asafb96 כתב:yzafrir כתב:המשחק של פניני היום הראה בדיוק כמה "יציב " הוא ....לוקח את פניני על איידסון ??? נו באמת !!!
פניני לא שחקן מוכשר אבל עם לב גדול ולכן ההתקדמות שלו מוגבלת אבל יש לו אפשרות להגיע לשיא שלו (ועכשיו הוא כנראה בשיא שלו...) אבל זה לא מספיק ליותר ממחליף לעמדה 3 במכבי . אם סמית' לא יתגלה כשחקן לפחות ברמתו של איידסון אז אנחנו נחלשנו מאוד בעמדה הזאת .
יוני דווקא אתה שמבין ויודע כמה איידסון היה שחקן חשוב יכול להבין שפניני לא באמת יכול להביא את אותם דברים ובאותב רמת כשרון . פניני שחקן משלים מצויין אבל זהו בעצם.
פניני זה הלב של מכבי בעמדה 3 כמו שפרקינס היה הלב של הקבוצה בעמדה 1 , שניהם חשובים לסגל אבל כרגע רק כמשלימים
די נו באמת, בגלל משחק 1 חלש מול נבחרת אדירה, בטח הגנתית כמו צרפת אתה כותב את זה?
אידסון שחקן מוכשר מפניני, אבל אני לוקח את פניני לפני אידסון, לא יעזור. אידסון במשחק מול הגנה כזאת קולע 6 נקודות גארבג' ובורח מהכדור כמו תמיד. שחקן פחדן ולא יציב. מעצבן אותי שכולם כותבים את הדברים האלה על הלפרין, אבל על אידסון, שאצלו המקרה גרוע יותר אף אחד כמעט לא מוציא מילה. נמאס מכל המהדרים האלה. אידסון שחקן בינוני, פניני שחקן לא הכי מוכשר, אבל עם ביצים ואופי מצוין. אני רוצה גבר כזה בקבוצה שלי, ולא נקבה שעל כל משחק טוב נותן 3 משחקים עלובים
יש משהו בדבריך. אידסון בהתחלה לא היה טוב ולקח זמן עד שהוא הפך להיות שחקן שלוקח על עצמו.
זה נכון שהמון יוצאים על הלפרין לדעתי בצורה יותר מדי...
צריך לזכור שהנבחרת לא טובה ובכלל נגד קבוצות כאלו שהם באמת אימפריות של כדורסל, הנבחרת משחק לא טוב ולא נכון, קשה מאוד שיהיה שחקן שכאילו יהיה טוב..
ברגע שהנבחרת משחקת גרוע אז גם שחקנים בולטים יהיו פחות טובים, לכן זה לא תמיד המדד הנכון להשוות, לדעתי. יש את השחקנים שעושים את הסלים שלהם ואז זה בגארבג' טיים....
בכל אופן פניני יראה יותר טוב בקבוצה יותר טובה, אגב יכול להיות שמאצבן טוב בסרביה בגלל שנבחרת סרביה עצמה משחקת טוב ונכון ותרגילים על מאצבן.
יכול להיות שאם במכבי ישחקו יותר עליו הוא גם יבלוט.
הרעיון המרכזי שאני רוצה להגיד כאן, שלפעמים יכולת של קבוצה משפיעה על שחקן כזה או אחר וזה מוכר גם מהכדורגל.