23 נובמבר 2011, 06:54
23 נובמבר 2011, 07:00
23 נובמבר 2011, 07:10
yarinsaky כתב:אוקיי, אני מוכן לקבל את מה שאתה אומר, זה לא שפארגו הרג כאן מישהוא, אפשר להתנצל ולסגור את הסיפור.
אבל הבעייה היא אחרת - פארגו יוותר על סעיף שחרור לנ.ב.א ? הרי בשביל מה כל הבלאגן הזה שהוא עשה אם בסוף הוא יחזור לכאן עם חוזה בלי סעיף שחרור ?
אם העונה בנ.ב.א מתבטלת לגמרי זה כבר סיפור אחר. אבל גם כאן, תקבל שחקן לכמה חודשים ולא יותר. אין פה איזה יתרון מובהק למכבי על שחקן נ.ב.א אחר, אולי חוץ מהחיבור המהיר שלו לקבוצה.
אתה בעצמך מתנגד לשחקנים זמניים ודוגל בחוזים לשנים קדימה. לא רואה איך זה קורה עם פארגו. חלום זה חלום, אי אפשר לקחת את זה ממנו.
23 נובמבר 2011, 07:42
23 נובמבר 2011, 11:42
23 נובמבר 2011, 11:59
yarinsaky כתב:אוקיי, אני מוכן לקבל את מה שאתה אומר, זה לא שפארגו הרג כאן מישהוא, אפשר להתנצל ולסגור את הסיפור.
אבל הבעייה היא אחרת - פארגו יוותר על סעיף שחרור לנ.ב.א ? הרי בשביל מה כל הבלאגן הזה שהוא עשה אם בסוף הוא יחזור לכאן עם חוזה בלי סעיף שחרור ?
אם העונה בנ.ב.א מתבטלת לגמרי זה כבר סיפור אחר. אבל גם כאן, תקבל שחקן לכמה חודשים ולא יותר. אין פה איזה יתרון מובהק למכבי על שחקן נ.ב.א אחר, אולי חוץ מהחיבור המהיר שלו לקבוצה.
אתה בעצמך מתנגד לשחקנים זמניים ודוגל בחוזים לשנים קדימה. לא רואה איך זה קורה עם פארגו. חלום זה חלום, אי אפשר לקחת את זה ממנו.
23 נובמבר 2011, 13:10
23 נובמבר 2011, 13:18
אורי כתב:yarinsaky כתב:אוקיי, אני מוכן לקבל את מה שאתה אומר, זה לא שפארגו הרג כאן מישהוא, אפשר להתנצל ולסגור את הסיפור.
במידה והעונה מתבטלת אז יש לך את פארמר לעונה שלמה. בשביל מה אתה בדיוק צריך את פארגו במקרה כזה? חוץ מלפגוע במרקם הקבוצתי הוא לא יעשה כלום.
23 נובמבר 2011, 13:24
itai7 כתב:דרון וויליאמס הפגיז 50 נק' נגד גוטינגן![]()
הפגיז 10 מ-13 לשתי נק', 7 מ-10 מחוץ לקשת ו-9 מ-11 מהעונשין
23 נובמבר 2011, 13:49
23 נובמבר 2011, 16:50
yzafrir כתב:אורי כתב:yarinsaky כתב:אוקיי, אני מוכן לקבל את מה שאתה אומר, זה לא שפארגו הרג כאן מישהוא, אפשר להתנצל ולסגור את הסיפור.
במידה והעונה מתבטלת אז יש לך את פארמר לעונה שלמה. בשביל מה אתה בדיוק צריך את פארגו במקרה כזה? חוץ מלפגוע במרקם הקבוצתי הוא לא יעשה כלום.
למה שפארגו יפגע במרקם הקבצתי ? הוא ממש לא גורם שלילי בחדר ההלבשה ולא איזה הד קייס שעושה בעיות....
מבחינה מקצועית בעומס שיש במכבי אין שום בעיה ששחקן כמו פארגו ימצא דקות גם לצד פארמר וגם במקומו , במיוחד ששאר הגארדים שלך הם בורשטיין , שייר , אוחיון , פאפאס ולאנגפורד (שכרגע לא מחובר עדיין..) .
הרי כשפארמר הוחתם פארגו היה עדיין בתוכניות למרות שידעו שיכול להיות שפארמר ישאר לכל העונה..
אני לא רואה בזה שום בעיה ....אבל המרחק שזה יקרה גדול מאוד כרגע...
23 נובמבר 2011, 17:05
אורי כתב:yzafrir כתב:אורי כתב:yarinsaky כתב:אוקיי, אני מוכן לקבל את מה שאתה אומר, זה לא שפארגו הרג כאן מישהוא, אפשר להתנצל ולסגור את הסיפור.
למה שפארגו יפגע במרקם הקבצתי ? הוא ממש לא גורם שלילי בחדר ההלבשה ולא איזה הד קייס שעושה בעיות....
מבחינה מקצועית בעומס שיש במכבי אין שום בעיה ששחקן כמו פארגו ימצא דקות גם לצד פארמר וגם במקומו , במיוחד ששאר הגארדים שלך הם בורשטיין , שייר , אוחיון , פאפאס ולאנגפורד (שכרגע לא מחובר עדיין..) .
הרי כשפארמר הוחתם פארגו היה עדיין בתוכניות למרות שידעו שיכול להיות שפארמר ישאר לכל העונה..
אני לא רואה בזה שום בעיה ....אבל המרחק שזה יקרה גדול מאוד כרגע...
כשפארמר הוחתם הסברה היתה שהשביתה בNBA תסתיים עד נובמבר, ודיברו על הבאתו כקלף שיעזור למכבי ביום בו(אם וכאשר)פארמר יפלט מהNBA וישמור אמונים למכבי.
היום כשהקבוצה רצה כ''כ טוב ביחד עם פארמר בשביל מה אתה צריך את פארגו שהוא שחקן שחייב את הכדור בידיים והרבה?? בטח ובטח כשלנגפורד יכנס לעיניינים והוא שחקן שרחוק מ''לחיות על מה שנותנים לו''.
23 נובמבר 2011, 17:20
23 נובמבר 2011, 17:22
אורי כתב:נכון יוני אבל אחריי פרטיזן באו שני משחקים קשים נגד ריאל ופילזן בחוץ, ומכבי סיימה אותם הכי יפה שאפשר. ונגד שרלרואה צריך לזכור שפארמר היה פצוע וסופו גם הוא שיחק איזה חמש דקות.
אני טוען שעם פארמר מכבי היא קבוצה שכמעט בוודאות תעפיל לפיינל פור העונה. בכלל, פרט לצסק''א ובארסה, לא רואה אף קבוצה שעולה על מכבי... ריאל בהמשך תהיה קבוצה מעולה, במידה והשביתה לא תסתיים.
23 נובמבר 2011, 17:30
23 נובמבר 2011, 19:15
אורי כתב:אנחנו לא חייבים להיות מדהימים בכל משחק, רק לנצח. אני עדיין לא רואה מצב שמכבי מפסידה לאיטלקים המאוד מאכזבים, בבית... אגב, מי בכלל זוכר שבורוסיס הוא ''הסנטר הטוב באירופה''??? שלא לדבר על ניקולאס שנראה כמו צל של עצמו. מי האמין שקבוצה כ''כ עמוסה בכוכבים(פלוס כוכב על אמיתי בדמותו של גאלינרי)קרובה לסיים את דרכה במפעל בשלב הראשון???
23 נובמבר 2011, 21:28
אורי כתב:אנחנו לא חייבים להיות מדהימים בכל משחק, רק לנצח. אני עדיין לא רואה מצב שמכבי מפסידה לאיטלקים המאוד מאכזבים, בבית... אגב, מי בכלל זוכר שבורוסיס הוא ''הסנטר הטוב באירופה''??? שלא לדבר על ניקולאס שנראה כמו צל של עצמו. מי האמין שקבוצה כ''כ עמוסה בכוכבים(פלוס כוכב על אמיתי בדמותו של גאלינרי)קרובה לסיים את דרכה במפעל בשלב הראשון???
23 נובמבר 2011, 21:33
24 נובמבר 2011, 06:37
24 נובמבר 2011, 09:42
asafb96 כתב:מישהו יודע מה חומרת הפציעות של מריו קאסון וג'ואל פרילנד? ישחקו היום?