הייתי מוותר על קלעי מהסוג של קארול וריברס ומביא שני שחקנים ששמים את הכדור טוב על הרצפה ונותנים הגנה איכותית. משהו מהסוג של ג'קסון ומז'יה\מאחיה\מאיה. יש לה ממילא כבר 2 קלעים של למעלה מ-40% ביורוליג, הלפרין שאומנם הוא שחקן של יום אבל בסך הכל קולע באחוזים גבוהים יחסית ושייר שזה היה תחום ההתמחות שלו במכללות.
שחף

הודעהעל ידי משה » 18 יוני 2011, 08:34

jol9 כתב:

מה זה משנה ישראלים יוצאי ליגה ג' או ישראלי יוצא ליגת הNBA. בסופו של דבר, אתה חייב שיהיו לך 14 שחקנים. אתה בעצמך נתת פה עכשיו 8 ישראלים, עכשיו לדעתך צריך שיהיו רק 4 זרים כדי להשלים 12 שחקנים? אני מניח שלא, אתה רוצה 6 זרים, אז מה לעשות הסגל יהיה עם 14 שחקנים.
משה

הודעהעל ידי קובי » 18 יוני 2011, 09:14

asafb96 כתב:

לא יודע איך זה נכנס פה לחצי פורום לראש כעובדה מוגמרת, מכיוון שדיוויד לא התבטא בתקשורת לגבי דבר כזה.
מי שפרסם על כך היה רועי גלדסון, שעד כה לא ממש פוגע הקיץ, כך שלא הייתי מסתמך עליו כתורה מסיני.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx ו־53 אורחים