המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:Adam כתב:toja27 כתב:Adam כתב:צריך להתחיל לדבר על קומבו גארדים שיוכלו להשלים את רייס, כי לפי איך שזה נראה יכריזו עליו שבוע הבא.
ומעניין מה קורא בגזרת משעור. אמרו משא ומתן מתקדם לפני שבועיים בערך וחוץ מכתבה של גלדסטון על זה שהמשא ומתן תקוע, לא שמענו כלום..
למה קומבו? פשוט סקנד גארד ורצוי פיזי מספיק ובעל מימדים שיודע לעשות הגנה שיודע לקלוע מבחוץ- למה סילי חייב להיות כל כך מתאים?
עדיף שזה יהיה גארד שידע גם להוביל כדור, אבל בעיקר יעשה הגנה ויקלע. אי אפשר להסתמך על רייס רק בהובלת הכדור, הוא מכדרר המון ונוטה לאבד הרבה כדורים. חוץ מזה, תהיה עונה ארוכה מאוד לפנינו ואם חס וחלילה הרכז הפותח שלך נפצע הגיבוי שלך יהיה אוחיון/מקל ודיברתולומאו.
בגלל זה חשבתי שמכבי צריכה גם שחקן כמו ורגאס שיעלה מהספסל.
שועל כתב:ורגאס שחקן טוב, לדעתי אין הרבה רכזים במעמד שבו הוא נמצא שרואים מהם יעילות כזו בשני צידי המגרש, אני חושב שהקריירה שלו מפוספסת.
הוא לא צריך להיות חלום של אף אחד, אבל הוא הימור שלדעתי יכול להצליח כרכז מחליף. הוא בוודאי עדיף ממחליפים אחרים שאבי אבן ימצא.
er79 כתב:מצד אחד לא מפגינים התלהבות, מצד שני אתה גם קצת מגמד אותו. הוא שומר פנטסטי. למה לא להמר עליו כרכז מחליף? מי אמר שחייבים להחזיק בכוח רכז ישראלי על הספסל? אפשר לתגבר ישראלים בעמדות אחרות. אוחיון ומקל לא שווים זאת וגם לא עולים עם המיסוי יותר מורגאס.
jol9 כתב:Adam כתב:toja27 כתב:Adam כתב:צריך להתחיל לדבר על קומבו גארדים שיוכלו להשלים את רייס, כי לפי איך שזה נראה יכריזו עליו שבוע הבא.
ומעניין מה קורא בגזרת משעור. אמרו משא ומתן מתקדם לפני שבועיים בערך וחוץ מכתבה של גלדסטון על זה שהמשא ומתן תקוע, לא שמענו כלום..
למה קומבו? פשוט סקנד גארד ורצוי פיזי מספיק ובעל מימדים שיודע לעשות הגנה שיודע לקלוע מבחוץ- למה סילי חייב להיות כל כך מתאים?
עדיף שזה יהיה גארד שידע גם להוביל כדור, אבל בעיקר יעשה הגנה ויקלע. אי אפשר להסתמך על רייס רק בהובלת הכדור, הוא מכדרר המון ונוטה לאבד הרבה כדורים. חוץ מזה, תהיה עונה ארוכה מאוד לפנינו ואם חס וחלילה הרכז הפותח שלך נפצע הגיבוי שלך יהיה אוחיון/מקל ודיברתולומאו.
בגלל זה חשבתי שמכבי צריכה גם שחקן כמו ורגאס שיעלה מהספסל.
cannon כתב:מוארמן כבר לא בדרושאפאקה. יכול להיות מעניין למכבי?
שמואל1 כתב:מתחת לאף של מכבי: אנדולו אפס בעקבות רייס
הצהובים מנסים כבר מספר חודשים להחזיר מברצלונה את הגארד שהוביל אותם לזכייה ביורוליג ב-2014, אך כעת ניצב בפניהם מכשול חדש בדמות הקבוצה הטורקית
http://one.co.il/Article/16-17/2,17,121 ... tml?ref=hp
שועל כתב:ג'קסון סירב להצעה של אפס ע"ס 3 מיליון לשנתיים, יתכן שזה הסכום שהוצע לרייס. צריך לזכור שזה לא רק רייס, גם ברצלונה בתמונה, והיא כמובן תרצה לקבל את המקסימום.
אני מקווה שמכבי לא תתפתה לשלם עליו את הסכומים האלו.
RomanR כתב:שועל כתב:ג'קסון סירב להצעה של אפס ע"ס 3 מיליון לשנתיים, יתכן שזה הסכום שהוצע לרייס. צריך לזכור שזה לא רק רייס, גם ברצלונה בתמונה, והיא כמובן תרצה לקבל את המקסימום.
אני מקווה שמכבי לא תתפתה לשלם עליו את הסכומים האלו.
הוא חושב שהוא יכול לקבל יותר מ1.5M לעונה? נראה לי שיש לו קצת ביטחון עצמי עודף
מקאדו 3 כתב:מה עם יוביץ גם רכז חופשי אבל אני לא פריק של שחקנים ולא ממש מכיר אותו ...
MTA2311 כתב:מקאדו 3 כתב:מה עם יוביץ גם רכז חופשי אבל אני לא פריק של שחקנים ולא ממש מכיר אותו ...
אופציה רעה מאוד
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים