פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: שתי הקבוצות שלכם לעונת 18/19

03 יולי 2018, 15:57

חציל, עמדה 3 שלך רכה להחריד. בכדורסל המודרני צריך להיות שם שחקן שהוא הכי אולאראונד.

המילטון זה חתיכת הימור. נניח ואתה מחביא אותו ומכפר עליו עם קיין, האלטרנטיבה שלו היא מייקל רול, שמעבר לעובדה שהוא שחקן הגנה לא טוב, גם ה-IQ ההגנתי שלו לא גבוה.

לא הייתי מתפשר פה ובשוק יש לא מעט היצע. מכבי צריכה להשקיע גם בעמדה הזאת, לא להתבייש וללכת על שחקן כמו האניקאט, שהפציעות והעונה האחרונה הורידו לו את המנייה והוא יכול להגיע במחיר שפוי.

בנוגע לזוסמן, אני מקווה שהוא לא יהיה פה שנה הבאה. עם כל האהבה אליו, אין לו מקום בסגל והוא הוכיח את זה השנה כמעט בכל הזדמנות שהוא קיבל. הוא מבולגן, שומר רע ועל הדרך איבד ביטחון בזריקה שלו, שהייתה הטיקט שלו לסגל השנה.
עם כל הפוטנציאל שיש לו להפוך להיות SF מן המניין, הוא חייב לצאת ולבנות את עצמו. בית הלחמי עשה עבודה טובה עם שוכמן, גליל יכולה להיות יעד טוב בשבילו.

בכל הסגל הזה אין את הנישה שהייתה הכי קריטית בחסרונה למכבי העונה וזה 3&D וכאן הייתי מהמר על איגור קולשוב שיכול גם לשחק ב-3.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

03 יולי 2018, 16:12

אפשר לקפל את התרד

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 87896.html

מסתמן: מכבי תל אביב לא תשחק בעונה הבאה ב-VTB

"המשמעות הגדולה ביותר של ויתור על ה-VTB באה בנוגע לפיצול הקבוצה. המטרה בשיחות עם הליגה האזורית הייתה לספק מסגרת תחרותית נוספת עבור סגל היורוליג. כעת שהנושא ככל הנראה יורד מהפרק, שוב עולה שאלת הפיצול. במכבי אומרים כי אין שינוי רשמי בהחלטה שהתקבלה בחודש אפריל, אך מודים כי הנושא נדון כל העת. ההערכה היא כי בהיעדר פונקציית ה-VTB, המועדון יחזור בו מהודעת הפיצול. "

03 יולי 2018, 16:32

גם דומיניק סאטון זה שם מעניין שמכבי יכולה להביא בעמדה 3

03 יולי 2018, 17:29

Rampel כתב:חציל, עמדה 3 שלך רכה להחריד. בכדורסל המודרני צריך להיות שם שחקן שהוא הכי אולאראונד.

המילטון זה חתיכת הימור. נניח ואתה מחביא אותו ומכפר עליו עם קיין, האלטרנטיבה שלו היא מייקל רול, שמעבר לעובדה שהוא שחקן הגנה לא טוב, גם ה-IQ ההגנתי שלו לא גבוה.

לא הייתי מתפשר פה ובשוק יש לא מעט היצע. מכבי צריכה להשקיע גם בעמדה הזאת, לא להתבייש וללכת על שחקן כמו האניקאט, שהפציעות והעונה האחרונה הורידו לו את המנייה והוא יכול להגיע במחיר שפוי.

בנוגע לזוסמן, אני מקווה שהוא לא יהיה פה שנה הבאה. עם כל האהבה אליו, אין לו מקום בסגל והוא הוכיח את זה השנה כמעט בכל הזדמנות שהוא קיבל. הוא מבולגן, שומר רע ועל הדרך איבד ביטחון בזריקה שלו, שהייתה הטיקט שלו לסגל השנה.
עם כל הפוטנציאל שיש לו להפוך להיות SF מן המניין, הוא חייב לצאת ולבנות את עצמו. בית הלחמי עשה עבודה טובה עם שוכמן, גליל יכולה להיות יעד טוב בשבילו.

בכל הסגל הזה אין את הנישה שהייתה הכי קריטית בחסרונה למכבי העונה וזה 3&D וכאן הייתי מהמר על איגור קולשוב שיכול גם לשחק ב-3.

אני מסכים שעמדה 3 רחוקה להיות מבטיחה הגנתית. אבל, אני כן רואה פה פוטנציאל מצויין להגנת חילופים, עם אופציות מעולות לסוויצ׳ים בעמדות 2-5.
גם קנדריק ריי נראה לי כמו אחד שיכול להפעיל לחץ על הכדור. ברור שגם ווילבקין שומר מצויין. אני יכול לחיות עם שומר בינוני אחד בחמישייה.
כשיצטרכו ״להתלבש״ על מישהו באישית ידביקו לו את קיין, או שיתישו אותו בסוויצ׳ים עם רובינסון ובולדן שלגמרי יכולים להתמודד עם מספרי 3.

הבדלי השכר בין האניקט להמילטון משמעותיים. אני מעריך שהאניקט עולה כפול, אם לא יותר.

זוסמן יישאר בעיקר כי אני רואה אותו משמעותי בליגה. שחקן חמישייה.
אין לי בעיה עקרונית עם זה שקולשוב יבוא במקומו. באהבה.

03 יולי 2018, 17:31

גל גל כתב:גם דומיניק סאטון זה שם מעניין שמכבי יכולה להביא בעמדה 3

הוא שחקן מצויין. רציתי אותו בקיץ שעבר.
אבל הקליעה שלו מאוד בעייתית. הוא ריבאונדר ושומר מעולה. אתלט טוב, אחד שיכול להשתלב במשחק קבוצתי.
אבל בלי קליעה הוא לא יכול להיות סקורר אמין מספיק, בטח לא ליד שחקנים מוגבלים התקפית כמו קיין ובולדן.

03 יולי 2018, 18:06

היה שחקן ב 3 שהיה מועמד למכבי לפחות לפי התקשורת בעונה שעברה ושיחק העונה בטורינו- למאר פטרסון . מה איתו?

03 יולי 2018, 18:08

החציל האצטקי כתב:
Rampel כתב:חציל, עמדה 3 שלך רכה להחריד. בכדורסל המודרני צריך להיות שם שחקן שהוא הכי אולאראונד.

אני מסכים שעמדה 3 רחוקה להיות מבטיחה הגנתית. אבל, אני כן רואה פה פוטנציאל מצויין להגנת חילופים, עם אופציות מעולות לסוויצ׳ים בעמדות 2-5.
גם קנדריק ריי נראה לי כמו אחד שיכול להפעיל לחץ על הכדור. ברור שגם ווילבקין שומר מצויין. אני יכול לחיות עם שומר בינוני אחד בחמישייה.
כשיצטרכו ״להתלבש״ על מישהו באישית ידביקו לו את קיין, או שיתישו אותו בסוויצ׳ים עם רובינסון ובולדן שלגמרי יכולים להתמודד עם מספרי 3.

הבדלי השכר בין האניקט להמילטון משמעותיים. אני מעריך שהאניקט עולה כפול, אם לא יותר.

קודם כל ווילבקין הוא לא שומר גדול. הוא משקיע מאמץ כשבא לו והוא חוטף לא רע, אבל הוא לא מספיק אתלטי מהיר ארוך ופיזי בשביל להיות סטופר או אפקטיבי במיוחד בהגנת חילופים. הוא גם לא ממש משקיע בריבאונד. דבר שאני כן אוהב אצלו (שלא קשור להגנה) הוא יחס האס'/איב' שמאוד השתפר מאז העונה הראשונה שלו בדרושאפקה.

אני ממש לא מבין את ההתלהבות שלך מהמילטון. סקורר טוב אבל עם בחירת זריקות די נוראית, בלי הגנה ובעל רגליים איטיות.

03 יולי 2018, 18:09

נראלי שאפשר לשנות את הכותרת ל - "הסגל שלכם לעונת 18/19"

03 יולי 2018, 18:16

SirCharles כתב:קודם כל ווילבקין הוא לא שומר גדול. הוא משקיע מאמץ כשבא לו והוא חוטף לא רע, אבל הוא לא מספיק אתלטי מהיר ארוך ופיזי בשביל להיות סטופר או אפקטיבי במיוחד בהגנת חילופים. הוא גם לא ממש משקיע בריבאונד. דבר שאני כן אוהב אצלו (שלא קשור להגנה) הוא יחס האס'/איב' שמאוד השתפר מאז העונה הראשונה שלו בדרושאפקה.

אני ממש לא מבין את ההתלהבות שלך מהמילטון. סקורר טוב אבל עם בחירת זריקות די נוראית, בלי הגנה ובעל רגליים איטיות.

ווילבקין שומר טוב עם כלים מוגבלים. לא איזה סטופר סטייל פרקינס אבל בהחלט אחד שיהיה פאקטור, יכופף ברכיים, ירוץ על חסימות ויפעיל לחץ על הכדור.
הוא שחקן הגנה מוכח שעשה עבודה טובה בצד הזה בכל רמה.

אצל המילטון זו בעיקר התלהבות מתג המחיר ומהפוטנציאל ככלי התקפי עם יכולות ריבאונד גם ברמות יורוליג.
כן, בחירת זריקות לא וואו, אבל הוא שחקן עם איכויות ואם יאמנו אותו הוא גם יראה מה הוא שווה.

אני הכי תופס מטיילר האניקט והכי אשמח לראות אותו. אבל אם זה לא הכיוון, המילטון אופציה מצויינת, שתשאיר לך גמישות כלכלית ללכת על 5 חזק (משהו שלדעתי נחוץ מאוד).

03 יולי 2018, 18:17

SirCharles כתב:
החציל האצטקי כתב:

קודם כל ווילבקין הוא לא שומר גדול. הוא משקיע מאמץ כשבא לו והוא חוטף לא רע, אבל הוא לא מספיק אתלטי מהיר ארוך ופיזי בשביל להיות סטופר או אפקטיבי במיוחד בהגנת חילופים. הוא גם לא ממש משקיע בריבאונד. דבר שאני כן אוהב אצלו (שלא קשור להגנה) הוא יחס האס'/איב' שמאוד השתפר מאז העונה הראשונה שלו בדרושאפקה.

אני מבין שקראת את דוח הסקאוטינג ששלחת בתרד המועמדים

03 יולי 2018, 18:39

לא צריך כבר לשנות את שם האשכול ל "הקבוצה שלכם לעונת 18/19" ?

:hi

03 יולי 2018, 18:43

גל גל כתב:אני מבין שקראת את דוח הסקאוטינג ששלחת בתרד המועמדים

לא, סתם המצאתי...
ברור שקראתי את הדו"ח וגם ראיתי אותו משחק.

03 יולי 2018, 18:49

החציל האצטקי כתב:
SirCharles כתב:קודם כל ווילבקין הוא לא שומר גדול. הוא משקיע מאמץ כשבא לו והוא חוטף לא רע, אבל הוא לא מספיק אתלטי מהיר ארוך ופיזי בשביל להיות סטופר או אפקטיבי במיוחד בהגנת חילופים. הוא גם לא ממש משקיע בריבאונד. דבר שאני כן אוהב אצלו (שלא קשור להגנה) הוא יחס האס'/איב' שמאוד השתפר מאז העונה הראשונה שלו בדרושאפקה.

ווילבקין שומר טוב עם כלים מוגבלים. לא איזה סטופר סטייל פרקינס אבל בהחלט אחד שיהיה פאקטור, יכופף ברכיים, ירוץ על חסימות ויפעיל לחץ על הכדור.
הוא שחקן הגנה מוכח שעשה עבודה טובה בצד הזה בכל רמה.

אצל המילטון זו בעיקר התלהבות מתג המחיר ומהפוטנציאל ככלי התקפי עם יכולות ריבאונד גם ברמות יורוליג.
כן, בחירת זריקות לא וואו, אבל הוא שחקן עם איכויות ואם יאמנו אותו הוא גם יראה מה הוא שווה.

אני הכי תופס מטיילר האניקט והכי אשמח לראות אותו. אבל אם זה לא הכיוון, המילטון אופציה מצויינת, שתשאיר לך גמישות כלכלית ללכת על 5 חזק (משהו שלדעתי נחוץ מאוד).

גם אני אוהב את האניקאט שהוא אולאראונד אתלטי וארוך שיכול להגן על כמה עמדות ולשחק בשתי עמדות הפורוורד, אבל... אם מכבי מחתימה אותו היא תהיה חייבת סקורר טוב בעמדות 4 או 5 כי האניקאט הוא ממש לא מניה בטוחה בהתקפה. לא הייתי מסתמך על עונת הקליעה הטובה מ-3 שהיתה לו בעונה החולפת, כי הוא תמיד היה קלע של 30-36% מבחוץ (בעונה שלפני קלע ב-30% מ-3 ו-40% מהשדה בכללי).
בנוסף הוא פספס בעונה החולפת הרבה משחקים בשתי תקופות שונות והייתי קצת חושש ממקרה דווין סמית'/בריאן רנדל נוסף.

03 יולי 2018, 18:53

SirCharles כתב:גם אני אוהב את האניקאט שהוא אולאראונד אתלטי וארוך שיכול להגן על כמה עמדות ולשחק בשתי עמדות הפורוורד, אבל... אם מכבי מחתימה אותו היא תהיה חייבת סקורר טוב בעמדות 4 או 5 כי האניקאט הוא ממש לא מניה בטוחה בהתקפה. לא הייתי מסתמך על עונת הקליעה הטובה מ-3 שהיתה לו בעונה החולפת, כי הוא תמיד היה קלע של 30-36% מבחוץ (בעונה שלפני קלע ב-30% מ-3 ו-40% מהשדה בכללי).
בנוסף הוא פספס בעונה החולפת הרבה משחקים בשתי תקופות שונות והייתי קצת חושש ממקרה דווין סמית'/בריאן רנדל נוסף.

אני מסכים איתך.
אבל שוב, את מי בדיוק מביאים כאן?

אני לא רואה איזה מפלצת ב-5 שאשכרה אפשר לצרף. אני רואה קייס לא רע שבו מכבי נשארת ״תקועה״ עם בולדן והבעיות שלו.
אתה צריך סקורינג, והמילטון מביא את זה. יביא את זה גם ביורוליג אם אתה שואל אותי.

04 יולי 2018, 16:31

במקום פארגו הייתי מנסה להביא את יוביץ', לדעתי משלים את וולבקין בצורה טובה יותר וגם היה עולה פחות ואת ההפרש הייתי משקיע בעמדות אחרות.

04 יולי 2018, 17:54

toja27 כתב:במקום פארגו הייתי מנסה להביא את יוביץ', לדעתי משלים את וולבקין בצורה טובה יותר וגם היה עולה פחות ואת ההפרש הייתי משקיע בעמדות אחרות.

למה אתה חושב שיוביץ' חופשי או רוצה לבוא?
הוא חתום בקבוצת יורוליג - באיירן מינכן

05 יולי 2018, 00:45

קבוצה שהייתי שמח לראות:

C- אלכס טיוס, תומאס בראיינט
PF- בויאן דובלביץ', אנגלו קוליארו, גיי'ק כהן
SF- דיאנדרה קיין, מייקל רול, כארם משעור
SG- נמניה נדוביץ', ג'ון דיברתלומאו
PG- ג'רמי פארגו, קנדריק ריי

ווילבקין לא יחתום אם הבאי אווט 1.3 מיליון...זו העלות המקסימלית שהשחקן שווה כולל השכר שלו. זה ספין. מדובר בשחקן ווינר, זריז, חכם, קלעי מחונן.. אבל לא מלהיב, גוף צנום יחסית. זה לא שחקן ששוברים את הקופה בשבילו.

נמניה נדוביץ'- שחקן ששוברים קופה בשבילו..הוא קצת פאסיבי לפעמים אבל כל כך אלגנטי, אתלט וקלעי..גרסה פחות טובה של אלכסי שבד אבל לדעתי לא פחות אטרקטיבית.

בויאן דובלביץ'- קצת לא הכי הולך עם ההחתמה של קוליארו אבל שחקן שלדעתי אם שמים כ 4 ולא 5 יכולה להיות קבוצה הגנתית טובה מול המאסה באירופה. סטייל וויציץ' - באסטון. גם שחקן אלגנטי וגם יש לו גוף. מבחינתי הוא + נדוביץ' צריכים להיות הכוכבים ששמים עליהם את הכסף הגדול.

פארגו- יש לו סטייל והוא ויינר. למה לחפש בשדות זרים. לא עפתי על מייק ג'יימס. הכי חשוב הוא יודע להפעיל את אלכס טיוס.

בראיינט- מפלצת אתלטיות. אמנם צעיר אבל עשה עונה טובה ב G LEAGUE וייספק אתלטיות וגוף

אין SF אמיתי בסגל (חוץ ממשעור) אבל אני יותר אוהב גארדים גבוהים מאשר SF קלאסיים. בנוסף צריך לחסוך איפשהו...

הכי חשוב זו קבוצה שיהיה כיף לראות. לזכות ביורוליג לא נזכה. נמאס לי כבר מחמישיות עם 2-3 גארדים נמוכים שלא יכולים להטביע או לזרוק 3 על הפרצוף של היריבה.

05 יולי 2018, 01:28

אתה לא מעודכן אחי
נדוביץ חתם במילאנו

05 יולי 2018, 10:30

toja27 כתב:במקום פארגו הייתי מנסה להביא את יוביץ', לדעתי משלים את וולבקין בצורה טובה יותר וגם היה עולה פחות ואת ההפרש הייתי משקיע בעמדות אחרות.

שששש , אסור להעלות את השם שלו פה.

06 יולי 2018, 02:02

גל גל כתב:אתה לא מעודכן אחי
נדוביץ חתם במילאנו

כבר אין לי את החשק או הזמן לעקוב בעונת המלפפונים כמו בעבר.

אבל חבל... 2 הגארדים שאני נהנה לראות בשנים האחרונות באירופה הם קורי היגינס ונדוביץ'..שווה לחכות

יש יותר טובים מהם אבל אין הרבה שחקנים מלהיבים...

בכל מקרה ראיתי ש אהרון ג'קסון נזרק מיוסטום ופנוי לעונה הבאה אך מחוזר בסין אולי שווה לתת הצעה במידה ורוצה לחזור לרמה גבוהה.

שילוב קו אחורי למשל: פארגו, ג'קסון, קיין קו אחורי חכם ולדעתי מוצלח. ביחד עם שילוב של שחקנים גבוהים ודינמיים שיזכו לקבל את הכדור איפה שהם רוצים..

הייתי עושה עם ג'קסון חוזה לעונה ורואה מה מצב השוק שנה הבאה...אין יותר מדי מציאות השנה
פרסם תגובה