המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:toja27 כתב:רציני שהעלת מושג מכימיה או מפיזיקה לכאן? מסבירים לך שהסיכוי ששחקן שהיה מלך הסלים של היורוליג יהפוך לגרוטאה בליגה הישראלית הוא נמוך מאוד רק על סמך היכולת, מביאים לך שורה של שחקנים שמשחקים פחות טוב ממה שראינו אותם במו עינינו אז מעלים אפשרות שיש כאן דברים שהם מעבר ליכולת כדורסל נטו,אף אחד לא קובע כאן שום דבר נחרץ חוץ ממך. אתה מבין את זה? מה אתה קופץ וקובע בנחרצות כל דבר? אמרתי לך אתה קשקשן אז חסוך ממני את הויכוח [כאן היה משפט לא רלוונטי].
זה מושג סטטיסטי [כאן היה משפט לא רלוונטי].
מסבירים לך ששחקן שכל הקריירה שלו היה גרוטאה ובעונה אחת הופך מגרוטאה למלך הסלים של היורוליג אז זה ממש לא מפתיע שהוא חוזר להיות גרוטאה בעונה שאחרי זה. רק טיפש מוחלט לא יבין דבר כל כך ברור.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:זה רק אני או שיש כאן מתח מיני מטורף??
חברים, הכל טוב, אבל רק בלי הברכות ההדדיות בבקשה...
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:זה רק אני או שיש כאן מתח מיני מטורף??
חברים, הכל טוב, אבל רק בלי הברכות ההדדיות בבקשה...
תגיד שאין כאן יד מנווטת בוטחת על ההגה של הספינה הזאת...
toja27 כתב:לך דחוף את המושג הסטיסטי שלך ל[כאן היה משפט לא רלוונטי] ותסביר איך זה קשור למה שדיברנו. אם אתה חושב שיכולת של שחקן משנה לשנה שווה לזריקת קובייה אז אתה .. יותר ממה שחשבתי.
jol9 כתב:זה תהליך טבעי של הזדקנות שקורה לכולם (חוץ מפליקס ורוי...).
אני שמתי לב שכשאתה מגיע חדש לאיזשהו פורום או משהו כזה, ואתה צריך למשוך את תשומת הלב או משהו, אז אתה מנסה
להיות די קיצוני - יותר מהרגיל.
עם הזמן אתה נותן לאופי האמיתי שלך להחליף את הדמות הוירטואלית, כי אתה כבר לא ממש צריך את הפרובוקציות
ואת הקיצוניות בשביל לקבל תשומת לב...
my man כתב:jol9 כתב:זה תהליך טבעי של הזדקנות שקורה לכולם (חוץ מפליקס ורוי...).
אני שמתי לב שכשאתה מגיע חדש לאיזשהו פורום או משהו כזה, ואתה צריך למשוך את תשומת הלב או משהו, אז אתה מנסה
עם הזמן אתה נותן לאופי האמיתי שלך להחליף את הדמות הוירטואלית, כי אתה כבר לא ממש צריך את הפרובוקציות
וואו הפוך לחלוטין...
MTA2311 כתב:my man כתב:jol9 כתב:זה תהליך טבעי של הזדקנות שקורה לכולם (חוץ מפליקס ורוי...).
וואו הפוך לחלוטין...
קודם מראה את האופי האמיתי ואז פונה לפרובוקציות?
אני עם יוני כאן האמת.
jol9 כתב:זה תהליך טבעי של הזדקנות שקורה לכולם (חוץ מפליקס ורוי...).
my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:jol9 כתב:זה תהליך טבעי של הזדקנות שקורה לכולם (חוץ מפליקס ורוי...).
וואו הפוך לחלוטין...
אני עם יוני כאן האמת.
קודם הולך על חבל דק ועדין ורק אז אחרי לא מעט זמן מרשה לעצמי מדי פעם להציג את הצד ה"הקיצוני" שלי ...
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:jol9 כתב:זה תהליך טבעי של הזדקנות שקורה לכולם (חוץ מפליקס ורוי...).
וואו הפוך לחלוטין...
אני עם יוני כאן האמת.
קודם הולך על חבל דק ועדין ורק אז אחרי לא מעט זמן מרשה לעצמי מדי פעם להציג את הצד ה"הקיצוני" שלי ...
מחכה לרגע שנזכה להיחשף לצד הקיצוני שלך
jol9 כתב:זה בסדר.
בסופו של דבר כמו שאתה אומר, יש מקום לכל דעה, ואפשר להתווכח על כל דבר.
אני אישית גם עברתי תהליך של התמתנות במהלך השנים, ולדעתי זה דבר טוב דווקא, כי זה מאפשר לך לנהל דיון ענייני עם כל אחד.
הכל מותר חוץ מהקנטות אישיות, כי זה ממש לא רוח הפורום, שהפך להיות סוג של משפחה קטנה.
אז אני מקווה שזה לא ימנע ממך לנהל בעתיד דיונים עם רוי או עם מישהו אחר...
toja27 כתב:jol9 כתב:זה תהליך טבעי של הזדקנות שקורה לכולם (חוץ מפליקס ורוי...).
ספר לי על זה, בהתחלה ,אם על כל פוסט שלי לא הייתי מתווכח עם שלושה אנשים לאורך שלושה עמודים לפחות אז לא הייתי הולך לישון שליו בלילה. היום זה ירד רק ל 2 מכל דבר
roy1000 כתב:jol9 כתב:זה בסדר.
בסופו של דבר כמו שאתה אומר, יש מקום לכל דעה, ואפשר להתווכח על כל דבר.
אני אישית גם עברתי תהליך של התמתנות במהלך השנים, ולדעתי זה דבר טוב דווקא, כי זה מאפשר לך לנהל דיון ענייני עם כל אחד.
הכל מותר חוץ מהקנטות אישיות, כי זה ממש לא רוח הפורום, שהפך להיות סוג של משפחה קטנה.
אז אני מקווה שזה לא ימנע ממך לנהל בעתיד דיונים עם רוי או עם מישהו אחר...
לא ניתן להתווכח על עובדות. עובדה זה שממוצע רב-שנתי של שחקן משקף את היכולת האמיתית שלו יותר טוב מעונה אחת בודדת (בטח שעונה מוצלחת או גרועה במיוחד). זו עובדה מוכחת שלא ניתן להתווכח עליה כמו שלא ניתן להתווכח על זה שכדור הארץ הוא עגול. כשאתה מסביר את ההגיון המאוד פשוט מאחורי העובדה הזו שוב ושוב והבנאדם פשוט לא מבין זה מעצבן כי גם ילד יכול ואמור להבין את זה (וכן, אני מתעצבן מדברים כאלה - חולשת אופי).
דיונים תמיד אפשר לנהל, אבל אין אפשר להגיד שכדור הארץ הוא שטוח ואחר כך לדבוק בזה למרות שמראים לך שזה לא נכון.
jol9 כתב:אני חושב שבגלל שמדובר בכדורסל, ולא במדע מדוייק, אז אין כאן אמת אחת.
קח את רייס למשל. השחקן היה סבבה כל השנים, אבל במכבי הוא פרץ והפך לשחקן טופ יורוליג.
לשיטתך, עונה לאחר מכן הוא היה צריך לחזור לממוצע, אבל זה לא קרה והוא המשיך בקו שלו.
דוגמא אחרת - סטיב נאש. היה סבבה וכאלה, אבל רק כשהגיע לפיניקס, הפך לרכז הכי טוב בעולם ולMVP פעמיים, ונשאר
כזה במשך כמה שנים רצופות.
דווקא אני מתחבר להגיון של טוז'ה במיוחד בהקשר למכבי. הם ניסו לקחת שחקן שנמצא בעלייה אחרי עונה אישית מצויינת,
ואני לא רואה את זה כמהלך רע. ובכל מקרה, אין שום דרך להסביר ששחקן שקלע דאבל פיגרס גבוה ביורוליג,
לא מסוגל לעשות את זה בליגה שלנו.
דווקא פליקס התריע שם בלינק שהבאתי, שמדובר בשחקן שצריך לקבל את המפתחות לקבוצה. ראינו גם שכשזה קרה במכבי, הוא היה
מצויין, ומכבי היתה יחסית בתקופה הכי טובה שלה העונה.
כשהוא שוב היה צריך לזוז הצידה, הוא חזר להיות שחקן בינוני ולא אמין.
השאלה הגדולה כאן היא לא האם קיבלנו כאן את השאראס הבא, כי זה ברור שלא, אלא האם ניתן להפוך את רוצ'סטי לסוג של ג'ייסי קארול
כזה, עם תפקיד מוגדר ורשיון חופשי לירות כשהוא על המגרש.
אם לא, אז אין טעם להחזיק אותו בקבוצה.
yzafrir כתב:יש כמה פרמטרים שצריך לקחת בחשבון לגבי ההחתמה של רוצ'סטי שאז לא ידענו אותם.
ניקולה אמר לגבי רוצ'סטי שכבר במהלך העונה הקודמת התגלה להם שהוא בעל שורשים יהודיים ויש סיכוי לאזרחו.
ודבר נוסף זה שלמרות שהוא מקבל אזרחות עדיין הוא ממוסה כזר בגלל כל עניין של מרכז החיים וכו' שטחנו על זה בקיץ...
מקצועית רוצ'סטי לא היה הבכירה הכי טובה (אבל גם לא הכי גרועה) שיכלו לקחת אבל לא עשו את ההתאמות הנכונות לידו כדי שהוא יצליח.
השאלה אם הוא שחקן מספיק טוב כדי שיהיה שווה לבנות סביבו את הקבוצה ולדעתי התשובה היא לא.
למרות אזרחותו הוא לא מצדיק את המחיר שמשלמים עליו והעונה הזאת די מוכיחה שהוא לא מתאים להיות שחקן משלים בקבוצה גדולה .
הישראלי היחיד שאני עדיין מתלבט לגביו הוא סילבן שעדיין אני לא רואה תחליף ישראלי ברמות ( מבחינת כישרון ולא יציבות) , אולי שון דאוסן שעדיין לא מספיק בשל כרגע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים