פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
18 אוקטובר 2016, 00:21
jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:אפילו במכבי יש לפחות 3 ישראלים טובים ממנו (סילבן, פניני ודוגי)
אולי מספיק עם דוגי? הוא לא שייך בשום צורה לקבוצה הזאת.
הוא אחלה גבר וכנראה שמתאים למכבי עם שחקן כזה בסגל, אבל זה אחד מנערי הפוסטר הכי יקרים
בתולדות הקבוצה.
הוא לא מקבל דקות, אבל הוא לדעתי אחד מחמשת הישראלים הטובים
הוא לא מקבל דקות, כי הוא לא מספיק טוב כנראה...
לליגה הוא לא מספיק טוב? למה?
18 אוקטובר 2016, 00:23
jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:אפילו במכבי יש לפחות 3 ישראלים טובים ממנו (סילבן, פניני ודוגי)
הוא אחלה גבר וכנראה שמתאים למכבי עם שחקן כזה בסגל, אבל זה אחד מנערי הפוסטר הכי יקרים
בתולדות הקבוצה.
כשהוא שיחק בצורה יותר רציפה במכבי ובכל קבוצה אחרת הוא היה פנטסטי
ארז משום מה לא מחבב אותו, גם בנבחרת
נכון, סילבן כנראה מוכשר ממנו, אבל הוא עדיף עליו בהיבט של אופי וחכמת משחק, אני הייתי נותן לו יותר דקות על חשבון סילבן
נערך לאחרונה על ידי
שועל בתאריך 18 אוקטובר 2016, 00:25, נערך פעם אחת בסך הכל.
18 אוקטובר 2016, 00:24
שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:אפילו במכבי יש לפחות 3 ישראלים טובים ממנו (סילבן, פניני ודוגי)
בתולדות הקבוצה.
לא. כי כשהוא שיחק בצורה יותר רציפה במכבי ובכל קבוצה אחרת הוא היה פנטסטי
ארז משום מה לא מחבב אותו, גם בנבחרת
נכון, סילבן כנראה מוכשר ממנו, אבל הוא עדיף עליו בהיבט של אופי וחכמת משחק, אני הייצי נותן לו יותר דקות על חשבון סילבן
אז מזל שאתה לא מקבל החלטות
18 אוקטובר 2016, 00:27
ברור שמקל לא מוכשר התקפית, ואני לא מנסה לצייר אותו כשחקן המושלם ממש לא, יש לו הרבה חסרונות בעיקר הקליעה שלו.
אני כן חושב שהוא צריך להיות במכבי, קודם כל בגלל האופי שלו. שנים יצא לשחקן הישראלי שם של ספורטאי שלא יודע לעבוד קשה, עצלן, שתמיד מחפש את הדרך הקלה. מקל הוא פייטר, שיודע לעבוד קשה, בנוסף הוא מחפש את הכדור, הוא רוצה לקחת את הזריקה האחרונה. איכויות כאלה אני רוצה משחקנים בקבוצה שלי. גם אם בסופו של דבר אני לא אשים את הכדור בידיים שלו בהתקפה האחרונה. ההתלהבות שלו מדבקת את שאר השחקנים. נמאס מכל הישראלים האנמיים והפחדנים שעברו פה בשנים האחרונות, מוכשרים ככל שיהיו, סקוררים ככל שיהיו, אליפויות לוקחים עם אופי.
שוב, זה עוד רחוק מלהיות טוב, יש עוד המון עבודה, אבל את נקודת הפתיחה שלו אני מאוד אוהב.
נערך לאחרונה על ידי
Bonbon בתאריך 18 אוקטובר 2016, 00:28, נערך פעם אחת בסך הכל.
18 אוקטובר 2016, 00:28
סילבן הוא שחקן שלא מקדם קבוצה ולא משנה מומנטומים, זה החיסרון הגדול שלו.
במשחקים טובים, בדקות טובות ובעונות טובות הוא יהיה סביר פלוס, כשלא- הוא יסריח את הפרקט.
18 אוקטובר 2016, 00:59
Bonbon כתב:ברור שמקל לא מוכשר התקפית, ואני לא מנסה לצייר אותו כשחקן המושלם ממש לא, יש לו הרבה חסרונות בעיקר הקליעה שלו.
אני כן חושב שהוא צריך להיות במכבי, קודם כל בגלל האופי שלו. שנים יצא לשחקן הישראלי שם של ספורטאי שלא יודע לעבוד קשה, עצלן, שתמיד מחפש את הדרך הקלה. מקל הוא פייטר, שיודע לעבוד קשה, בנוסף הוא מחפש את הכדור, הוא רוצה לקחת את הזריקה האחרונה. איכויות כאלה אני רוצה משחקנים בקבוצה שלי. גם אם בסופו של דבר אני לא אשים את הכדור בידיים שלו בהתקפה האחרונה. ההתלהבות שלו מדבקת את שאר השחקנים. נמאס מכל הישראלים האנמיים והפחדנים שעברו פה בשנים האחרונות, מוכשרים ככל שיהיו, סקוררים ככל שיהיו, אליפויות לוקחים עם אופי.
שוב, זה עוד רחוק מלהיות טוב, יש עוד המון עבודה, אבל את נקודת הפתיחה שלו אני מאוד אוהב.
אליפות כמו זאת שהפסדנו בעונה שעברה?
אליפות לוקחים עם איכות, לא עם סיסמאות. אופי זה טוב אם הוא מגובה במשהו בשורה התחתונה.
נקודת הפתיחה של מקל (בוודאי בעונה הנוכחית) רחוקה מלהיות טובה. יותר מזה, גם אם היא היתה טובה, זה עדיין לא מה שמכבי היתה צריכה מהרכז הראשון שלה. לא בעונה הגרועה ביותר בתולדות המועדון, וגם לא עכשיו.
18 אוקטובר 2016, 01:34
סילבן הוא השחקן הישראלי הכי טוב בסגל ובפער משמעותי .
וגאודלוק ישחק הרבה מאוד דקות עם ווימס בחמישי.
השאלה שלי היא רק אם נראה את ..
אוחיון - גאודלוק. ווימס - סמית - צירבס
או
גאודלוק - ווימס - סמית - ראד - צירבס.
18 אוקטובר 2016, 02:20
איזה כיף לראות את אנדרו גאודלוק. לדעתי השחקן הטוב ביותר שהגיע לכאן מאז פארקר.
סוני ווימס חזר מהפציעה ונראה לא רע בכלל. אני מאוד אוהב את המשחק הקבוצתי שלו, ודרך גם של גאודלוק. שניהם אוהבים לשתף את הכדור ולשחק בשטף הקבוצתי.
18 אוקטובר 2016, 06:53
Bonbon כתב:עד שיש ישראלי שבנוי מנטלית בצורה שונה מכל מה שעבר פה בשנים האחרונות, נוותר עליו?
הלוואי והיה אפשר לוותר על מקל. זה חלום שהוא יעוף מהקבוצה. לצערי, אחנו כנראה תקועים איתו עד סוף החוזה וזה עולה למכבי ביוקר.
18 אוקטובר 2016, 06:55
יוסי22 כתב:סילבן הוא השחקן הישראלי הכי טוב בסגל ובפער משמעותי .
וגאודלוק ישחק הרבה מאוד דקות עם ווימס בחמישי.
השאלה שלי היא רק אם נראה את ..
אוחיון - גאודלוק. ווימס - סמית - צירבס
או
גאודלוק - ווימס - סמית - ראד - צירבס.
אני מניח שאתה תראה את אוחיון-גאודלוק-ווימס-ראד-ציברס בפתיחה. בסוף הרבע הראשון יעלה מקל ושם אני מנחש שייגמר הסיפור.
18 אוקטובר 2016, 06:56
שועל כתב:סילבן הוא שחקן שלא מקדם קבוצה ולא משנה מומנטומים, זה החיסרון הגדול שלו.
במשחקים טובים, בדקות טובות ובעונות טובות הוא יהיה סביר פלוס, כשלא- הוא יסריח את הפרקט.
לסילבן יש בעיית ראייה מאוד קשה שלא מאפשרת לו לראות שום דבר חוץ מהסל. הייתרון שלו הוא שהזריקות שלו גם לפעמים נכנסות, מה שאי אפשר להגיד על שחקנים עם בעיה דומה במכבי.
18 אוקטובר 2016, 06:59
אחדשיודע כתב:לליגה הוא לא מספיק טוב? למה?
זה קשה מאוד למאמן לנהל הרכבים שונים לליגה ולאירופה. בעיקרון יבזורי בטח שמספיק טוב לליגה, אבל גאודלוק וסילבן בברור טובים ממנו.
18 אוקטובר 2016, 07:02
roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:לליגה הוא לא מספיק טוב? למה?
זה קשה מאוד למאמן לנהל הרכבים שונים לליגה ולאירופה. בעיקרון יבזורי בטח שמספיק טוב לליגה, אבל גאודלוק וסילבן בברור טובים ממנו.
נו, אז מה אם הם טובים ממנו? כל הרעיון הוא לעשות רוטציה ולאפשר כמה שיותר מנוחה בליגה לשחקנים הבכירים, בוודאי אם הם אחרי פציעה. יבזורי היה צריך להירשם ע"ח אלכסנדר, ולשחק 10/15 דקות במקום גאודלוק. מבחינתי שיהיה גם 30 דקות על המגרש בליגה.
18 אוקטובר 2016, 07:26
אחדשיודע כתב:נו, אז מה אם הם טובים ממנו? כל הרעיון הוא לעשות רוטציה ולאפשר כמה שיותר מנוחה בליגה לשחקנים הבכירים, בוודאי אם הם אחרי פציעה. יבזורי היה צריך להירשם ע"ח אלכסנדר, ולשחק 10/15 דקות במקום גאודלוק. מבחינתי שיהיה גם 30 דקות על המגרש בליגה.
אז ארז לא במצב שהוא יכול להרשות לעצמו להפסיד משחקים ולכן הוא שיחק עם גאודלוק 30 דקות מול פאקינג אילת בלי זרים ובלי קולמן. זה המצב. הבאת מאמן כמו ארז בחוזה לשנה עם חרב על הצוואר מהמשחק הראשון. אתה באמת מצפה שהוא ייקח סיכונים?
18 אוקטובר 2016, 07:32
הסיכון היחידי פה הוא עצם השיתוף של גאודלוק ל-30 דקות (או כל שחקן אחר שחוזר מפציעה) במשחק פח מול יריבה חלשה.
כל שאר הדברים שקרו במשחק הזה חסרי חשיבות לחלוטין.
לא צריך לספק לו תירוצים על התנהלות פחדנית. לא היה קורה כלום גם אם הוא היה משתף את פאקינג תומר זלמנסון לכמה דקות.
18 אוקטובר 2016, 07:43
אחדשיודע כתב:הסיכון היחידי פה הוא עצם השיתוף של גאודלוק ל-30 דקות (או כל שחקן אחר שחוזר מפציעה) במשחק פח מול יריבה חלשה.
כל שאר הדברים שקרו במשחק הזה חסרי חשיבות לחלוטין.
לא צריך לספק לו תירוצים על התנהלות פחדנית. לא היה קורה כלום גם אם הוא היה משתף את פאקינג תומר זלמנסון.
אתה לא יכול להגיד לי מראש שהניצחון היה מובטח אם גאודלוק לא היה נרשם... גם מול קבוצת הפח של אילת ספגנו כמעט 80 נקודות ואם מקל/אוחיון היו לוקחים את הזריקות של גאודלוק, אני לא בטוח שזה לא היה צמוד.
לגבי ארז - הכל הונדס למצב הנוכחי. מאמן ישראלי זול עם חוזה לשנה, ציפיות בשמיים וסגל בעייתי. הרי כבר ביום שישי היום כתבות על "רחשים" בנוגע לארז. אתה לא יכול לשים לבנאדם חרב על הצוואר ולצפות ממנו להתנהג כאילו לא קורה כלום.
18 אוקטובר 2016, 07:55
איפה ראית שכתבתי לא לרשום את גאודלוק? אמרתי שהיה צריך לרשום את יבזורי ע"ח על אלכסנדר, ולקחת 10-15 מהדקות של גאדולוק. ובשבילך, אני בטוח ב-90% שגם אם סילי היה שם לצורך הדוגמא, ולא גאולדוק, מכבי היתה מנצחת בקלות. בוא לא נעוות את המציאות, אילת חלשה עד מאוד.
עזוב. מאמן לא צריך לקחת סיכונים על השחקנים שלו כי הייתה כתבת בוואלה על רחשים. זה שטויות.
18 אוקטובר 2016, 08:04
אחדשיודע כתב:איפה ראית שכתבתי לא לרשום את גאודלוק? אמרתי שהיה צריך לרשום את יבזורי ע"ח על אלכסנדר, ולקחת 10-15 מהדקות של גאדולוק. ובשבילך, אני בטוח ב-90% שגם אם סילי היה שם לצורך הדוגמא, ולא גאולדוק, מכבי היתה מנצחת בקלות. בוא לא נעוות את המציאות, אילת חלשה עד מאוד.
עזוב. מאמן לא צריך לקחת סיכונים על השחקנים שלו כי הייתה כתבת בוואלה על רחשים. זה שטויות.
לרשום את יבזורי במקום אלכסנדר? יכול להיות, אבל כמה גארדים אפשר לרשום? הגיוני שארז ירצה לרשום לפחות 4 גבוהים (אמיתיים) בהתחשב בזה שציברס/אייברסון צוברים עבירות בקצב מרשים ושראד הורחק כבר. אילת ללא ספק חלשה, אבל הם היו במשחק עד הרבע השלישי וארז לא רצה לקחת סיכון.
זה קל להגיד שארז פשוט צריך להתעלם מהכתבה בוואלה (היו גם כתבות בוואן ובערוץ הספורט), אבל אם נשים את עצמנו בנעליים שלו, אני לא חושב שזה אפשרי. ארז יודע טוב מאוד שהוא מההתחלה סומן כשעיר לעזאזל אם משהו לא יעבוד והוא מתנהג בהתאם. כל עוד מכבי מפסידים ביורוליג, גאודלוק ימשיך לטחון בליגה. שלא יהיה לך ספק.
18 אוקטובר 2016, 08:11
מה זה כמה גארדים אפשר לרשום? אם אתה יודע שגם ווימס וגם גאודלוק חוזרים מפציעה וצריך להגביל להם את הדקות, תרשום את יבזורי.
כמו שאמרתי עוד לפני המשחק, אני לא סומך על שיקול הדעת של ארז בעניינים הללו. אם כבר דיברת על סיכונים - אז עדיף למאמן להסתכן בהפסד ליגה מאשר להסתכן באיבוד שחקן מרכזי למספר רב של משחקים (=להסתכן בהרבה הפסדים, בליגה וביורוליג).
אף אחד לא היה מפטר את ארז אם הוא היה מפסיד לאילת כי לא שיתף את גאודלוק ל-30 דקות (וגם לא במקרה שהיה מפסיד באותו שבוע לריאל). יש סיכוי הרבה יותר גדול שהוא היה מפוטר אם שחקן מרכזי שלו היה נפצע (כתוצאה משימוש מופרז) ומחמיץ תקופה ממושכת. העומס אגב על גאולדוק מצטבר הרבה יותר מידי מהר, וייתכן שבקצב הזה נראה אותו נפצע שוב בקרוב.
18 אוקטובר 2016, 08:27
אתה טוען טיעוניים רציונליים, אבל זה לא המצב שבו ארז נמצא. הפסד לאילת היה מערער מאוד את מצבו.
אני לא יודע אם גאודלוק ייפצע שוב או לא, אבל אני לא צופה שהעומס עליו ירד כל עוד מכבי מפסידה ביורוליג.