03 יולי 2018, 15:57
03 יולי 2018, 16:12
03 יולי 2018, 16:32
03 יולי 2018, 17:29
Rampel כתב:חציל, עמדה 3 שלך רכה להחריד. בכדורסל המודרני צריך להיות שם שחקן שהוא הכי אולאראונד.
המילטון זה חתיכת הימור. נניח ואתה מחביא אותו ומכפר עליו עם קיין, האלטרנטיבה שלו היא מייקל רול, שמעבר לעובדה שהוא שחקן הגנה לא טוב, גם ה-IQ ההגנתי שלו לא גבוה.
לא הייתי מתפשר פה ובשוק יש לא מעט היצע. מכבי צריכה להשקיע גם בעמדה הזאת, לא להתבייש וללכת על שחקן כמו האניקאט, שהפציעות והעונה האחרונה הורידו לו את המנייה והוא יכול להגיע במחיר שפוי.
בנוגע לזוסמן, אני מקווה שהוא לא יהיה פה שנה הבאה. עם כל האהבה אליו, אין לו מקום בסגל והוא הוכיח את זה השנה כמעט בכל הזדמנות שהוא קיבל. הוא מבולגן, שומר רע ועל הדרך איבד ביטחון בזריקה שלו, שהייתה הטיקט שלו לסגל השנה.
עם כל הפוטנציאל שיש לו להפוך להיות SF מן המניין, הוא חייב לצאת ולבנות את עצמו. בית הלחמי עשה עבודה טובה עם שוכמן, גליל יכולה להיות יעד טוב בשבילו.
בכל הסגל הזה אין את הנישה שהייתה הכי קריטית בחסרונה למכבי העונה וזה 3&D וכאן הייתי מהמר על איגור קולשוב שיכול גם לשחק ב-3.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
03 יולי 2018, 17:31
גל גל כתב:גם דומיניק סאטון זה שם מעניין שמכבי יכולה להביא בעמדה 3
03 יולי 2018, 18:06
03 יולי 2018, 18:08
החציל האצטקי כתב:Rampel כתב:חציל, עמדה 3 שלך רכה להחריד. בכדורסל המודרני צריך להיות שם שחקן שהוא הכי אולאראונד.
המילטון זה חתיכת הימור. נניח ואתה מחביא אותו ומכפר עליו עם קיין, האלטרנטיבה שלו היא מייקל רול, שמעבר לעובדה שהוא שחקן הגנה לא טוב, גם ה-IQ ההגנתי שלו לא גבוה.
לא הייתי מתפשר פה ובשוק יש לא מעט היצע. מכבי צריכה להשקיע גם בעמדה הזאת, לא להתבייש וללכת על שחקן כמו האניקאט, שהפציעות והעונה האחרונה הורידו לו את המנייה והוא יכול להגיע במחיר שפוי.
בנוגע לזוסמן, אני מקווה שהוא לא יהיה פה שנה הבאה. עם כל האהבה אליו, אין לו מקום בסגל והוא הוכיח את זה השנה כמעט בכל הזדמנות שהוא קיבל. הוא מבולגן, שומר רע ועל הדרך איבד ביטחון בזריקה שלו, שהייתה הטיקט שלו לסגל השנה.
עם כל הפוטנציאל שיש לו להפוך להיות SF מן המניין, הוא חייב לצאת ולבנות את עצמו. בית הלחמי עשה עבודה טובה עם שוכמן, גליל יכולה להיות יעד טוב בשבילו.
בכל הסגל הזה אין את הנישה שהייתה הכי קריטית בחסרונה למכבי העונה וזה 3&D וכאן הייתי מהמר על איגור קולשוב שיכול גם לשחק ב-3.
אני מסכים שעמדה 3 רחוקה להיות מבטיחה הגנתית. אבל, אני כן רואה פה פוטנציאל מצויין להגנת חילופים, עם אופציות מעולות לסוויצ׳ים בעמדות 2-5.
גם קנדריק ריי נראה לי כמו אחד שיכול להפעיל לחץ על הכדור. ברור שגם ווילבקין שומר מצויין. אני יכול לחיות עם שומר בינוני אחד בחמישייה.
כשיצטרכו ״להתלבש״ על מישהו באישית ידביקו לו את קיין, או שיתישו אותו בסוויצ׳ים עם רובינסון ובולדן שלגמרי יכולים להתמודד עם מספרי 3.
הבדלי השכר בין האניקט להמילטון משמעותיים. אני מעריך שהאניקט עולה כפול, אם לא יותר.
זוסמן יישאר בעיקר כי אני רואה אותו משמעותי בליגה. שחקן חמישייה.
אין לי בעיה עקרונית עם זה שקולשוב יבוא במקומו. באהבה.
03 יולי 2018, 18:09
03 יולי 2018, 18:16
SirCharles כתב:קודם כל ווילבקין הוא לא שומר גדול. הוא משקיע מאמץ כשבא לו והוא חוטף לא רע, אבל הוא לא מספיק אתלטי מהיר ארוך ופיזי בשביל להיות סטופר או אפקטיבי במיוחד בהגנת חילופים. הוא גם לא ממש משקיע בריבאונד. דבר שאני כן אוהב אצלו (שלא קשור להגנה) הוא יחס האס'/איב' שמאוד השתפר מאז העונה הראשונה שלו בדרושאפקה.
אני ממש לא מבין את ההתלהבות שלך מהמילטון. סקורר טוב אבל עם בחירת זריקות די נוראית, בלי הגנה ובעל רגליים איטיות.
03 יולי 2018, 18:17
SirCharles כתב:החציל האצטקי כתב:Rampel כתב:חציל, עמדה 3 שלך רכה להחריד. בכדורסל המודרני צריך להיות שם שחקן שהוא הכי אולאראונד.
אני מסכים שעמדה 3 רחוקה להיות מבטיחה הגנתית. אבל, אני כן רואה פה פוטנציאל מצויין להגנת חילופים, עם אופציות מעולות לסוויצ׳ים בעמדות 2-5.
גם קנדריק ריי נראה לי כמו אחד שיכול להפעיל לחץ על הכדור. ברור שגם ווילבקין שומר מצויין. אני יכול לחיות עם שומר בינוני אחד בחמישייה.
כשיצטרכו ״להתלבש״ על מישהו באישית ידביקו לו את קיין, או שיתישו אותו בסוויצ׳ים עם רובינסון ובולדן שלגמרי יכולים להתמודד עם מספרי 3.
הבדלי השכר בין האניקט להמילטון משמעותיים. אני מעריך שהאניקט עולה כפול, אם לא יותר.
זוסמן יישאר בעיקר כי אני רואה אותו משמעותי בליגה. שחקן חמישייה.
אין לי בעיה עקרונית עם זה שקולשוב יבוא במקומו. באהבה.
קודם כל ווילבקין הוא לא שומר גדול. הוא משקיע מאמץ כשבא לו והוא חוטף לא רע, אבל הוא לא מספיק אתלטי מהיר ארוך ופיזי בשביל להיות סטופר או אפקטיבי במיוחד בהגנת חילופים. הוא גם לא ממש משקיע בריבאונד. דבר שאני כן אוהב אצלו (שלא קשור להגנה) הוא יחס האס'/איב' שמאוד השתפר מאז העונה הראשונה שלו בדרושאפקה.
אני ממש לא מבין את ההתלהבות שלך מהמילטון. סקורר טוב אבל עם בחירת זריקות די נוראית, בלי הגנה ובעל רגליים איטיות.
03 יולי 2018, 18:39
03 יולי 2018, 18:43
גל גל כתב:אני מבין שקראת את דוח הסקאוטינג ששלחת בתרד המועמדים
03 יולי 2018, 18:49
החציל האצטקי כתב:SirCharles כתב:קודם כל ווילבקין הוא לא שומר גדול. הוא משקיע מאמץ כשבא לו והוא חוטף לא רע, אבל הוא לא מספיק אתלטי מהיר ארוך ופיזי בשביל להיות סטופר או אפקטיבי במיוחד בהגנת חילופים. הוא גם לא ממש משקיע בריבאונד. דבר שאני כן אוהב אצלו (שלא קשור להגנה) הוא יחס האס'/איב' שמאוד השתפר מאז העונה הראשונה שלו בדרושאפקה.
ווילבקין שומר טוב עם כלים מוגבלים. לא איזה סטופר סטייל פרקינס אבל בהחלט אחד שיהיה פאקטור, יכופף ברכיים, ירוץ על חסימות ויפעיל לחץ על הכדור.
הוא שחקן הגנה מוכח שעשה עבודה טובה בצד הזה בכל רמה.
אצל המילטון זו בעיקר התלהבות מתג המחיר ומהפוטנציאל ככלי התקפי עם יכולות ריבאונד גם ברמות יורוליג.
כן, בחירת זריקות לא וואו, אבל הוא שחקן עם איכויות ואם יאמנו אותו הוא גם יראה מה הוא שווה.
אני הכי תופס מטיילר האניקט והכי אשמח לראות אותו. אבל אם זה לא הכיוון, המילטון אופציה מצויינת, שתשאיר לך גמישות כלכלית ללכת על 5 חזק (משהו שלדעתי נחוץ מאוד).
03 יולי 2018, 18:53
SirCharles כתב:גם אני אוהב את האניקאט שהוא אולאראונד אתלטי וארוך שיכול להגן על כמה עמדות ולשחק בשתי עמדות הפורוורד, אבל... אם מכבי מחתימה אותו היא תהיה חייבת סקורר טוב בעמדות 4 או 5 כי האניקאט הוא ממש לא מניה בטוחה בהתקפה. לא הייתי מסתמך על עונת הקליעה הטובה מ-3 שהיתה לו בעונה החולפת, כי הוא תמיד היה קלע של 30-36% מבחוץ (בעונה שלפני קלע ב-30% מ-3 ו-40% מהשדה בכללי).
בנוסף הוא פספס בעונה החולפת הרבה משחקים בשתי תקופות שונות והייתי קצת חושש ממקרה דווין סמית'/בריאן רנדל נוסף.
04 יולי 2018, 16:31
04 יולי 2018, 17:54
toja27 כתב:במקום פארגו הייתי מנסה להביא את יוביץ', לדעתי משלים את וולבקין בצורה טובה יותר וגם היה עולה פחות ואת ההפרש הייתי משקיע בעמדות אחרות.
05 יולי 2018, 00:45
05 יולי 2018, 01:28
05 יולי 2018, 10:30
toja27 כתב:במקום פארגו הייתי מנסה להביא את יוביץ', לדעתי משלים את וולבקין בצורה טובה יותר וגם היה עולה פחות ואת ההפרש הייתי משקיע בעמדות אחרות.
06 יולי 2018, 02:02
גל גל כתב:אתה לא מעודכן אחי
נדוביץ חתם במילאנו