omerk כתב:Adam כתב:עידן כתב:אני לא מבין מה הטעם להחתים שחקן בן 26 ולהשאיל אותו. זה לא שהוא בן 17.
מניח שזה אומר שפניני נשאר ולא יביאו מתאזרח/ישראלי אחר? שיהיה לנו בהצלחה.
אני חושב שמכבי היו בטוחים שפניני יפרוש אז החתימו את ריימן, וכשהבינו שהוא לא פורש אז בחרו להשאיל אותו כי באמת אין לו דקות ברוטציה.
באופן כללי זה ההחתמה שלו גם מראה שאין להם באמת אמון במנקו (בצדק האמת). אני כן מקווה שאולי נראה ממנקו איזשהו קו התקדמות בדומה למה שהיה עם ג'ונדי וסורקין ולא כמו זיו, כי אני כן אוהב אותו כבנאדם.
סורקין ודיבה לא היו עד כדי כך גרועים בעונה הראשונה ביורוליג (למעשה היו ממש אחלה יחסית). אני לא אומר שמנקו לא יכול להפתיע, אבל הסיכוי לכך כשאתה מתחיל מנקודת פתיחה כל כך נמוכה, הוא לא גבוה.
בקשר לפניני, זה ודאי מה שאתה אומר לגבי הפרישה? נראה לי מאד מוזר שהוא כבר הודיע למכבי שיפרוש, החתימו שחקן במקומו ואז הוא פשוט אומר "שומעים התחרטתי".
אני זכרתי את ג'ונדי ממש רע בשנתו הראשונה. האמת מבדיקה קצרה שעשיתי בשנה הראשונה של ג'ונדי הוא היה על:
3.3 נק', 1.6 ריב', 1.4 אס' עם 32% מזעזעים מהשדה (28% ל-3), ב13 דקות!
כל מה שאני רוצה לראות ממנקו זה יציבות לזריקה משלוש. אם הוא יוכל להפוף להיות נשק התקפי מחוץ לקשת זה מאוד יעזור לנו. בינתיים הוא היה פח אשפה (אפילו בליגה גם) בעונה החולפת.
לגבי פניני, ממש לא ודאי. מדובר בניחוש אישי שלי.
אני מתאר לעצמי שמה שקרה זה שפניני ביקש זמן להחליט כי הוא בהתלבטויות. מכבי הסכימו לתת לו את הזמן אבל היו אופטימיים לגבי זה שיפרוש. בינתיים הם החליטו להחתים את ריימן ליתר ביטחון (שלא יברח פתאום לטובת איזו הפועל ירושלים או הפועל חולון). מכבי המשיכו לחכות לתשובה של פניני ולכן לא הוציאו הודעה רשמית על ההחתמה של ריימן. פניני חזר למכבי ואמר שהוא מעוניין לשחק עוד עונה. מכבי הבינה שאין לה מה לעשות עם ריימן ולכן משאילה אותו. סוף הסיפור.
שוב, מדובר בניחוש שלי, אבל זה נראה לי הכי הגיוני מה שקרה.