19 דצמבר 2016, 14:44
19 דצמבר 2016, 14:47
MTA2311 כתב:לומד איתי מישהו עם תמונה של חתול כשומר מסך בלפטופ.
נראה לי שמצאנו את ינאי.
19 דצמבר 2016, 14:47
rc4991 כתב:זה סביב השקעה וחלק מההשקעה היא כסף
היום יומולדת לאחד הילדים נהיה פרוייקט, כל שנה מרימים את הרף רק כדי שיקבלו עוד קצת צומי
19 דצמבר 2016, 14:48
19 דצמבר 2016, 14:50
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:לומד איתי מישהו עם תמונה של חתול כשומר מסך בלפטופ.
נראה לי שמצאנו את ינאי.
ינאי? בבינתחומי? בתור מה? מנקה?
19 דצמבר 2016, 14:50
MaccabiTA כתב:אני זוכר איך ביסודי היינו צריכים להכין תיבות נוח לכיתה כשאחר כך הבאנו אותן לבית הספר כדי שיוצגו שם באיזה יום הורים או משהו בסגנון, לא אשכח איך אחת הילדות הביאה מודל בנוי מפאקינג קיסמי שיניים מודבקים. וזה היה חתיכת מודל גדול.
מה הטעם לתת להורים משימה בעקיפין דרך הילדים?
זכור לי גם איך המורות החמיאו לילדים עם מודלים שבאופן ברור נבנו על ידי מבוגרים, זה נראה לי מאוד תמוה בזמנו, אפילו כילד בכיתה ב'.
19 דצמבר 2016, 14:53
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:לומד איתי מישהו עם תמונה של חתול כשומר מסך בלפטופ.
נראה לי שמצאנו את ינאי.
ינאי? בבינתחומי? בתור מה? מנקה?
יש אצלנו מלגות מזרחים
19 דצמבר 2016, 14:54
19 דצמבר 2016, 15:04
שועל כתב:"שומר מסך"?
זה יוני
19 דצמבר 2016, 15:04
MaccabiTA כתב:אני זוכר איך ביסודי היינו צריכים להכין תיבות נוח לכיתה כשאחר כך הבאנו אותן לבית הספר כדי שיוצגו שם באיזה יום הורים או משהו בסגנון, לא אשכח איך אחת הילדות הביאה מודל בנוי מפאקינג קיסמי שיניים מודבקים. וזה היה חתיכת מודל גדול.
זכור לי גם איך המורות החמיאו לילדים עם מודלים שבאופן ברור נבנו על ידי מבוגרים, זה נראה לי מאוד תמוה בזמנו, אפילו כילד בכיתה ב'.
19 דצמבר 2016, 15:05
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:"שומר מסך"?
זה יוני
זוכרים את השומר מסך של הכדור הצבעוני שהיה מקפץ בכל מקום ותוך כדי מחליף צורות?
19 דצמבר 2016, 15:06
rc4991 כתב:MaccabiTA כתב:אני זוכר איך ביסודי היינו צריכים להכין תיבות נוח לכיתה כשאחר כך הבאנו אותן לבית הספר כדי שיוצגו שם באיזה יום הורים או משהו בסגנון, לא אשכח איך אחת הילדות הביאה מודל בנוי מפאקינג קיסמי שיניים מודבקים. וזה היה חתיכת מודל גדול.
ורק אתה הכנת מודל של חנות רובים מצפון אנגולה
19 דצמבר 2016, 15:07
MaccabiTA כתב:rc4991 כתב:MaccabiTA כתב:אני זוכר איך ביסודי היינו צריכים להכין תיבות נוח לכיתה כשאחר כך הבאנו אותן לבית הספר כדי שיוצגו שם באיזה יום הורים או משהו בסגנון, לא אשכח איך אחת הילדות הביאה מודל בנוי מפאקינג קיסמי שיניים מודבקים. וזה היה חתיכת מודל גדול.
אצלי נוח גבה מהחיות דמי כניסה וחילק להן צמידים למפלסים השונים לפי כמה ששילמו. כבר אז חשבתי בצורה כלכלית.
19 דצמבר 2016, 15:08
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:rc4991 כתב:MaccabiTA כתב:אני זוכר איך ביסודי היינו צריכים להכין תיבות נוח לכיתה כשאחר כך הבאנו אותן לבית הספר כדי שיוצגו שם באיזה יום הורים או משהו בסגנון, לא אשכח איך אחת הילדות הביאה מודל בנוי מפאקינג קיסמי שיניים מודבקים. וזה היה חתיכת מודל גדול.
אצלי נוח גבה מהחיות דמי כניסה וחילק להן צמידים למפלסים השונים לפי כמה ששילמו. כבר אז חשבתי בצורה כלכלית.
איזה חיות שילמו הכי הרבה?
19 דצמבר 2016, 15:10
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:rc4991 כתב:MaccabiTA כתב:אני זוכר איך ביסודי היינו צריכים להכין תיבות נוח לכיתה כשאחר כך הבאנו אותן לבית הספר כדי שיוצגו שם באיזה יום הורים או משהו בסגנון, לא אשכח איך אחת הילדות הביאה מודל בנוי מפאקינג קיסמי שיניים מודבקים. וזה היה חתיכת מודל גדול.
הערבים
19 דצמבר 2016, 15:11
MaccabiTA כתב:אם בשומרי מסך עסקינן, הזה של הdvd שמקפץ מצד לצד.
חלום הילדות הכי גדול שלי היה לתפוס אותו מגיע בול לפינה.
19 דצמבר 2016, 15:11
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:rc4991 כתב:MaccabiTA כתב:אני זוכר איך ביסודי היינו צריכים להכין תיבות נוח לכיתה כשאחר כך הבאנו אותן לבית הספר כדי שיוצגו שם באיזה יום הורים או משהו בסגנון, לא אשכח איך אחת הילדות הביאה מודל בנוי מפאקינג קיסמי שיניים מודבקים. וזה היה חתיכת מודל גדול.
הערבים
19 דצמבר 2016, 15:14