פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: NBA PLAYOFFS 2016- סטף קארי ייעדר לפחות שבועיים

27 אפריל 2016, 01:28

yanay21 כתב:זה בדיוק הקטע, שכמו שכתבת, על הנייר הם פחות טובים. ואף אחד לא שלל את זה שהיא תפתיע את הווריורס במקרים ספציפיים, אני אפילו חושב שזה יקרה מינימום, במקרה הגרוע, במשחק בית אחד לפחות, ואולי אפילו שניים.
יש כמובן גם את עניין הניסיון, שלמרות שהווריורס הגיעו לגמר ראשון אחרי המון זמן רק בשנה שעברה, הם עדיין יותר מנוסים מהקבוצה הזו של הבלייזרס. אבל הווריורס כן יכולים להתכנס סביב הריק שקרי השאיר, יש להם רוטציה רחבה(שכמובן לא תשכיח את היעדרו, אבל כן תספק נוכחות).
אני לא יכול לקבוע שום דבר, כמו שאף אחד לא יכול, אבל אני חושב שקבוצה כל כך מאומנת כמו הווריורס, וכל כך מחוברת, יכולה לנצח את הבלייזרס ב6. ואנחנו כמובן מדברים בהנחה והוא לא יחזור עד לסוף הסדרה, וזה לא בטוח בכלל עד לעוד שבועיים.

כשאני אומר להפתיע, אני לא מתכוון לניצחון ביתי של פורטלנד על גולדן סטייט נטולת קרי. מבחינתי זאת לא הפתעה.
כשאני אומר להפתיע, אני מתכוון לשבוע נתון שבו לילארד, מקולום, קראב, אמינו והחבר'ה האחרים נותנים הצגה אחרי הצגה, והם מסוגלים.

לא אמרתי לרגע שהם פייבוריטים וגם לא אומר, בטח אם יש סבירות שקרי חוזר לפני המשחק הרביעי בסידרה, אבל לא מבין את הצורך לזלזל בהם.
אחזור על מה שאמרתי בתחילה - לדעתי יש להם יותר סיכוי לנצח את גולדן סטייט ללא קרי, מאשר לאוקלהומה (שאתם כל כך מפחדים ממנה) לנצח בסידרה את סן אנטוניו.

27 אפריל 2016, 01:36

אחדשיודע כתב:
yanay21 כתב:זה בדיוק הקטע, שכמו שכתבת, על הנייר הם פחות טובים. ואף אחד לא שלל את זה שהיא תפתיע את הווריורס במקרים ספציפיים, אני אפילו חושב שזה יקרה מינימום, במקרה הגרוע, במשחק בית אחד לפחות, ואולי אפילו שניים.
יש כמובן גם את עניין הניסיון, שלמרות שהווריורס הגיעו לגמר ראשון אחרי המון זמן רק בשנה שעברה, הם עדיין יותר מנוסים מהקבוצה הזו של הבלייזרס. אבל הווריורס כן יכולים להתכנס סביב הריק שקרי השאיר, יש להם רוטציה רחבה(שכמובן לא תשכיח את היעדרו, אבל כן תספק נוכחות).
אני לא יכול לקבוע שום דבר, כמו שאף אחד לא יכול, אבל אני חושב שקבוצה כל כך מאומנת כמו הווריורס, וכל כך מחוברת, יכולה לנצח את הבלייזרס ב6. ואנחנו כמובן מדברים בהנחה והוא לא יחזור עד לסוף הסדרה, וזה לא בטוח בכלל עד לעוד שבועיים.

כשאני אומר להפתיע, אני לא מתכוון לניצחון ביתי של פורטלנד על גולדן סטייט נטולת קרי. מבחינתי זאת לא הפתעה.
כשאני אומר להפתיע, אני מתכוון לשבוע נתון שבו לילארד, מקולום, קראב, אמינו והחבר'ה האחרים נותנים הצגה אחרי הצגה, והם מסוגלים.

לא אמרתי לרגע פייבוריטים וגם לא אומר, בטח אם יש סבירות שקרי חוזר לפני המשחק הרביעי בסידרה, אבל לא מבין את הצורך לזלזל בהם.
אחזור על מה שאמרתי בתחילה - לדעתי יש להם יותר סיכוי לנצח את גולדן סטייט ללא קרי, מאשר לאוקלהומה לנצח בסידרה את סן אנטוניו.

אני מאמין שאפשר לגלות רק כשנגיע. כי קוו יש את הכישרון להתמודד עם הווריורס, אני אעז ואומר, להתמודד איתם ראש בראש, אפילו אם קרי משחק מההתחלה. כי כישרון יש, יכולות יש. אבל כדי שזה יקרה, הם צריכים לעשות סוויץ' מנטלי, ויכול להיות שהסדרה הזו תהיה הפוש. פעם קראתי כתבה מעניינת על הווריורס, והיה כתוב שם שהסוויץ' של הווריורס היה בפלייאוף של 2013, במהלך סדרה מול סן אטוניו, אפילו גנבו את הביתיות בשלב מסויים.

ומסכים איתך לגבי הסיכויים. במיוחד כשמסתכלים על מצ'אפים. פורטלנד יותר קבוצה מאוקלהומה, יותר מחוברת, יותר מאומנת. ואצל אוקלהומה, אפשר לעצור רק אחד מהצמד ווסטברוק ודוראנט, והם די גמורים(בעניין הזה, הם מגיעים סחוטים לדקות ההכרעה, מה שגורם להם להתפזר, במיוחד לראסל). ככה שקוואי על אחד מהם, דני גרין על השני. ואגב, אני חושב ככה גם אם קרי היה משחק מההתחלה, למרות שיש יגידו שאני מגזים.

27 אפריל 2016, 01:39

אבל כמובן שצריך לחכות לחצי גמר עצמו. הקליפרס משחקים עם שחקן וחצי בערך, אבל הסדרה כבר יותר קרובה לסיום מאשר להתחלה, אז מי יודע מה יהיה עם זה בסוף.

לקראת סיום הרבע הראשון, 35-18 לפייסרס על הרפטורס, משחק חמישי בטורונטו.

27 אפריל 2016, 02:46

נפרדנו מכמעט 2,500 ש״ח בשביל 2 כרטיסים, מקווה שיהיה משחק טוב לפחות, בושה של מחירים.

27 אפריל 2016, 02:52

אף פעם לא הייתי, אז אני לא באמת יודע, אבל זה נשמע מחיר די מטורף.

27 אפריל 2016, 03:32

מיקום טוב אני מקווה.

27 אפריל 2016, 03:34

שלוש דקות וחצי לסיום. תוצאת הרבע עד כה, 21-2 (!!!) לרפטורס. 98-92 לקנדים. מדהים.

27 אפריל 2016, 03:37

משחק מוזר.

כבר כתבתי שיש הארכה...
חזל"ש. 99:102 לטורונטו.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 27 אפריל 2016, 03:55, נערך פעם אחת בסך הכל.

27 אפריל 2016, 03:54

זה היה בזמן?

27 אפריל 2016, 03:55

לא.

27 אפריל 2016, 03:56

לא שכזה אכפת לי מאף אחת מהקבוצות, אבל מסכן פול ג'ורג'

27 אפריל 2016, 03:57

מקווה שדינה של אטלנטה כדין אינדיאנה. יאללה בראד סטיבנס

27 אפריל 2016, 05:37

אחדשיודע כתב:מיקום טוב אני מקווה.

אכן, נראה לי שורה 17

27 אפריל 2016, 11:46

דיוויד בלאט מתרחק מהניקס ומהלייקרס
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4796708,00.html
http://nba.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 14149.html

מסתמן שבלאט יישאר ללא קבוצה. הזוי שמאמן שהוביל קבוצה חצי פצועה בעונתו הראשונה לגמר, לא מגיע למועמדות מרכזית באף אחת מהקבוצות, כולל החלשות.

27 אפריל 2016, 12:50

אין מה לעשות, הסיפור עם לברון דיי שרף אותו

הוא מקוטלג כרגע כי מאמן מצוין שחלש ביחסי אנוש בכל מה שקשור לכוכבים, ואנחנו יודעים שהכוכבים הם הדבר הכי חשוב בליגה

זה גם לא שהוא הסתבך על איזה ''כוכב'' בקבוצה קטנה, כמו קמבה ווקר או משהו, זה לברון, בן אדם שההשפעה שלו מתפרסת על כל הליגה
אם הוא לא כיבד אותו, יהיה קשה למצוא סופרסטאר שכן
בגלל זה קבוצה כמו מינסוטה הייתה אידיאלית בשבילו, אבל הם עשו את הבחירה הטובה מבחינתם

27 אפריל 2016, 12:50

אני באמת לא מבין למה אתה חושב שהוא כזה טוב ברמת nba
מה גם שבארה"ב אתה צריך מוניטין מכובד, משהו שלא מעניקים לבלאט

27 אפריל 2016, 12:58

rc4991 כתב:אני באמת לא מבין למה אתה חושב שהוא כזה טוב ברמת nba

המאמנים גינו את הפיטורים שלו כי הם לא היו מוצדקים, וכי זה נגע גם אליהם
אבל כשצריך לתת בו אמון שוב, שם רואים מה הליגה באמת חושבת על הסיטואציה שלו

27 אפריל 2016, 13:03

זה מוכח. בלאט לקח קבוצה פצועה לגמר בצורה מרשימה מאוד, כל זה בעונתו הראשונה.
הוא טוב יותר מרוב המאמנים שחתמו או מועמדים לקבוצות בימים האחרונים.

27 אפריל 2016, 13:05

שמואל1 כתב:

:like:

27 אפריל 2016, 13:06

שמואל1 כתב:

אתה מבין שאף אחד לא ייתן לו את הקרדיט הזה? בניצחונות זה היה לברון ובהפסדים זה היה הוא
אף אחד לא חושב שהוא ''לקח''
נושא נעול