09 דצמבר 2012, 20:50
עידן כתב:toja27 כתב:בניגוד לירידות של רסקין על לימונד בתחילת המשחק, השחקן הזה אחד היחידים שמתפקד בירושלים מתחילת העונה. הדבר היחיד שלא הלך לו מתחילת העונה זה קליעה מבחוץ וסוף סוף זה הלך לו גם היום. אחד השחקנים הישראלים הפחות מוערכים בכדורסל שלנו.
הוא היה זוועה(כמו רוב ירושלים) ברבע הראשון. מאז הוא באמת מצוין.
10 דצמבר 2012, 05:28
Holiday_Armadillo כתב:סטול הגעיל אותי במשחק היום
הרבה זמן שלא ראיתי שחקן שכל כך לא אכפת לו מהמשחק הקבוצתי כמו סטול היום
10 דצמבר 2012, 06:02
yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:סטול הגעיל אותי במשחק היום
הרבה זמן שלא ראיתי שחקן שכל כך לא אכפת לו מהמשחק הקבוצתי כמו סטול היום
יש לשחקן הזה כלכך הרבה כדורסל שלפעמים נראה שמשעמם לו בקבוצה . במשחק נגד ירושלים זה בלט יותר כי שני שחקנים טובים שהוא רגיל לשחק איתם ולמסור להם לא שיחקו (סמית' ותומאס ) והוא נאלץ למסור לשחקנים כמו קוז'י או צ'ורו....
אני חושב שיש לו פוטנציאל להיות אחלה שחקן יורוליג .
לגבי מקל , אדום תמיד נשאר אדום ...
10 דצמבר 2012, 07:19
10 דצמבר 2012, 09:03
10 דצמבר 2012, 09:21
yzafrir כתב:הוא היה כלכך גרוע שקלע 27 נק כולל שתי שלשות חשובות שהחזירו את הקבוצה למשחק .
מאז שמקל בקבוצה התיפקוד שלו קצת שונה אבל זה לא ישנה את העובדה השהוא שחקן מצויין עם יכולת מסירה שאני לא זוכר הרבה זמן כמוהה בליגה .
כששחקן כמו סמית' ותומאס לא משחקים (ואין צורך לספר כמה הם חשובים בסגל של הקבוצה . ) זה פוגע מאוד בקבוצה ומשנה את התיפקוד של כל אחד מהשחקנים כדי להשלים את החסר .
מישהו היה צריך להשלים את הנקודות של סמית' וסטול עשה את זה . הוא שיחק 40 דק' !!! קלע ב-80% ל-2 ו 46% לשלוש , מסר 4 אס' 4 ריב' , 2 חט' ורק איבוד כדור אחד . משחק מאוד מביך .....
אבל כנראה שכדורסל משחקים רק רבע ראשון ולכן אולי כדאי שמכבי תחתים את קוז'י ומקל לפי היכולת שלהם....
כנראה שאם היו קוראים לו לאנגפורד אז היו אומרים שהוא שחקן ענק....
10 דצמבר 2012, 09:44
rc4991 כתב:yzafrir כתב:הוא היה כלכך גרוע שקלע 27 נק כולל שתי שלשות חשובות שהחזירו את הקבוצה למשחק .
מאז שמקל בקבוצה התיפקוד שלו קצת שונה אבל זה לא ישנה את העובדה השהוא שחקן מצויין עם יכולת מסירה שאני לא זוכר הרבה זמן כמוהה בליגה .
כששחקן כמו סמית' ותומאס לא משחקים (ואין צורך לספר כמה הם חשובים בסגל של הקבוצה . ) זה פוגע מאוד בקבוצה ומשנה את התיפקוד של כל אחד מהשחקנים כדי להשלים את החסר .
מישהו היה צריך להשלים את הנקודות של סמית' וסטול עשה את זה . הוא שיחק 40 דק' !!! קלע ב-80% ל-2 ו 46% לשלוש , מסר 4 אס' 4 ריב' , 2 חט' ורק איבוד כדור אחד . משחק מאוד מביך .....
אבל כנראה שכדורסל משחקים רק רבע ראשון ולכן אולי כדאי שמכבי תחתים את קוז'י ומקל לפי היכולת שלהם....
מוזר שאתה מגן ככה על סטול אבל מנגד אומר שלאנגפורד סוליסט
10 דצמבר 2012, 11:20
yzafrir כתב:rc4991 כתב:yzafrir כתב:הוא היה כלכך גרוע שקלע 27 נק כולל שתי שלשות חשובות שהחזירו את הקבוצה למשחק .
במשחק האחרון סטול תופקד יותר כשוטינג גארד ולא כרכז בגלל החסרון של סמית' . אתה משווה את יכולת ניהול המשחק של סטול ללאנגפורד ? סטול הוא יותר רכז מאשר מספר 2 ואתמול דווקא נהנתי לראות שהוא מסוגל להיות גם סקורר טוב .
לעומת לאנגפורד שלא עושה עבודה טובה כרכז .
מעניין אותי לראות מה יקרה אם יתנו גם ללוגן לשחק רכז מידי פעם , אולי יגלו שחקן אחר פתאום...
10 דצמבר 2012, 13:38
10 דצמבר 2012, 13:47
rc4991 כתב:yzafrir כתב:rc4991 כתב:yzafrir כתב:הוא היה כלכך גרוע שקלע 27 נק כולל שתי שלשות חשובות שהחזירו את הקבוצה למשחק .
במשחק האחרון סטול תופקד יותר כשוטינג גארד ולא כרכז בגלל החסרון של סמית' . אתה משווה את יכולת ניהול המשחק של סטול ללאנגפורד ? סטול הוא יותר רכז מאשר מספר 2 ואתמול דווקא נהנתי לראות שהוא מסוגל להיות גם סקורר טוב .
לעומת לאנגפורד שלא עושה עבודה טובה כרכז .
מעניין אותי לראות מה יקרה אם יתנו גם ללוגן לשחק רכז מידי פעם , אולי יגלו שחקן אחר פתאום...
מה זה משנה אם הוא רכז טוב כל עוד הוא לוקח זריקות קשות וחושב על זריקה לפני מסירה?
זה אפילו יכול להזיק כי בעמדה 2זה בסדר שתקבל רק סקור אבל כשהרכז שלך מתעניין יותר מדי בעצמו אז אתה בבעיות מבחינת ניהול משחק(והוא לא יכול לשחק 2 ביורוליג כי הוא נמוך)
אני לא אומר שאני לא רוצה אותו במכבי אבל זה לא צודק שאתה מגן על סטול בזמן שאתה אומר שלאנגפורד אגואיסט
10 דצמבר 2012, 14:05
10 דצמבר 2012, 15:33
yzafrir כתב:הוא היה כלכך גרוע שקלע 27 נק כולל שתי שלשות חשובות שהחזירו את הקבוצה למשחק .
felix_r כתב:כדאי לכם לעקוב אחרי הסווינגמן האמריקאי של נס-ציונה (מוליכת הלאומית) בשם בילאל בן.
בשנה שעברה הוא היה הכוכב של קבוצה קטנה בליגה הליטאית, ואני ממש לא יודע איך נס-ציונה הצליחה לדוג אותו.
זו אומנם רק ליגה לאומית, אבל הבחור מרגיש שם כמו מייקל ג'ורדן. מתוך 8 מחזורים סה"ך הוא הצליח לעשות פעמים טריפל-דאבל!
10 דצמבר 2012, 16:19
10 דצמבר 2012, 18:56
11 דצמבר 2012, 20:43
בילאל בן הוליך את קלעי נס ציונה עם 25 נקודות ו-9 ריבאונדים, טל דן הוסיף 21, 8 ריבאונדים ו-6 אסיסטים.
11 דצמבר 2012, 20:52
11 דצמבר 2012, 20:53
LIAV10 כתב:כרמל, תכלס את מי את מעדיפה?
מכבי או נס ציונה?
12 דצמבר 2012, 21:00
12 דצמבר 2012, 21:02
felix_r כתב:ירושלים ניצחה בנימברוק אבל עפה מיורוקאפ.
פולן וסמית' - שני דגנראטים
12 דצמבר 2012, 21:09