המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:מאמן איום ונורא שלא היה צריך להיות מוזכר אפילו כמועמד. וזה לא שלא היו אופציות אחרות.
שמעת את פדרמן - מאמנים פוטנציאליים נהרו לפתח ביתו, אבל הוא בחר (בלי שום קשר לניקולה) במיסטר טבק, וגם שילם דמי שחרור עבורו.
עסקה נהדרת הייתי אומר.
אמרתי את זה אז, ואני אגיד את זה עוד הרבה- ההחתמה של טבק היא הדבר הכי נורא שקרה העונה, והיו הרבה. אם פדרמן הרשה לעצמו להחתים מאמן כזה, כשהקבוצה הייתה במצב כל כך חמור, כנרה שהמועדון הזה באמת גמור.
כולנו צריכים גם להתנצל בפני גודס, שהוכשל בתפקידו באופן מכוון ע"י ההנהלה כשכל דרישותיו המקצועיות
לא נענו, כשכל הצוות שלו פותר בניגוד לרצונו, כשהולבש לו צוות חלופי אותו הוא לא רצה (כן, הם יספרו לנו שגודס רצה את אבי אבן... ברור),
כשהחתימו שחקנים ללא ידיעתו, ובניגוד לרצונו, וכשכבר אי אפשר היה להמשיך, אבי אבן "נכנס מתחת לעלונקה והתייצב לדגל".
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:מאמן איום ונורא שלא היה צריך להיות מוזכר אפילו כמועמד. וזה לא שלא היו אופציות אחרות.
שמעת את פדרמן - מאמנים פוטנציאליים נהרו לפתח ביתו, אבל הוא בחר (בלי שום קשר לניקולה) במיסטר טבק, וגם שילם דמי שחרור עבורו.
עסקה נהדרת הייתי אומר.
אמרתי את זה אז, ואני אגיד את זה עוד הרבה- ההחתמה של טבק היא הדבר הכי נורא שקרה העונה, והיו הרבה. אם פדרמן הרשה לעצמו להחתים מאמן כזה, כשהקבוצה הייתה במצב כל כך חמור, כנרה שהמועדון הזה באמת גמור.
כולנו צריכים גם להתנצל בפני גודס, שהוכשל בתפקידו באופן מכוון ע"י ההנהלה כשכל דרישותיו המקצועיות
לא נענו, כשכל הצוות שלו פותר בניגוד לרצונו, כשהולבש לו צוות חלופי אותו הוא לא רצה (כן, הם יספרו לנו שגודס רצה את אבי אבן... ברור),
כשהחתימו שחקנים ללא ידיעתו, ובניגוד לרצונו, וכשכבר אי אפשר היה להמשיך, אבי אבן "נכנס מתחת לעלונקה והתייצב לדגל".
יצא לי לחשוב על זה השבוע, ואני לא ממש מסכים איתך. מאמן שנותן להנהלה שלו לדרוך עליו בצורה בוטה כל כך, זה מאמן שהסוף שלו ידוע מראש.
אז כן, הוא כנראה לא מאמן כל כך גרוע, אבל הוא גם לא צריך לאמן במכבי.
MTA2311 כתב:בשום שלב לא אמרתי שהוא צריך להתפטר, אבל אי אפשר לנקות אותו מאחריות, ובטח שלא צריך להתנצל בפניו. נתת לבוסים לקחת את כל ההחלטות המקצועיות בקיץ? חשבת שאתה עדיין יכול לתפקד כמו שצריך? אין בעיה. האחריות היא עדיין עליך.
roy1000 כתב:טבק הוא לדעתי המאמן הכי גרוע שאי פעם אימן את הקבוצה הזו. גורם לי געגועים ליעקב אדלר.
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:טבק הוא לדעתי המאמן הכי גרוע שאי פעם אימן את הקבוצה הזו. גורם לי געגועים ליעקב אדלר.
הכי גרוע.
זה לא שלא ידענו מראש אבל.
yellow83 כתב:אז מי הבא בתור אחרי טבק?
roy1000 כתב:טבק הוא לדעתי המאמן הכי גרוע שאי פעם אימן את הקבוצה הזו. גורם לי געגועים ליעקב אדלר.
ankram כתב:http://www.maccabiball.com/
חייבים לשמוע את החברה האלו במיוחד את דובי יעקוקוביץ' , חותך את טבק לגזרים.
jol9 כתב:http://sports.walla.co.il/item/2947653
"רוצים לסיים במקום השני בסוף העונה, זה יהיה אתגר"
טבק. ז'
פעם שמעון היה מפריד בין ראשו של מאמן שהיה אומר את זה, לבין גופו...
אני מתחיל לשמוע קולות על זה שטבק צריך כבר לעוף הביתה. הוא לא מתאים לכאן לא ביכולות וממש לא במנטליות.
אין שום סיבה להמשיך את הגנון הקרואטי הזה. מספיק.
jol9 כתב:http://sports.walla.co.il/item/2947653
"רוצים לסיים במקום השני בסוף העונה, זה יהיה אתגר"
טבק. ז'
פעם שמעון היה מפריד בין ראשו של מאמן שהיה אומר את זה, לבין גופו...
אני מתחיל לשמוע קולות על זה שטבק צריך כבר לעוף הביתה. הוא לא מתאים לכאן לא ביכולות וממש לא במנטליות.
אין שום סיבה להמשיך את הגנון הקרואטי הזה. מספיק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים