פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: אפשר להתחיל לתכנן את העונה הבאה?

12 מרץ 2013, 10:49

אני רק חוששת שההפסדים האחרונים בליגה והעייפות המצטברת וכל הדיבורים על הסגל הקצר של מכבי בתקופה האחרונה יוביל אותם לבנות שוב סגל ארוך ובינוני ושוב לחלק את העוגה בצורה לא נכונה.

12 מרץ 2013, 11:14

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:בינתיים סמל הבינוניות הוביל אותנו לשלושה ניצחונות רצופים עם ממוצעים של 18.5 נקודות למשחק ו22 נקודות מדד למשחק.
איפה היה השחקן הכי טוב בקבוצה, וזה שנתפרק טוטאלית בעקבות הפציעה שלו?

אם יש שחקן ששווה 800 אלף בקבוצה הזאת, זה סמית'.

יכול להיות שהוא שווה 800 אלף (נטו שזה מליון+ ברוטו), אבל הוא לא שחקן שיביא את מכבי לשום מקום, ושלושה משחקים מול קבוצות יורוליג בינוניות לא ישנו את זה.

סמית' נותן עונה טובה מאוד ביורוליג לאורך כל העונה.
סמית' לבדו לא יביא אותנו לכלום, אבל גם באסטון לבדו לא היה מביא אותנו לכלום, ועדיין לא שמעתי תלונות על ההחתמה שלו, שגם היא לא היתה זולה.

ברור שמכבי תצטרך לשפר את הקו האחורי שלה, וגם להביא שחקן נוסף שיישחק ליד ג'יימס. אבל זה לא קשור לסמית'.
בסכום הזה, לא תמצא SF טוב ממנו מקצועית, וגם אם הוא יהיה מעט טוב יותר, את המכלול המלא (אופי, הגנה, קשיחות, מנהיגות, יכולת לשחק ב-4 וכו') בטוח שלא תמצא.

12 מרץ 2013, 11:28

jol9 כתב:סמית' נותן עונה טובה מאוד ביורוליג לאורך כל העונה.
סמית' לבדו לא יביא אותנו לכלום, אבל גם באסטון לבדו לא היה מביא אותנו לכלום, ועדיין לא שמעתי תלונות על ההחתמה שלו, שגם היא לא היתה זולה.

ברור שמכבי תצטרך לשפר את הקו האחורי שלה, וגם להביא שחקן נוסף שיישחק ליד ג'יימס. אבל זה לא קשור לסמית'.
בסכום הזה, לא תמצא SF טוב ממנו מקצועית, וגם אם הוא יהיה מעט טוב יותר, את המכלול המלא (אופי, הגנה, קשיחות, מנהיגות, יכולת לשחק ב-4 וכו') בטוח שלא תמצא.

עמדת המול צריכה להיות שמורה לסקורר העיקרי. זו העמדה עם הכי הרבה כישרון והשחקן שמאייש אותה צריך להיות לאעמי שחקן הרבה יותר מוכשר מסמית'. הכישרון בעמדות 1, 2 ו- 5 דל ויקר הרבה יותר. לשים רול פלייר בעמדה 3 זו טעות לדעתי ומביא למצב של קבוצה מאוד מוגבלת.

12 מרץ 2013, 12:00

roy1000 כתב:

עמדת המול צריכה להיות שמורה לסקורר העיקרי. זו העמדה עם הכי הרבה כישרון והשחקן שמאייש אותה צריך להיות לאעמי שחקן הרבה יותר מוכשר מסמית'. הכישרון בעמדות 1, 2 ו- 5 דל ויקר הרבה יותר. לשים רול פלייר בעמדה 3 זו טעות לדעתי ומביא למצב של קבוצה מאוד מוגבלת.

זה עניין של תפיסה , לטעמי דווקא עמדת הסקורר העיקרי צריכה לבוא מעמדה 2 , ועמדה 3 היא אפילו שלישית או רביעית בסדר העדיפיות מבחינת סקור .
עדיף למכבי לחפש את הניצוץ בעמדות אחרות ולקבל שקט תעשייתי מסמית' בעמדה 3 . בכל סגל חייבים את השחקן הזה שסוגר לך עמדה בשקט ולא גונב\הורס את ההצגה וסמית הוא בדיוק כזה .

12 מרץ 2013, 13:21

אני מסכים עם צפריר. לא רק שזה עניין של תפיסה, אלא אף יותר עניין של מזל ופגיעה בול בשחקן.

ב2010 שיחק בעמדה 3 שחקן שהיה די דומה לסמית' - אפור יחסית, אול אראונד משובח, קבוצתי מאוד, שומר מצויין.
אחד היה טוב יותר בניהול משחק ובהפעלת הגבוהים, השני קלעי יותר טוב וגם שחקן הגנה טוב יותר. זה לא באמת מאוד משנה.
הסקוררים היו בעמדות האחרות.

גם ב2008 בקבוצה של צביקה, הSF היה כספי, והוא ממש לא היה סקורר, אלא שחקן הרבה יותר מוגבל מהכספי של היום, וגם מסמית'.

אם מכבי יכולה להביא את כספי, או לשים יד על איזה כשרון מטורף בעמדה 3, אז אולי באמת אפשר לוותר על סמית', אבל לדעתי זה לא יקרה,
וכדאי לסגור איתו הכי מהר שאפשר.
הוא ממש לא הבעיה שלנו.

12 מרץ 2013, 15:03

yzafrir כתב:
roy1000 כתב:

זה עניין של תפיסה , לטעמי דווקא עמדת הסקורר העיקרי צריכה לבוא מעמדה 2 , ועמדה 3 היא אפילו שלישית או רביעית בסדר העדיפיות מבחינת סקור .
עדיף למכבי לחפש את הניצוץ בעמדות אחרות ולקבל שקט תעשייתי מסמית' בעמדה 3 . בכל סגל חייבים את השחקן הזה שסוגר לך עמדה בשקט ולא גונב\הורס את ההצגה וסמית הוא בדיוק כזה .

לא בהכרח. במכבי הגדולה הסקורר העיקרי היה פרקר. בצסקא - שישקאוסקס. שניהם שיחקו בעיקר בעמדה 3.
אולי מכבי היתה צריכה להסתמך על לוגאן, שהאחוזים שלו גבוהים יותר, אבל לא בטוח שזה היה עובד, כי לוגאן של העונה נעלם לפרקים גדולים במשחק והבטחון העצמי שלו לא תמיד גבוה.

12 מרץ 2013, 15:12

felix_r כתב:
yzafrir כתב:
roy1000 כתב:

לא בהכרח. במכבי הגדולה הסקורר העיקרי היה פרקר. בצסקא - שישקאוסקס. שניהם שיחקו בעיקר בעמדה 3.
אולי מכבי היתה צריכה להסתמך על לוגאן, שהאחוזים שלו גבוהים יותר, אבל לא בטוח שזה היה עובד, כי לוגאן של העונה נעלם לפרקים גדולים במשחק והבטחון העצמי שלו לא תמיד גבוה.

זה פשוט מאוד תלוי בסיטואציה.
במכבי של אמצע העשור הקודם היה את פארקר כסקורר עיקרי, אבל בזאת של תחילת העשור הקודם, זה היה האפמן.
בצסקא של תחילת תקופת מסינה היה את לאנגדון ואנדרסן כסקוררים עיקריים ואח"כ את סמודיש ושישקאוסקס.

זה מאוד משתנה, וממש לא מחוייב במציאות שמכבי תחפש דווקא לעמדה 3, בה כבר יש לה שחקן מצויין, מישהו אחר.

12 מרץ 2013, 20:33

Chen כתב:http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000828374&ref=sport5

צפוי, עכשיו לא רק שהם יירצו את אוחיון כרכז ראשון הם גם ישלמו פיצוי לקובאן..

הכתבה הזאת מעוררת בי סערת רגשות,מצד אחד קובאן רוצה את אוחיון (שאני לא ממש רוצה לראות במכבי) ואפילו תפצה אותנו ב-200 אלף דולר כך שזה שתי ציפורים במכה
מצד שני,אני לא אתפלא אם מכבי תתעקש עליו ותשאיר אותו כאן אחרי שהיא זאת שתשלם פיצוי לרוסים וכך לא רק שנקבל את אוחיון כרכז הפותח גם לא ישאר לנו הרבה כסף לבניית הקבוצה.

er79 כתב:מקל השנה מתעלה עליו בקופליג מבחינה התקפית, מצד שני קופליג זה לא יורוליג, ובנוסף אוחיון שחקן הגנה הרבה יותר טוב ממקל. מבחינת ניהול משחק הם די שווים, מקל קולע טוב יותר, אוחיון שומר טוב יותר. די 50-50, או 60-40 לאוחיון לדעתי. אבל מקל בהחלט יכול לבוא במקומו אם אוחיון עוזב, בתנאי שיבוא רכז בכיר.

מקל באמת נותן עונה מעולה(הרבה יותר מאוחיון)ואני מקווה שהוא יבוא למכבי כמחליף לצד רכז זר בכיר(ג'קסון?)
הרבה מההצלחה של חיפה בזכותו והוא מנהל מצויין את המשחק שלה והפך למנהיג שלה

12 מרץ 2013, 20:35

קובי כתב:סמית' ב-800K לשנתיים?
http://sports.walla.co.il/?w=%2F7%2F2624086

אני מסכים שהוא שווה את הכסף הזה השאלה היא אם למכבי יש את הפריבילגיה לשלם לו סכומים כאלה בזמן שצריך להשקיע סכומים גבוהים בעמדות הרכז והסנטר

12 מרץ 2013, 20:49

אני כבר כתבתי נרחבות על השושלות הגדולות באירופה ובנ.ב.א וטענתי שאין מכנה משותף בולט מבחינת עמדות שולטות או סגנונות שולטים. לפעמים הסמול פורוורד הוא בעל כישרון התקפי מוגבל (סאן אנטוניו- ברוס בואן) ,לפעמים הסמול הוא דומיננטי (לברון ג'יימס- בכל התחומים).
אני חושב שסמית' הוא שחקן טוב שיש לנו ביד והופך את מכבי השנה מקבוצה בינונית- לקבוצה בינונית+. צריך להשאיר אותו במידה ורואים שאפשר לבנות איתו קבוצה שהיא לא רק אפקטיבית אלא גם אטרקטיבית ולאחרונה הוא מראה שזה אפשרי.
אני אהבתי רעיון של פליקס של כספי וסמית' ביחד. לטעמי זה הרכב פורוורדים שיכול לרוץ ולשחק כדורסל מלהיב. יש לך את היעילות של סמית' והתנודתיות והאנרגיות של כספי (בעמדה 4). אני חושב שבכל מקרה סמית' ליד פורוורד כבד יגביל את מכבי ויהפוך אותה לקבוצה עומדת כך שצריך לדעת שאם משאירים את סמית' צריך להביא איתו פאוור פורוורד קל יותר.

מה דעתכם על קבוצה כזאת:
C- ג'יימס*, סלוטר*
PF- כספי, תומפסון*
SF- סמית'*, לאנדסברג
SG- פארגו*, היקמן*
PG- אוחיון, רוט

13 מרץ 2013, 01:55

yellowaura כתב:
מה דעתכם על קבוצה כזאת:
C- ג'יימס*, סלוטר*
PF- כספי, תומפסון*
SF- סמית'*, לאנדסברג
SG- פארגו*, היקמן*
PG- אוחיון, רוט

C- ג'יימס*, בראץ*
PF- כספי, פאט קלאטיס*, טיוס ...............................קלאיטיס חבילה שלמה וזולה שתאפשר להשקיע בפרגואים בראצים וכו,
SF- סמית'*, לאנדסברג
SG- אדריאן בנקס*(חסכון. ראה הערת קלאיטיס), לוגן*
PG- פראמר*/גקסון*פארגו*, מקל/נעימי

13 מרץ 2013, 03:30

סילבר כתב:
yellowaura כתב:
מה דעתכם על קבוצה כזאת:
C- ג'יימס*, סלוטר*
PF- כספי, תומפסון*
SF- סמית'*, לאנדסברג
SG- פארגו*, היקמן*
PG- אוחיון, רוט

C- ג'יימס*, בראץ*
PF- כספי, פאט קלאטיס*, טיוס ...............................קלאיטיס חבילה שלמה וזולה שתאפשר להשקיע בפרגואים בראצים וכו,
SF- סמית'*, לאנדסברג

אני חושב שבאראץ' בירידה גדולה והוא שחקן שמתאים נגד יריבות מסוימות. למכבי יותר מתאים שחקן כמו סלוטר שמשחק כמחליף בריאל (רק 2 משחקים פתח) היה טוב בשלב המוקדם אך בירידה תלולה מאוד בטופ 16. יש לו ממוצעים של 4.5 נק' ו -4 ריב' בלבד ביורוליג ולא ימשיך ככל הנראה בעונה הבאה בריאל.
ניתן יהיה להביא אותו שנה הבאה יחסית בזול (בגלל הסטטיסטיקה ובגלל העובדה שהוא נמוך ומשחק כפורוורד-סנטר ולא סנטר טהור). לא מדובר בעילוי אבל שחקן הגנה טוב מאוד לטעמי ושחקן התקפה אינטיליגנטי שלא קיבל מספיק צ'אנס בריאל כי מבחינה התקפית הוא לא כישרוני במיוחד. בכל מקרה סלוטר זול מבאראץ בגלל מוניטין עבר טוב של באראץ ובגלל העובדה שבאראץ סנטר אמיתי. אני חושב ששחקן אמריקאי אתלטי עדיף על אירופאי כבד.

לגבי פאט כבר אמרתי מה אני חושב עליו... לא מתאים ליורוליג. אין לו גוף של פורוורד...רזה מדי ולא מספיק אתלטי לפצות...חור בהגנה ובהתקפה לא רואה אותו קולע מתחת לסל של קבוצת יורוליג. אני חושב שבתוספת כספית קטנה אפשר להביא את תומפסון מאלבה ברלין. שחקן עם גוף לשמור גם סנטרים, כישרון מתחת לסל ואגרסיביות.
גם הוא כמו סמית' הוביל קבוצה גרועה להיות בינונית.

לגבי לוגן אפשרי...אני חושב שהיקמן עדיף למרות השלשות של לוגן. בנקס בשום פנים ואופן לא... פשוט לא מתאים לקבוצה בכירה.

פארמר- לא ריאלי. במיוחד אחרי עונה מצויינת שרק העלתה את תג המחיר אפילו מעל מקאלב.
ג'קסון- לא מספיק טוב. בינוני. לא יוביל לרמה הבאה.
פארגו- מצויין. רק השתפר. ככל הנראה גם אותו לא נצליח להביא במיוחד לאחר איך שהסיפור איתו הסתיים. הלוואי. פיזית הוא גדל במסת שריר ונהיה PG מחליף לגיטימי בנ.ב.א

לגבי מקל/נעימי- לא תודה. לא מתקרבים לרמה של אוחיון. היתרונות של מקל טובים לליגות נמוכות יותר בליגות גבוהות הוא מתקשה מאוד. פיזית הוא גוץ. אוחיון קל ממנו והרבה יותר קל לו לעבור גארדים ולהיכנס לסל ובנוסף הוא רואה שטח טוב ממקל ומוסר טוב ממנו. אין מה להשוות. לדעתי אוחיון ברמות של ג'קסון וגארדים אמריקאים בינוניים+.
מקל הוא ברירת מחדל ישראלי כמו רוט.

13 מרץ 2013, 03:37

שחף כתב:סמית' זה מה שסאטו היה לפני שנתיים. סמול פורוורד לא רע עם ג'אמפר חביב.הוא לא סוני ווימס, אבל בתקציב של מכבי להביא את ווימס זה בערך כמו להביא את נבארו. הוא בהחלט שווה את הסכום הזה. השאלה אם דני שובבני יביא לפה גארד נורמלי, או שנהנה מקו אחורי של היקמן ואוחיון עוד שנה, כי סמית' לא כוכב ולא אמור להיות כזה. מה שכן, לא צריך לעוף מרוב התלהבות(אם זה נכון בכלל). וואלה אשכרה כתבו "החתמה ענקית". זה דווין סמית'. לא דיאמנטידיס או או ספאנוליס.

אגב סמית' פירק בשעתו את ווימס בהגנה.

13 מרץ 2013, 10:38

yellowaura כתב:
סילבר כתב:
yellowaura כתב:

C- ג'יימס*, בראץ*
SF- סמית'*, לאנדסברג

אני חושב שבאראץ' בירידה גדולה והוא שחקן שמתאים נגד יריבות מסוימות. למכבי יותר מתאים שחקן כמו סלוטר שמשחק כמחליף בריאל (רק 2 משחקים פתח) היה טוב בשלב המוקדם אך בירידה תלולה מאוד בטופ 16. יש לו ממוצעים של 4.5 נק' ו -4 ריב' בלבד ביורוליג ולא ימשיך ככל הנראה בעונה הבאה בריאל.
ניתן יהיה להביא אותו שנה הבאה יחסית בזול (בגלל הסטטיסטיקה ובגלל העובדה שהוא נמוך ומשחק כפורוורד-סנטר ולא סנטר טהור). לא מדובר בעילוי אבל שחקן הגנה טוב מאוד לטעמי ושחקן התקפה אינטיליגנטי שלא קיבל מספיק צ'אנס בריאל כי מבחינה התקפית הוא לא כישרוני במיוחד. בכל מקרה סלוטר זול מבאראץ בגלל מוניטין עבר טוב של באראץ ובגלל העובדה שבאראץ סנטר אמיתי. אני חושב ששחקן אמריקאי אתלטי עדיף על אירופאי כבד.

לגבי פאט כבר אמרתי מה אני חושב עליו... לא מתאים ליורוליג. אין לו גוף של פורוורד...רזה מדי ולא מספיק אתלטי לפצות...חור בהגנה ובהתקפה לא רואה אותו קולע מתחת לסל של קבוצת יורוליג. אני חושב שבתוספת כספית קטנה אפשר להביא את תומפסון מאלבה ברלין. שחקן עם גוף לשמור גם סנטרים, כישרון מתחת לסל ואגרסיביות.
גם הוא כמו סמית' הוביל קבוצה גרועה להיות בינונית.

לגבי לוגן אפשרי...אני חושב שהיקמן עדיף למרות השלשות של לוגן. בנקס בשום פנים ואופן לא... פשוט לא מתאים לקבוצה בכירה.

פארמר- לא ריאלי. במיוחד אחרי עונה מצויינת שרק העלתה את תג המחיר אפילו מעל מקאלב.
ג'קסון- לא מספיק טוב. בינוני. לא יוביל לרמה הבאה.
פארגו- מצויין. רק השתפר. ככל הנראה גם אותו לא נצליח להביא במיוחד לאחר איך שהסיפור איתו הסתיים. הלוואי. פיזית הוא גדל במסת שריר ונהיה PG מחליף לגיטימי בנ.ב.א

לגבי מקל/נעימי- לא תודה. לא מתקרבים לרמה של אוחיון. היתרונות של מקל טובים לליגות נמוכות יותר בליגות גבוהות הוא מתקשה מאוד. פיזית הוא גוץ. אוחיון קל ממנו והרבה יותר קל לו לעבור גארדים ולהיכנס לסל ובנוסף הוא רואה שטח טוב ממקל ומוסר טוב ממנו. אין מה להשוות. לדעתי אוחיון ברמות של ג'קסון וגארדים אמריקאים בינוניים+.
מקל הוא ברירת מחדל ישראלי כמו רוט.

לגבי סלוטר, אם מבקשים שוב לחסוך בעמדה, אז אתה צודק. מצד שני, טיוס יכול לפרקים לתת הגנה גם ב 5 ןאז בראץ כן יתאים.
לגבי קלאיטיס אתה טועה (בהנחה שיעבור את המשוכה הפסיכולוגית שעל כל שחקן חדש חייב לעבור במכבי, המשוכה שעבור מדלי כל כך גבוהה שהוא לא מצליח לראות אותה). כי פאט
הוא 4 עם גובה של 5. נותן לך אופציה טובה מ 3 כפי שהיה לך עם בלו. הוא נותן גוף (שים לב לכמות הריבאונדים שלו לאחרונה), מאוד אנרגטי ויודע לשים כדור על הפרקט. לדעתי, בתפיסה של 'לחסוך כאן כדי להשקיע שם' הוא הראשון שראוי להחתים.

בנקס לא מתאים לקבוצה בכירה? לא אמרו את זאת כוווווולם על פארגו? בנקס מוביל קבוצת צמרת באיטליה ונתוני הפתיחה שלו כשחקן חדש במכבי טובים בהרבה מהפוניט גארד של הגליל בזמנו (פארגו). הוא ווינר, ומעולה כגו-טו-גאי.

גל מקל של היום בוגר יותר, מנוסה יותר, גוץ חזק יותר וראוי לשמש כרכז מחליף.

לא התייחסת לנעימי. פרט לאופי השרוט שלו, אני לא רואה בו פסול. ואלי אתה צריך שרוט כזה בקבוצה 'נחמדה' מדי כמו השנה.

ג'קסון? אולי אתה צודק, אולי לא.

לוגן VS היקמן. שניהם זולים ולא רעים. לוגן ייעודי יותר. אתה צריך מטווח, נכניס את לוגן. כשהוא בZONE, רק קופונן וקארול טובים ממנו.

אני הייתי משקיע המון כדי להביא את בוגדנוביץ'. הוא שחקן מדהים.

13 מרץ 2013, 11:34

סילבר כתב:
yellowaura כתב:
מה דעתכם על קבוצה כזאת:
C- ג'יימס*, סלוטר*
PF- כספי, תומפסון*
SF- סמית'*, לאנדסברג
SG- פארגו*, היקמן*
PG- אוחיון, רוט

C- ג'יימס*, בראץ*
SF- סמית'*, לאנדסברג

הסגל שלך די דומה לסגל שלי, אבל יותר יקר (בעיקר אם אתה מתכוונן ספציפית על פרמאר), קשה לי לראות את זה קורה. הוזלת חלק מהעמדות אבל שחרור אליהו מתבטל ברגע שאתה מביא שחקן יקר ממנו (כספי). גם אני רוצה את כספי אבל העדפתי לוותר עליו, ולהשאיר את פניני עם סמית'. ודווקא בעמדה 2 לא כדאי לחסוך. חרף השיפור המסויים של לוגאן, אני לוקח על פניו את לנגפורד בכל זמן ובכל מצב. פרמאר יעלה לך הרבה יותר מפארגו וג'קסון ואין סיכוי שהוא יבוא, על פי החוזה שלו בטורקיה הוא יכול להשתחרר רק לאנ.בי.איי. אם אתה הולך על פארגו או ג'קסון, אני מניח שהסגל שאני הצעתי די שווה לסגל שאתה הצעת מבחינה תקציבית (אני ייקרתי אותו עם לנגפורד, אתה עם כספי).

13 מרץ 2013, 12:47

כספי לא רלוונטי , הוא לא יגיע לפה בסכומים שמכבי משלמת , מדובר פה בשתי מדרגות שכר לפחות (1.5-2 נטו ) . פארמר גם כן לא יגיע לפה גם כי הוא חתום לעונה הבאה וגם כי הסכום שהוא מרוויח זה סביב ה-3 מליון נטו , וגם כי הוא מצליח שם ואם בכל זאת הם יוותרו עליו אז יהיה קבוצות עשירות ממכבי שישלמו לו . על סעיף השיחרור שלו ל-NBA אין מה לדבר כי זה תלוי גם בקבוצה שלו ...
לגבי אוחיון מקל או נעימי , אם אוחיון לא ימשיך אז גם מקל וגם נעימי יכולים להיות רכזים מחליפים טובים . אצל נעימי מפריע לי בעיקר האופי הבעייתי . אצל מקל זה נראה לי קצת התמתן והוא גם מגיע במעמד אחר ממה שהיה פעם...

לגבי פאט קלאטיס , עמדה 4 זו העמדה שצריך לחסוך בא והוא יכול להיות אחלה גנבה לעמדה הזאת . 4 שמוריד כדור כמו 3 ועם גובה של 5 ...
לא הייתי חוסך בעמדות 1,2,5 שהם העמדות החשובות בסגל לדעתי .
אגב , 800K לשחקן כמו סמית' זה חיסכון אם חוזרים שנתיים אחרוה וניזכרים כמה כבר היו מוכנים לתת לאיידסון (1.3) כך שזה גם סוג של חסכון...
בכלל התקציב בעונה של פיני הוא התקציב שצריך לשאוף אליו עונה הבאה , לא באותה חלוקה . סנטר ב-1.3 (לאמפה) רכז ב-850K (המכשף) , סווינגמן ב-850K (האגואיסט) וסמול פאוורד ב-500K + 700K ביי אווט.... גם פישר (600K ) ולאזמה 500K לא היו זולים במיוחד ובגזרת הישראלים היה לנו את גרין (הנגר השודד) את שארפ שגם הרוויח סכום לא מבוטל ואת לימונד שהרוויח יותר ממה שרוט מקבל היום וכמובן את פניני ובלו ...היחיד שהרוויח סכום מצחיק ביחס לתמורה ובכלל זה פרקינס...

13 מרץ 2013, 14:26

er79 כתב:
סילבר כתב:
yellowaura כתב:
מה דעתכם על קבוצה כזאת:
C- ג'יימס*, סלוטר*
PF- כספי, תומפסון*
SF- סמית'*, לאנדסברג
SG- פארגו*, היקמן*
PG- אוחיון, רוט

C- ג'יימס*, בראץ*
SF- סמית'*, לאנדסברג

הסגל שלך די דומה לסגל שלי, אבל יותר יקר (בעיקר אם אתה מתכוונן ספציפית על פרמאר), קשה לי לראות את זה קורה. הוזלת חלק מהעמדות אבל שחרור אליהו מתבטל ברגע שאתה מביא שחקן יקר ממנו (כספי). גם אני רוצה את כספי אבל העדפתי לוותר עליו, ולהשאיר את פניני עם סמית'. ודווקא בעמדה 2 לא כדאי לחסוך. חרף השיפור המסויים של לוגאן, אני לוקח על פניו את לנגפורד בכל זמן ובכל מצב. פרמאר יעלה לך הרבה יותר מפארגו וג'קסון ואין סיכוי שהוא יבוא, על פי החוזה שלו בטורקיה הוא יכול להשתחרר רק לאנ.בי.איי. אם אתה הולך על פארגו או ג'קסון, אני מניח שהסגל שאני הצעתי די שווה לסגל שאתה הצעת מבחינה תקציבית (אני ייקרתי אותו עם לנגפורד, אתה עם כספי).

לנגפורד בעייתי בעיני. הוא מוציא לפועל מהטובים באירופה אך משחק הבידודים שהוא כפה על הקבוצה היה לא נעים לעין שלא נאמר מגעיל. אני מעדיף סגנון אחר למרות יעילותו הגבוהה.

13 מרץ 2013, 14:28

yzafrir כתב:כספי לא רלוונטי , הוא לא יגיע לפה בסכומים שמכבי משלמת , מדובר פה בשתי מדרגות שכר לפחות (1.5-2 נטו ) . פארמר גם כן לא יגיע לפה גם כי הוא חתום לעונה הבאה וגם כי הסכום שהוא מרוויח זה סביב ה-3 מליון נטו , וגם כי הוא מצליח שם ואם בכל זאת הם יוותרו עליו אז יהיה קבוצות עשירות ממכבי שישלמו לו . על סעיף השיחרור שלו ל-NBA אין מה לדבר כי זה תלוי גם בקבוצה שלו ...
לגבי אוחיון מקל או נעימי , אם אוחיון לא ימשיך אז גם מקל וגם נעימי יכולים להיות רכזים מחליפים טובים . אצל נעימי מפריע לי בעיקר האופי הבעייתי . אצל מקל זה נראה לי קצת התמתן והוא גם מגיע במעמד אחר ממה שהיה פעם...

לגבי פאט קלאטיס , עמדה 4 זו העמדה שצריך לחסוך בא והוא יכול להיות אחלה גנבה לעמדה הזאת . 4 שמוריד כדור כמו 3 ועם גובה של 5 ...
לא הייתי חוסך בעמדות 1,2,5 שהם העמדות החשובות בסגל לדעתי .
אגב , 800K לשחקן כמו סמית' זה חיסכון אם חוזרים שנתיים אחרוה וניזכרים כמה כבר היו מוכנים לתת לאיידסון (1.3) כך שזה גם סוג של חסכון...
בכלל התקציב בעונה של פיני הוא התקציב שצריך לשאוף אליו עונה הבאה , לא באותה חלוקה . סנטר ב-1.3 (לאמפה) רכז ב-850K (המכשף) , סווינגמן ב-850K (האגואיסט) וסמול פאוורד ב-500K + 700K ביי אווט.... גם פישר (600K ) ולאזמה 500K לא היו זולים במיוחד ובגזרת הישראלים היה לנו את גרין (הנגר השודד) את שארפ שגם הרוויח סכום לא מבוטל ואת לימונד שהרוויח יותר ממה שרוט מקבל היום וכמובן את פניני ובלו ...היחיד שהרוויח סכום מצחיק ביחס לתמורה ובכלל זה פרקינס...

דברי טעם.
נגר שודד.... :clap2

13 מרץ 2013, 14:46

סילבר כתב:
er79 כתב:
סילבר כתב:
yellowaura כתב:
מה דעתכם על קבוצה כזאת:
C- ג'יימס*, סלוטר*
PF- כספי, תומפסון*
SF- סמית'*, לאנדסברג
SG- פארגו*, היקמן*
PG- אוחיון, רוט

C- ג'יימס*, בראץ*
SF- סמית'*, לאנדסברג

לנגפורד בעייתי בעיני. הוא מוציא לפועל מהטובים באירופה אך משחק הבידודים שהוא כפה על הקבוצה היה לא נעים לעין שלא נאמר מגעיל. אני מעדיף סגנון אחר למרות יעילותו הגבוהה.

ובנקס הוא הפתרון האולטימטיבי בעיניך? אני אקח ברשותך את לנגפורד, עם הבידודים שלו. על עמדה 2 לא מהמרים, דווקא על עמדה 4 שאתה מציע להשקיע בה, יש מספיק אלטרנטיבות זולות וטובות.

13 מרץ 2013, 15:53

מה נסגר אתכם לאחרונה?לאנגפורד?פארמר?כספי?לשחרר את אליו(כאילו זה לא אומר שמשלמים לו את רוב הכסף)?באראץ'?
אני יגיד תודה אם יהיו לנו שני שחקנים טובים בסגל וגם זה כנראה לא יקרה.

הסגל שהייתי שמח לראות כאן:

1:פארגו/ג'קסון(עדיפות לראשון),רוט
2-3:היקמן,לאנדסברג,סמית',פניני/הלפרין/נעימי
4:אליהו,גיסט
5.בורוסיס,ג'יימס
פרסם תגובה