BIG sofo כתב:קלעו למכבי: לנדסברג 15, סילי 11, צירבס ואוחיון 7 כ"א, אייברסון 6, גאודלוק 4, ווימס, מקל ויבזורי 3 כ"א, אלכסנדר 2.
ווימס וגאודלוק רק 7 נקודות על 2.8 יורו ? 400 אלף יורו לנקודה! איזה ביזבוז של כסף על ידי ההנהלה!
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
BIG sofo כתב:קלעו למכבי: לנדסברג 15, סילי 11, צירבס ואוחיון 7 כ"א, אייברסון 6, גאודלוק 4, ווימס, מקל ויבזורי 3 כ"א, אלכסנדר 2.
felix_r כתב:BIG sofo כתב:קלעו למכבי: לנדסברג 15, סילי 11, צירבס ואוחיון 7 כ"א, אייברסון 6, גאודלוק 4, ווימס, מקל ויבזורי 3 כ"א, אלכסנדר 2.
ווימס וגאודלוק רק 7 נקודות על 2.8 יורו ? 400 אלף יורו לנקודה! איזה ביזבוז של כסף על ידי ההנהלה!
yon1 כתב:"אנדרו גאודלוק שיחק ברבע הראשון אבל מתח קלות את שריר הירך והצוות המקצועי החליט לתת לו לנוח עד לסיום המשחק."
my man כתב:אור אתה ידעת (וגם כולנו) בדיוק איך יראה הת'רד הזה כבר לפני שבוע וזה בדיוק מה שהופך אותו לכל כך טוב...
עלה על הציפיות שלי!
felix_r כתב:BIG sofo כתב:קלעו למכבי: לנדסברג 15, סילי 11, צירבס ואוחיון 7 כ"א, אייברסון 6, גאודלוק 4, ווימס, מקל ויבזורי 3 כ"א, אלכסנדר 2.
ווימס וגאודלוק רק 7 נקודות על 2.8 יורו ? מליארד 400 אלף יורו לנקודה! איזה ביזבוז של כסף על ידי ההנהלה!
החציל האצטקי כתב:ארז מרמה את יריבותיו מטורניר דיאמנטידיס ומשתף את שחקני השוליים. טקטיקן ג'ינג'י ערמומי שכמותו.
שמואל1 כתב:מה עם ויקטור ראד? יכול להיות שהוא פצוע?
זה נראה כאילו הוא לא שיחק, והוא גם לא התאמן באימון הפתוח.
שמואל1 כתב:מה עם ויקטור ראד? יכול להיות שהוא פצוע?
זה נראה כאילו הוא לא שיחק, והוא גם לא התאמן באימון הפתוח.
MTA2311 כתב:my man כתב:אור אתה ידעת (וגם כולנו) בדיוק איך יראה הת'רד הזה כבר לפני שבוע וזה בדיוק מה שהופך אותו לכל כך טוב...
עלה על הציפיות שלי!
זה קצת מדאיג האמת.
מערכת היחסים בפורום הופכת לצפויה מדי. צריך לפלפל פה את העניינים קצת.
LIAV10 כתב:טוב כרמל, אחרי שפיניתי את תיבת ההודעות הפרטיות שלי, מסוכם שמי שמגיב אחרי בת׳רד הזה יהיה זה שנרכל עליו?
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:טוב כרמל, אחרי שפיניתי את תיבת ההודעות הפרטיות שלי, מסוכם שמי שמגיב אחרי בת׳רד הזה יהיה זה שנרכל עליו?
לא יודעת אם יישאר לך מקום ביום שישי
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים