גל גל כתב:מכבי מטורפים כרגע
אבל האחוזים המטורפים האלה של ווילבקין אני לא יודע כמה יוכלו להימשך
הוא בכושר הכי טוב בקריירה נראה לי
לא הייתי אומר הכושר הכי טוב בקריירה. בכל זאת, הוא הגיע למכבי אחרי סיום עונה די מטורף בדרושפאקה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:מכבי מטורפים כרגע
אבל האחוזים המטורפים האלה של ווילבקין אני לא יודע כמה יוכלו להימשך
הוא בכושר הכי טוב בקריירה נראה לי
גל גל כתב:Jack55 כתב:גל גל כתב:A.Parker כתב:~Box & 1~ כתב:לאלה שעוקבים אחרי הקבוצות האחרות ממש מקרוב, באיזה מקום הייתם מדרגים אותנו בשלב הזה מבחינת איכות משחק, ביחס לשאר ליגה?
5-6 בערך
חושב שמילאנו חימקי ריאל וברצלונה מעלינו
מכבי 5
חימקי? לא...
אם כבר אנאדולו מעלינו, בעיניי חימקי קבוצה נהדרת אבל ממש לא מעלינו, בטח בכושר הנוכחי שלנו.
אהה משום מה שכחתי את אנאדולו
אז מכבי 6
לדעתי חימקי טובים מאוד השנה וזה צמוד
שבוע הבא נגד מילאנו וברצלונה ניהיה חכמים יותר
אם נצא עם ניצחון אחד יהיה מדהים !
אחרי זה 3 משחקי בית
שמואל1 כתב:This is the first time in EuroLeague history that Baskonia lost at home by 30 points. Its previous worst defeat was a 65-94 loss, also against Maccabi, back in the 2001-02 season.
עידן כתב:אגב, זה ההפסד עם ההפרש הכי גבוה בהיסטוריה של בסקוניה בבית ביורוליג.
ההפסד הכי גבוה הקודם היה אי שם בעונת 01/02, אז היא הפסידה ב-29 הפרש בבית לקבוצה אלמונית בשם מכבי ת"א.
שמואל1 כתב:This is the first time in EuroLeague history that Baskonia lost at home by 30 points. Its previous worst defeat was a 65-94 loss, also against Maccabi, back in the 2001-02 season.
ניצחון החוץ הגבוה ביותר בהיסטוריה: 45:185 בדנמרק על וי.בי אהרוס במוקדמות ב-1983.
המאמן של מכבי ת"א, יאניס ספרופולוס, ניסה לצנן את ההתלהבות כשאמר בסיום: "לפני שאתחיל לנתח את המשחק, אני רוצה לומר שהיום ניצחנו משתי סיבות עיקריות: הראשונה, כי לא שיחקנו משחק ליגה בעקבות המצב שנוצר, ולכן היה לנו זמן להתכונן למשחק הזה. בשנה שעברה, לפני ששיחקנו מול באסקוניה בבית ובחוץ, היו לנו שני משחקים בליגה וזה משהו שאנחנו צריכים לקחת בחשבון".
המאמן היווני המשיך: "הסיבה השנייה היא שהבעלים, שלו אני רוצה להודות, הטיס אותנו לפה בטיסה ישירה. זה נתן לנו את האפשרות לשחק עם אנרגיה ואינטנסיביות גבוהה לאורך כל המשחק ולא להיות עייפים".
felix_r כתב:אם השיפוט היום (אתמול) היה אובייקטיבי, יכולנו להגיע גם ל 50 הפרש. פשוט לא יאמן 15-28 בעבירות!
A.Parker כתב:ניצחון החוץ הגבוה ביותר בהיסטוריה: 45:185 בדנמרק על וי.בי אהרוס במוקדמות ב-1983.
פאק, יותר מפי ארבעה
85:145 בדנמרק על וי.בי ארהוס במוקדמות ב-1983.
התנין 2 כתב:אי אפשר להגיד על זה שבלאק יצא בחמש עבירות תוך זמן קצר שזה קשור בהכרח לשיפוט. יש לבנאדם חתיכת בעיה להסתבך בעבירות מיותרות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, felix_r, JarJarBinx, Tom1313 ו־15 אורחים