Roni1 כתב:my man כתב:חחחחחחח
כתבה ראשית בוואלה!
חחחחחחח
תזכורת לעובדה שפעם היינו משהו. מעניין מתי יפסיקו לעשות עניין מההפסדים וההדחות שלנו.
אף פעם. כי זה לא משנה "מה אנחנו", אלו פשוט ענייני תקציב. ואנחנו נראים כמו אפסים עם משהו כמו 23 מיליון דולר.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Roni1 כתב:my man כתב:חחחחחחח
כתבה ראשית בוואלה!
חחחחחחח
תזכורת לעובדה שפעם היינו משהו. מעניין מתי יפסיקו לעשות עניין מההפסדים וההדחות שלנו.
my man כתב:אם אילת מנצחת אני קונה כרטיס לגמר!
MTA2311 כתב:כבר יש לו כרטיס (והסעה כמובן) וככה הוא יתרץ את זה פשוט.
ספין איכותי.
yanay21 כתב:יש עוד כרטיסים פנויים בכלל? כי אני ממש רציני בקטע הזה, אני הולך לעודד את אילת
my man כתב:yanay21 כתב:יש עוד כרטיסים פנויים בכלל? כי אני ממש רציני בקטע הזה, אני הולך לעודד את אילת
זה ממש לא בעיה...כל אוהדי מגדל רק ינסו למכור את כל מה שהם קנו...
רציני אנחנו נפגשים !
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:יש עוד כרטיסים פנויים בכלל? כי אני ממש רציני בקטע הזה, אני הולך לעודד את אילת
רציני אנחנו נפגשים !
יושבים אחד ליד השני, ממציאים שירי הלל לאפיק ניסים, למרות שאני שונא אותו מוות
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:יש עוד כרטיסים פנויים בכלל? כי אני ממש רציני בקטע הזה, אני הולך לעודד את אילת
רציני אנחנו נפגשים !
#שחקן_גדול...שני רק לטפירו..
אני הולך לעוף שם באוויר!
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:יש עוד כרטיסים פנויים בכלל? כי אני ממש רציני בקטע הזה, אני הולך לעודד את אילת
רציני אנחנו נפגשים !
אני הולך לעוף שם באוויר!
לפחות נוכל לעודד את הקבוצה בכחול, זה גם משהו
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:[quote="yanay21"]יש עוד כרטיסים פנויים בכלל? כי אני ממש רציני בקטע הזה, אני הולך לעודד את אילת
רציני אנחנו נפגשים !
אני הולך לעוף שם באוויר!
לפחות נוכל לעודד את הקבוצה בכחול, זה גם משהו
yzafrir כתב:לפני כמה שנים כשמכבי הפסידו את האליפות לחולון אז כל התקשורת האנטי מכבי כתבה שזה סופה של האימפריה. כמובן שאז צחקתי כי היה ברור לי שזה מכה קלה בכנף בגלל כל מיני סיבות (השיטה , ירידת מתח אחרי גמר יורוליג...) , היום אחרי שני הפסדים רצופים בחצי גמר אני מבין שאם לא החוזה ביורוליג , מכבי היא קבוצת מרכז טבלה בליגה עם תקציב חד ספרתי.
הרוח המכביסטית מתה !!!
והלוואי ותיקח איתה את שמעון ופדרמן לקבר....
yzafrir כתב:לפני כמה שנים כשמכבי הפסידו את האליפות לחולון אז כל התקשורת האנטי מכבי כתבה שזה סופה של האימפריה. כמובן שאז צחקתי כי היה ברור לי שזה מכה קלה בכנף בגלל כל מיני סיבות (השיטה , ירידת מתח אחרי גמר יורוליג...) , היום אחרי שני הפסדים רצופים בחצי גמר אני מבין שאם לא החוזה ביורוליג , מכבי היא קבוצת מרכז טבלה בליגה עם תקציב חד ספרתי.
הרוח המכביסטית מתה !!!
yanay21 כתב:yzafrir כתב:לפני כמה שנים כשמכבי הפסידו את האליפות לחולון אז כל התקשורת האנטי מכבי כתבה שזה סופה של האימפריה. כמובן שאז צחקתי כי היה ברור לי שזה מכה קלה בכנף בגלל כל מיני סיבות (השיטה , ירידת מתח אחרי גמר יורוליג...) , היום אחרי שני הפסדים רצופים בחצי גמר אני מבין שאם לא החוזה ביורוליג , מכבי היא קבוצת מרכז טבלה בליגה עם תקציב חד ספרתי.
הרוח המכביסטית מתה !!!
השאלה המעניינת, ולגמרי ברצינות-כבר חידשת מנוי?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים