ת'רד המלפפונים 23/24 V2

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים 23/24 V2

הודעהעל ידי omerk » 23 יולי 2023, 22:08

Adam כתב:
עידן כתב:אני לא מבין מה הטעם להחתים שחקן בן 26 ולהשאיל אותו. זה לא שהוא בן 17.

מניח שזה אומר שפניני נשאר ולא יביאו מתאזרח/ישראלי אחר? שיהיה לנו בהצלחה.

אני חושב שמכבי היו בטוחים שפניני יפרוש אז החתימו את ריימן, וכשהבינו שהוא לא פורש אז בחרו להשאיל אותו כי באמת אין לו דקות ברוטציה.
באופן כללי זה ההחתמה שלו גם מראה שאין להם באמת אמון במנקו (בצדק האמת). אני כן מקווה שאולי נראה ממנקו איזשהו קו התקדמות בדומה למה שהיה עם ג'ונדי וסורקין ולא כמו זיו, כי אני כן אוהב אותו כבנאדם.

סורקין ודיבה לא היו עד כדי כך גרועים בעונה הראשונה ביורוליג (למעשה היו ממש אחלה יחסית). אני לא אומר שמנקו לא יכול להפתיע, אבל הסיכוי לכך כשאתה מתחיל מנקודת פתיחה כל כך נמוכה, הוא לא גבוה.

בקשר לפניני, זה ודאי מה שאתה אומר לגבי הפרישה? נראה לי מאד מוזר שהוא כבר הודיע למכבי שיפרוש, החתימו שחקן במקומו ואז הוא פשוט אומר "שומעים התחרטתי".
omerk

הודעהעל ידי Adam » 23 יולי 2023, 22:19

omerk כתב:
Adam כתב:

אני חושב שמכבי היו בטוחים שפניני יפרוש אז החתימו את ריימן, וכשהבינו שהוא לא פורש אז בחרו להשאיל אותו כי באמת אין לו דקות ברוטציה.
באופן כללי זה ההחתמה שלו גם מראה שאין להם באמת אמון במנקו (בצדק האמת). אני כן מקווה שאולי נראה ממנקו איזשהו קו התקדמות בדומה למה שהיה עם ג'ונדי וסורקין ולא כמו זיו, כי אני כן אוהב אותו כבנאדם.

סורקין ודיבה לא היו עד כדי כך גרועים בעונה הראשונה ביורוליג (למעשה היו ממש אחלה יחסית). אני לא אומר שמנקו לא יכול להפתיע, אבל הסיכוי לכך כשאתה מתחיל מנקודת פתיחה כל כך נמוכה, הוא לא גבוה.

בקשר לפניני, זה ודאי מה שאתה אומר לגבי הפרישה? נראה לי מאד מוזר שהוא כבר הודיע למכבי שיפרוש, החתימו שחקן במקומו ואז הוא פשוט אומר "שומעים התחרטתי".

אני זכרתי את ג'ונדי ממש רע בשנתו הראשונה. האמת מבדיקה קצרה שעשיתי בשנה הראשונה של ג'ונדי הוא היה על:
3.3 נק', 1.6 ריב', 1.4 אס' עם 32% מזעזעים מהשדה (28% ל-3), ב13 דקות!
כל מה שאני רוצה לראות ממנקו זה יציבות לזריקה משלוש. אם הוא יוכל להפוף להיות נשק התקפי מחוץ לקשת זה מאוד יעזור לנו. בינתיים הוא היה פח אשפה (אפילו בליגה גם) בעונה החולפת.

לגבי פניני, ממש לא ודאי. מדובר בניחוש אישי שלי.
אני מתאר לעצמי שמה שקרה זה שפניני ביקש זמן להחליט כי הוא בהתלבטויות. מכבי הסכימו לתת לו את הזמן אבל היו אופטימיים לגבי זה שיפרוש. בינתיים הם החליטו להחתים את ריימן ליתר ביטחון (שלא יברח פתאום לטובת איזו הפועל ירושלים או הפועל חולון). מכבי המשיכו לחכות לתשובה של פניני ולכן לא הוציאו הודעה רשמית על ההחתמה של ריימן. פניני חזר למכבי ואמר שהוא מעוניין לשחק עוד עונה. מכבי הבינה שאין לה מה לעשות עם ריימן ולכן משאילה אותו. סוף הסיפור.
שוב, מדובר בניחוש שלי, אבל זה נראה לי הכי הגיוני מה שקרה.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי omerk » 23 יולי 2023, 22:35

Adam כתב:
omerk כתב:
Adam כתב:

אני זכרתי את ג'ונדי ממש רע בשנתו הראשונה. האמת מבדיקה קצרה שעשיתי בשנה הראשונה של ג'ונדי הוא היה על:
3.3 נק', 1.6 ריב', 1.4 אס' עם 32% מזעזעים מהשדה (28% ל-3), ב13 דקות!
כל מה שאני רוצה לראות ממנקו זה יציבות לזריקה משלוש. אם הוא יוכל להפוף להיות נשק התקפי מחוץ לקשת זה מאוד יעזור לנו. בינתיים הוא היה פח אשפה (אפילו בליגה גם) בעונה החולפת.

לגבי פניני, ממש לא ודאי. מדובר בניחוש אישי שלי.
אני מתאר לעצמי שמה שקרה זה שפניני ביקש זמן להחליט כי הוא בהתלבטויות. מכבי הסכימו לתת לו את הזמן אבל היו אופטימיים לגבי זה שיפרוש. בינתיים הם החליטו להחתים את ריימן ליתר ביטחון (שלא יברח פתאום לטובת איזו הפועל ירושלים או הפועל חולון). מכבי המשיכו לחכות לתשובה של פניני ולכן לא הוציאו הודעה רשמית על ההחתמה של ריימן. פניני חזר למכבי ואמר שהוא מעוניין לשחק עוד עונה. מכבי הבינה שאין לה מה לעשות עם ריימן ולכן משאילה אותו. סוף הסיפור.
שוב, מדובר בניחוש שלי, אבל זה נראה לי הכי הגיוני מה שקרה.

וואלה לא זכרתי שהייתה לו עונה כ"כ גרועה. אולי יש למנקו באמת תקווה מה אני אגיד לך.

הבעיה שלי עם ההשאלה של ריימן, שהיא פשוט מיותרת. למה לשלוח אותו לעולה החדשה בליגה הצרפתית? אני לא רואה בזה שום יתרון מקצועי על פני הפועל חיפה, או כמעט כל קבוצה מהליגה הישראלית. עדיף שימשיך להשתפשף בליגה מה ההיגיון לשלוח אותו לקבוצה חלשה בליגה חלשה כשהוא יכול להיות פה?
omerk

הודעהעל ידי cifkcv » 23 יולי 2023, 22:52

עם כמה שאני לא מת עליו, לנדסברג יכול מאוד להתאים.
בסופו של יום חסר לנו גארד יוצר (אני לא חושב שקליבלנד כזה), לנדסברג ישראלי ולא תופס מקום של זר, ועדין יכול לעלות ולהיכנס לזון של קליעה ויצירת נקודות.
שני גבוהים לקו הקדמי - זה בטוח צריך, כך שאין מקום לזר נוסף לקו האחורי.
cifkcv

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 יולי 2023, 22:53

omerk כתב:הבעיה שלי עם ההשאלה של ריימן, שהיא פשוט מיותרת. למה לשלוח אותו לעולה החדשה בליגה הצרפתית? אני לא רואה בזה שום יתרון מקצועי על פני הפועל חיפה, או כמעט כל קבוצה מהליגה הישראלית. עדיף שימשיך להשתפשף בליגה מה ההיגיון לשלוח אותו לקבוצה חלשה בליגה חלשה כשהוא יכול להיות פה?

אאל״ט אי אפשר להשאיל את ריימן לקבוצה מהליגה מהישראלית מבחינה תקנונית. הוא מבוגר מידי.
ובכל מקרה, לצאת לחו״ל זה לא רע (אולי אפילו עדיף כשאתה ישראלי). השאלה היא אחרת - למה צריך בכלל להחתים אותו לטווח ארוך ואז להשאיל אותו? עד כדי כך מפחדים שאדלסון יישאב את כל הישראלים אליו?
אחדשיודע

הודעהעל ידי Neo » 23 יולי 2023, 23:18

מצחיק שאנשים כותבים בביטחון על קמינסקי , קבוקלו החדש :) :) :) :) :)
Neo

הודעהעל ידי עידן » 23 יולי 2023, 23:46

cifkcv כתב:עם כמה שאני לא מת עליו, לנדסברג יכול מאוד להתאים.
בסופו של יום חסר לנו גארד יוצר (אני לא חושב שקליבלנד כזה), לנדסברג ישראלי ולא תופס מקום של זר, ועדין יכול לעלות ולהיכנס לזון של קליעה ויצירת נקודות.
שני גבוהים לקו הקדמי - זה בטוח צריך, כך שאין מקום לזר נוסף לקו האחורי.

לנדסברג של לפני שנתיים או שלוש אולי. אבל אחרי כמה שנים בסין, ובגיל מבוגר, כמה כבר הוא יהיה מסוגל לתרום ברמה הזו?
עידן

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 יולי 2023, 01:56

אחדשיודע כתב:
omerk כתב:הבעיה שלי עם ההשאלה של ריימן, שהיא פשוט מיותרת. למה לשלוח אותו לעולה החדשה בליגה הצרפתית? אני לא רואה בזה שום יתרון מקצועי על פני הפועל חיפה, או כמעט כל קבוצה מהליגה הישראלית. עדיף שימשיך להשתפשף בליגה מה ההיגיון לשלוח אותו לקבוצה חלשה בליגה חלשה כשהוא יכול להיות פה?

אאל״ט אי אפשר להשאיל את ריימן לקבוצה מהליגה מהישראלית מבחינה תקנונית. הוא מבוגר מידי.
ובכל מקרה, לצאת לחו״ל זה לא רע (אולי אפילו עדיף כשאתה ישראלי). השאלה היא אחרת - למה צריך בכלל להחתים אותו לטווח ארוך ואז להשאיל אותו? עד כדי כך מפחדים שאדלסון יישאב את כל הישראלים אליו?

אכן, אי אפשר להשאיל שחקן מעל גיל 26 בתוך הליגה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי omerk » 24 יולי 2023, 09:17

MTA2311 כתב:
אחדשיודע כתב:

וואו איזה חוק מטומטם. מה ההיגיון?
omerk

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 יולי 2023, 09:31

omerk כתב:
MTA2311 כתב:
אחדשיודע כתב:

וואו איזה חוק מטומטם. מה ההיגיון?

מניח שזה בשביל שקבוצות עשירות (מכבי) לא יקנו סתם שחקנים שהן לא צריכות בשביל לפגוע ביריבות.

אבל קטונתי
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 24 יולי 2023, 09:42

ענו פה אם השחקן מאילת עבר את הבדיקות הרפואיות?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 24 יולי 2023, 09:50

כן עבר
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 יולי 2023, 13:19

my man כתב:ענו פה אם השחקן מאילת עבר את הבדיקות הרפואיות?
כן וצפוי לחתום בקרוב על פי דיווח של אראל
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 24 יולי 2023, 13:25

החתמות כל כך מעפנות...
ווב על מרטין
בלאט על זיו
קליבלנד על היליארד
כל כך סתמי שזה משהו..

מבחינתם נשאר שחקן על פויתרס
ושחקן על אדאמס/הולינס(אם בכלל)

בקיצור לא מה שהיה צריך מהקיץ הזה...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Adam » 24 יולי 2023, 14:02

my man כתב:החתמות כל כך מעפנות...
ווב על מרטין
בלאט על זיו
קליבלנד על היליארד
כל כך סתמי שזה משהו..

זה קצת סותר כי אם אתה מפריד כל החתמה , יוצא שמכבי התחזקה הקיץ:
ווב > מרטין
בלאט > זיו
קליבלנד = היליארד (צריך להתייחס לעובדה שהיליארד לא היה קיים ברוטציה עד החודש האחרון של העונה)

הרבה יקום וייפול על השחקן שיגיע במקום פוייתרס.
מעבר לזה, יכול להיות שבאמת יגיע זר אחד נוסף ואז אולי קליבלנד בא בכלל על תקן המחליף של הולינס/אדאמס ולא המחליף של היליארד.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי toja27 » 24 יולי 2023, 14:19

ווב על מרטין
בלאט על זיו
קליבלנד על היליארד
כל כך סתמי שזה משהו..

גם לי מרגיש ככה. חשבתי שהיה צריך להגיע שחקן אחד בקאליבר רציני מאוד לקו הקדמי. לא בלאט ולא קליבלנד באמת מעניינים אותי בשלב הזה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי my man » 24 יולי 2023, 14:24

Adam כתב:
ווב על מרטין
בלאט על זיו
קליבלנד על היליארד
כל כך סתמי שזה משהו..

זה קצת סותר כי אם אתה מפריד כל החתמה , יוצא שמכבי התחזקה הקיץ:
ווב > מרטין
בלאט > זיו
קליבלנד = היליארד (צריך להתייחס לעובדה שהיליארד לא היה קיים ברוטציה עד החודש האחרון של העונה)

הרבה יקום וייפול על השחקן שיגיע במקום פוייתרס.
מעבר לזה, יכול להיות שבאמת יגיע זר אחד נוסף ואז אולי קליבלנד בא בכלל על תקן המחליף של הולינס/אדאמס ולא המחליף של היליארד.

אז אני לא רואה את זה כמו שאתה..

בלאט לדעתי אוברייטד מהגדולים...מזכיר לי את ההחתמה של מקל..
קליבלנד עם אחוזי קליעה שאי אפשר לבנות עליהם..ו-ווב בעיניי הוא לא בטוח יותר טוב ממרטין..

כאילו מנסים לייצר בדיוק אותו דבר שהיה שנה שעברה רק עם שמות אחרים..

אבל מעל הכל מה שהקיץ הזה דרש זה עמדות פנים. זה זעק!
מה הם הביאו? שני גארדים וPF שבכלל לא בטוח ישדרג אותנו.
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי מילוס » 24 יולי 2023, 16:43

במה בלאט מזכיר את מקל?
מקל את אוחיון היו שני מובילי הכדור של מכבי, בלאט מגיע על תקן אופציה שלישית מאחורי שני שחקנים סופר-דומיננטיים.
הוא שדרוג גדול לזיו, זה בטוח, לא בטוח שצריך שם עוד זר יקר, בטח כשלא בטוח שיש כסף לעמדות הפנים.
מילוס

הודעהעל ידי my man » 24 יולי 2023, 16:47

מילוס כתב:במה בלאט מזכיר את מקל?
מקל את אוחיון היו שני מובילי הכדור של מכבי, בלאט מגיע על תקן אופציה שלישית מאחורי שני שחקנים סופר-דומיננטיים.
הוא שדרוג גדול לזיו, זה בטוח, לא בטוח שצריך שם עוד זר יקר, בטח כשלא בטוח שיש כסף לעמדות הפנים.

מזכיר מבחינת ההייפ..לדעתי נתאכזב ממנו.
והלוואי ואני טועה פה..
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 יולי 2023, 16:53

my man כתב:
מילוס כתב:במה בלאט מזכיר את מקל?

מזכיר מבחינת ההייפ..לדעתי נתאכזב ממנו.
והלוואי ואני טועה פה..

צודק, מזכיר מאוד את ההחתמה של מקל
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־32 אורחים