פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוקאפ

09 דצמבר 2015, 10:43

אני לא חושב שההנהלה משלימה עם המצב...
כלומר הטרמינולוגיה הזאת, נראית לי לא לגמרי קשורה.

ההנהלה היא זאת שעשתה את השינויים המבניים הגדולים בתוך מועדון מצויין ומצליח, שגררו אותו למטה. אני לא חושב
שמישהו בהנהלה שלנו מבין את הטעויות שנעשו, ומוכן לקחת עליהן אחריות.

הם מתייחסים אל זה ככשלון נקודתי ולא כאל מגמה, כמו שאנחנו רואים אותה.
לכן הם לא "משלימים" עם שום דבר.
אם כבר אז ההיפך. העונה הזאת הוכיחה שהשקעה פיננסית גבוהה, לאו דווקא מביאה תוצאות, ואפילו הפוך מזה.
זה רק מחזק את סיפור ארויו...

ככה זה עובד שם. האמת שלי לא ממש איכפת שישקיעו פחות, רק שנראה שם אנשי מקצוע רציניים ולא את החובבנים שיש שם היום.

09 דצמבר 2015, 10:59

יוני אני מסכים איתך , רק שהעונה הזאת מדגישה את הנושא ההשקעה הפיננסית הגבוהה אפילו יותר מעונת ארויו כי הפעם הכסף הגדול הושקע לא רק בשחקן אחד.
אם אני משווה את העונה הזאת לשנה שעברה אז העונה נכשלנו בלפחות שני שחקנים קריטיים שגורמים לעונה הזאת להראות כמו שהיא . פארמר ופאברני התחילו את כל הכדור שלג הזה (ארינזה שולי בגלל המחיר והמטרה שהוא הגיע ...)
קח את הסגל של שנה שעברה לפני כל הפציעות ותחליף רק את היינס ברוצ'סטי וזה סגל מצויין למרות שסופו היה במצב רע (ועדיין עדיף על כל הגבוהים שיש לנו היום...).
מכבי סתם נכנסה להרפתקה בהחלפת פארגו בפארמר ובזה שלא התעקשה להשאיר את טיוס...על נושא בסקאוטינג השחקנים שהגיעו אין מה לדבר בכלל , כישלון צורב שנובע בעיקר משחצנות וממחשבה ששחקן כמו פארמר יהפוך כל יניב גרין שלידו לשאקיל....ברגע שפארמר נכשל זה כדור שלג שבנתיים לא מצליחים לעצור...

09 דצמבר 2015, 11:14

yzafrir כתב:יוני אני מסכים איתך , רק שהעונה הזאת מדגישה את הנושא ההשקעה הפיננסית הגבוהה אפילו יותר מעונת ארויו כי הפעם הכסף הגדול הושקע לא רק בשחקן אחד.
אם אני משווה את העונה הזאת לשנה שעברה אז העונה נכשלנו בלפחות שני שחקנים קריטיים שגורמים לעונה הזאת להראות כמו שהיא . פארמר ופאברני התחילו את כל הכדור שלג הזה (ארינזה שולי בגלל המחיר והמטרה שהוא הגיע ...)
קח את הסגל של שנה שעברה לפני כל הפציעות ותחליף רק את היינס ברוצ'סטי וזה סגל מצויין למרות שסופו היה במצב רע (ועדיין עדיף על כל הגבוהים שיש לנו היום...).
מכבי סתם נכנסה להרפתקה בהחלפת פארגו בפארמר ובזה שלא התעקשה להשאיר את טיוס...על נושא בסקאוטינג השחקנים שהגיעו אין מה לדבר בכלל , כישלון צורב שנובע בעיקר משחצנות וממחשבה ששחקן כמו פארמר יהפוך כל יניב גרין שלידו לשאקיל....ברגע שפארמר נכשל זה כדור שלג שבנתיים לא מצליחים לעצור...

אני חושב שכמות הכשלונות היא גדולה יותר ממה שציינת.
פארמר זה כשלון גדול, אבל בגלל שמדובר בשחקן בסה"כ סביר, היה עוד אפשר למסמס את הכשלון הזה, אם שאר הגורמים היו עובדים טוב.
פבראני זה לא כשלון - זה מחדל ושערורייה. על מחדל כזה, בהשלכה על העולם העסקי, המנכ"ל היה עף הביתה עוד באותו השבוע.

מעבר לזה, סמית' - אנחנו קצת נותנים לו הנחה, בגלל מה שהוא עשה למועדון, אבל הבחור רחוק מאוד משיאו. חלש מאוד העונה.
לנדסברג - חלש מאוד העונה.

גם אמבקווה זה כשלון גדול. אמנם כסנטר מחליף, לא חושב שהוא היה כזה גרוע, אבל הוא ממש לא הגיב לזה שמכבי היתה צריכה שיהפוך
לסנטר מוביל, ואת הכסף שהוא מקבל, הוא ממש אבל ממש לא שווה.
זה הזוי שמכבי התקמצנה על כמה אלפי דולרים לטיוס, והביאה את הבובל הזה בפי 2 כסף במקום.

09 דצמבר 2015, 11:34

טיוס היה צריך להיות טיפה יותר יקר מאמבקווה אבל איזה הבדל !!! בטח בעונה שהארנק קצת נפתח ובטח כשמדובר הישראלי .
אין ספק שזו העונה עם הכי הרבה טעויות שנעשו בטח ביחס לתקציב שהושקע בסגל...

09 דצמבר 2015, 12:07

yzafrir כתב:טיוס היה צריך להיות טיפה יותר יקר מאמבקווה אבל איזה הבדל !!! בטח בעונה שהארנק קצת נפתח ובטח כשמדובר הישראלי .

ראינו בעונה האחרונה, שהוא לא ממש להוט לשחק. ככה שאני לא יודע לגבי ההבדל

09 דצמבר 2015, 12:20

felix_r כתב:
yzafrir כתב:טיוס היה צריך להיות טיפה יותר יקר מאמבקווה אבל איזה הבדל !!! בטח בעונה שהארנק קצת נפתח ובטח כשמדובר הישראלי .

בצבא קוראים לזה "חוסר ניצול מאמץ" , אחרי האליפות ההיא בעונת רייס , מכבי סה"כ היו צריכים לעשות 3 דברים עיקריים:
1. להשאיר את רייס בכל מקרה , ווינר כזה לא צומח על העצים , היו צריכים לנצל את התנופה ולהחתים אותו על 1.5-1.7 , מייד לאחר סיום העונה , זה היה חייב להיות המהלך הראשון שההנהלה עושה.
2. טיוס רצה העלאה? בהכירך את האיש , היית יכול לחסוך את כל בעיות החוסר שקט שלו בהעלאה שהיתה סוגרת אותו ל 3 שנים ומבצרת את הישראלי הגבוה הטוב ביותר.
3. היקמן - היה צריך להשאיר אותו או להביא חילוף זהה בתכונותיו , יעני גארד שומר , שמשחק OFF BALL , היקמן הוכיך שאת שני התנאים האלו , ביחוד הראשון הוא עושה ברמת יורוליג טובה (לא היינס!!!!!!).

בצורה הזאת מכבי היתה "מסנדלת" אצלה קו אחורי איכותי , וסנטר מחליף איכותי ישראלי , חוסכת את פארגו,היינס,פארמר ,טיילר,אונונוקו,אמבקווה וכו' (הסכום שלהאחרונים ביחד עולה על הסכום שהיקמן,טיוס ורייס היו עולים) , ושומרת על שלד יורוליג איכותי.

כמובן שזה לא נעשה כי בהנהלת מכבי יושבים מטומטמים.

09 דצמבר 2015, 12:23

אני רואה שבאנאדולו העונה טיוס גם כן לא ממש מלהיב את העולם במספרים: 5.1 נקודות ו 2.4 כ"ח למשחק.

09 דצמבר 2015, 12:50

felix_r כתב:אני רואה שבאנאדולו העונה טיוס גם כן לא ממש מלהיב את העולם במספרים: 5.1 נקודות ו 2.4 כ"ח למשחק.

לא חסרים שחקנים שהלהיבו במכבי ועזבו לקבוצות אחרות ולא הרשימו (מוריס,פישר, אנדרסון ,איידסון ,פארגו...) . זה ממש לא אומר עליהם כלום .
טיוס התאים מקצועית למכבי ולאפס פחות...

אני לו חושב שאפשר להשאיר כל שחקן שרוצים , בכל זאת רייס מקבל 2.5 בחימקי כך שהוא לא היה נשאר בכל מקרה אבל הסוסים השחורים כמו טיוס והיקמן יכלו להשאיר.

09 דצמבר 2015, 13:12

חנוכה והכל אבל הערב אני מתייוון!
LETS GO AEK!!!

09 דצמבר 2015, 13:17

ankram כתב:
felix_r כתב:

בצבא קוראים לזה "חוסר ניצול מאמץ" , אחרי האליפות ההיא בעונת רייס , מכבי סה"כ היו צריכים לעשות 3 דברים עיקריים:
1. להשאיר את רייס בכל מקרה , ווינר כזה לא צומח על העצים , היו צריכים לנצל את התנופה ולהחתים אותו על 1.5-1.7 , מייד לאחר סיום העונה , זה היה חייב להיות המהלך הראשון שההנהלה עושה.
2. טיוס רצה העלאה? בהכירך את האיש , היית יכול לחסוך את כל בעיות החוסר שקט שלו בהעלאה שהיתה סוגרת אותו ל 3 שנים ומבצרת את הישראלי הגבוה הטוב ביותר.
3. היקמן - היה צריך להשאיר אותו או להביא חילוף זהה בתכונותיו , יעני גארד שומר , שמשחק OFF BALL , היקמן הוכיך שאת שני התנאים האלו , ביחוד הראשון הוא עושה ברמת יורוליג טובה (לא היינס!!!!!!).

בצורה הזאת מכבי היתה "מסנדלת" אצלה קו אחורי איכותי , וסנטר מחליף איכותי ישראלי , חוסכת את פארגו,היינס,פארמר ,טיילר,אונונוקו,אמבקווה וכו' (הסכום שלהאחרונים ביחד עולה על הסכום שהיקמן,טיוס ורייס היו עולים) , ושומרת על שלד יורוליג איכותי.

לגבי סעיף 1, הלכת רחוק מדיי - רייס רצה להישאר במכבי, הוא השאיר את כל דבריו בדירה בתל אביב ואפילו רשם את בנו לבית הספר בשנה שלאחר מכן.
הוא היה חתום על חוזה לעונה אחת על 500K ועונה שנייה עם אופציית יציאה על 650K. הוא רצה 1M. כלומר שדרוג של 350K מחוזה עונה שנייה - דרישה סופר סבירה, אחרי שהביא במו ידיו גביע אירופה לתל אביב.
מכבי התבחבשו עם ההחלטה, רייס לא רצה להישאר קירח מכאן ומכאן וקיבל תחושה ממכבי שלא יזוזו מעמדתם ולכן אמר לסוכן שלו לנסות ולהמשיך הלאה ואז הוא קיבל את ההצעה החלומית מחימקי. ונחש מה - רק אחרי שקיבל הצעה מחימקי, מכבי הסכימו לדרישה המקורית של ה-1M.

תזכורת:
http://sports.walla.co.il/item/2765776

אגב, התנהלות דומה קרתה במקרה לאנגפורד והנדריקס.

09 דצמבר 2015, 13:39

טיוס מוכיח השנה שהעונה החלשה שלו בשנה שעברה לא הייתה רק כתוצאה מדלקת בקרום החשק .

גם סופו שממש רציתי שיישאר הוא כישלון מהדהד עד עכשיו .

אז כן , כשכולם היו בשיגעון החלפות חשבתי שעדיף לשמור על הסגל ולחזק את עמדת הגארד שהיא הייתה ההבדל שנה שעברה בין הצלבה לפיינל פור אבל בדיעבד לא בטוח שהקו הקידמי של שנה שעברה היה מצליח השנה , עד עכשיו הם כישלון מהדהד .

למכבי יש בעיה אחת מרכזית השנה והיא בעמדת הסנטר , לא מצליח להבין איך הימרו בכל כך הרבה כסף על העמדה הזו וגרוע מזה לא הביאו מחליף כשהבינו שזה חסר סיכוי .

מכבי כרגע בלי משחק פנים וזה משפיע על כל צורת המשחק , יש למכבי קו אחורי טוב אבל חסר לה שחקן פנים וזה קריטי ביורוליג .

09 דצמבר 2015, 13:40

קובי כתב:
ankram כתב:
felix_r כתב:

לגבי סעיף 1, הלכת רחוק מדיי - רייס רצה להישאר במכבי, הוא השאיר את כל דבריו בדירה בתל אביב ואפילו רשם את בנו לבית הספר בשנה שלאחר מכן.
הוא היה חתום על חוזה לעונה אחת על 500K ועונה שנייה עם אופציית יציאה על 650K. הוא רצה 1M. כלומר שדרוג של 350K מחוזה עונה שנייה - דרישה סופר סבירה, אחרי שהביא במו ידיו גביע אירופה לתל אביב.
מכבי התבחבשו עם ההחלטה, רייס לא רצה להישאר קירח מכאן ומכאן וקיבל תחושה ממכבי שלא יזוזו מעמדתם ולכן אמר לסוכן שלו לנסות ולהמשיך הלאה ואז הוא קיבל את ההצעה החלומית מחימקי. ונחש מה - רק אחרי שקיבל הצעה מחימקי, מכבי הסכימו לדרישה המקורית של ה-1M.

תזכורת:
http://sports.walla.co.il/item/2765776

אגב, התנהלות דומה קרתה במקרה לאנגפורד והנדריקס.

למה לעצבן אותי??? ;)

09 דצמבר 2015, 15:46

זה מאוד פשוט - בעצבים אתה במיטבך :cool

09 דצמבר 2015, 15:56

קובי כתב:זה מאוד פשוט - בעצבים אתה במיטבך :cool

חכה חכה , העונה בקושי התחילה , צפה פיצוץ!!.

09 דצמבר 2015, 16:20

אנקראם לא כועס הוא אנקראם אפור ובינוני.

09 דצמבר 2015, 20:03

האמת שמכבי חוותה מכת מוות אחרי עונת התואר. שימו לב מי עזבו אותה - בלאט, בלו, רייס והיקמן (וגם אינגלס).

3 שחקנים סופר מרכזיים והמאמן. במקומם קיבלנו חרא בלבן, שהוביל את המועדון לקריסה שבה היא נמצאת.

ד"א, לשחקן כמו בלו אין תחליף. בגיל 35 (בן גילי), בחליפת איש נדלן, עם קלסר ביד וכרסונת בירה, אני לוקח אותו לפני כל שחקן בסגל שלנו היום.

09 דצמבר 2015, 20:07

אתם בעד ניצחון של הפועל י-ם כי הם מייצגים את ישראל, או רוצים שהם יפסידו ויודחו מהיורוקאפ?

09 דצמבר 2015, 20:19

BIG sofo כתב:אתם בעד ניצחון של הפועל י-ם כי הם מייצגים את ישראל, או רוצים שהם יפסידו ויודחו מהיורוקאפ?

שינצחו, יפסידו... לא כזה אכפת.
שינצחו. אני בעד הצלחה של כל הקבוצות הישראליות עד שזה מתנגש עם הצלחה של מכבי.

09 דצמבר 2015, 20:20

תמיד רוצה שהם יפסידו, לא אכפת לי איפה הם משחקים
הם לא מייצגים אותי

09 דצמבר 2015, 20:45

קווינו קולום מקאזאן דפק היום חתיכת משחק...
40 דקות על הפרקט, 15 נקודות, 13 אסיסטים, 11 ריבאונדים, 6 חטיפות, 38 מדד.
פרסם תגובה